Web Analytics Made Easy - Statcounter

از دو طرح تحقیقاتی بندری در بندر تفریحی و گردشگری چمخاله با حضور وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی رونمایی شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان در انزلی، «علی اصغر مونسان» وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی صبح امروز(جمعه، ۷ خرداد) از روند ساخت بندر تفریحی گردشگری چمخاله بازدید کرد و برای جذب سرمایه گذار و حمایت هیئت دولت از ساخت و خرید قایق‌های تفریحی، مسافری دریایی - تفریحی داخلی و خارجی قول مساعد داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

   

 

«حمیدرضا آبایی» در حاشیه این بازدید در خصوص دو طرحی که با حضور وزیر میراث فرهنگی از آن رونمایی شد، گفت: سازمان بنادر و دریانوردی با استفاده از توان دانشگاه تربیت مدرس سند جامع بنادر و دریانوردی را با بهره گیری از اسناد، مدارک، مستندات موجود براساس عکس ها و شواهد در زمینه موقعیت بنادر گیلان در دریای کاسپین را مورد بررسی قرار داد.

 

مدیرکل اداره بنادر و دریانوردی استان گیلان با اشاره به اسناد مهم یافت شده در این تحقیقات، اظهار داشت: براساس تحقیقات و مصاحبه های میدانی  وضعیت بنادر در سده های قبل مورد ارزیابی قرار گرفت و در نتیجه این تحقیقات مشخص شد بندرانزلی با 300 سال قدمت از پررونق ترین بنادر حاشیه خزر بوده که داد و ستد و تجارت از این بندر انجام می شد.

 

وی طرح بعدی را بررسی سند تاریخی قایق مغروق کشف شده در قرق تالش عنوان کرد و افزود: عملیات تحقیقاتی بر این میراث فرهنگی بندری و دریانوردی صورت پذیرفت و طبق این سند تاریخی بهره برداری از مواهب دریا در استان گیلان مورد تایید قرار گرفت.  

 

وی با دعوت از سرمایه گذاران برای توسعه صنعت گردشگری دریانوردی گفت: دولت تاکنون حدود 50 میلیارد تومان برای توسعه زیر ساختها در بندر تفریحی گردشگری چمخاله سرمایه گذاری کرده و در حال حاضر دو فاز از سه فازاصلی این مجموعه به اتمام رسیده است.

 

آبایی تصریح کرد: ایجاد 300 متر جاده سنگی برای رسیدن به پل و عرشه  ، ساخت موج شکن در عمق پنج متری با در نظر گرفتن وضعیت جریان گردش آب دریا و مسائل محیط زیستی، ایجاد دو دستک موج شکن در فاصله 400 متری از ساحل برای استحصال دو هکتار و ساخت حوضچه چهار هکتاری برای ورزشهای آبی ، دریایی و قایقرانی و سایر تفریحات دریایی از جمله اقدامات انجام شده در بندرچمخاله است.

 

وی با اشاره به اینکه باید بتوانیم برای ایجاد زیر ساخت ها و شرایط هتلینگ و پذیرایی از مهمانها زمینه لازم ر برای توسعه صنعت گردشگری دریایی فراهم کنیم، خاطر نشان کرد: می بایست صنعت گردشگری بر سایر ظرفیت های استان گیلان اضافه شود.

پایان پیام/707

منبع: شبستان

کلیدواژه: مونسان معاون رئیس جمهور علی اصغر مونسان وزیر میراث فرهنگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۴۹۸۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تایید بیمه تأمین اجتماعی ۲۲۴ نفر از شاغلان صنایع‌دستی استان گلستان

به‌گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی گلستان با اعلام این خبر گفت: از سال گذشته بحث بیمه هنرمندان با پیگیری‌های وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی و با دستور اکید رئیس‌جمهوری در دستور کار قرار گرفت.   محمدجواد ساوری خاطرنشان کرد: نظر به ابلاغ دستورالعمل وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی در خصوص بیمه کردن افراد جدید از شاغلان صنایع‌دستی شناسه‌دار و در اجرای قانون حمایت از هنرمندان، استادکاران و فعالان صنایع‌دستی مصوب ۹۶/۱۱/۱۸، تعداد ۲۲۴ نفر متقاضی در استان گلستان مورد تأیید وزارتخانه و سازمان تأمین اجتماعی قرار گرفتند.   او یادآور شد: از سنوات گذشته تعداد ۴۲۷ نفر از صنعتگران استان در لیست انتظار بیمه بوده‌اند که از این تعداد ۲۲۴ نفر از سوی وزارتخانه تائید و به استان ابلاغ شدند.   ساوری با اشاره به این‌که فعالان حوزه صنایع‌دستی و رشته‌های فعال در استان گلستان بسیار گسترده هستند و تعدادی از این هنرمندان از گذشته نیز دارای خدمات بیمه تأمین اجتماعی بودند، اظهار امیدواری کرد با شروع روند جدید بتوانیم در ادامه، زمینه بهره‌مندی سایر هنرمندان را نیز برای استفاده از این خدمات فراهم کنیم.   مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی گلستان در ادامه تأکید کرد: افراد برای بیمه شدن علاوه بر مجوز میراث‌فرهنگی باید کارت فنی حرفه‌ای نیز داشته باشند ازاین‌رو به همه صنعتگران صنایع‌دستی و هنر‌های سنتی شناسه دار استان تأکید می‌شود در اسرع وقت با مراجعه به اداره فنی و حرفه‌ای نسبت به اخذ کارت مهارت اقدام کنند.

دیگر خبرها

  • ۳۵۰ هنرمند یزدی بیمه می‌شوند
  • ظرفیت هتل‌ها و مراکز اقامتی استان فارس تکمیل شد
  • تایید بیمه تأمین اجتماعی ۲۲۴ نفر از شاغلان صنایع‌دستی استان گلستان
  • پیشرفت ۶۸ درصدی پایانه صادرات و ترانزیت کالا در بندر بوشهر
  • اسماعیلی: نمایشگاه کتاب محل وفاق و گردشگری فرهنگی است
  • ◄ امسال سازمان بنادر و بخش غیر دولتی ۱۵۴ همت سرمایه‌ گذاری می‌ کنند
  • ۱۵۴ همت در پروژه های بندری سرمایه گذاری می شود
  • سمنان میزبان جشنواره «تاسکا» شد
  • تعلیق و لغو مجوز فعالیت ۲ دفتر خدمات مسافرتی در گیلان
  • کشف اثر تاریخی، پیاده راه سازی در بافت مرکزی همدان را متوقف کرد