Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارس فوتبال»
2024-05-01@08:00:24 GMT

توسعه همکاری های IPF و فدراسیون بدنسازی ایران

تاریخ انتشار: ۹ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۰۷۶۹۱۷

توسعه همکاری های IPF و فدراسیون بدنسازی ایران

به گزارش خبرگزاری فارس، گاستون پاراژ در نشست خبری مشترک خود با رئیس فدراسیون بدنسازی و پرورش اندام، درباره شرایط پاورلیفتینگ در ایران و آسیا گفت: لازم است از نصیرزاده تشکر کنم که با ورزشکاران پاورلیفتینگ همکاری‌های زیادی انجام داده است. باید در آینده همکاری های ما و فدراسیون ایران افزایش یابد.

وی افزود: زمانی که فرشید سلطانی رئیس فدراسیون آسیا شد، مشکلاتی بابت دوپینگ برخی از کشورها از قبل، در برابر ما بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

زمانی که کار شروع شد ۱۷ کشور عضو کنفدراسیون پاورلیفتینگ آسیا بودند اما الان ۳۹ کشور عضو این فدراسیون شدند. کشور چین هم با وجود مشکلاتی که وجود داشت، در سال ۲۰۲۰ عضو IPF شد.

رئیس فدراسیون بین المللی پاورلیفتینگ درباره علل حضور خود در ایران اظهار داشت:حضور ما باعث می شود که در مورد تمرین ورزشکاران، شرایط داوران و مسائل مربوط به داوری به بحث و گفتگو پردازیم.

وی درباره شرایط ورزشکاران زن ایرانی گفت: بانوان ایران از مسابقات اندونزی در رقابتهای برون مرزی شرکت کردند و امیدواریم در آینده به لطف فدراسیون ایران، فعالیت بانوان گسترش یابد. در گذشته پاورلیفتینگ بدون لوازم انجام می شد و بانوان می توانند در این بخش کار خود را آغاز کنند و بعد وارد بخش با لوازم شوند. این مساله نه فقط در ایران، بلکه لازم است در تمامی کشورهای اسلامی اتفاق بیفتد.

پاراژ درباره ورود پاورلیفتنیگ به بازیهای آسیایی تصریح کرد: تلاشمان این است که این رشته در کمیته بین المللی المپیک مطرح شود و خیلی به این هدف نزدیک هستیم. برای کمیته المپیک، اهمیت فراوانی دارد که بحث جنسیتی وجود نداشته باشد و فعالیت های بانوان گسترده باشد. ما هم خوشحالیم که با کمک وزارت ورزش و کمیته ملی المپیک ایران و فدراسیون بدنسازی، فعالیت بانوان این چنین گسترده است.

رئیس فدراسیون بین المللی پاورلیفتینگ درباره فدراسیون های مورد تایید انجمن بازیهای جهانی بیان کرد: IPF تنها فدراسیون مورد تایید انجمن بازیهای جهانی است. فدراسیون بین المللی پاورلیفتینگ فعالیت زیادی در این زمینه دارد و به همین خاطر آژانس ضد دوپینگ ( وادا) تنها این فدراسیون را به رسمیت می شناسد. ورزشکاری که تست دوپینگش مثبت شده می تواند مدارکی ارائه کند که از مواد نیروزا استفاده نکند. رئیس این کمته مدارک را جمع می کند تا مشخص شود که آیا این حکم درست صادر شده است یا این که خیر؟ در صورت مثبت بودن آزمایش، قوانین وادا قابل اجراست.

وی افزود: از جمله سازمانهای بسیار مهم، فیزو( فدراسیون بین المللی ورزشهای دانشگاهی) است و مسابقات پاورلیفتینگ دانشگاهی از سال آینده زیر نظر فیزو برگزار می شود و نام آن نیز فیزوکاپ خواهد بود. سال ۲۰۱۲ کمیته بین المللی المپیک در مسابقات کراس فیت حاضر شد و تمام زوایای این مسابقات را نظاره کرد و ابراز رضایت کرد. همین مقایسه ها سبب می شد که تلاش بیشتری شود تا پاورلیفتینگ به دنیا معرفی گردد. تمامی این رشته ها برای حضور در رقابتهای بین المللی نیاز دارند که بیش از این در دنیا معرفی شوند.

