Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه علوم پزشکی تهران، محمدعلی صحرائیان در نشست شورای دانشگاه علوم پزشکی تهران به موارد اصلاحی آیین نامه دیپلم پژوهشی مرکز استعدادهای درخشان و مرکز پژوهش های دانشجویی اشاره کرد و گفت: دیپلم پژوهشی برنامه ۲ ساله ای است که حدود ۱۰ سال پیش در شورای دانشگاه مصوب شده و درحال اجرا است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با توجه به تجربیات این سال ها، همکاران، خواستار ایجاد تغییراتی در آن شدند که در جلساتی این اصلاحات مورد بررسی قرار گرفت و جمع بندی آن برای تایید نهایی در شورای دانشگاه مطرح می شود.

بازنگری دیپلم پژوهشی

صحرائیان در توضیح اهداف بازنگری این دوره گفت: به منظور ارزیابی دوره ای از عملکرد برنامه دیپلم پژوهشی و ایجاد امکان بهره مندی از مزایای دوره برای فراگیران و همچنین در نظر گرفتن پیشنهاد خبرگان و مسئولان دوره های پژوهشی، این دوره مورد بازنگری قرار گرفته است.

راه اندازی دو مرکز پژوهشی جدید

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی تهران پیشنهاد راه اندازی مرکز تحقیقات مقاومت های میکروبی و مدیریت مصرف آنتی بیوتیک ها و پژوهشکده الکتروتکنیک سرطان با دانشگاه تهران را مطرح کرد مورد تصویب اعضا شورا قرار گرفت.

پیشنهاد اعطای پایه تشویقی به اعضای هیئت علمی

امیرعلی سهراب پور معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی تهران، پیشنهاد اعطای پایه تشویقی به اعضای هیئت علمی براساس امتیاز ارتقا، برگزیدگان بخش آموزشی جشنواره ابن سینا و برگزیدگان کشوری جشنواره آموزشی شهید مطهری را مطرح کرد.

مشارکت ۳ هزار و ۵۰۰ شرکت کننده در هفته آموزش

سهراب پور در بخش دیگری از سخنان خود گزارشی از برنامه های هفته آموزش که از ۱ تا ۵ خرداد امسال برگزار شد ارایه کرد و گفت: در این هفته برنامه های مفصلی از انواع رویدادهای آموزشی با سلیقه ها و تخصص های مختلف برگزار شد، بعضی پانل ها به صورت بین المللی بود و حدود ۵۰ متخصص و سخنران و حدود ۳ هزار ۵۰۰ شرکت کننده در این برنامه ها حضور داشتند.

وی با اشاره به کسب مقام های برتر در جشنواره کشوری شهید مطهری گفت: در این هفته از سامانه توانمندسازی آموزشی اعضای هیئت علمی رونمایی شد و از این پس تمامی فرآیندهای مرتبط به صورت الکترونیک انجام می شود.

پیشنهادهای حوزه بین الملل در شورای دانشگاه

در ادامه دکتر رامین کردی معاون بین الملل دانشگاه، پیشنهاد شرح وظایف معاونت بین الملل دانشکده ها و شیوه نامه پیشنهادی اجرای برنامه های مشترک بین المللی دانشگاه را مطرح کرد که پس از بررسی اعضای شورا به تصویب رسید.

در نشست هیئت رئیسه با روسای دانشکده ها، عبدالرحمن رستمیان معاون فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی تهران، اجتماعی سازی دانشگاه را یک ضرورت دانست و گفت: باید سیستم را به گونه ای تقویت کنیم که اجتماع را ببیند و برای مسائل جامعه راه حل ارایه دهد. لازم است عرصه کار در جامعه را برای فارغ التحصیلان فراهم کنیم؛ نتایج تحقیقات را به محیط پیرامون دانشگاه ببریم و رشته های آموزشی را توسعه دهیم که پاسخگوی نیاز جامعه باشد.

وی با بیان اینکه آموزش، پژوهش و درمان باید در جهت حل مشکلات جامعه باشد افزود: دانشکده ها نسبت به مسائل جامعه حساس باشند و شاخص های مرتبط با این حوزه را احصا کنند.

