Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-27@00:33:47 GMT

نزاع در زنجان ۲۶/۹ واحد زیر میانگین کشوری است

تاریخ انتشار: ۱۰ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۰۸۲۶۱۲

نزاع در زنجان ۲۶/۹ واحد زیر میانگین کشوری است

سردار رحیم جهانبخش، روز دوشنبه در جمع خبرنگاران، افزود: در مجموع به ازاء هر ۱۰۰ هزار نفر جمعیت استان ۵۲ مورد نزاع داریم اما این موضوع در فضای مجازی برجسته سازی شده و این احساس ایجاد می شود که همه جا را ناامنی گرفته است.

وی با بیان اینکه پلیس در برخورد قاطع و قانونی با ترویج کنندگان خشونت (لات بازی و لات گرایی) چه در فضای مجازی و چه حقیقی با کسی تعارف ندارد چراکه امنیت شهروندان شوخی بردار نیست، اظهار داشت: اگر کسی در فضای مجازی نیز تهدید و عربده کشی کند پلیس به هیج وجه آن را برنمی تابد و برابر با قانوان با اوباشگران و افراد شرور برخورد خواهد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سردار جهانبخش با بیان اینکه رسانه کثیف بی‌بی‌سی از روز نخست شکل گیری با هیمنه ایرانی مخالف بوده است و برای ترویج خشونت در جمهوری اسلامی تلاش می کنند تا به اهداف نامشروع خود دست یابند، افزود: پلیس در برخورد با تحریف واقعیت در فضای مجازی نیز با تمام توان پای کار است و انتظار می رود عموم مردم در بازنشرها دقت کرده و در استناد به کلیپ های پخش شده نیز حواس‌ها جمع باشد.

فرمانده نیروی انتظامی استان زنجان با تاکید براینکه پلیس اجازه نمی دهد امنیت کشور در فضای مجازی و حقیقی خدشه دار شود به افزایش ۴۰ درصدی میزان جرایم فضای مجازی در سال گذشته در سطح این استان اشاره کرد و گفت: پارسال یک هزار و ۶۴۴ مورد پرونده در حوزه فضای مجازی شکل گرفت که بیشترین آنها نیز مربوط به جرایم مالی اعم از کلاهبرداری، فیشینگ و خالی کردن جیب مردم بود که در این رابطه ۵۵۷ نفر در بحث مسایل مالی دستگیر شدند که این دستگیری ها نسبت به سال ۹۸ به میزان ۵۲ درصد افزایش نشان می دهد.

سردار جهانبخش با اشاره به اینکه ارزش ریالی کالاها و اموال مسروقه در فضای مجازی از فضای واقعی پیشی گرفته است، گفت: پارسال ارزش ریالی کالاها و اموال مسروقه در فضای مجازی، ۱۳ میلیارد تومان بود که این در مقایسه با فضای حقیقی ۱۳ برابر بیشتر است و در واقع تبدیل به آدم های فضای مجازی می شویم و که در این میان گاهی نیز به فضای میدانی سر می زنیم.

وی اظهار داشت: نفوذ و اخلال در تامین مایحتاج مردم از سوی مغرضان و اخلاگران در فضای حقیقی نیز صورت می گیرد و بطور قطع و یقین پلیس با آنان برخورد سخت و قاطع قانونی می کند و کسانیکه سوداگری را کنار نگذارند یقین بدانند که با واکنش جدی و تند این نیرو مواجه خواهند شد.

سردار جهانبخش با بیان اینکه پارسال بیش از ۳۲ میلیارد تومان کشفیات کالای قاچاق داشتیم که ۱۷۰ درصد نسبت به سال ۹۸ افزایش نشان می دهد که دلیل این افزایش نیز شکل گیری پلیس امنیت اقتصادی استان است که در این رابطه نیز ۲۱۵ نفر دستگیر و ۱۷۳ دستگاه انواع خودرو نیز توقیف شد و در حوزه سرقت نیز هشت درصد افزایش نسبت به سال ۹۸ داشتیم اما در این میان میزان کشفیات پلیس نیز افزایش ۲۴ درصدی داشت و تعداد ۲ هزار و ۷۹۵ نفر سارق دستگیر شد.

وی، تصریح کرد: چاقوکشی، قمه کشی و قتل در این استان روند کاهشی و زنجان در بحث تجاوز به عنف و فرار دختران، رقم صفر را دارد اما در اختلافات خانوادگی ۱۱ درصد افزایش داریم ولی خشونت خانوادگی نداریم.  