پاراژ درباره مساله دوپینگ در رشته های قدرتی اذعان کرد: یکی از مسائلی که همواره تصور می شود، این است که رشته های قدرتی مملو از داروهای نیروزا است. اما ما تنها با ۵ درصد دوپینگ در تمامی ورزشکاران روبه رو بودیم. حضور من در ایران می تواند نقطه شروعی برای آگاه سازی کشورهای آسیایی باشد. زیرا دوپینگ در کشورهای آسیایی زیاد اتفاق می افتد و من باید تاکید کنم که فدراسیون جهانی به شدت پیگیر این امر است.

وی ادامه داد: ورزش باید قبل از هر چیز برای سلامتی باشد. در رشته هایی که پولی در جریان نیست، طبعا ورزشکاران تنها برای مدال نبرد می کنند اما این نبرد نباید با کمک داروهای نیروزا باشد. در وزنه برداری معضل دوپینگ در سالهای اخیر فراوان دیده شده و یقینا اخبار وزنه برداری را شنیده اید. این اخبار، شاید مشکلات فراوانی برای سایر رشته های قدرتی و کمیته های مرتبط ایجاد کرده باشد.

پاراژ در خاتمه صحبتهای خود گفت: لازم است یک بار دیگر از میهمان نوازی فدراسیون بدنسازی و پرورش اندام ایران تشکر کنم.

انتهای پیام/

منبع: پارس فوتبال

کلیدواژه: فدراسیون بین المللی فدراسیون بدنسازی رئیس فدراسیون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت parsfootball.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس فوتبال» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۷۶۹۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چشم‌انداز روشن توسعه همکاری ایران و آفریقا طی ۲ دهه آینده

رئیس امور اقتصادی اداره کل آسیا، آفریقا و اقیانوسیه وزارت نفت گفت: هم‌اکنون براساس برآوردها کشورهای آفریقایی بالاترین رشد اقتصادی را طی سال ۱۴۰۲ داشته‌اند و این مسأله چشم‌انداز روشنی را برای توسعه همکاری ما با این قاره در ۲ دهه آینده رقم خواهد زد.

به گزارش ایسنا، سلیمان قاسمیان ظهر امروز در نشست تخصصی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی دومین اجلاس بین‌المللی ایران و آفریقا با اشاره به عزم دولت سیزدهم برای توسعه همکاری‌های دوجانبه با کشورهای آفریقایی در حوزه صنایع پایین‌دستی و بالادستی صنعت نفت و نیز فرصت‌های تکرارنشدنی بازار در این قاره، گفت: هم‌اکنون، براساس برآوردها، کشورهای این قاره بالاترین رشد اقتصادی را طی سال گذشته داشته‌اند و این مسئله چشم‌انداز روشنی را برای توسعه همکاری ما با این قاره در دو دهه آینده رقم خواهد زد.

وی با اشاره به اینکه ۷.۲درصد از ذخایر هیدروکربوری جهان در قاره آفریقا قرار دارد، افزود: طی دو سال اخیر بیشترین اکتشاف‌های مواد نفتی و گازی جهان به‌ترتیب در کشورها نامیبیا، غنا، آنگولا و آفریقای جنوبی انجام شده است.

رئیس امور اقتصادی اداره کل آسیا، آفریقا و اقیانوسیه وزارت نفت بیان کرد: هم‌اکنون در حوزه تقاضای فرآورده‌های نفتی و گازی شاهد افزایش تقاضا در قاره آفریقا هستیم. این قاره اکنون ظرفیت پالایشی روزانه ۳ میلیون و ۷۰۰ هزار بشکه را دارد که نسبت به مصرف داخلی خود بسیار کمتر است، ازاین‌رو ما می‌توانیم بازارهای صادراتی فرآورده‌های نفتی خوبی در این قاره، به‌خصوص در شرق و جنوب آن داشته باشیم.

