Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-04-29@04:17:51 GMT

۱۶،۲۹ درصد خانواده ها فاقد هر نوع بیمه هستند

تاریخ انتشار: ۷ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۰۵۲۰۲۲

۱۶،۲۹ درصد خانواده ها فاقد هر نوع بیمه هستند

رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی با اشاره به نتایج طرح سنجش آمادگی تحصیلی دانش‌آموزان پایه اول گفت: ۱۶،۲۹ درصد خانواده‌ها فاقد هر نوع بیمه هستند و ۲۰.۹۸ درصد ازدواج‌های کشور فامیلی است که می تواند منشا مشکلات و اختلالات ژنتیکی در دانش‌آموزان باشد.

به گزارش ایمنا، سید جواد حسینی رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور درباره سنجش آمادگی تحصیلی پایه اول دبستان، اظهار کرد: این برنامه از سال ۷۱ با ۱،۵ درصد پوشش آغاز شد و در سال گذشته به ۹۹ درصد رسیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: پس از سرشماری‌های عمومی نفوس و مسکن، مؤثرترین و منظم ترین طرح، برنامه سنجش آمادگی تحصیلی پایه اول است که تمامی نهادهای بین‌المللی آن را تأیید و تشویق کرده‌اند.

رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی گفت: در این ارزیابی تمامی اطلاعات دانش‌آموزان از قبیل قد، وزن، بیماری‌های جسمی یا روانی و مداخلات به هنگام انجام می‌شود که لزوم شروع هر نوع مداخله‌ای، غربالگری درست است.

حسینی اظهار کرد: در سال ۱۳۹۹، تعداد ۷۰،۱۴ درصد دانش‌آموزان سابقه پیش‌دبستانی داشته‌اند و ۱۶،۲۹ درصد خانواده‌های دانش‌آموزان هیچ‌گونه بیمه تأمین اجتماعی نداشته‌اند.

وی با اشاره نتایج استخراج شده طرح سنجش آمادگی تحصیلی پایه اول، گفت: اختلالات ژنتیکی بیشتر در ازدواج‌های فامیلی دیده می‌شود که ۲۰.۹۸ درصد ازدواج‌های کشور به صورت خانوادگی است و ۴ درصد مادران بیسوادی کامل داشتند. ۰،۳۲ درصد نوآموزان کوتاه قدی شدید داشتند و ۱،۷ درصد لاغری شدید، ۵،۵ درصد چاقی مفرط داشتند که با نتایج با طرح کوچ هم همخوانی دارد.

رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی ادامه داد: ۸۶،۴۱ درصد دانش آموزان واکسیناسیون کامل شده بودند و ۶،۱۳ درصد نوآموزان چپ دست کامل بودند که این موضوع باید در طراحی و چیدمان کلاس‌ها در نظر گرفته شود.

حسینی در مورد طرح‌های تحولی سنجش آمادگی نوآموزان گفت: پیش بینی می‌کنیم برای امسال ۴۰۰ هزار نوآموز به طرح سنجش اضافه خواهند شد و برای رعایت پروتکل‌های بهداشتی ۳۰۰ پایگاه اضافه شده است و به ۲۵۰۰ پایگاه سنجش رسیده است.

وی با بیان ابتکاراتی که در این طرح انجام شده است، اظهار کرد: همه استان‌ها دارای یک پایگاه سنجش دائمی شدند و علاوه بر این زمان در سایر ایام سال هم به کار سنجش اشتغال خواهند داشت که این کار برای اولین بار انجام شد.

وی گفت: تبادل اطلاعات با وزارت بهداشت و بهزیستی انجام داده‌ایم که این کار به مداخله به هنگام کمک خواهد کرد. در هر استان ۵۰۰ دانش‌آموز صلاحیت‌های حرکتی آنان در راستای شناسایی فقر حرکتی انجام خواهد شد.

منبع: فارس

کد خبر 496743

منبع: ایمنا

کلیدواژه: آموزش بيمه بیمه تامین اجتماعی رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی سنجش آمادگی تحصیلی دانش آموزان پایه اول

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۵۲۰۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ماده‌ای که ۴۰ درصد از پوسیدگی‌ دندان پیشگیری می‌کند

ایسنا/خراسان رضوی معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی نیشابور از پیشگیری ۴۰ درصدی پوسیدگی دندان دانش‌آموزان با ماده وارنیش فلوراید خبر داد.

