Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، برچیده شدن فضاهای آموزشی غیراستاندارد، فضای خشتی و گلی، کانکس، همچنین جمع‌آوری وسایل گرمایشی غیراستاندارد از مهمترین برنامه‌های دولت و همچنین حمایت‌های خیران در راستای عدالت آموزشی است. 

براساس آمار و مستندات موجود، توسعه و استانداردسازی فضاهای آموزش و همچنین استانداردسازی وسایل گرمایشی مدارس در دولت تدبیر و امید در سطح استان چشمگیر بوده و همه مناطق استان در راستای عدالت آموزشی از این امکانات و اعتبارات بهره‌مند شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

در سال تحصیلی جاری در چهارمحال و بختیاری بیش از ۲۱۳ هزار دانش‌آموز در مقاطع مختلف تحصیلی مشغول تعلیم و تربیت هستند و بیش از ۲ هزار و ۹۰۰ فضای آموزشی‌ در استان فعال است.

۳۰ درصد مدارس چهارمحال و بختیاری تخربیی است

مدیرکل آموزش  و پرورش چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه هم‌اکنون در دورترین نقطه استان مدرسه احداث شده و پرچم مدرسه بالاست، گفت: ۳۰ درصد مدارس استان تخریبی است.

فرحناز قائدامینی افزود: این استان به دلیل پراکندگی مناطق روستایی و سخت‌گذر بودن برخی مناطق تعداد زیادی مدرسه در مقطع ابتدایی در استان فعال است که بیشترین تعداد این مدارس ر مناطق روستایی است.

وی با اشاره به اینکه افزون بر۸۰۰ روستا در استان وجود دارد، گفت: یک‌هزار و ۳۷۲ مدرسه مقطع ابتدایی در مناطق روستایی استان فعال است.  

به گفته وی، ۴۸ درصد دانش‌آموزان مقطع ابتدایی استان در مناطق روستایی و ۵۲ درصد در مناطق شهری پراکنده هستند و هم‌اکنون ۶۷ درصد مدارس ابتدایی در مناطق روستایی و ۳۳ درصد در مناطق شهری قرار دارند.

۲۶۶ مدرسه با یک‌هزار و ۲۳۳ کلاس درس در استان احداث و تکمیل شده است 

 مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه این اداره کل در راستای احداث مدارس و ارتقاء کیفیت مدارس استان برای ارائه خدمت‌رسانی بهتر به امر تعلیم و تربیت و فراهم آوردن امکان فضای مناسب‌تر به جامعه هدف آموزش و پرورش، فعالیت دارد، گفت: در دولت تدبیر و امید ۲۶۶ مدرسه با یک‌هزار و ۲۳۳ فضای آموزشی جدید در استان احداث و به مجموعه آموزش و پرورش استان تحویل داده شد.

کامران رهی افزود: از این تعداد ۱۵۴ باب مدرسه در قالب ۹۳۰ کلاس درس با مساحتی بیش از ۱۲۱ هزار مترمربع فضای آموزشی و تربیتی در مقاطع مختلف مشغول احداث و به آموزش و پرورش تحویل داده شد.

به گفته وی ، برای اجرای این طرح‌ها بیش از ۲هزار و ۵۲۰ میلیارد ریال اعتبار هزینه شده است که ۸۰ درصد این میزان از محل اعتبارات ملی و ۲۰ درصد از محل اعتبارات استانی بوده است.

۶۳ مدرسه خیری در استان احداث شده است

رهی با اشاره به اینکه در این مدت ۶۳ باب مدرسه خیری در قالب ۱۸۳ کلاس درس احداث و تکمیل شده است، افزود: ۵۷ باب مدرسه خیری نیز با ۲۰۰ کلاس درس در مقاطع مختلف تحصیلی در حال تکمیل است.

به گفته وی، مدارس خیری با حمایت خیران استان و کشوری، موسسات و بانک‌های دولتی و خصوصی احداث شده است و تعهد خیران برای احداث این طرحها بیش از ۴۵۰ میلیارد ریال بود.

۹۵ درصد بخاری‌های نفتی و غیر استاندارد در استان جمع‌آوری شده است

مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه جمع‌آوری بخاری‌های نفتی و غیر استاندارد یکی از مهمترین برنامه‌های این اداره کل در راستای کاهش حوادث در فضاهای آموزشی و استانداردسازی این فضاها بود، افزود:هم‌اکنون ۹۵ درصد بخاری‌های نفتی و غیراستاندارد در کلاس‌های درس استان جمع‌آوری شده است.

