Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، هادی ورشویی گفت: موسسه فرهنگی هنری نواآفرین سرور مهر، در نظر دارد همایش ملی جلوه‌های هنر و معماری مکتب زند و قاجار شیراز را با مجوز از اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی استان فارس در شیراز و تاریخ‌های ۲۸ و ۲۹ مهرماه ۱۴۰۰ برگزار کند که البته آیین رونمایی نیز دوازدهم خرداد ماه در نظر گرفته شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او ادامه داد: این همایش در دو بخش پژوهشی، که ارسال مقالات مرتبط با محور‌های همایش و دوم؛ بخش مسابقه، در حوزه طراحی گرافیک محیطی، المان‌های شهری و طراحی دست آزاد و اسکیس مورد ارزیابی قرار می‌گیرد.

ورشویی اضافه کرد: جهت پربار بودن این همایش به لحاظ علمی و فرهنگی، موسسه تلاش‌هایی را تا به امروز در جهت همکاری با دانشگاه شیراز در بخش کمیته علمی و داوری و همچنین پایگاه جهان اسلام ISC در جهت گرفتن اعتبار علمی به سرانجام رسانده است.

رئیس گروه امور هنری فرهنگ و ارشاد فارس گفت: همایش یاد شده به دلیل ملی بودن، ۶۰ درصد کمیته علمی از خارج استان، از دانشگاه‌های معتبر ایران؛ دانشگاه تهران (هنر‌های زیبا)، دانشگاه هنر تهران، دانشگاه شهید رجائی انتخاب شده است.

ورشویی اظهار داشت: نخست بخش پژوهشی؛ بخش ارسال مقالات با محور دوره زند و قاجار است که شامل معرفی جلوه‌های تصویری در دوران زند و قاجار (نقاشی، گرافیک، خوشنویسی، عکاسی و کتابت)، تحولات گرافیک (چاپ سنگی، خوشنویسی، کتاب آرایی، نشریات، مهرها)، تجزیه و تحلیل آثار هنری دوران زند و قاجار، دوران قاجار؛ احیا و تجدید حیات هنر‌ها (گچ بری، جلدسازی، کاشی کاری، نقش برجسته) است.

او ادامه داد: مکتب خاص نگارگری دوران زند و قاجار (شمایل نگاری درباری، نقاشی گل و مرغ)، نشانه شناسی و زیبایی شناسی نقوش دوران زند و قاجار، مطالعه، شناخت و معرفی هنر‌ها و سبک‌های هنری دوران زند و قاجار شیراز، تعامل هنر و ادبیات در دوران زند و قاجار، سنت و مدرنیسم در دوران زند و قاجار، تاثیرات اجتماعی و سیاسی بر تولید آثار هنری دوران زند و قاجار، رسانه‌ها و ارتباطات جمعی در دوران زند و قاجار، زنان و هنر دوران زند و قاجا، معماری و شهرسازی دوران زند و قاجار، موسیقی در دوران زند و قاجار، رویکرد تطبیقی هنر و معماری معاصر با دوران زند و قاجار نیز در همین بخش قرار دارد.

او اعلام داشت: بخش ویژه ارسال مقالات نیز با محور کلیه مطالعات در رشته‌های هنر و معماری معاصر ایران (معماری، تجسمی، موسیقی و هنر‌های دراماتیک و کاربردی) و دوم بخش عملی (مسابقه) بخش جنبی و مسابقه با تاکید بر (هویت شیراز و نقش مایه‌های دوره زندیه) شامل طراحی گرافیک محیطی، المان شهری، طراحی دست آزاد و اسکیس می‌باشد.

رئیس گروه امور هنری اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان فارس بیان داشت: دبیران همایش و دبیر علمی را دکتر سید جواد ظفرمند برعهده دارد و همچنین دبیر هنری دکتر محمدعلی کریمی پور، دبیر اجرایی دکتر نازنین دهناد، مدیر همایش ندا دهناد هستند و این همایش متشکل از دبیران علمی و داوری و شورای سیاست گذاری می‌باشد و مکاتبات، ثبت نام و ارسال مقالات از طریق سایت conf.navaafarin.com انجام می‌شود.

