Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس کمیسیون امنیت ملی گفت: ایران با دخالت قدرت‌هاى سلطه گر در امور داخلى دیگر کشور‌ها به شدت مخالف است و دخالت هاى غرب در امور داخلى بلاروس را محکوم می‌کند.

به گزارش خبرگزاری شبستان، نشست مجازى (وبینار) رئیس کمیسیون دائمى امور بین الملل مجلس نمایندگان جمهورى بلاروس با رئیس کمیسیون امنیت ملى و سیاست خارجى مجلس شوراى اسلامى برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آندره ساوینیخ، رئیس کمیسیون دائمى امور بین الملل مجلس نمایندگان جمهورى بلاروس که همزمان رئیس گروه دوستى پارلمانى جمهورى بلاروس با جمهورى اسلامى ایران نیز است با مجتبى ذوالنورى، رئیس کمیسیون امنیت ملى و سیاست خارجى مجلس شوراى اسلامى و ابوالفضل عمویى، رئیس گروه دوستى پارلمانى جمهورى اسلامى ایران و جمهورى بلاروس طى نشست مجازى (وبینار) به گفت‌وگو و تبادل نظر پرداختند.

ایران با دخالت قدرت هاى سلطه گر در امور داخلى دیگر کشور‌ها به شدت مخالفت است

ذوالنورى در ابتداى این نشست به سابقه ارتباطات دوستانه و رو به رشد دو کشور در عرصه هاى مختلف اشاره کرد و گفت: توسعه و تقویت مناسبات دوستانه فیمابین دو کشور در همه عرصه‌ها مورد توجه و پیگیرى جمهورى اسلامى ایران قرار دارد.

وى همچنین افزود: کمیسیون امنیت ملى و سیاست خارجى مجلس شوراى اسلامى از روند گسترش همکارى‌ها و ارتباطات دو کشور در عرصه هاى مختلف و مورد علاقه حمایت مى کند.

رئیس کمیسیون امنیت ملى و سیاست خارجى مجلس در بخش دیگرى از سخنان خود با انتقاد از سیاست هاى استعمارى آمریکا و نظام سلطه در جهان گفت: جمهورى اسلامى ایران با دخالت قدرت هاى سلطه گر در امور داخلى دیگر کشور‌ها به شدت مخالف است و در همین راستا از ابتدا فشارها، تحریم‌ها و دخالت هاى غرب در امور داخلى جمهورى بلاروس و در نظر نگرفتن استقلال و حق تعیین سرنوشت مردم بلاروس از سوى سردمداران آمریکا و همپیمانان غربى اش که مدعیان دروغین دموکراسى و حقوق بشر هستند را قویاً محکوم کرد.

وى در ادامه افزود: ما معتقدیم که کشورهاى قربانى خصومت هاى زیاده خواهانه غرب مى توانند با اتحاد و یکپارچگى، با اینگونه اقدامات غربى‌ها مبارزه کنند و از اثرات مخرب و منفى آن بکاهند.

نماینده مردم قم در مجلس شوراى اسلامى در ادامه این نشست گفت: نمایندگان مجالس دو کشور باید نقش مؤثر خود را در تحکیم و تقویت همکارى‌ها و کمک به دولت‌ها در برداشتن موانع موجود در مسیر توسعه ارتباطات فیمابین دو کشور ایفاء کنند.

مجلس و دولت جمهورى خواستار گسترش مناسبات همه جانبه با ایران است

آندره ساوینیخ، رئیس کمیسیون دائمى امور بین الملل مجلس نمایندگان جمهورى بلاروس و رئیس گروه دوستى پارلمانى جمهورى بلاروس با جمهورى اسلامى ایران نیز در این نشست مجازى گفت: مجلس و دولت جمهورى بلاروس با توجه به نقش و جایگاه مهم جمهورى اسلامى ایران در منطقه خاورمیانه و جهان، خواستار گسترش مناسبات همه جانبه با ایران در عرصه هاى پارلمانى، سیاسى، اقتصادى، صنعتى، علمى آموزشى بویژه فناورى هاى نوین و گردشگرى هستند.

