Web Analytics Made Easy - Statcounter

جبارعلی ذاکری رئیس دانشگاه علم و صنعت ایران در گفت‌وگو با خبرنگار تعلیم و تربیت خبرگزاری فارس درباره منویات رهبر معظم انقلاب و ابراز نگرانی ایشان از افت یادگیری دانشجویان در پی آموزش مجازی، اظهار کرد: روش‌های آموزش در دوران برگزاری مجازی کلاس‌ها متفاوت هستند و به تناسب آن، راه‌های ارزیابی سطح یادگیری دانشجویان یکسان نیستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: با توجه به اینکه اساتید و دانشجویان از زمان برگزاری مجازی کلاس‌ها تا به الان تجارب خوبی در این بخش کسب کردند، سطح آموزش در این بستر بالا رفته و به تبع، اصالت امتحانات با بهره‌مندی از روش‌های مختلف، تا حدی حفظ می‌شود.

ذاکری ادامه داد: اساتید دانشگاه علم و صنعت ایران در حال حاضر برای ارزیابی سطح یادگیری دانشجویان به نمره آزمون پایان ترم تحصیلی اکتفا نمی‌کنند و در طول ترم، با برگزاری مستمر آزمون‌های شفاهی و تشریحی و... سطح یادگیری دانشجویان را مورد سنجش قرار می‌دهند و همین مسأله احتمال بروز تقلب در امتحانات را کاهش می‌دهد.

* حفظ سلامت آزمون‌های مجازی

رئیس دانشگاه علم و صنعت ایران اظهار کرد: خروجی درصد قبولی و نمرات پایانی دانشجویان در ترم قبلی که به صورت مجازی برگزار شد، گواه این ادعا است که استفاده از روش‌های ارزیابی متنوع در این دانشگاه تأثیر بسیاری در حفظ سلامت آزمون‌ها و حتی جلوگیری از افت یادگیری دانشجویان داشته است.

وی ادامه داد: در برخی دانشگاه‌ها همچون دانشگاه علم و صنعت تا پیش از شیوع ویروس کرونا، از روش‌های آموزش مجازی استفاده می شد و همین مسأله کمک زیادی به این مراکز کرده تا از افت کیفیت تحصیلی جلوگیری کنند.

ذاکری تصریح کرد: برخی اساتید در طول ترم به صورت مداوم به برگزاری آزمون‌های شفاهی و ارائه تکالیف و تمرین‌هایی به دانشجویان می پرداختند تا مانع افت یادگیری شوند؛ بر همین اساس دانشگاه علم و صنعت در این بخش عملکرد مطلوبی داشته است.

وی گفت: از سویی، اساتید از این امکان برخوردارند که در زمان برگزاری مجازی آزمون‌ها، سؤالات را به صورت سطح بندی و متنوع یعنی آسان، متوسط، سخت طرح کرده و در اختیار دانشجویان قرار دهند و با این کار به جلوگیری از تقلب بپردازند.

رئیس دانشگاه علم و صنعت ایران با بیان اینکه آزمون‌های پایانی ترم دوم تحصیلی 1400-1399 به صورت مجازی برگزار می شوند، خاطرنشان کرد: اجبار کردن دانشجو برای به همراه داشتن تلفن همراه حین برگزاری امتحان برای برقراری تماس از سوی اساتید در جلوگیری تقلب موثر است و از بروز تخلفات جلوگیری می‌کند.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: جبارعلی ذاکری رئیس دانشگاه علم و صنعت ایران دانشجویان یادگیری دانشجویان دانشگاه علم و صنعت ایران آزمون ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۵۴۵۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری چهل و دومین جشنواره فرهنگی - هنری «امید فردا» در همدان

 معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش استان همدان گفت: در این مرحله از جشنواره میزبان آثار دانش‌آموزان سراسر استان جهت سنجش آنها در هنر‌های آوایی و نمایشی هستیم.

مجتبی قمری افزود: هنر‌های آوایی شامل تک نوازی، سرود گروهی و ساز‌های مختلف ایرانی و خارجی و هنر‌های نمایشی شامل نمایش عروسکی، نمایش خیابانی، نمایش صحنه‌ای و نمایش نامه‌خوانی و نقالی می‌باشد.

او تصریح کرد: هدف ما ارزیابی و استعدادیابی دانش آموزان در رشته‌های مختلف است و بدین منظور در این مسابقات فرم ارزیابی و شناسایی دانش‌آموزان مستعد به داوران تحویل داده شده است.

معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش استان همدان گفت: دانش‌آموزان مستعد و علاقمند پس از سنجش به کانون‌های دانش‌آموزی جهت پیشرفت و آموزش بیشتر معرفی می‌شوند. 

مجتبی قمری افزود: برگزیدگان جشنواره استانی به مقطع کشوری راه خواهند یافت و امیدواریم بتوانند در دوره کشوری نیز حائز رتبه برتر شوند.

باشگاه خبرنگاران جوان همدان همدان

دیگر خبرها

  • برگزاری رویداد صدرا با حضور ۲۵ شرکت صنعتی در دانشگاه آزاد همدان
  • گفته و ها و ناگفته های معلمان در دیدار با رئیس‌جمهور
  • آغاز فرآیند جهش تحصیلی دانش آموزان کردستانی از ۱۵ اردیبهشت
  • مراسم روز معلم متفاوت در مرکز یادگیری دانا
  • برگزاری آزمون غربالگری شانزدهمین المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی
  • آغاز فرآیند جهش تحصیلی دانش‌آموزان کردستانی از ۱۵ اردیبهشت
  • برگزاری آزمون اعطای مدرک تخصصی به حافظان قرآن در ۸۵ حوزه امتحانی
  • ۱۱ اردیبهشت؛ برگزاری مرحله دوم آزمون پایش عملکرد یادگیری دبیرستانی‌ها
  • رقابت داوطلبان شانزدهمین دوره المپیاد علوم پزشکی در دانشگاه آزاد یزد
  • برگزاری چهل و دومین جشنواره فرهنگی - هنری «امید فردا» در همدان