حامد جز جلالیان در گفت و گو با ایسنا با اشاره به انجام طرح کشوری فلورایدتراپی دانش‌آموزان در سطح مدارس تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی نیشابور افزود: با تامین ۶۳ هزار وارنیش فلوراید برای دانش‌آموزان ابتدایی ۶ تا ۱۲سال این طرح در سطح مدارس تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی نیشابور آغاز شده است.

وی بیان کرد: با تامین و دریافت وارنیش فلوراید از وزارت متبوع، توزیع وارنیش در تمامی مراکز خدمات جامع سلامت چهار شهرستان (نیشابور، فیروزه، زبرخان و میان جلگه) تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی نیشابور آغاز شده است.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی نیشابور  ادامه داد: این طرح به صورت رسمی از هفته اول اردیبهشت‌ماه تمامی بهورزان و مراقبین سلامت با مراجعه به مدارس و با نظارت مستقیم تمامی مراقبین ناظر مراکز و حضور دندانپزشک مراکز خدمات جامع سلامت در مدارس تحت پوشش به صورت روزانه انجام می‌شود.

وی عنوان کرد: هدف از طرح وارنیش فلورایدتراپی دانش‌آموزان، آموزش بهداشت دهان و دندان به دانش‌آموزان، معاینات مستمر دندانپزشکی و کاهش ۴۰ درصدی پوسیدگی‌ دندان دانش‌آموزان توسط ماده وارنیش فلوراید است.

دو واکسن به برنامه واکسیناسیون متداول کودکان در نیشابور اضافه می‌شود

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی نیشابور در ادامه اظهار کرد: همزمان با آغاز هفته جهانی ایمن‌سازی ۲۴ تا ۳۰ آوریل مصادف با ۵ لغایت ۱۱ اردیبهشت‌ماه دو واکسن پنوموکوک و روتاویروس به برنامه واکسیناسیون متداول کشوری کودکان اضافه می‌شود.

وی با بیان اینکه واکسن پنوموکوک به شکل تزریقی و واکسن روتا به صورت خوراکی است، ادامه داد: واکسن پنوموکوک مهمترین راه پیشگیری از بیماری های عفونی ناشی از این میکروب از جمله عفونت ریه، عفونت مغزی یا مننژیت، عفونت گوش، قلب، خون، استخوان و سینوزیت است.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی نیشابور اذعان کرد: سالیانه از حدود ۵۰ هزار عفونت‌ شدید پنوموکوکی با تزریق واکسن پنوموکوک پیشگیری می‌شود که کاهش مصرف آنتی بیوتیک و کاهش بروز  مقاومت آنتی بیوتیکی را در پی دارد.

وی با بیان اینکه بر اساس مصوبه کمیته کشوری ایمن‌سازی این واکسن در سنین ۲ ، ۴ و ۱۲ ماهگی تزریق می‌شود در خصوص واکسن روتا گفت: واکسن روتاویروس نیز که از اسهال‌های شایع در کودکان پیشگیری می‌کند  به صورت خوراکی در سه نوبت ۲، ۴ و ۶ ماهگی مصرف می‌شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ابطال ۲۳ هزار کارت سوخت تاکسی فاقد بیمه شخص ثالث
  • ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از ۱۹ اردیبهشت آغاز می‌شود
  • طرح مراقبت‌های روانی اجتماعی دانش‌آموزان در سمنان اجرا شد
  • بیش از ۷۰ درصد جمعیت کردستان از خدمات وزارت کار بهره‌مند هستند
  • سال گذشته ۱۹۷ کلاس درس تحویل دانش آموزان گلستانی شد
  • ماده‌ای که ۴۰ درصد از پوسیدگی دندان پیشگیری می‌کند
  • اهدا کارت همیار پسماند به دانش آموزان لاهیجانی
  • ماده‌ای که ۴۰ درصد از پوسیدگی‌ دندان پیشگیری می‌کند
  • همه افراد فاقد پوشش بیمه می‌توانند بیمه سلامت دریافت کنند
  • تلاش برای بازگرداندن دانش آموزان بازمانده از تحصیل