Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری دانشجو»
2024-05-01@00:29:23 GMT

زاکانی: ستاد ما ستاد دهه شصتی هاست

تاریخ انتشار: ۵ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۰۳۸۵۸۸

زاکانی: ستاد ما ستاد دهه شصتی هاست

زاکانی گفت: دوران «بخور در رو» مفسدان اقتصادی به پایان خواهد رسید.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، آقای علیرضا زاکانی در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صداو سیما مهمترین اولویت برنامه‌های انتخاباتی اش را تحول فراگیر در ابعاد مختلف تحت عنوان انقلاب سوم خواند و افزود: ما به دنبال تحقق شعار‌های انقلاب اسلامی در عرصه عمل هستیم و ایرانی قوی و پیشرفته می‌خواهیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی گفت‌: برای تحقق این هدف اساسی، مشارکت و پیوستگی کار‌ها به عهده خود مردم و به ویژه جوانان، زنان و فرهیختگان و اندیشمندان است.

نامزد انتخابات ریاست جمهوری افزود: تحول مورد نظر ما چندین بعد دارد که در حوزه اقتصاد و مدیریت به دنبال رشد اقتصادی و کارآمدی هستیم و اولویت ما فرهنگ و اجتماع است که ارتقاء معرفت و کرامت را در جامعه به دنبال خواهد آورد.

آقای زاکانی گفت: ضرورت ما حوزه سیاست و امنیت است که برای ما تولید، مشارکت و ارتقا سرمایه‌های اجتماعی را به همراه می‌آورد و قدرت و استحکام داخلی را برای ایران اسلامی فراهم می‌کند و ما حوزه سیاست خارجی را به عنوان فرصت می‌دانیم که براساس آن باید عزت و اقتدار برای ایران اسلامی به ارمغان بیاید.

وی افزود: ما با عنوان انقلاب سوم به دنبال پیوستگی میان قوا و قبول مسئولیت رکنی برای ایجاد تحول از طریق قوه مجریه و شکل دهی به یک ظرفیت جدید فراگیر و گسترده هستیم تا بتوانیم تحول را در درون نظام و ناظر به ایران قوی و پیشرفته فراهم کنیم و قطعاً ما نقطه عزیمت خود را از حوزه اقتصاد خواهیم گذاشت.

دوران بخور در رو مفسدان اقتصادی به پایان خواهد رسید

نامزد انتخابات ریاست جمهوری گفت: همان طور که سالهاست برای امریکا و اسرائیل دوران بزن در رو تمام شده است بزودی برای مفت خور‌ها و مفسدان اقتصادی دوران بخور در رو تمام خواهد شد.

آقای علیرضا زاکانی افزود: پیام شفافی هم در عرصه انتخابات دارم به این ترتیب که اگر سالهاست برای امریکا و اسرائیل دوران بزن در رو تمام شده بزودی زود برای مفت خور‌ها و مفسدان اقتصادی داخلی که همان عناصر امریکایی‌ها هستند دوران بخور در رو تمام خواهد شد و هر آنچه خوردند پس خواهیم گرفت و زمینه را برای فساد اقتصادی به کمک مردم می‌خشکانیم.

وی درباره برنامه‌های تبلیغاتی اش گفت: بهترین فرصت، صدا و سیماست و در کنار این فرصت بزرگ از فضای مجازی برای ارتباط و تعامل با افکار عمومی بهره خواهم برد آنچه صدا و سیما برنامه ریزی می‌کند به بهترین نحو دنبال خواهم کرد و با رسانه‌ها و افکار عمومی هم که تشنه شنیدن برنامه‌های تحولی هستند ارتباط برقرار خواهم کرد.

آقای زاکانی در پاسخ به سوالی مبنی بر این که آیا بنای ماندن در عرصه انتخابات تا روز رأی گیری خواهید داشت؟ افزود: جبهه انقلاب اسلامی به عقلانیتی رسیده که پیروزی جبهه انقلاب مهمتر از پیروزی افراد است و ما ایده‌هایی که به مردم خواهیم گفت براساس برنامه‌ای منسجم است و ایده‌های مشترکی برای همکاری جدی با مجلس و قوه قضائیه و سایر نهاد‌ها داریم که منجر به تحول فراگیر در کشور با محوریت مردم می‌شود.

