Web Analytics Made Easy - Statcounter

آرش نجیمی امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در اصفهان با اشاره به وضعیت کرونای استان اظهار داشت: یک روند کاهشی در موارد ابتلا، بستری و فوت را در استان شاهد هستیم و از دو هفته قبل این روند کاهشی شروع شده و در بعضی مواقع این روند با شیب تند همراه بوده است.

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با اشاره به اینکه تعداد بیماران بستری به هزار و ۲۰۰ نفر رسیده است و درصد مثبت شدن تست‌ها کمتر از ۳۰ درصد شده است، افزود: با توجه به تغییر روند ابتلا به کرونا در بعضی از استان‌ها، رنگ‌های هشدار برای استان اصفهان از احتمال افزایش موارد، متوقف شدن روند کاهشی تحت تأثیر ویروس‌های جهش‌یافته از نوع هندی و آفریقایی با توجه به اینکه استان‌های هم جوار اصفهان مواردی از این ویروس را گزارش کردند، وجود دارد و این هشدار برای همه مردم و دانشگاه علوم پزشکی اصفهان وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه امیدوار هستیم با توجه به هشدارها، دستورالعمل‌ها و دقت نظر مردم وضعیت تغییر نکند و همچنان روند کاهشی ادامه پیدا کند، گفت: ایجاد پیک پنجم در اصفهان در حالی که از پیک سهمگین چهارم خارج نشده‌ایم، می‌تواند بار بسیار سنگینی به سیستم خسته بهداشت و درمان وارد کند.

نجیمی با اشاره به اینکه سرعت روند واکسیناسیون روز به روز بیشتر می‌شود و توانسته‌ایم به گروه‌های ۷۰ سال برسیم، بیان کرد: بیشترین موارد فوت که در اپیدمی کرونا در این یکسال و سه ماه تجربه کردیم، مربوط به گروه‌های ۷۰ سال و بالاتر بوده و این امیدواری وجود دارد که با توجه به اینکه واکسیناسیون گروه ۸۰ سال از مدتی قبل شروع شده و در حال حاضر بیش از ۶۰ درصد گروه ۸۰ سال واکسن زده‌ایم و گروه ۷۵ سال و ۷۰ سال به بالا نیز آغاز شده، این احتمال قوی وجود دارد با افزایش ایمنی این گروه‌های پر خطر کاهش مرگ و میر را در کرونا داشته باشیم.

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با اشاره به وضعیت رنگ‌بندی شهرستان‌های استان اصفهان عنوان کرد: رنگ‌بندی بر اساس موارد بستری است از ۲۲ شهرستان تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی اصفهان ۷ شهرستان برخوار، بوئین میاندشت، تیران، چادگان، خوانسار، خور و دهاقان  زرد و سایر شهرستان‌ها نارنجی است و امیدواریم با روند کاهش بستری، شاهد رنگ‌بندی به سمت بهتر شدن تغییر کند.

وی ادامه داد: در صورت ادامه کاهش موارد بستری تغییری در آرایش بیمارستان‌های مرجع داده می‌شود تا علاوه بر کار درمان کرونا خدمت‌رسانی به سایر بیماری‌ها و روند آموزش در دانشگاه شکل بگیرد و ادامه پیدا کند.

نجیمی با بیان اینکه هر لحظه احتمال تغییر شرایط و روند خوبی که در آن هستیم، وجود دارد، اضافه کرد: این شرایط و احتمال در شهرها و استان‌های هرمزگان، بوشهر و سیستان و بلوچستان اتفاق افتاده که روند کاهشی متوقف شده و به سمت بدتر شدن اوضاع پیش رفته است.

