Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-29@21:28:47 GMT

وقت‌کشی به نفع ساکنان گذر آقانجفی نیست

تاریخ انتشار: ۱۲ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۱۰۷۶۲۲

وقت‌کشی به نفع ساکنان گذر آقانجفی نیست

ایسنا/اصفهان معاون میراث فرهنگی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اصفهان، معتقد است که داوری طرح‌های ساماندهی گذر آقانجفی از ابتدا مراحل درستی را طی نکرده و با توجه به شفاف بودن مصوبه‌ی شورای عالی درباره‌ی ویژگی‌های طرح مطلوب، باید هر چه سریع‌تر تکلیف ساماندهی این گذر روشن شود.

ناصر طاهری به ایسنا می‌گوید: شورای عالی شهرسازی و معماری، مهرماه سال گذشته مصوبه‌ای را ابلاغ کرد که در آن قید شده بود شهرداری اصفهان باید طرح ساماندهی را با تأکید بر ایجاد و احیای فضاهای شهری پشتیبان محله و میدان نقش‌جهان و توجه به احیای بناها و فضاهای ارزشمند فرهنگی در جهت تداوم هویت تاریخی گذر، ظرف مدت یک ماه از تاریخ  ابلاغ مصوبه تهیه و پس از تصویب در کمیسیون ماده پنج جهت ابلاغ به دبیرخانه شورای عالی ارائه کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او ادامه می‌دهد: طی روزهای گذشته نیز با انتشار نامه‌ای که اسفندماه سال ۱۳۹۹ از سوی شورای عالی شهرسازی و معماری خطاب به استاندار اصفهان ارسال‌شده بود، بار دیگر جزئیاتی که طرح ساماندهی باید در اسرع وقت بر اساس آن تهیه شود، در دسترس عموم قرار گرفت.

معاون میراث فرهنگی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اصفهان خاطر نشان می‌کند: شهرداری اصفهان اردیبهشت‌ماه سال جاری طرح‌های برگزیده‌ی داوری خود را به راه و شهرسازی اصفهان ارائه کرده و مسیر درست این است که این طرح‌ها ابتدا در کمیته‌ی کارشناسی این اداره کل مطرح شود، سپس در کمیسیون ماده پنج مورد بررسی قرار بگیرد و در نهایت، برای تصمیم‌گیری به شورای عالی شهرسازی و معماری ارسال شود.

طاهری می‌گوید: طرح پیشنهادی شهرداری اصفهان زمانی قابل‌قبول است که بر مبنای مندرجات دو صفحه‌ای ابلاغیه‌ی شورای عالی شهرسازی و معماری باشد و تأکید این مصوبه نیز بر رویکرد مرمت شهری و بازسازی بخش‌های تخریب‌شده است.

او با تأکید بر اینکه از جزئیات طرح سازمان نوسازی و بهسازی شهرداری اصفهان که رتبه‌ی نخست داوری کمیته‌ی داوری طرح‌های پیشنهادی ساماندهی را کسب کرده اطلاعی ندارد، توضیح می‌دهد: واضح است که اگر طرح پیشنهادی منطبق بر نظر شورای عالی باشد تأیید می‌شود و در غیر این صورت باید اشکالات آن را رفع کرد.

معاون میراث فرهنگی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اصفهان با اشاره به فوریتی که شورای عالی شهرسازی و معماری به کرات در مورد ساماندهی گذر خواستار رعایت آن شده بود، تصریح می‌کند: اداره کل راه و شهرسازی اصفهان باید پاسخگو باشد که چرا کمیته‌ی کارشناسی و جلسه‌ی کمیسیون ماده پنج برای بررسی طرح‌های برگزیده تا کنون برگزار نشده است.

طاهری می‌افزاید: مصوبه‌ی شورای عالی شهرسازی و معماری ویژگی طرح مطلوب را مشخص کرده و تکلیف روشن است، بااین‌وجود نمی‌دانم این وقت‌کشی و رفت‌وبرگشت‌ها چه معنایی دارد.

او با بیان اینکه داوری طرح‌های ارسالی از ابتدا مسیر درستی را طی نکرده بود، تأکید می‌کند: طرح ساماندهی گذر آقانجفی باید هر چه زودتر مسیر طبیعی خود را طی کند و بعد از تأیید به مرحله‌ی اجرا برسد چون وقت کشی به نفع ساکنان بافت تاریخی میدان نقش‌جهان نیست.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی فرهنگی و هنری گذر آقانجفی شورای داوری شهرداری اصفهان بافت تاريخي میراث فرهنگی اصفهان شورای عالی شهرسازی و معماری شهرداری اصفهان میراث فرهنگی ی شورای عالی اداره کل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۰۷۶۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانشگاهها در اجرای برنامه‌ها سند دانشگاه اسلامی را ملاک قرار دهند

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از شورای عالی انقلاب فرهنگی، حجت‌الاسلام و المسلمین عبدالحسین خسروپناه، دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی صبح امروز در مرکز رشد دانشگاه امام صادق (ع) حاضر شد.