وى در ادامه افزود: شناخت و استفاده از توانمندى هاى فراوان دو کشور در زمینه هاى مختلف، نقش مهمى در توسعه همکارى‌ها دارد.

رئیس کمیسیون دائمى امور بین الملل مجلس نمایندگان جمهورى بلاروس سیاست تحریم، اعمال فشار و دخالت در امور داخلى دیگر کشور‌ها از جمله بلاروس و ایران از سوى آمریکا و متحدان غربى اش را محکوم کرد و گفت: اینگونه اقدامات نشان دهنده ضعف و افول سلطه آمریکا در جهان است.

رئیس گروه دوستى پارلمانى جمهورى بلاروس با جمهورى اسلامى ایران در ادامه تصریح کرد: گروه هاى دوستى پارلمانى در مجالس دو کشور در شناخت زمینه هاى مختلف همکارى هاى فیمابین نقش مهم و بسزایى دارند.

وى با دعوت از همتایان خود در کمیسیون امنیت ملى و گروه دوستى پارلمانى براى سفر به کشورش گفت: ارتباطات و رفت و آمدهاى پارلمانى گام نخست در حرکت بسوى گسترش زمینه هاى همکارى بین دو کشور است و بسیار حائز اهمیت مى باشد.

ساوینیخ در پایان این دیدار گفت: عزم، اراده و علاقمندى طرفین به افزایش ارتباطات فیمابین، آینده روشنى از توسعه و پیشرفت را براى دو کشور ترسیم مى کند.

آمریکا و برخى کشورهاى غربى در پى حفظ قدرت رو به افول خود هستند

عمویى رئیس گروه دوستى پارلمانى جمهورى اسلامى ایران و بلاروس نیز در این نشست مجازى گفت: شناسایى زمینه هاى مختلف همکارى و کمک به رفع موانع موجود از جمله اقداماتى است که باید از سوى گروه هاى دوستى پارلمانى در مجالس دو کشور مورد توجه جدى قرار گیرد.

سخنگوى کمیسیون امنیت ملى و سیاست خارجى مجلس در ادامه با انتقاد از سیاست هاى سلطه گرانه آمریکا و همپیمانانش گفت: آمریکا و برخى کشورهاى غربى در پى حفظ قدرت رو به افول خود در تلاش هستند و ابزارشان تحریم، اعمال فشار و دخالت مستمر در سیاست و امور داخلى کشورهاى مستقل جهان است.

وى افزود: اتحاد ایران، بلاروس و دیگر مخالفان هژمونى غرب در جهان عامل مهمى در ناکامى فتنه‌ها و بحران سازى هاى آمریکا و سلطه گران غربى است.

نماینده مردم تهران در مجلس شوراى اسلامى در پایان این دیدار با برشمردن زمینه هاى مختلف همکارى دو کشور، نسبت به افزایش بیش از پیش سطح مبادلات و ارتباطات فیمابین ابراز امیدوارى کرد.

پایان پیام/50

منبع: شبستان

کلیدواژه: نمایندگان مجلس مجلس شورای اسلامی مجلس جمهورى اسلامى ایران رئیس کمیسیون امنیت مجلس شوراى اسلامى دو کشور همکارى ها عرصه ها هاى غرب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۰۰۲۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

باکو: اروپا در امور داخلی جمهوری آذربایجان دخالت نکند

وزارت امور خارجه جمهوری آذربایجان اعلام کرد: قصد کسانی که مصوبه پارلمان اروپا علیه آذربایجان را ترویج می‌کنند، منحرف کردن توجه از مشکلات واقعی و فشار اجتماعی-اقتصادی و سیاسی جامعه خود اروپایی است. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از رسانه‌های جمهوری آذربایجان، وزارت امور خارجه جمهوری آذربایجان به قطعنامه مورخ 25 آوریل پارلمان اروپا واکنش نشان داد.

