Web Analytics Made Easy - Statcounter

اتوبوس مونوکک و Low-Floor برقی شتاب (طراحی بدنه و شاسی یکپارچه و بدون به‌کارگیری پله در راهرو و ورودی و نیز به‌کارگیری بستر مهندسی مدیریت چرخه عمر محصول) در بستر مهندسی PLM، در کشور ما بی‌نظیر بوده و با بهره‌گیری از دانش و نیروی داخلی با مشارکت گروه مپنا و شرکت عقاب افشان تولید شده است. 

اتوبوس برقی شتاب، دارای قابلیت‌های بارزی مانند هوشمندی، اتصال به مرکز داده، بازگشت انرژی، شیوه‌های شارژ سریع، سامانه های نمایشگر پیشرفته و سامانه های خنک کاری به‌روز است که بر اساس اقلیم ایران طراحی شده است و قابلیت ارائه در خطوط مختلف اتوبوس‌رانی با پکیج های متفاوت باتری را بر اساس تعداد سفارش دارا است؛ همچنین زیرساخت طراحی و توسعه این محصول به گونه‌ای است که با برترین محصولات دنیا در این حوزه رقابت نموده و توان صادرات به کشورهای در حال توسعه و حتی توسعه یافته را خواهد داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

اتوبوس برقی شتاب، یک محصول کاملاً بومی است که با بهره‌گیری از ابزارهای نوین مهندسی، منطبق با اصول طراحی در سطح بین‌المللی توسعه یافته است؛ طراحی بدنه در گروه تولیدی صنعتی عقاب افشان و پیشرانه الکتریکی در گروه مپنا انجام شده است و در شرکت شتاب به عنوان یک شرکت مشترک تولید می‌شود. 

تجهیز ناوگان کشور به اتوبوس برقی شتاب، موجب حرکت به سمت برقی‌سازی حمل و نقل عمومی در راستای جامعه بین‌‎المللی، بهره‌مندی از هوای پاک با کاهش تولید آلاینده‌ها، کاهش میزان وابستگی به لحاظ دسترسی به تکنولوژی‌های قابل دسترس در کشور، کاهش میزان مصرف سوخت دیزل، کاهش هزینه‌های بهره‌برداری ناوگان حمل ونقل عمومی، هوشمندسازی ناوگان حمل و نقل عمومی کشور و ایجاد اشتغال فناورانه و تولیدی در کشور خواهد شد.

بومی‌سازی تولید اتوبوس برقی توسط مپنا، جهش قابل‌توجهی در تولید داخلی صنایع برقی‌سازی ایجاد می‌کند و پیشرفت بزرگی برای صنعت کشور محسوب می‌شود. بیش از ۶۰ درصد این محصول در داخل طراحی و ساخته شده است و مپنا انتظار دارد که با توجه به سرمایه‌گذاری‌های موازی در حوزه‌های سلول باتری و موتور که در مجموعه گروه مپنا در جریان است به ۱۰۰ درصد برسد. استفاده از فارغ‌التحصیلان دانشگاهی و محققان در حوزه‌های برق، الکترونیک، پاورالکترونیک، برنامه‌نویسی و نرم‌افزار، تحلیل داده، هوشمندسازی و مهندسی سیستم، فرصت مناسبی برای رشد و شکوفایی این پروژه ایجاد کرده است. با رشد زیرساخت تحقیقاتی امکان گسترش فناوری به حوزه‌های دیگر حمل‌ونقل همچون خودروهای سواری شخصی، خودروهای تجاری نیمه‌سنگین، سنگین و اشتراکی فراهم می‌شود. 

گروه مپنا در چشم‌اندازی روشن برای صادرات این محصول در آینده برنامه‌ریزی کرده است و خود را موظف به توسعه زیرساخت‌های برقی‌سازی در منطقه می‌داند. 

