Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از صدا و سیما، بابک دین پرست، قائم مقام ستاد تسهیل و رفع موانع تولید یکی از مشکلات واحدهای تولیدی خارج از تهران را دسترسی نداشتن مدیران و تولید کنندگان به مسئولان بانک مرکزی خواند و گفت: مقرر شد با هدف حل مشکلات تولید کنندگان در حوزه‌های مختلف بانکی و دسترسی بهتر ان‌ها به مسئولان بانکی مرکزی، هیئت خبرگان بانکی در استان‌ها فعال شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: اعضا هیئت خبرگان بانکی ۶ نفر هستند که از سوی استانداران معرفی می‌شوند، اما حکم آن‌ها را رئیس کل بانک مرکزی صادر می‌کند تا هموطنان برای حل مشکلات خود دسترسی بهتری به مسئولان بانک مرکزی پیدا کنند.

این مقام مسئول همچنین احیای واحدهای تولیدی تحت تملک بانک‌ها را از دیگر برنامه‌های امروز ستاد تسهیل دانست و ادامه داد: امروز ستاد تسهیل با مدیران ۱۶ بانک و مؤسسه که واحدهای تولید در تملک خود دارند جلسه گذاشت و قرار بر این شد تا حد ممکن به برای بازگشت واحدهای تحت تملک بانک‌ها به چرخه اقتصاد کمک کنیم.

قائم مقام ستاد تسهیل و رفع موانع تولید، توضیح داد: براساس اعلام بانک مرکزی تعداد کل واحدهای تحت تملک بانک مرکزی از ۱۷۶۱ در آذر سال ۱۳۹۹ به ۱۶۷۰ واحد در اردیبهشت امسال رسید که نشان می‌دهد فرایند چرخه تملک واحدهای تولیدی هنوز در دستور شبکه بانکی قرار دارد.

وی با بیان اینکه براساس قوانین فعلی تملک برخی واحدها که وام گیرندگان به تعهدات خود عمل نمی‌کند، اجتناب ناپذیر است، اظهار داشت: حدود ۵۶ درصد واحدهای تحت تملک غیر فعال و ۴۴ درصد فعال هستند. جهت جلوگیری از اشتباه در اعلام آمار مقرر شد با همکاری شبکه بانکی، اطلاعات واحدهای تحت تملک از این پس در سامانه وزرات اقتصاد و داراییثبت شود.

به گفته دین پرست، دستور عمل واگذاری اموال مازاد شبکه بانکی که ماده ۱۱ آن شرایط سختی را ایجاد کرده بود اصلاح و تا ۴۸ ساعت آینده دستورالعمل جدید ابلاغ می‌شود.

قائم مقام ستاد تسهیل موضوع تعیین دستور العمل جلوگیری از تعطیلی واحدهای تولید را از دیگر مصوبات امروز ستاد تسهیل دانست و اعلام کرد: الان دستور العمل احیا و واگذاری داریم، مسئولان بانک مرکزی قول دادند بخش نامه جلوگیری از تعطیلی واحدهای تولید هم تا ۴۵ روز آینده ابلاغ شود.

کد خبر 5221520

منبع: مهر

کلیدواژه: بابک دین پرست واحد های تولیدی جهش تولید قانون رفع موانع تولید قطع برق مصرف برق شاخص کل بورس قیمت دلار بانک مرکزی ایران قطعی برق قیمت نفت رمز ارز تولید برق تولید نفت قیمت یورو قیمت سکه بهار آزادی بورس تهران صادرات غیرنفتی واحدهای تحت تملک واحدهای تولید مسئولان بانک ستاد تسهیل بانک مرکزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۳۸۳۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشکیل کارگروه مشترک پلیس و شهرداری، برای رفع نواقص نقاط پرتصادف تهران

سرهنگ سیدابوالفضل موسوی پور رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ، در گفت‌وگو با خبرنگار گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، اظهار کرد: بر اساس پایش و رصد انجام شده ۱۲ ماهه سال ۱۴۰۲ آمار تصادفات شهر تهران در 
۵۹ درصد این تصادفات در بزرگراه‌های پایتخت به وقوع پیوسته است.