الگوی خدمات سلامت روانی و مراقبت های اجتماعی

در ادامه دکتر محمدرضا سلمانی رئیس مرکز بهداشت جنوب تهران، الگوی خدمات سلامت روانی و مراقبت های اجتماعی در مناطق جنوب تهران را معرفی کرد و گفت: مطالعه ای از وضعیت تهران در زمینه سنجش عدالت در سلامت انجام شده است و درصد افراد مضطرب، اختلال کارکرد اجتماعی، اختلال جسمی سازی، افسردگی و شیوع هرگونه اختلال روانپزشکی مشخص شده است.

وی با اشاره به نشانگرهای مهم سلامت اجتماعی گفت: برنامه خدمات سلامت اجتماعی با عنوان سراج در ۸ شهرستان در کشور انجام شده و منطقه ۱۷ به عنوان تنها منطقه کلان شهر تهران وارد این برنامه شد. سپس این برنامه، در قالب طرح سامان توسعه پیدا کرد و قرار شد در سال ۹۲، ۲۳ نقطه شهرستانی، در سال ۱۴۰۰ یک شهرستان از هر استان و در سال ۱۴۰۱ همه شهرستان ها تحت پوشش خدمات سلامت اجتماعی قرار بگیرند و اکنون این برنامه در دانشگاه علوم پزشکی تهران جلوتر از این زمان بندی، در جنوب تهران و اسلامشهر به اجرا درامده است.

سلمانی با تشریح برنامه خدمات سلامت اجتماعی گفت: در این طرح، غربالگری اولیه اختلالات روانپزشکی، اعتیاد و سلامت اجتماعی، درمان دارویی، مداختلات روانشناسی، مراقبت و پیگیری و آموزش قرار دارد. دانشگاه علوم پزشکی تهران در اقدامی نوآورانه در دوران همه گیری کووید مرکز روانپزشکی کرونا را راه اندازی کرد که توانست خدمات موثری را ارایه دهد.

کد خبر 5225293 مهتاب چابوک

منبع: مهر

کلیدواژه: دانشگاه علوم پزشکی تهران ویروس کرونا اعضای هیات علمی وزارت علوم تحقیقات و فناوری دانشگاه تهران انتخابات 1400 دانشگاه آزاد اسلامی دخانیات سازمان امور دانشجویان مصاحبه دکتری دانشگاه فنی و حرفه ای محمد مهدی طهرانچی امتحانات پایان ترم فرزاد جهان بین کرسی های آزاد اندیشی آموزش مجازی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تهران شورای دانشگاه سلامت اجتماعی خدمات سلامت برنامه ها هیئت علمی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۹۶۹۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توضیح دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران درباره حاشیه‌های اخیر

آفتاب‌‌نیوز :

دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران، پیش از ظهر چهارشنبه (۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳) با حضور انسیه خزعلی معاون امور زنان و خانواده رییس‌جمهور افتتاح شد. این نخستین دانشکده علوم خانواده در ایران است.

منصوره کرمی همسر شهید مسعود علیمحمدی استاد شهید دانشگاه تهران که با دستور رییس این دانشگاه به عنوان مشاور دانشکده علوم خانواده فعالیت می‌کند، در آیین بهره‌برداری از اولین ساختمان این دانشکده که همزمان با روز معلم و استاد برگزار شد، حضور داشت و این دانشکده را افتتاح کرد.

روابط عمومی دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران در واکنش نسبت به برخی حاشیه‌سازی‌ها درباره بهره‌مندی از ظرفیت شخصیت‌های حقوقی مرتبط با ماموریت‌ها و فعالیت‌های این دانشکده توضیحاتی ارائه کرد.

متن توضیح روابط عمومی دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران به این شرح است: در پی انتشار هدفمند برخی اخبار در خصوص انتصابات صورت گرفته در دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران به استحضار عموم دانشگاهیان می‌رساند که دانشکده علوم خانواده با هدف تامین نیروی انسانی متخصص در راستای تحکیم بنیان خانواده، افزایش مشارکت اجتماعی، اقتصادی و سیاسی زنان، توجه به عرصه خانواده، جمعیت و سلامت آن، تولید دانش بومی، بازبینی و طراحی رشته‌های مرتبط به منظور کاهش چالش‌های این حوزه و بر اساس اصول حاکم بر قانون اساسی، منویات رهبر معظم انقلاب و سیاست‌های دولت مردمی شکل گرفته است. برای تحقق اهداف مذکور، شورای راهبردی دانشکده علوم خانواده تشکیل گردیده است که برخی از کارکردهای مورد انتظار این شورا عبارتند از:

سیاست گذاری و نیازسنجی برای جذب هیات علمی دانشکده بر اساس سیاست‌ها و استانداردهای دانشگاه تهران؛

تعیین راهبردها برای متمرکزسازی و ایجاد پایگاه علمی، پژوهشی، تخصصی و همچنین اجرایی در راستای بهبود نقش‌پذیری خانواده در نظام اجتماعی در قالب نگرش خانواده به مثابه بنیان اجتماع.