هم‌اکنون روندهای جهانی در عرصه حمل و نقل عمومی به سمت برقی‌سازی خودروها است و گروه مپنا نیز در راستای کاهش مصرف سوخت‌های فسیلی و حفظ محیط زیست به ویژه در کلان شهرها، خود را متعهد به انجام فعالیت‌های زیرساختی در حوزه برقی‌سازی دانسته و ضمن توسعه محصولات مختلف، زیرساخت و راهکارهای مورد نیاز خدمات شهری را آماده ارائه کرده است. راهکارهای مپنا شامل مجموعه‌ای از محصولات سخت‌افزاری و نرم‌افزاری بوده و براساس استانداردهای بین‌المللی و در لبه تکنولوژی روز دنیا گسترش یافته است؛ به گونه‌ای که برای فرهنگ‌سازی، در پروژه‌هایی به صورت پایلوت سرمایه‌گذاری شده‌ و در میان مدت نیز کسب و کار جدیدی در حوزه‌های مختلف اعم از تولید و ساخت و گسترش خدمات شهری رقم می‌زند. این حرکت مپنا، موجبات ایجاد اشتغال در سطوح مختلف را فراهم می‌کند و نکته آن است که بخش عمده مشاغل ایجاد شده در این زمینه، فناورانه بوده و نخبگان و متخصصان متعددی از این طریق دعوت به کار می‌شوند. 

ضمن آنکه در موضوع برقی‌سازی حمل و نقل، کاهش وابستگی فن آوری در کلیه بخش‌های مرتبط به این کسب و کار رخ می‌‎دهد؛ چرا که امروز کشور ما برای توسعه محصولات حمل و نقل برقی،فاصله بسیار کمی با دیگر کشورها نسبت به حمل و نقل بر مبنای موتور احتراقی دارد.

شایان ذکر است، شرکت تولید اتوبوس برقی پارسان به نام تجاری "شتاب" با مشارکت گروه مپنا و مجموعه عقاب افشان، شهریور ماه سال ۱۳۹۹ و در راستای تحقق اهداف کلان کشور در حوزه برقی‌سازی و هوشمند کردن حمل و نقل عمومی، تأسیس شد. مأموریت این شرکت طراحی، تولید و عرضه اتوبوس برقی داخل شهری در فاز اول و سپس توسعه سایر خودروهای تجاری برقی و به موازات توسعه بستر حمل و نقل برقی و هوشمند خواهد بود.

٢٢٣٢٢٣

کد خبر 1520706

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: حمل و نقل اتوبوس برق حمل و نقل عمومی اتوبوس برقی گروه مپنا برقی سازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۸۷۸۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ورود اتوبوس‌های نو­ به ناوگان حمل و نقل عمومی پایتخت

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، به گفته مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی تهران، اکنون دو هزار دستگاه اتوبوس در تهران به مردم خدمت رسانی می‌کنند که قرار است این­ تعداد تا پایان برنامه چهارم شهر تهران به ۵ هزار دستگاه افزایش یابد.

 

 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • ◄ احداث و بهره‌ برداری از ۲ جایگاه شارژ سریع خودروهای برقی در اصفهان
  • قرارداد احداث ۲ ایستگاه شارژ سریع خودروهای برقی در اصفهان با شرکت مپنا امضا شد
  • احداث و بهره‌برداری از ۲ جایگاه شارژ سریع خودروهای برقی در اصفهان
  • واکنش روزنامه شهرداری به افشای قرارداد ۲ میلیارد یورویی
  • ورود اتوبوس‌های نو­ به ناوگان حمل و نقل عمومی پایتخت
  • میدان‌داری شرکت‌های ایرانی در میادین نفت و گاز غرب کارون
  • قرارداد در چین؛ دلخوری در شورای شهر | کدام قرارداد زاکانی تنش‌زا شده؟
  • تشکیل کنسرسیوم کشتی‌سازی تمام ایرانی امضا شد
  • قرارداد در چین؛ دلخوری در شورای شهر تهران/ چرا قرارداد زاکانی با چینی‌ها بحث‌برانگیز شد؟
  • بومی سازی کاتالیست‌هایی که در تولید بنزین استفاده می‌شود