به گفته وی، در دولت تدبیر و امید بخاری نفتی و غیراستاندارد ۲ هزار و ۲۰۰ کلاس درس جمع آوری شده است.

رهی اظهار داشت:هم‌اکنون بخاری نفتی در حدود ۱۰۰ کلاس درس در استان که فاقد گازکشی هستند وجود دارد که به محض اجرای شبکه گازرسانی و میها شدن زیرساخت‌های لازم ،این بخاری‌های  نیز جمع‌آوری خواهد شد.

وی افزود: عملیات استانداردسازی ۳۰ درصد مدارس دارای سیستم‌های غیر استاندارد گرمایشی در سطح استان با اعتباری بیش از ۱۰۰ میلیارد ریال اجرا شده است.

عملیات خشت‌گذاری  ۲ مدرسه ۲ کلاسه در طرح آجر به آجر در استان آغاز شد

مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس چهارمحال و بختیاری با اشاره به اجرای پویش آجر به آجر از اول ماه محرم سال‌گذشته افزود:  این بسته تحولی مشارکت‌های مردمی برای جمع‌آوری کمک‌های خرد در سراسر کشور آغاز شده و تاکنون عملیات عملیات خشت گذاری ۲ مدرسه ۲ کلاسه در مناطق محروم استان آغاز شده است.

وی اظهار داشت: در مرحله نخست پویش آجر به آجر تعهد استان یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون ریال برای احداث یک مدرسه ۲ کلاسه در روستای "دره شیر فلارد" بود که این میزان با مشارکت یک مووسسه محقق شد و خشت گذاری این مدرسه در اواسط اردیبهشت ماه سالجاری آغاز شد.

به گفته وی، در پویش آجر به آجر طرح من مادرم، همه بچه‌های ایران  فرزندان من نیز ۹ هزار نفر از مردم نوعدوست استان مشارکت و یک میلیارد و ۳۸۰ میلیون ریال برای ساخت مدرسه در روستای سربیشه بخش بازفت شهرستان کوهرنگ کمک کردند.

مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس چهارمحال و بختیاری به پویش آجرهای مهربانی از ابتدای ماه مبارک رمضان اشاره کرد و گفت: خیران برای شرکت در این پویش به سامانه  www.ajorBajor.ir و یا "مهر مدرسه" http://MehreMadrese.ir مراجعه و چهارمحال و بختیاری را انتخاب کنند.

وی اظهار داشت: در جهت جلب مشارکت‌های خیران استان و فرهنگ‌سازی در خصوص جذب خیران مدرسه‌ساز با همکاری خیران و مجمع خیران مدرسه‌ساز استان نیز اقدامات خوب و موثری در استان از اواخر سال‌گذشته آغاز شده و تاکنون ۱۵ تفاهم‌نامه مدرسه خیری منعقد شده است.

رهی از کلنگ‌زنی و آغاز عملیات هفت مدرسه خیرساز در استان از ابتدای سالجاری خبر داد و گفت: مجمع خیران مدرسه‌ساز در ساتان از سال ۱۳۷۷ فعالیت خود را آغاز کرد و تاکنون حدود یک سوم مدارس استان به همت خیران احداث شده است.

به گفته وی ، درسال تحصیلی جاری سرانه متوسط فضای آموزشی در سطح کشور ۵.۲ متر مربع به ازای هر دانش‌آموز است که این میزان در استان حدود ۶.۲ متر مربع است.

به گزارش ایرنا،چهارمحال  و بختیاری دارای ۱۰شهرستان با بیش از ۹۷۹هزار نفر جمعیت است.