آیخان حاجی‌زاده رئیس دفتر مطبوعاتی این وزارتخانه مصوبه پارلمان اروپا را بی‌اساس دانست.

به گفته وی، وضعیت حقوق بشر در جمهوری آذربایجان به وضوح تحریف شده است.

حاجی‌زاده خاطرنشان کرد: تصویب خودکار چنین قطعنامه‌های یک‌جانبه و مغرضانه بدون ارزیابی کافی مدت‌هاست که برای پارلمان اروپا عادی شده است. این اقدام چیزی جز دستور سیاسی روشن تعدادی از نیروها در اروپا با هدف بدتر شدن روابط با آذربایجان نیست. در چنین فضایی، اعضای گروه خاصی از پارلمان اروپا که بر اساس ملاحظات داخلی و منافع شخصی خود هدایت می‌شوند، صرفاً مشغول تبلیغ تصویری تحریف‌شده از وضعیت آذربایجان هستند.

او معتقد است: قصد کسانی که تصویب چنین اسنادی را ترویج می‌کنند، منحرف کردن توجه از مشکلات واقعی و فشار اجتماعی-اقتصادی و سیاسی جامعه اروپایی است. علاوه بر این، درخواست برای تحریم آذربایجان تنها روابط بین آذربایجان و اتحادیه اروپا را پیچیده می‌کند.

این مقام وزارت امور خارجه جمهوری آذربایجان از پارلمان اروپا خواست تا در امور داخلی آذربایجان مداخله نکند و از مداخله در دادگاه‌ها دست بردارد.

در 25 آوریل، پارلمان اروپا قطعنامه‌ای در مورد وضعیت حقوق بشر در جمهوری آذربایجان تصویب کرد.

نمایندگان اروپایی از مقامات باکو خواستند فوراً و بدون قید و شرط الهامیز قلی‌اف مدافع حقوق بشر را که در دسامبر 2023 دستگیر شد و سایر زندانیان سیاسی از جمله شهروندان اتحادیه اروپا و سایر کشورها را آزاد کنند.

پارلمان اروپا همچنین از کمیسیون اروپا دعوت کرد تا موضوع «تعلیق مشارکت استراتژیک با جمهوری آذربایجان در زمینه انرژی» را بررسی کند.

از مجموع 529 نماینده شرکت‌کننده در رأی‌گیری، 474 نماینده به این مصوبه رأی موافق، 4 نفر رأی مخالف و 51 نماینده رأی ممتنع دادند.

اعضای پارلمان اروپا اصرار دارند که هرگونه توافقنامه مشارکتی در آینده با آزادی همه زندانیان سیاسی و بهبود وضعیت حقوق بشر در کشور مرتبط باشد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • رئیسی: تحریم‌ ایران به نتیجه نرسیده
  • رئیسی: تحریم نوعی جنگ است/ در دکترین ما دسترسی به سلاح هسته ای وجود ندارد
  • رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس: غافلگیری ایران در زمان عملیات نبود، در راهبرد و تاکتیک بود
  • ایران تحریم‌ناپذیر است
  • تحریم‌ ایران به نتیجه نخواهد رسید/ قدرت تولید و صادرات کمتر از قدرت نظامی نیست
  • بلاروس: ناتو باعث سلطه آمریکا بر اروپا شده
  • چین: هیچ کشوری حق دخالت در روابط مسکو و پکن را ندارد
  • باکو: اروپا در امور داخلی جمهوری آذربایجان دخالت نکند
  • بلاروس: ناتو باعث سلطه آمریکا بر اروپا شده و گسترش آن را نمی‌پذیریم
  • ایران تنها کشوری است که با تمام قدرت علیه اسرائیل ایستاده است