Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اراک، اسماعیل نجار رئیس سازمان مدیریت بحران کشور در جلسه ستاد پیشگیری، هماهنگی فرماندهی عملیات پاسخ به بحران استان مرکزی در اراک گفت: ۳ هزار و ۲۲۰ میلیارد تومان اعتبار برای کاهش تنش آبی ناشی از کمبود بارش‌ها و خشکسالی پیش رو در کشور اختصاص یافته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نجار با بیان اینکه طرح‌های مربوط به این موضوع تعریف و فهرست استان‌ها دریافت شده و در نشست تخصصی کارشناسان مورد بررسی قرار گرفته است افزود: آنچه که امسال کشور مواجه است خشکسالی بی سابقه‌ای در ۵۰ سال اخیر است و کشور با کاهش شدید بارندگی و تغییرات اقلیمی مواجه است.

او اضافه کرد: و دولت برای جبران بخشی از خسارت خشکسالی ۳ هزار و ۳۸۰ میلیارد تومان اعتبار برای صندوق بیمه محصولات کشاورزی و ۲ هزار میلیارد تومان هم برای امهال تسهیلات پیش بینی کرده است.

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور بیان کرد: سازمان برنامه و بودجه هم با پیشنهاد ۳ هزار میلیارد تومان تسهیلات ارزان قیمت و هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان برای اجرای طرح‌های کشاورزی موافقت کرده است.

او ادامه داد: برای عشایر هم ۴۰۰ میلیارد تومان تسهیلات ارزان قیمت و ۲۰۰ میلیارد تومان کمک بالاعوض در نظر گرفته شده و جهاد کشاورزی هم برای جلوگیری از واسطه گری یک میلیارد راس دام از دامداران خریداری می‌کند.

نجار اضافه کرد: باید از تمام ظرفیت‌های کشور برای کاهش نیاز‌ها استفاده شود و در این راستا مدیریت بحران کشور موفق به تهیه ۲۵ فروند بالگرد امداد برای کمک به حادثه دیده‌گان شده است.

محمدحسن آصفری نماینده مردم اراک، خنداب و کمیجان در مجلس شورای اسلامی هم گفت: مشکل جدی استان مرکزی کمبود آب است و در آینده ممکن است با بحران در این مهم مواجه شویم که مدیریت مطلوب باید در استان عملیاتی شود.

آصفری تصریح کرد: ۴۵ روستا در اراک با سهمیه بندی آب آشامیدنی مواجهند و با توجه به اینکه استان مرکزی قطب تولید دامپروری است جمعیت زیادی از دامداران به دلیل کمبود علوفه مجبور به کشتار دام زودتر از زمان مقرر دام شده اند.

او افزود: یکی از وظایف سازمان مدیریت، پیشگیری قبل از بحران و امدادرسانی همزمان با وقوع بحران است و اگر اکنون برای این مهم چاره اندیشی نشود جبران خسارت نیز شاید ممکن نباشد.

انتهای پیام / ج

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: مدیریت بحران استان مرکزی میلیارد تومان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۹۹۲۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نیمی‌از کم بارشی‌های اخیر کشور جبران شد

به گزارش تابناک، ضیائیان، رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا، گفت: از ابتدای بهار ۱۴۰۳ تا نیمه اردیبهشت بارش‌های خوبی را شاهد بودیم که انتظار داریم بخش زیادی از کم بارشی‌های گذشته جبران شود؛ البته جبران کامل کم‌بارشی که شاهد آن بودیم یک مقداری سخت است اما بخشی از کم بارشی‌هایی که در کشور وجود داشت رفع شده است.

وی با تاکید بر اینکه پراکندگی بارش‌ها در کشور یکسان نیست، اظهار کرد: بارش‌ها در کشور یکسان نیست. به طور مثال در سامانه بارشی قبلی بارش‌ها در استان سیستان و بلوچستان بیشتر از هر منطقه دیگری در کشور بود که حتی به سیل منجر شد؛ در حالی که برخی استان‌های کشور مانند تهران و نواحی نوار شمالی کمتر از نواحی جنوبی بارش باران داشتند.

دیگر خبرها

  • حل مسائل کشور در حوزه زلزله‌های بزرگ ۵ کلانشهر ایران
  • تشریح اقدامات مدیریت بحران خراسان جنوبی در سیل اخیر
  • استان سمنان در فهرست شهرهای پر تنش آبی کشور
  • آماده‌باش مدیریت بحران برای بارش باران در ۱۸ استان
  • هشدار نارنجی؛ آماده‌باش مدیریت بحران برای ۱۸ استان
  • قطع‌نامه‌ای در حوزه تاب‌آوری و مدیریت بحران برای مسئولان تدوین می شود
  • با همه بارش‌ها، ۲۲ استان هنوز دچار خشکسالی است
  • خشکسالی در ۲۲ استان کشور؛ کاهش ۸.۹ درصدی بارش‌ها!
  • نیمی‌از کم بارشی‌های اخیر کشور جبران شد
  • خشکسالی در 22 استان کشور! بارش‌ها 8.9 درصد کاهش یافت