قاسمیان صادرات خدمات فنی و مهندسی، بازسازی پالایشگاه‌های موجود و صادرات فرآورده‌های نفتی و گاز مایع را از دیگر فرصت‌های ایجاد ارتباط بیشتر با صنعت نفت قاره آفریقا اعلام کرد.

افزایش ۲۶درصدی مصرف گاز جهان تا ۲۰۴۰

براساس این گزارش، رضا نوشادی - مدیرعامل شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران نیز در این نشست تخصصی با بیان اینکه تا سال ۲۰۴۰ مصرف گاز در جهان ۲۲ تا ۲۶ درصد افزایش داشته و هم‌زمان شاهد افزایش تقاضای این حامل انرژی خواهیم بود، گفت: ایران به‌عنوان دومین دارنده ذخایر گازی جهان همواره یکی از ظرفیت‌های بالقوه برای تأمین پایدار گاز در دهه‌های آینده خواهد ماند.

وی با یادآوری اینکه صنعت گاز ایران طی سال‌های اخیر با وجود تحریم‌های همه‌جانبه کشورهای غربی توانسته است تولید خود را از حدود ۴۰۰ میلیون مترمکعب در سال ۱۳۸۹ به بیش از ۸۷۵ میلیون مترمکعب در حال حاضر برساند، تصریح کرد: هم‌اکنون فرایند تولید گاز، از مرحله تولید تا توزیع، بدون حضور شرکت‌های خارجی و ازسوی متخصصان ایرانی انجام می‌گیرد.

مدیرعامل شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران با اشاره به اینکه این شرکت هم‌اکنون مدیریت بیش از ۴۴۰ هزار کیلومتر خط لوله گاز در کشور را بر عهده دارد، افزود: در بخش ساخت ایستگاه‌های تقویت فشار و پالایشگاه‌های گازی به‌ترتیب ۹۲ و ۷۶ درصد به خودکفایی رسیده‌ایم. ما و ۲۵۰ شرکت‌ دانش‌بنیان داخلی مرتبط با ما می‌توانیم در زمینه احداث و تعمیرات خطوط لوله و ایستگاه‌های تقویت فشار گاز، به کشورهای آفریقایی خدمات فنی و مهندسی ارائه کنیم.

نوشادی پروژه‌های بازیابی کربن، مینی ال‌ان‌جی، تولید هیدروژن از گاز، ساخت توربواکسپندر و حذف کربن را از پروژه‌های جدید در صنعت گاز دانست و گفت: هم‌اکنون ایران در بحث ساخت دو نوع توربوکمپرسور، بیش از ۲ میلیون دلار سرمایه‌گذاری کرده است.

آمادگی ایران برای صدور خدمات فنی و مهندسی به آفریقا در حوزه پالایشگاهی

براساس این گزارش، علی شاهوردی، مدیر هماهنگی افزایش ظرفیت و تعمیرات اساسی پالایشگاه‌های فراسرزمینی در شرکت پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی نیز در این نشست تخصصی، گفت: ایران آمادگی دارد در زمینه تعمیرات اساسی، تأمین تجهیزات، نگهداری و تولید در حوزه پالایشگاهی با کشورهای آفریقایی همکاری داشته باشد.

وی با اشاره به اینکه ایران ۳۰ سال پیش در زمینه تعمیر و ساخت پالایشگاه‌های نفت و گاز ۱۰۰درصد به خارج وابسته بود، بیان کرد: در سایه مدیریت دولت‌ها و محدودیت‌های اعمال‌شده تحریمی پس از ۴۵ سال تحریم و هشت سال جنگ، هم‌اکنون ضمن خودکفایی کامل در تعمیرات، پالایشگاه‌های نفتی خارجی را نیز تعمیرات اساسی می‌کنیم.

مدیر هماهنگی افزایش ظرفیت و تعمیرات اساسی پالایشگاه‌های فراسرزمینی در شرکت پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی، کمپرسورهای فرایندی، کاتالیست‌های بنزین‌ساز، مبدل‌های حرارتی، کولرهای آبی صنعتی، خدمات مکانیک، پایپینگ، عایق، فیلتر، ترانسفورماتور و ابزار دقیق را ازجمله صدها محور صادراتی خدمات فنی و مهندسی به قاره آفریقا اعلام کرد.