برچسب‌ها مدارس چهارمحال وبختیاری مدرسه سازی کارآمدی دولت

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مدارس چهارمحال وبختیاری مدرسه سازی مدارس چهارمحال وبختیاری مدرسه سازی کارآمدی دولت اخبار کنکور توسعه و تجهیز مدارس چهارمحال و بختیاری چهارمحال و بختیاری با اشاره مدیرکل نوسازی مناطق روستایی فضای آموزشی مدرسه خیری درصد مدارس آجر به آجر احداث شده جمع آوری پویش آجر هم اکنون کلاس درس آغاز شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۲۹۱۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ظرفیت گروه‌های جهادی در نوسازی مدارس استفاده شود

استاندار چهارمحال و بختیاری گفت: باید از گروه‌های جهادی، دانش آموزان و همچنین مشارکت مردم برای بازسازی و زیباسازی و نوسازی مدارس استفاده کرد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شهرکرد، غلامعلی حیدری امروز در شورای آموزش و پرورش استان چهارمحال بختیاری، اظهار داشت: باید یک کارگروه برای برنامه‌ریزی مقدمات همایش مجمع خیرین صورت گیرد و مسئولیت تمامی افراد مربوطه مشخص شود.  

وی گفت: در این همایش تنها خیرین گذشته حضور نداشته باشند بلکه خیرین جدید نیز دعوت شوند و تعهدات لازم را داشته باشند تا یک تحولی را متفاوت با همایش‌های گذشته، شاهد باشیم.

استاندار چهارمحال و بختیاری با تاکید بر استفاده از ظرفیت گروه‌های جهادی، مطرح کرد: باید از گروه‌های جهادی، دانش آموزان و همچنین مشارکت مردم برای بازسازی و زیباسازی و نوسازی مدارس استفاده کرد.

وی با تاکید بر برگزاری مراسمی در شأن معلمان، اظهار داشت: هفته معلم زمان خوبی است تا از این قشر زحمتکش و تاثیرگذار تجلیل شود، امید است مراسمی در شأن معلمان استان با برنامه‌ریزی خوب برگزار و از خانواده شهدای معلم نیز سرکشی و تجلیل شود.

حیدری با تأکید بر انجام جهاد تبیین، تصریح کرد: باید آموزش و پرورش در این دو سال خدمات خود را به خوبی اطلاع‌رسانی کند. رتبه‌بندی معلمان، استخدامی‌ها و کمک‌های فرهنگی، اعتباراتی که تخصیص داده شده و توسعه زیرساخت مدارس، ایجاد چمن‌های مصنوعی بسسار در ظرف 2 سال و ... اقدامات خوبی است که همه باید در نشست خبری با رسانه‌ها بیان شوند.

استاندار چهارمحال و بختیاری بیان داشت: بروشورهای در خصوص اقدامات انجام شده در دو سال اخیر تهیه و در بین خیرین و افراد ذی نفوذ توزیع شود. امتحانات نهایی فرصتی برای چیدن میوه یک سال تلاش دانش آموزان و والدین آنها است لذا باید اهتمام لازم جهت برگزاری آزمون بدون دغدغه در یک شرایط مناسب را داشت.

وی تصریح کرد: حداقل 12 جلسه شورای آموزش و پرورش در سال باید در شهرستان‌ها برگزار شود. باید یک برنامه‌ریزی ویژه در خصوص آموزش و پرورش عشایر داشت تا آموزش کافی و لازم به دانش آموزان داده شود.

حیدری در پایان خاطرنشان کرد: هر قدر در دانشگاه فرهنگیان هزینه شود نوعی سرمایه‌گذاری است و باید برای سال آینده برنامه‌ریزی دقیقی داشت تا دغدغه‌ای در زمینه کمبود معلم و سرویس مدارس و هر آنچه که مربوط به مدرسه و دانش آموزان است وجود نداشته باشد.

انتهای پیام/7540

  

دیگر خبرها

  • عدالت آموزشی در مناطق شهری و روستایی گلستان مستقر شده است
  • سنجش ۱۷ هزار نوآموز در چهارمحال و بختیاری
  • تشکیل قرارگاه عدالت آموزشی با هدف توزیع متوازن امکانات در همه مدارس
  • احداث ۵ هزار کلاس درس از محل مولدسازی در خراسان رضوی
  • واکسیناسیون ۲۶ هزار رأس دام سبک و سنگین در مناطق محروم چهارمحال و بختیاری
  • هدفگذاری نوسازی مدارس برای احداث ۲ هزار کلاس درس در اردبیل
  • تحقق ۶۰ هزار میلیارد ریال اعتبار برای چهارمحال و بختیاری
  • احداث نخستین مرکز تخصصی نجوم چهارمحال و بختیاری
  • شهریه مدارس غیردولتی، شفاف می‌شود؟!
  • ظرفیت گروه‌های جهادی در نوسازی مدارس استفاده شود