Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، سید مصطفی آذرکیش در جلسه مشترک شورای معاونان، رؤسای شهرستان‌ها، نواحی و مناطق استان همدان که به‌صورت ویدئو کنفرانس برگزار شد، با اشاره به اهمیت رهبری آموزشی، اظهار کرد: تفاوت اصلی بین یک مدیر و یک رهبر آموزشی، نوع نگاه آن‌ها به مسائل است و یک مدیر موفق، یک رهبر آموزشی موفق به‌حساب می‌آید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تأکید بر تقویت جایگاه «شورای مدرسه» به‌عنوان مهم ترین مرجع قانون‌گذاری در واحد آموزشی، اظهار کرد: یک مدیر موفق هم باید از منابع، به‌صورت بهینه استفاده کند و هم برنامه‌های واحد آموزشی را توسعه دهد تا تربیت دانش آموزان در «تراز سند تحول بنیادین و تربیت تمام ساحتی» محقق شود.

مدیرکل دفتر آموزش‌های فنی و حرفه‌ای و کاردانش وزارت آموزش‌وپرورش با اشاره به روند فعالیت‌های آموزشی و پرورشی در شرایط کرونا، گفت: یکی از مزیت‌های کرونا تسریع در استفاده از فن‌آوری‌های نوین بود که با توجه به تأثیر آن بر آموزش، به نظر می‌رسد در سال تحصیلی آتی، چرخش‌های تحولی در رویدادهای (یاددهی- یادگیری) را شاهد باشیم.

آذرکیش با اشاره به برگزاری مطلوب امتحانات نهایی و هماهنگ در استان همدان، تصریح کرد: سیاست‌ها و اقدامات هماهنگ در سطح استان همدان و مناطق برای برگزاری منظم امتحانات قابل‌تقدیر است.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با تأکید بر جایگاه رشته های فنی حرفه‌ای و کاردانش در دستگاه تعلیم و تربیت، گفت: مهارت‌آموزی از اولویت دارترین سیاست‌های وزارت آموزش‌وپرورش است. و در همین راستا افزودند: علی رغم شرایط کرونایی، ثبت نام در این رشته ها در استان همدان رو به افزایش است.

کد خبر 5223768 آزاده سهرابی

منبع: مهر

کلیدواژه: فنی و حرفه ای وزارت آموزش و پرورش شهرداری تهران ویروس کرونا وزارت آموزش و پرورش انتخابات 1400 قوه قضاییه ستاد ملی مقابله با کرونا شورای شهر تهران وضعیت معابر کیفیت هوای تهران سازمان محیط زیست سازمان زندان ها رونق تولید تهران زندانی استان همدان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۷۱۴۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اولین مرکز مهارت‌آموزی سربازان وظیفه خوزستان راه‌اندازی شد

ایسنا/خوزستان مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای خوزستان از راه‌اندازی اولین مرکز مهارت‌آموزی و مشاور شغلی سربازان وظیفه در استان خبر داد.

شهرام ملایی هزاروندی در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به افتتاح مرکز مهارت‌آموزی و مشاور شغلی سربازان وظیفه که امروز (۸ اردیبهشت‌ماه) انجام شد، با تاکید بر رسالت خطیر و سازمانی در راستای توسعه آموزش‌های فنی و حرفه‌ای اظهار کرد: هدف اصلی آموزش‌های مهارتی، تربیت نیروی ماهر و توانمند است و نیرویی که به دانش روز و مهارت دست یابد، می‌تواند در توسعه پایدار نقش موثری ایفا کند.

به گزارش ایسنا، وی  با اشاره به اهمیت مهارت‌آموزی در ایجاد اشتغال پایدار و کارآفرینی، عنوان کرد: چنانچه آموزش‌های مهارتی برای سربازان یگان‌های نظامی، منطبق با فناوری‌های نوین و نیاز بازار کار باشد، این آموزش‌ها موجب تسهیل روند اشتغال‌زایی و  توسعه کارآفرینی  می‌شود.

ملایی هزاروندی خاطرنشان کرد: راه‌اندازی این مرکز، روند آموزش و کسب مهارت توسط سربازان را تسهیل می‌کند و همه سربازان با کسب مهارت لازم در طول خدمت مقدس سربازی، آمادگی لازم برای ورود به بازار کار را خواهند یافت. 

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • تقویت مدارس دولتی با اولویت مدارس دولتی مناطق حاشیه‌ای
  • تقویت هنرستان‌های فنی و حرفه‌ای از اولویت‌های جدی ما است
  • اولین مرکز مهارت‌آموزی سربازان وظیفه خوزستان راه‌اندازی شد
  • آغاز طرح آموزش شنا به دانش آموزان کهگیلویه و بویراحمد
  • آیین‌نامه توسعه و تقویت مهارت‌آموزی دانش‌آموزان تصویب شد
  • بازگشت به تحصیل ۶۰ هزار تارک تحصیل در کشور
  • مهارت‌آموزی دانش‌آموزان به تصویب رسید‌
  • آموزش ۳۰۰ ساعت مهارت‌آموزی به دانش‌آموزان متوسطه نظری
  • مهارت آموزی ۱۵۰۰ بانوی بیرجندی در رشته‌های فنی و حرفه‌ای
  • لزوم ایجاد فضا‌های آموزشی و تربیتی در آموزش و پرورش