ایران سومین تولیدکننده ال‌پی‌جی دنیا

براساس این گزارش، امیر هوشنگ کرمی، سرپرست امور بین‌الملل شرکت ملی گاز ایران نیز در این نشست تخصصی با بیان اینکه هم‌اکنون قاره آفریقا در زمینه تولید و مصرف ال‌پی‌جی برابر است، گفت: این قاره به‌شدت به انرژی و سوخت نیاز دارد و ایران به‌عنوان سومین تولیدکننده گاز مایع (ال‌پی‌جی) می‌تواند در افزایش صادرات این حامل انرژی در این قاره، نقش‌آفرینی کند.

وی در ادامه بیان کرد: هم‌اکنون چین، هند و ژاپن به‌ترتیب بزرگ‌ترین مصرف‌کنندگان ال‌پی‌جی در جهان به شمار می‌آیند و در قاره آفریقا مراکش، مصر، تونس و آفریقای جنوبی به‌ترتیب بزرگ‌ترین واردکنندگان این حامل انرژی هستند.

طبق اعلام وزارت نفت، سرپرست امور بین‌الملل شرکت ملی گاز ایران قیمت بالا و نبود اسکله‌های استاندارد را دو دلیل عمده مصرف پایین ال‌پی‌جی در قاره آفریقا دانست و گفت: تولید این ماده در ایران طی چند سال اخیر صعودی بوده و از ۵ میلیون تن در سال ۲۰۲۱ به ۷ میلیون تن در سال ۲۰۲۳ رسیده است.

صادرات ۳۵۰ میلیون دلاری کود اوره به آفریقا

براساس این گزارش، بیژن چگنی، سرپرست مدیریت کنترل تولید شرکت ملی صنایع پتروشیمی ایران نیز در این نشست تخصصی، با تأکید بر اینکه هم‌اکنون عمده محصول صادراتی پتروشیمی ایران به قاره آفریقا کود اوره است، افزود: هم‌اکنون سالانه حدود ۳۵۰ میلیون دلار کود اوره به این قاره صادر می‌شود.

وی با اشاره به اینکه ایران ۹۵ میلیارد دلار طرح پتروشیمی جدید و در حال اجرا دارد، تصریح کرد: از این مقدار تاکنون ۱۳ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری انجام شده و مذاکرات برای ۸۲ میلیارد دلار دیگر، از طریق فاینانس در حال انجام است.

سرپرست مدیریت کنترل تولید شرکت ملی صنایع پتروشیمی ایران صادرات کاتالیست را یکی از فرصت‌های ارتباط صنعت پتروشیمی ایران و قاره آفریقا اعلام کرد و گفت: هم‌اکنون ایران در زمینه کاتالیست به خودکفایی ۹۵درصدی رسیده است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • توسعه همکاری‌های تجاری در دستور کار کمیسیون مشترک اقتصادی ایران و امارات
  • حضور سفیران و مقامات بین المللی در همایش و نمایشگاه ملی ژئوماتیک
  • برگزاری کمیسیون مشترک اقتصادی ایران و امارات بعد از ۱۰ سال
  • امضای تفاهم‌نامه‌ همکاری شرکت ملی نفت برای توسعه میدان‌های گازی
  • امضا تفاهم‌نامه‌ همکاری شرکت ملی نفت برای توسعه میدان‌های گازی
  • همکاری‌های بین‌المللی و رشد اقتصادی نیازمند برقراری صلح است
  • انتقال میزبانی مچ‌اندازی آسیا از کیش به تاشکند!
  • چشم‌انداز روشن توسعه همکاری ایران و آفریقا طی ۲ دهه آینده
  • عربستان به جای «داووس» میزبان مجمع جهانی اقتصاد شد
  • ایران هلث ۱۴۰۳ محفل توسعه تعاملات بین المللی فناورانه