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با بیان اینکه ۱۳ مرکز تجمیعی واکسن در اصفهان راه‌اندازی کرده‌ایم، خاطرنشان کرد: در شهرستان اصفهان ۲ مرکز تجمیعی واکسیناسیون در مصلا و پل شهرستان است و تا آخر در شهر اصفهان ۳ مرکز تجمعی دیگری هم ایجاد می‌شود، هر کدام از این مراکز ظرفیت هزار و ۵۰۰ تزریق در روز را دارند که امیدوار هستیم با ۵ مرکزی که ایجاد می‌شود به مرز ۷ تا ۸ هزار پاسخگویی روزانه به مراجعه‌کنندگان در شهر اصفهان تا آخر هفته برسیم.

انتهای پیام/۶۳۱۰۱/ر۲۰/

منبع: فارس

کلیدواژه: آرش نجیمی سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان رنگ بندی اصفهان ویروس های جهش یافته دانشگاه علوم پزشکی اصفهان روند کاهشی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۲۸۰۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکسیناسیون حجاج از امروز آغاز شد

به گزارش خبرگزاری مهر، حامد آقاجان زاده، معاون بهداشت و درمان و توانبخشی جمعیت هلال احمر استان، با اشاره به ضرورت انجام واکسیناسیون برای زائران، گفت: متقاضیان حج تمتع امسال استان طبق نوبت اعلام شده از امروز تا ۱۶ اردیبهشت ماه فرصت دارند برای انجام واکسیناسیون اجباری به مراکز تعیین شده مراجعه کنند.

وی افزود: هر فرد متقاضی سفر به حج تمتع باید ۱۵ روز قبل از اعزام، واکسن مننژیت را به منظور ایمن سازی در مقابل این بیماری دریافت کرده باشد.

آقاجان زاده در خصوص تزریق واکسن مننژیت برای متقاضیان، توضیح داد: تزریق این واکسن برای افرادی که در دو سال گذشته آن را دریافت نکرده‌اند، الزامی است.

معاون بهداشت و درمان هلال احمر استان با بیان اینکه در تبریز حدود ۴۰۰۰ نفر شامل متقاضیان اعزام، عوامل کاروان‌ها و عوامل آشپزخانه واکسینه می‌شوند، خاطرنشان کرد: با توجه به محدودیت زمانی برای تزریق واکسن حجاج، ظرفیت پذیرش و انجام واکسیناسیون زائران غیرآذربایجان شرقی را نیز در تبریز با توجه به موقعیت مسافرپذیر این شهر داریم.

وی در ادامه به آمار زائران حج تمتع امسال استان اشاره کرد و گفت: شمار متقاضیان حج تمتع امسال آذربایجان شرقی ۳۹۵۱ نفر است که در قالب ۲۸ کاروان به این سفر معنوی اعزام خواهند شد. ۱۵ کاروان از این تعداد متعلق به زائران تبریزی است.

آقاجان زاده همچنین از آغاز معاینات پزشکی ۴۵ نفر از عوامل اجرایی پزشکی حج و زیارت که در موسم حج تمتع خدمت رسانی خواهند کرد، از روز گذشته در تبریز خبر داد.

کد خبر 6088814

دیگر خبرها

  • واکسیناسیون حجاج از امروز آغاز شد
  • واکسیناسیون ۵ هزار حجاج گلستانی در حال انجام است
  • واکسیناسیون متقاضیان حج تمتع از امروز آغاز شد/ متقاضیان ۱۵ روز قبل از اعزام ادغام کنند
  • آغاز واکسیناسیون بیش از ۹ هزار عمره گزار خراسان رضوی
  • مطالعه وزارت بهداشت درباره واکسن گارداسیل / الزامی به تزریق همگانی نیست
  • واکسن گارداسیل برای همه ضروری است؟
  • واکسیناسیون همگانی گارداسیل انجام می‌شود؟ | مطالعه وزارت بهداشت درباره واکسیناسیون واکسن اچ‌پی‌وی
  • مطالعه وزارت بهداشت درباره واکسن گارداسیل
  • وزارت بهداشت ضرورتی برای تزریق واکسن گارداسیل نمی بیند
  • مطالعه وزارت بهداشت درباره واکسن گارداسیل/ فعلا الزامی به تزریق همگانی نیست