Web Analytics Made Easy - Statcounter

اندیشکده وابسته به کنگره آمریکا به نقل از مقام‌های این کشور از احتمال تحول جزئی در مذاکرات خلع سلاح اتمی بین واشنگتن و پیونگ ‌یانگ خبر داد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛  یک اندیشکده وابسته به کنگره آمریکا پیش‌بینی کرده که دولت «جو بایدن» رئیس جمهور آمریکا در ازای گام‌های جزئی کره شمالی جهت خلع سلاح اتمی، روند مرحله‌ای کاهش جزئی تحریم‌ها را دنبال می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  به گزارش وبگاه «رادیو بین‌المللی کره جنوبی» بخش تحقیقات کنگره آمریکا در تازه‌ترین گزارش خود این پیش بینی را ارائه کرده است. در این گزارش آمده که دولت بایدن ماه گذشته بررسی سیاست کره شمالی را به اتمام رسانده و اعلام کرده که رویکرد تنظیم شده وعملی را برای دیپلماسی با کره شمالی دنبال خواهد کرد.   در این گزارش آمده است که به نظر می‌‌رسد در این رویکرد روند افزایشی ارائه کاهش بخشی از تحریم‌ها در ازای گام های جزئی برای خلع سلاح اتمی در نظر گرفته شده است.   بر اساس این گزارش، مقام‌های آمریکایی گفته‌اند که با پیونگ‌یانگ تماس گرفته‌اند و حال نوبت تصمیم‌گیری آن‌هاست. دولت آمریکا توضیح نداده که چگونه این روش می تواند شمال را ترغیب کند تا پای میز مذاکره بیایند یا امتیاز دهند.   رئیس جمهور آمریکا هفته گذشته پس از دیدار با «مون جائه این» همتای خود در کره جنوبی، شرط خود را برای دیدار با رهبر کره شمالی اعلام کرد. بایدن گفت مشتاق است که  پیونگ یانگ هم‌زمان با حرکت به سمت خلع سلاح اتمی شبه جزیره کره، گام‌هایی عمل‌گرایانه در راستای کاهش تنش بردارد   رئیس‌جمهور آمریکا با اشاره به اینکه هر آنچه کره شمالی بخواهد به دست نخواهد آورد گفت، در صورتی قبول می‌کند با «کیم جونگ اون» رئیس این کشور پای میز مذاکره بنشیند که او پیش‌تر با خلع سلاح شبه‌جزیره کره موافقت کند.   مقام‌های پیونگ یانگ اما بارها گفته‌اند تا زمانی که آمریکا به سیاست خصمانه خود برای براندازی نظام حاکم در پیونگ‌یانگ پایان ندهد از برنامه موشکی و هسته‌ای خود عقب‌نشینی نخواهد کرد.   انتهای پیام/ص

منبع: دانا

کلیدواژه: خلع سلاح اتمی پیونگ یانگ کره شمالی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۷۶۱۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح کنگره آمریکا علیه دیوان کیفری بین‌المللی

آکسیوس گزارش کرد قانونگذاران آمریکایی در حال تدوین پیش‌نویس لایحه‌ای هستند که برای تلافی از دیوان کیفری بین‌المللی در صورت صدور حکم بازداشت برای مقام‌های ارشد رژیم صهیونیستی به اتهام جنایات جنگی در غزه طراحی شده است.

به گزارش ایسنا، این لایحه که در حال تدوین است شامل تحریم‌هایی علیه مقام‌های دیوان کیفری بین‌المللی است.

به نقل از پایگاه خبری آکسیوس، بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی از جو بایدن رئیس جمهور آمریکا خواسته تا در هرگونه حکم بازداشت احتمالی علیه مقام‌های این رژیم مداخله کرده و جلوی ‌آن را بگیرد.

اوایل روز دوشنبه کاخ سفید اعلام کرد دیوان کیفری بین‌المللی هیچ صلاحیتی ندارد و واشنگتن از تحقیقات این دیوان حمایت نمی‌کند.

پیشتر در روز دوشنبه، رسانه‌های آمریکایی به نقل از یک مقام اسرائیلی مطلع گزارش دادند که دیوان کیفری بین‌المللی ممکن است حکم بازداشت نتانیاهو، یوآو گالانت، وزیر جنگ و دیگر مقامات ارشد رژیم صهیونیستی را در اوایل این هفته صادر کند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ادامه اعتراضات دانشجویی آمریکا؛ بازداشت گسترده در کارولینای شمالی
  • ساقط کردن ۶ موشک «اتکمز» آمریکا توسط ارتش روسیه/ «مغز متفکر پوتین»: اوکراین نباید وجود داشته باشد
  • آمریکا تحریم‌ها علیه ۱۰ بانک بزرگ روسیه را کاهش داد
  • موبایل پرچمدار هواوی تحریم‌های تراشه آمریکا را دور زد
  • کشته شدن ۴ مامور پلیس در کارولینای شمالی
  • اصابت موشک کره‌شمالی به اوکراین؟
  • ادعای ناظران درباره اصابت موشک ساخت کره‌شمالی به خارکیف اوکراین
  • طرح کنگره آمریکا علیه دیوان کیفری بین‌المللی
  • احتمال صدور مخفیانه حکم بازداشت مقامات اسرائیل
  • پیشروی گسترده ارتش روسیه در 3 منطقه شرقی اوکراین