برچسب‌ها آسیب های اجتماعی انتظامی زنجان فرماندهی نیروی انتظامی زنجان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: آسیب های اجتماعی انتظامی زنجان آسیب های اجتماعی انتظامی زنجان فرماندهی نیروی انتظامی زنجان اخبار کنکور فضای مجازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۸۲۶۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستگیری ۱۸ شیاد کنکوری

رئیس پلیس فتا پایتخت از شناسایی و دستگیری ۱۸ نفر خبر داد که در زمینه فروش سوالات کنکور یا ابزار پیشرفته تقلب در این آزمون فعالیت می‌کردند.

به گزارش مشرق، سرهنگ داود معظمی گودرزی رئیس پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات تهران بزرگ اظهار کرد: یکی از موضوعاتی که هر ساله با آن مواجه هستیم افراد فرصت‌طلب مجازی هستند که در فصل امتحانات نهایی و کنکور با ادعای دلسوزی و حمایت از داوطلبین خود را به آنها نزدیک می‌کنند و به بهانه فروش سؤالات و ابزار پیشرفته تقلب از آنها کلاهبرداری می‌کنند.

وی با اشاره به اقدامات همه‌جانبه پلیس در این حوزه افزود: طی حضور همه‌جانبه پلیس فتا در فضای مجازی و در اجرای طرح برخورد با کلاهبرداران اینترنتی ویژه کنکور و امتحانات نهایی تعداد زیادی صفحه، کانال و گروه در شبکه‌های اجتماعی رصد و مورد پیگیری تخصصی قرار گرفت.

بیش از یک میلیون دنبال‌کننده مجازی متقلبان

این مقام انتظامی خاطرنشان کرد: در قدم بعدی این پرونده مشخص شد بیش از ۲۰ کانال و گروه تلگرامی و صفحه اینستاگرامی با بیش از یک میلیون نفر دنبال‌کننده ادعای فروش سؤالات امتحانات نهایی و کنکور و ابزار تقلب را داشته و آنها را با قیمت‌های گزاف در این کانال‌ها به فروش می رسانند.

دستگیری ۱۸ شیاد کنکوری

معظمی گودرزی بیان کرد: پس از بررسی‌های تخصصی و اقدامات فنی تعداد ۱۸ نفر از افراد اصلی این تیم مجرمانه شناسایی و پس از احراز هویت و تشریفات قضایی پلیس موفق شد در یک اقدام غافلگیرانه این شیادان کلاهبردار را در محل اختفای خود در مناطق مختلف تهران بزرگ دستگیر و در چرخه پیگیری قضایی قرار دهد.

ارسال سوالات بی‌ربط و قدیمی به جای سوالات جدید

رئیس پلیس فتا پایتخت با بیان اینکه این مجرمین نیز همانند دیگر متهمین دستگیر شده سنوات قبلی هیچگونه سؤالی در اختیار نداشتند، تصریح کرد: تعداد زیادی از این افراد صرفا با اعلام فروش سؤالات کنکور بلافاصله بعد از واریز وجه کاربر را مسدود می‌کردند و برخی دیگر نیز سؤالات بی‌ربط و قدیمی را بعنوان سؤالات جدید برای داوطلبین ارسال می‌کردند.

خطر آسیب جدی در کمین داوطلبانی که فریب می‌خورند

وی با اشاره به اینکه افرادی که با تبلیغات دروغین ادعای فروش سؤالات کنکور و امتحانات نهایی را دارند هدفی جز کلاهبرداری ندارند در توصیه به دانش آموزان و خانواده‌هایشان افزود: داوطلبان کنکور به تبلیغات واهی و دروغین فضای مجازی توجه نکنند چرا که فرآیند آزمون تعریف شده و امن است و تجهیزاتی که تحت عنوان راه‌های تقلب در شبکه‌های اجتماعی به فروش می‌رسد نه‌تنها کمکی به داوطلبان نمی‌کند، بلکه ممکن است آسیب‌های بسیار جدی به آنها وارد کند و سلامت این عزیزان را به خطر بیندازد.

دیگر خبرها

  • سوژه جدید فضای مجازی؛ اشک‌های سردار رادان در قم بعد از یک شعار! | فیلم
  • ماجرای قمه‌کشی در ارومیه
  • قمه کشی باورنکردنی در ارومیه + فیلم
  • (ویدئو) قمه‌کشی در ارومیه؛ عوامل نزاع شناسایی شدند
  • پلیس در پی دستگیری عوامل نزاع و درگیری در ارومیه
  • وضعیت مقاوم‌سازی ۱۳ شهرستان کرمانشاه بالاتر از میانگین کشوری
  • چرا نباید نگران نسل Z بود؟
  • پلیس اصفهان خبر داد: اجرای هوشمندانه طرح نور در فضای مجازی
  • نظارت پلیس فتای قم بر فضای مجازی همزمان با اجرای طرح نور
  • دستگیری ۱۸ شیاد کنکوری