تجمیع میان رشتگی‌های موجود در حوزه مطالعات خانواده و رشته‌های مشابه

زیست بوم‌سازی و توسعه چندبعدی فعالیت‌های مرتبط با خانواده، زنان و جمعیت

توسعه مطالعات میان رشتگی با هدف قرار دادن محور سلامت خانواده از منظرهای سلامت اجتماعی، سلامت جسمی، روحی، معنوی و فکری

طراحی الگوهای علمی و نهادهای پژوهشی برای توسعه و ارتقای شاخص‌های رفاه اجتماعی بر پایه و محوریت خانواده

تقویت مشارکت اجتماعی خانواده محور و زنان در مواردی همچون نوآوری، کارآفرینی، اقتصاد خانواده محور و کارآفرینی مبتنی بر مشارکت خانواده

طراحی سازوکارها و برنامه‌ها به‌منظور مشارکت فعال و پویا در حوزه مسائل و چالش‌های مرتبط با خانواده

طراحی سازوکارهای عملیاتی به‌منظور پرورش و ارتقای شایستگی‌های پژوهشگران کوشا در حوزه خانواده

شورای راهبردی دانشکده علوم خانواده متشکل از اعضایی با شخصیت حقوقی و حقیقی است که برخی از اعضای حقوقی آن عبارتند از: معاون رییس جمهور در امور زنان و خانواده یا نماینده تام‌الاختیار (خانم دکتر انسیه خزعلی) دبیر ستاد تعلیم و تربیت شورای عالی انقلاب فرهنگی یا نماینده تام‌الاختیار (خانم دکتر جمیله علم الهدی)، دبیر ستاد خانواده و زنان شورای عالی انقلاب فرهنگی یا نماینده تام‌الاختیار (خانم دکتر فهیمه فرهمندپور)، مشاور امور زنان و خانواده وزیر علوم، تحقیقات و فناوری (خانم دکتر فخرالسادات نصیری)، مشاور امور زنان و خانواده رئیس دانشگاه تهران (خانم دکتر فاطمه یزدیان).

علاوه بر شخصیت‌های حقوقی مذکور، برخی شخصیت‌های علمی و دانشگاهی فعال در حوزه زنان و خانواده از دانشگاه تهران و سایر دانشگاه‌های ایران و جهان نیز عضو حقیقی شورای راهبردی دانشکده علوم خانواده هستند که توسط رییس دانشگاه تهران منصوب شده و یا می شوند

همچنین دانشکده علوم خانواده به منظور تحقق مطالبه رییس دانشگاه تهران جهت ایفای نقش محوری در زمینه فعالیت‌های علمی، تحقیقاتی و حل مسایل حوزه زنان و خانواده در کشور، علاوه بر جذب اعضای هیات علمی جوان، از ظرفیت استادان پیشکسوت و برجسته دانشگاه‌های مختلف که دارای تخصص‌های مرتبط با رشته‌ها و گروه‌های آموزشی این دانشکده هستند، به صورت استاد وابسته بهره خواهد برد.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • معاون وزیر علوم: آیین‌نامه تسهیل جذب دانشجوی خارجی در دستور کار دولت است
  • اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها محور اصلی تعلیم و تربیت اجتماعی هستند
  • گردهمایی جامعه جراحان ایران در تهران/ تبادل اطلاعات علمی
  • توضیح دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران درباره حاشیه‌های اخیر
  • واکنش رئیس دانشگاه تهران به انحرافات پژوهشی در حوزه زنان در دنیا
  • بهره‌برداری از بیمارستان ۴۲۱ تخت‌خوابی رشت از مطالبات نظام سلامت است
  • کاهش آسیب‌های اجتماعی با بهره گیری از تولیدات علمی و پژوهشی جامعه دانشگاهی گیلان
  • توهین دو وزیر به خرد بدنه دارویی نظام‌سلامت
  • جزو چند کشور اول جهان در زمینه علوم هسته‌ای و پزشکی هستیم
  • برگزاری تورنمنت برای استعدادیابی در فوتبال پایه