وی تصریح کرد: بر اساس انجام تفکیک کروکی‌های موجود مناطق ۴ و ۱۲ شهر تهران در صدر آمار تصادفات در پایتخت قرار گرفته‌اند.

 رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ همچنین اضافه کرد: در منطقه ۱۲ پایتخت بزرگراهی وجود ندارد اما به دلیل وجود معابر متعدد، شلوغی و حجم قابل توجه تردد در این منطقه جزو یکی از مناطق پر تصادف شهر تهران به شمار می‌آید.

سرهنگ موسوی‌پور در ادامه خاطرنشان کرد: منطقه ۴ با چند بزرگراه مثل بزرگراه شهید بابایی، بزرگراه شهید زین‌الدین و بخشی از بزرگراه شهید یاسینی راه مواصلاتی دارد و بخش عمده وقوع تصادفات مربوط بزرگراه‌های این منطقه است.

وی عمده‌ترین دلیل وقوع تصادفات و حوادث رانندگی در شهر تهران، را سرعت غیرمجاز برشمرد و تاکید کرد: بخش قابل توجهی از این سوانح در زمان خلوتی معابر و تخطی از سرعت مطمئنه رخ می‌دهد.

رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ اضافه کرد: کم حادثه‌ترین منطقه شهر تهران در وقوع تصادفات هنوز مشخص نشده است و در صورت احراز اعلام خواهد شد.

سرهنگ موسوی‌پور یادآور شد: برای کاهش حجم تصادفات رانندگی به ویژه در مناطق پر تصادف و پر سانحه پایتخت، کارگروه مشترکی بین پلیس و شهرداری تشکیل شده است و در جلسات این کارگروه علل حوادث رانندگی در مناطق مختلف شناسایی می‌شوند.

وی از صدور دستورات لازم پس از شناسایی علل وقوع تصادفات برای کاهش این حوادث خبر داد و گفت: اقدامات لازم برای کاهش حجم تصادفات و رفع نواقص در محل‌های مدنظر بلافاصله پس از شناسایی عوامل حوادث رانندگی، اجرایی خواهند شد.

رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ تصریح کرد: تخلفات حادثه ساز مثل سرعت غیرمجاز از مهمترین دلایل وقوع حوادث رانندگی محسوب می‌شوند و هم جان عابرین پیاده در معابر و هم جان سایر رانندگان را تهدید می‌کنند. 

سرهنگ موسوی‌پور اضافه کرد: با رانندگان متخلفی که هر یک از تخلفات رانندگی مثل سبقت و سرعت غیرمجاز را مرتکب شوند برابر مقررات برخورد می‌شود. 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • واکنش فدراسیون فوتبال به دستور وزیر ورزش؛نشست کارگروه آسیب‌شناسی فرهنگی ورزشگاه‌ها برگزار می‌شود
  • باید ضمانت نامه‌های بانکی شرکت‌های دانش بنیان تسهیل شود/بودجه اندک در مقایسه با دانشگاه‌ها
  • معاون وزیر علوم: آیین‌نامه تسهیل جذب دانشجوی خارجی در دستور کار دولت است
  • احیای واحدهای راکد دشتستان در دستور کار است
  • تشکیل کارگروه مشترک پلیس و شهرداری، برای رفع نواقص نقاط پرتصادف تهران
  • لزوم پرداخت پاداش افزایش تولید به کارگران در واحدهای تولیدی
  • بررسی مشکلات واحدهای تولیدی در کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید آذربایجان غربی
  • تشکیل کارگروه رفع موانع سرمایه‌گذاری در حوزه گردشگری ساوجبلاغ
  • نرخ بهره بین بانکی به ۲۳.۵ درصد رسید + جدول
  • برخی بی تدبیری‌ها باعث استمرار مشکلات کارگران می‌شود