انتهای پیام/ 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: فرهنگ و ارشاد اسلامی همایش ملی مکتب زند و قاجار شیراز جلوه های هنر و معماری دوران زند و قاجار ارسال مقالات هنر و معماری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۵۳۳۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نشست «اقلیم، طبیعت، بیان هنری» برگزار شد/ نگاه فلسفی به زیبایی

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط‌عمومی موزه هنرهای معاصر تهران، در ابتدای نشست تخصصی «اقلیم، طبیعت، بیان هنری» که ۸ اردیبهشت در سالن سینمای موزه هنرهای معاصر تهران برگزار شد، امیر دستمردی دبیر جلسه ضمن خوشامدگویی به استادان، هنرمندان و سخنرانان، توضیحاتی درباره موضوع جلسه، رابطه اقلیم، طبیعت و بیان هنری ارایه داد و بر اهمیت این موضوع در خلق آثار هنری تاکید کرد.

در ادامه این نشست، شهریار زرشناس عضو هیات‌علمی دانشگاه سوره به‌عنوان اولین سخنران به موضوع تطور مفهوم فلسفی طبیعت و نسبت آن با تغییر مفهوم زیبایی در عوالم تاریخی غرب پرداخت.

همچنین زرشناس به مقایسه و بررسی معنا و مفهوم طبیعت و زیبایی در عوالم باستان، قرون وسطی و دوران مدرن پرداخت و تلاش کرد مقایسه‌ای فلسفی بین عوالم مختلف در نسبت با مفهوم طبیعت داشته باشد.

مسیحا ربیعی عضو هیات‌علمی دانشگاه تهران، دومین سخنران این نشست، صحبت‌های خود را با موضوع نقد جغرافیایی هنر آغاز و به اهمیت جغرافیا و فضا در قرن حاضر تاکید کرد و با مرور نقاشی‌هایی از بروگل، مانه، ترنر، سهراب سپهری و ابوالقاسم سعیدی به بسط نظریات خود در این حوزه پرداخت.

کیوریتور نمایشگاه «بر فراز دشت» در مورد موقعیت جغرافیایی به‌عنوان یک حالت ذهنی نه صرفا یک مکان فیزیکی در این آثار صحبت کرد و بر اهمیت نقشه جغرافیایی ذهن هنرمند مقدم بر نقشه اصلی و واقعی تاکید کرد.

سومین سخنران این نشست سمیه رمضان‌ماهی عضو هیات‌علمی دانشگاه سوره درباره انطباق‌پذیری فرهنگی با طبیعت‌گرایی شاعرانه و خیال‌انگیز در هنر مدرن ایران صحبت‌های خود را آغاز کرد و در ادامه مروری بر آثار به‌نمایش‌درآمده در نمایشگاه «بر فراز دشت» داشت و به‌صورت موردی چند اثر را شرح دادند.

در پایان نشست، جلسه پرسش و پاسخ با حضور هنرمندان و استادان برگزار شد.

کد خبر 6091231

دیگر خبرها

  • نمایشگاه آثار هنری کنگره جهانی محمد(ص) در شورای شهر شیراز برپا شد
  • قدیمی ترین بنای کاخ گلستان اینجاست
  • ارائه ۱۱ مقاله در همایش علمی «اسوه حسنه» در مرکز گلستان
  • نشست «اقلیم، طبیعت، بیان هنری» برگزار شد/ نگاه فلسفی به زیبایی
  • همایش حکمت مطهر ۱۱ اردیبهشت برگزار می‌شود/رونمایی از ۵ کتاب و برپایی بیش از ۱۲۰ برنامه ملی
  • همایش علمی خلیج فارس هویت ملی و تاریخی
  • برگزاری همایش هوش مصنوعی و طلا و جواهر در یزد
  • جغرافیای اصفهان از منظر علم فلسفه جایگاه بی‌نظیری دارد
  • آیین نقاره زنی در اردبیل احیا می‌شود
  • خرافات عجیب ایرانیان دوران قاجار؛ از ناخن هدهد تا آش مخصوص شاه برای جلوگیری از وبا