Web Analytics Made Easy - Statcounter

علیرضا ابراهیمی روز یکشنبه به خبرنگار ایرنا گفت: همه ساله، از اوایل خرداد ماه، عملیات برداشت محصول گندم و جوی شهرستان ورامین آغاز می‌شود که این اقدام با افزایش دمای هوا در دشت ورامین همزمان شده و این امر احتمال وقوع آتش‌سوزی در مزارع غلات را افزایش می‌دهد.

وی گفت: وقوع آتش سوزی در مزارع گندم و جو با سایر آتش‌سوزی‌ها، تفاوت بسیاری دارد چرا که به دلیل خشکی کامل محصول، آتش به سرعت در سطح مزرعه گسترش پیدا کرده و باعث می‌شود تا پیش از رسیدن عوامل آتش‌نشانی، درکمترین زمان کل محصول نابود شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



رئیس مدیریت بحران ورامین افزود: اگر در هنگام وقوع آتش‌سوزی، وزش باد نیز وجود داشته باشد، آتش به راحتی به سایر مزارع نیز کشیده شده و خسارات جبران ناپذیری را به همراه می‌آورد.

وی افزود: یکی از علل وقوع آتش سوزی در مزارع، انباشته شدن کاه و کلش و باقیماندن محصول در مزرعه است بنابراین کشاورزان باید هر چه سریعتر نسبت به جمع آوری محصول و کاه و کلش  از سطح مزرعه اقدام کنند.

ابراهیمی گفت: کشاورزان باید ضمن حفظ آمادگی، در هنگام برداشت محصول نسبت به ایجاد جاده دسترسی در مزارع، سرعت بخشیدن به کار برداشت، ذخیره آب در حوضچه‌های مصنوعی، در دسترس گذاشتن ادوات کشاورزی نظیر تراکتور، جلوگیری از قرار گرفتن اشیاء براق در مزارع و تعبیه کپسول‌های آتش نشانی در مزرعه اقدام کنند.

وی گفت: از مردم و رهگذران نیز درخواست می‌شود تا هنگام عبور از حاشیه مزارع گندم و جو، از پرتاب کردن آتش سیگار خودداری کرده و یا در نزدیکی این مزارع آتش روشن نکنند چرا که یک آتش کوچک، در کمترین زمان کل محصول یک مزرعه را از بین می‌برد.

وی افزود: اگر از هر هکتار زمین زیر کشت گندم، ۶ هزار کیلوگرم محصول با قیمت خرید تضمینی هر کیلوگرم ۵ هزارتومان برداشت شود، در صورت بروز آتش‌سوزی، ۳۰ میلیون تومان محصول از بین می‌رود.

رئیس مدیریت بحران ورامین اظهارداشت: طی روزهای اخیر چندین مورد آتش سوزی در مزارع غلات ورامین رخ داده که با حضور عوامل آتش نشانی این آتش‌ها مهار شد.

در سال زراعی جاری بیش از ۲۴ هزار هکتار از اراضی شهرستان ورامین زیر کشت گندم و جو رفته است.

ورامین در ۳۵ کیلومتری جنوب شرق تهران واقع شده است.

برچسب‌ها گندم آتش سوزی ورامین مدیریت بحران تهران

منبع: ایرنا

کلیدواژه: گندم آتش سوزی ورامین گندم آتش سوزی ورامین مدیریت بحران تهران اخبار کنکور وقوع آتش سوزی در مزارع مدیریت بحران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۷۵۵۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وقوع سالانه ۱۴ تا ۱۵ هزار زلزله در سطح کشور

محمدحسن نامی رئیس سازمان مدیریت بحران کشور در نشست ستاد مدیریت بحران استان کرمانشاه، از حادثه‌خیز بودن کشور ایران و به تبع آن استان‌های کشور یاد کرد و گفت : از ۶۶ مخاطره طبیعی و ساخته دست انسان که در جهان شناسایی شده، ۴۴ مورد آن در کشور ما نیز رخ می‌دهد.

وی سیلاب، زلزله، فرونشست زمین، آتش‌سوزی، سرمازدگی، خشکسالی، رانش زمین و ریزگرد‌ها را چند مخاطره اصلی و مهم در کشور اعلام کرد که از بین آنها سیل و زلزله اهمیت دو چندانی دارد.

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور از وقوع سالانه ۱۴ تا ۱۵ هزار زلزله در سطح کشور یاد کرد که حدود یک پنجم آنها بزرگی بیش از چهار ریشتر دارد و افزود: در برخی سال‌ها که شاهد وقوع زلزله‌های بزرگی مثل زلزله بم، زلزله کرمانشاه و... در کشور بودیم، تعداد زلزله‌های سالانه به ۲۰ هزار مورد نیز رسیده است.

نامی با تاکید بر لزوم مقاوم سازی ساختمان‌ها در برابرزلزله با توجه به فراوانی وقوع آن در کشور، اظهار کرد: باید سازه‌ها بگونه‌ای ساخته شود که در برابر زلزله‌های هشت ریشتری مقاوم باشد و اماکن حساس و حیاتی کشور نیز بتوانند در برابر زلزله‌های ۱۰ ریشتری مقاومت کنند.

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور از اهمیت افزایش ضریب بیمه در منازل مسکونی شهری و روستایی برای مقابله با بلایای طبیعی هم یاد کرد و با اشاره به هزینه بالای بیمه یک ساختمان مسکونی در مناطق شهری، افزود: باید به سمت راهکار‌های نوینی برویم که مردم بتوانند با هزینه کمتر منازل خود را بیمه کنند و از سوی دیگر هنگام بروز حادثه و خسارت، یک متولی مشخص برای پرداخت خسارت به آنها وجود داشته باشد.

وی خاطرنشان کرد: تمامی ساختمان‌های دولتی نیز باید بیمه داشته باشند و بالاترین رده یک دستگاه در برابر این موضوع مسئول است.

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور در ادامه با اشاره به تغییرات آب و هوایی و تاثیرات آن در شکل‌گیری بحران‌ها، اظهارکرد: در این راستا، پیشگیری از وقوع بحران را در همه زمان‌ها و مکان‌ها به عنوان مهمترین اولویت در دستورکار قرار داده‌ایم. 

وی افزود: طی چندسال اخیر بویژه در سالجاری، شاهد وقوع سیلاب در برخی از مناطق کشور بودیم که اصلا انتظار سیلاب را در آن مناطق نداشتیم که این نشان می‌دهد که وقوع بحران‌هایی مانند سیلاب مربوط به زمان و مکان خاصی نیست، چرا که نظم آب و هوایی در جهان به هم ریخته است .

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • آغاز برداشت خوشه‌های طلایی از مزارع کازرون از فردا
  • خرید بیش از ۱۲ هزار تن گندم در خرمشهر
  • ۴۰ هزار تن گندم در استان بوشهر برداشت می‌شود
  • برداشت ۱۵ هزار تن گندم از مزارع استان بوشهر
  • پیش بینی تولید بیش از ۸۰۰۰۰ تن محصول گندم از شهر خوشه‌های طلایی
  • پیش‌بینی برداشت ۳۰ هزار تن گندم مازاد از مزارع آبدانان
  • برداشت حدود ۹۰ هزار تن چغندر قند از مزارع خوزستان
  • وقوع سالانه ۱۴ تا ۱۵ هزار زلزله در سطح کشور
  • سمپاشی بیش از ۲۳۰ هزار هکتار مزارع کردستان علیه سن غلات
  • پیش‌بینی برداشت ۶۰۰۰ تن کلزا در مزارع لرستان