Web Analytics Made Easy - Statcounter

کرملین روز جمعه ۲۸ مه (۷ خرداد) از تصمیم واشنگتن در بازنگشتن به پیمان نظامی آسمان‌های باز که پروازهای تجسسی را بر روی کشورهای عضو امکان‌پذیر می‌کند ابراز تاسف کرد و آن را یک اشتباه سیاسی دانست.

به گزارش «انرژی امروز» از یورو نیوز، تصمیم اصلی ایالات متحده آمریکا برای ترک این پیمان سال گذشته از سوی دولت دونالد ترامپ اتخاذ شد اما مسکو امیدوار بود که جو بایدن آن را لغو کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما روز پنجشنبه، آمریکا به روسیه اعلام کرد که دیگر به این پیمان نخواهد پیوست و روسیه را به نقض آن متهم کرد، موضوعی که مسکو آن را انکار می‌کند.

سرگئی ریابکوف، معاون وزیر خارجه روسیه روز جمعه اعلام کرد که مسکو از این تصمیم ناامید شده است اما از آن تعجب نکرده است.

وی افزود: «مطمئنا این تصمیم ما را خوشحال نمی‌کند، ناامیدکننده است زیرا ایالات متحده آمریکا فرصت دیگری را از دست داده است. وی تاکید کرد که ایالات متحده آمریکا، «یک اشتباه سیاسی دیگر» مرتکب شده است و ضربه تازه‌ای به سیستم امنیتی اروپا وارد کرده است.

دیمیتری پسکوف، سخنگوی کرملین در گفت‌وگو با خبرنگاران نیز گفت که این پیمان بدون مشارکت روسیه و ایالات متحده آمریکا بسیاری از کارکردهای خود را از دست خواهد داد.

روسیه در ژانویه امسال برنامه‌ خود را برای ترک این پیمان اعلام کرد. و دولت در ماه جاری، لایحه‌ای را برای رسمیت بخشیدن به این تصمیم به پارلمان ارائه داد.

این پیمان که در سال ۱۹۹۲ امضا شد، در سال ۲۰۰۲ به اجرا درآمد و به کشورهای عضو اجازه می‌دهد که پروازهای تجسسی کوتاه غیرمسلحانه را در کل قلمرو طرف‌های دیگر انجام دهند.

هدف از این پیمان که به کشورها اجازه می‌دهد اطلاعات مربوط به نیروهای نظامی یکدیگر را جمع‌آوری کنند، افزایش شفافیت و ایجاد اطمینان در بین کشورها است.

برچسب هاایالات متحده آمریکا پیمان آسمان های باز روسیه

منبع: انرژی امروز

کلیدواژه: ایالات متحده آمریکا پیمان آسمان های باز روسیه آسیا اروپا انرژی امروز ایران بین الملل تحریم خبرگزاری بین المللی خبرگزاری داخلی خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا ریاست جمهوری سازمان های بین المللی سازمان کشورهای صادر کننده نفت اوپک سایتهای اینترنتی شرکت ملی نفت ایران NIOC شرکت های بین المللی مجلس شورای اسلامی وزارت نفت وزارت نیرو ایالات متحده آمریکا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت energytoday.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «انرژی امروز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۵۹۵۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمریکا "هواپیمای روز قیامت" جدید می‌سازد

نیروی هوایی ایالات متحده آمریکا قراردادی ۱۳ میلیارد دلاری برای جایگزینی "هواپیمای روز قیامت" با یک شرکت آمریکایی بسته است.

به گزارش عصرایران به نقل از رویترز، نیروی هوایی ایالات متحده روز جمعه اعلام کرد که قراردادی ۱۳ میلیارد دلاری با شرکت "سیرا نوادا" برای ساخت یک هواپیمای جایگزین برای بوئینگ‌های "‌ای ۴ بی" E-۴B - معروف به هواپیمای روز قیامت منعقد کرده است.

ایالات متحده آمریکا پیشتر در دهه ۱۹۷۰ برای سناریو‌های مختلف یک جنگ هسته‌ای یک هواپیمای خاص موسوم به "روز قیامت" به شرکت بوئینگ سفارش داده بود که هم اینک ۴ فروند از این هواپیما‌ها که به "ای ۴ بی" معروف است در اختیار نیروی هوایی ایالات متحده است.

این هواپیما‌ها برای شرایط اضطراری یک جنگ هسته‌ای و یا جنگ تمام عیار که زیر ساخت‌های حیاتی آمریکا مورد هدف قرار بگیرد، طراحی شده است که از آن به عنوان یک مرکز فرماندهی و کنترل هوایی استفاده می‌شود.

سخنگوی نیروی هوایی آمریکا روز جمعه در بیانیه‌ای گفت: پروژه مرکز عملیات هوابرد بقا (SAOC) قرار است جایگزین هواپیمای قدیمی (ای ۴ بی) دهه ۱۹۷۰ شود که به پایان خدمت خود نزدیک می‌شود.

نیروی هوایی افزود: کار بر روی SAOC در کلرادو، نوادا و اوهایو انجام می‌شود و انتظار می‌رود در سال ۲۰۳۶ تکمیل شود.

رویترز در ماه دسامبر گزارش داد که نیروی هوایی ایالات متحده قرارداد با شرکت بوئینگ به منظور توسعه هواپیمای روز قیامت جدید موسوم به (BA.N) "نگهبان شب" را لغو کرده است.

هواپیمای روز قیامت که معمولا برای انتقال وزیر دفاع ایالات متحده استفاده می‌شود، به عنوان یک پست فرماندهی متحرک طراحی شده است که قادر به مقاومت در برابر انفجار‌های هسته‌ای و اثرات الکترومغناطیسی است و به رهبران ایالات متحده این امکان را می‌دهد تا در صورت بروز شرایط اضطراری ملی، با سوار شدن به این هواپیما ارتش را از این مکان هدایت و کنترل کنند.

E-۴B همچنین قادر به سوخت گیری در هوا است و دارای اتاق‌های کنفرانس و و تجهیزات ارتباطی پیشرفته است.

نیروی هوایی آمریکا در حال حاضر چهار فروند هواپیمای E-۴B را با حداقل یک فروند در حالت آماده باش در همه زمان‌ها اداره می‌کند.

این هواپیما‌ها از ناوگان هواپیما‌های جامبو جت بوئینگ ۷۴۷-۲۰۰ با تغییرات بسیار زیاد ساخته شده که با منسوخ شدن قطعات آن، نگهداری آن‌ها به طور فزاینده‌ای دشوار و گران شده است.

انتظار می‌رود E-۴B در اوایل دهه ۲۰۳۰ به پایان عمر مفید خود برسد.

دیگر خبرها

  • (تصاویر) A-۱۰ Thunderbolt II؛ «گراز» ترسناک نیروی هوایی آمریکا
  • محور تحولات و حذف دشمن مشترک
  • پولیتیکو : مرد شماره دو روسیه از ولادیمیر پوتین هم ترسناک تر است/ نیکلای پاتروشف استفاده از سلاح هسته ای را تبلیغ می کند
  • هاآرتص: اسرائیل دانشگاه‌های آمریکا را از دست داده است
  • مدودف خواستار مصادره دارایی‌های شهروندان کشور‌های غیردوست شد
  • کمک‌ های جدید آمریکا چه معنایی برای اوکراین و پوتین دارد؟
  • کمک‌های جدید واشنگتن چه معنایی برای کی‌یف و پوتین دارد؟
  • آمریکا "هواپیمای روز قیامت" جدید می‌سازد
  • به وقتِ بیداری
  • روسیه به کانادا هشدار داد