حجت‌الاسلام و المسلمین عبدالحسین خسروپناه، با تأکید بر ظرفیت اندیشه‌ورزانه دانشگاه امام صادق (ع) اظهار کرد: امسال شورای عالی انقلاب فرهنگی وارد چهلمین سال تشکیل خود می‌شود و در این دوران دبیران متعددی داشته و این شورا کارهای بزرگی را انجام داده است.

وی افزود: در حوزه علم و فناوری اسناد خوبی مصوب شده است. کار قرارگاهی و راهبردی در حوزه علم و فناوری تا حد زیادی موفق بوده است در این مسیر فقط سندبسندگی مدّنظر نبوده است بلکه مثلاً نقشه جامع علمی کشور را هدایت کرده است. سند هوا فضا، سند گیاهان دارویی و اسناد دیگر علم و فناوری از اقدامات خوب شورای عالی انقلاب فرهنگی در حوزه علم و فناوری بوده است.

وی ادامه داد: در حوزه فرهنگ نیز اسناد خوبی از جمله نقشه مهندسی فرهنگی و سند دانشگاه اسلامی نوشته شده است و برش‌های استانی نقشه مهندسی فرهنگی تدوین شده است، در گذشته برش‌های استانی پروژه‌محور نبودند بلکه راهبردهای کلی را مطرح کرده بودند، به همین خاطر در دوره جدید این برش‌های استانی تکمیل‌تر شد و به زودی برش‌های استانی در همه استان‌ها تدوین خواهد شد.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی با بیان اینکه این شورا با چند کاستی مواجه است که نخبگان می‌توانند در برطرف کردن آنها به شورا یاری رسانند، گفت: انتظار مهم مقام معظم رهبری از شورای عالی انقلاب فرهنگی، قرارگاهی شدن آن است، این قرارگاه باید توانمند شود تا بتواند بازسازی انقلابی ساختار فرهنگی را محقق کند.

استاد خسروپناه با طرح این سوال که قرارگاه یعنی چه؟ بیان کرد: جلسات متعددی با کسانی که تجربه کار قرارگاهی داشتند برگزار شد، هم‌اکنون می‌توانیم اعلام کنیم که الگوی کار قرارگاهی استخراج شده و به زودی به صحن شورای عالی انقلاب فرهنگی ارائه می‌شود.

به زودی سیاست‌های کلان فرهنگی بر مبنای منظومه فکری مقام معظم رهبری تدوین می شود

وی با تأکید بر اینکه برای تدوین اسناد باید نظریه‌های مربوطه استخراج و مشخص شود، گفت: اساتید دانشگاه‌ها می‌توانند در این زمینه به شورای عالی انقلاب فرهنگی یاری برسانند. همچنین با هماهنگی که با مجمع تشخیص مصلحت نظام صورت گرفته به زودی سیاست‌های کلان فرهنگی بر مبنای منظومه فکری مقام معظم رهبری تدوین خواهد شد.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی نبود الگوی حکمرانی در حوزه‌های مختلف را یکی از نقصیه‌های دیگر خواند و ادامه داد: اساتید دانشگاه‌ها می‌توانند در این زمینه به شورای عالی انقلاب فرهنگی کمک کنند.

استاد خسروپناه بیان کرد: همچنین اساتید دانشگاه‌ها می‌توانند در استخراج منظومه فکری مقام معظم رهبری برای تدوین اسناد به شورای عالی انقلاب فرهنگی کمک کنند.

وی با تأکید بر توجه به حلقه‌های میانی گفت: ظرفیت‌های خوبی در حوزه‌های مختلف وجود دارد که باید زمینه ارتباط این افراد با شورای عالی انقلاب فرهنگی فراهم شود. همچنین باید برای چالش‌ها چاره‌اندیشی شود تا الگوی مناسبی برای مواجهه با آنها تعیین شود.

حجت‌الاسلام و المسلمین خسروپناه همچنین به نظارت هوشمند نیاز داریم که در الگوی حکمرانی تعریف شود، دانشگاه‌ها نیز برای برنامه‌های خود باید سند اسلامی شدن ملاک عمل قرار دهند و براساس آن عمل کنند.

کد خبر 6092267

دیگر خبرها

  • دانشگاه‌ها در اجرای برنامه‌ها سند دانشگاه اسلامی را ملاک قرار دهند
  • دانشگاهها در اجرای برنامه‌ها سند دانشگاه اسلامی را ملاک قرار دهند
  • ایجاد اتاق وضعیت علم و آموزش عالی کشور
  • نقشه فرهنگی کشور درحال بازنویسی است
  • خسروپناه: شورای فرهنگ عمومی استان‌ها رویکرد مسئله محور داشته باشند
  • ۱۲۷ هزار نفر عضو شورا در کشور وجود دارد
  • تدوین بسته عملیاتی ساماندهی دانشگاه هنر
  • درخواست رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها برای تدوین بسته عملیاتی ساماندهی دانشگاه هنر
  • ضرورت افزایش ظرفیت پزشکی در سال ۱۴۰۳
  • تاثیر ۶۰ درصدی سوابق تحصیلی در آزمون سراسری سال آینده