وی افزود: این ایده را مطلوب مردم می‌دانم و اگر صادقانه با مردم صحبت کنیم زمینه پیروزی این ایده در انتخابات فراهم است و این مسیر را می‌رویم تا مابه ازای آن شور و نشاط انتخاباتی و توفیق جدی برای جبهه انقلاب فراهم شود.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: زاکانی انتخابات 1400 ریاست جمهوری مفسدان اقتصادی رو تمام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۳۸۵۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مناظره‌ای در مورد حجاب

به گزارش «تابناک»، عباس عبدی در روزنامه اعتماد نوشت: سایت «مدرسه آزاد» گفت‌وگوی به نسبت مفصلی را میان دکتر محسن برهانی و دبیر سابق «ستاد امر به معروف و نهی از منکر» انجام داده که با دیدن آن متوجه می‌شویم، چگونه سرنوشت یک جامعه و مردم به ذهنیت‌های ساده‌انگارانه گره خورده است. ذهنیت‌هایی که نه آشنایی کافی با فقه و کلام دارد و نه بهره‌ای از حقوق و جامعه‌شناسی برده است و نه حتی چارچوب عملی قابل اجرا و موثری دارد.

اینکه در پس ذهن حکومت در موضوع حجاب چه می‌گذرد، روشن نیست. حداقل برای بنده روشن نیست، چون خیلی کلی و کلان فقط به ضرورت فقهی و قانونی آن اشاره می‌شود. ولی اگر سخنان رییس ستاد مزبور را موضع رسمی تلقی کنیم در این صورت، آقای دکتر برهانی به دلیل آشنایی و تسلط بر هر دو حوزه فقه و حقوق به خوبی نشان می‌دهد که ادعاهای طرف مقابل به کلی نادرست است. ضمنا توجه کنیم که طرف مقابل رییس ستاد مهم‌ترین نهاد رسمی برای ترویج حجاب و مقابله با بی‌حجابی است، بنابراین باید قوی‌ترین فرد حکومت در توجیه و دفاع از حجاب باشد ولی تعجب از این رو بود که اصولا ایشان چگونه پذیرفته که در چنین گفت‌وگویی شرکت کند. کافی است به حدود ۳۰۰۰ نظری که فقط طی دو روز در زیر فیلم این مناظره گذاشته شده است، نگاهی بیندازند تا ببینند آن‌گونه دفاع کردن از حجاب و خدا و حکومت اسلامی دقیقا تایید تحلیل آقای برهانی است که نه تنها موجب تقویت حجاب نمی‌شود، سهل است که منجر به بدبینی بیشتر مردم از ارزش‌های اسلامی و حکومتی نیز می‌شود. در واقع باید توصیه کرد که همه دست‌اندرکاران حکومت این مناظره را ببینند. اگر واقعا کفه گفت‌وگو را به سود دبیر سابق ستاد امر به معروف و نهی از منکر دیدند خب این را رسما اعلام دارند تا همه متوجه شوند مبنا و منطق قانون‌نویسی و سیاستگذاری در ایران چیست و دیگر بحث را ادامه ندهند. ولی اگر معتقدند که استدلال‌های مهم‌تری برای دفاع از سیاست‌های جاری در امر حجاب دارند آنها را در گفت‌وگویی دیگر اظهار کنند.

خوبی گفت‌وگو در این است که شنونده یکسویه به قاضی نمی‌رود.  نکته بسیار مهم‌تر در ذهنیت نادرستی است که این افراد از نقش مردم در جمهوری اسلامی دارند که گفت‌وگو را بلاموضوع می‌کنند و این خطرناک است. چنین رویکردی در آغاز انقلاب مطلقا جایگاهی نداشت و اصولا هم نمی‌توانست با مفهوم انقلاب سازگاری داشته باشد. ولی چگونه شده که ۴۵ سال بعد از انقلاب عده‌ای به خود جرات می‌دهند که خود را متولی حقانیت معرفی کرده و برتر از اراده مردم تعریف کنند؟ جالب‌تر اینکه طرفداران این رویکرد حتی قادر به ارایه یک اندیشه منسجم از آنچه می‌خواهند انجام دهند، نیستند. نه درکی از تفاوت حق و تکلیف و نه تحلیلی از فلسفه حقوق و جامعه‌شناسی کیفری دارند. استدلال‌های رایج‌شان در حد روزنامه‌نگاری دیواری مدارس است. به علاوه شیوه مواجهه با مردم و اقناع آنان باید بر اساس عقلانیت و ادبیات عمومی و سخنان دقیق و مبتنی بر آمار و منطق علمی باشد. اینکه کسانی خود را دانا به دستورات خدا دانسته و از این منظر بخواهند به مردم امر و نهی کنند، جوابگوی نسل جدید نیست. این استدلال‌های درون دینی شاید برای گروه‌های حوزوی مناسب باشد. برای مقابله با بی‌حجابی همه اصول و قواعد شرعی، حقوقی، سیاسی و نیز اجرایی و انتظامی را دچار اختلال جدی می‌کنند تا این پدیده رخ ندهد در حالی که اندکی تامل نشان می‌دهد که احتمال چندانی برای تحقق این هدف، نه تنها وجود ندارد، بلکه بسیار پرهزینه خواهد بود. عجیب‌تر اینکه قرار دادن پلیس و دستگاه قضایی جلوی مردم و به میدان آوردن تمام توان حکومت برای مقابله با امری اجتماعی که ماهیت آن مجرمانه نباشد، قابل فهم و دفاع نیست و همه این نیروها را مستهلک و اتفاقا مردم و زنان را بیشتر عصبانی و منزجر می‌کند. ادامه رسیدگی به طرح حجاب با گفت‌وگوهای غیرشفاف گویای واقعیت است. چرا شورای نگهبان چنین وضعیتی را می‌پذیرد و مذاکرات با تعدادی از دست‌اندرکاران طرح درباره جزییات این قانون را شفاف نمی‌کند؟ چرا باید موضوعی را جرم‌انگاری کرد در حالی که مردم نه تنها از آن حمایت نمی‌کنند، بلکه از زنان و دخترانی که مورد هجوم واقع می‌شوند، حمایت می‌کنند؟

مردم باید از اجرای قانون توسط نیروی انتظامی یا هر نهاد دیگر استقبال کنند ولی این چه قانونی است که امام جمعه قم می‌گوید: از نیروی انتظامی و همه کسانی که زخم زبان‌ها را به جان خریدند، تشکر می‌کنیم یا فرمانده انتظامی بگوید: «هیچ اراده‌ای، تهمتی، افترایی، هیچ سرزنشی و شماتتی ما را از این راه پر فیضی که حضرت حق در برابرمان قرار داده به عقب نخواهد راند.» مگر قرار است در مواجهه با جرم کسی را سرزنش کنند؟ پس آنچه که با آن مقابله می‌شود حداقل از نظر مردم جرم نیست.

دیگر خبرها

  • زاکانی: ورود اولین نمونه قطار چینی در خرداد به تهران | تمام قراردادهای ما ضمانت بانکی دارد | می خواهند قراردادمان با چین را منحل کنند اما نمی توانند
  • زنده یاد آتیلا پسیانی خالق خاطرات دهه شصتی‌ها بود
  • دشمنان با جنگ رسانه‌ای در مسیر مردم و انقلاب سنگ اندازی می‌کنند
  • وحدت و برادری نیاز مهم امروز کشور است
  • روایت خاندوزی از دستور رئیسی در پی تذکر رهبر انقلاب
  • حمایت زاکانی از طرح نور پلیس
  • قالیباف: این مجلس به دوران تاریک رانت‌های صنفی پایان داد
  • جبهه انقلاب اختلافات جزیی را کنار بگذارد
  • شوراها در خدمت‌رسانی به مردم روستاها در تراز انقلاب عمل کنند
  • مناظره‌ای در مورد حجاب