Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا- 17 سناتور دموکرات در نامه‌ای از وزیر امور خارجه آمریکا خواستند اسرائیل را تحت فشار بگذارد تا اجازه ارسال مصالح و لوازم لازم برای بازسازی و کمک‌های بشردوستانه‌ به نوار غزه را بدهد.
به گزارش خبرگزاری آریا به نقل از پایگاه خبری آکسیوس، آمریکا، مصر، قطر و دیگر کشورها متعهد بازسازی غزه و ارائه کمک‌های بشردوستانه شده‌اند اما رژیم صهیونیستی تهدید می‌کند که مانع این روند می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


در حملات اخیر رژیم صهیونیستی به نوار غزه بسیاری از خانه‌ها، مراکز بهداشتی و درمانی و مدارس تخریب شده و زیرساخت‌های حیاتی آب شرب نیز آسیب دیده است.
اسرائیل به آمریکا و مصر گفته است که اجازه آغاز بازسازی غزه را نخواهد داد مگر آنکه آزادی شهروندان اسرائیلی و سربازان نهادهای اسرائیلی بازداشت شده توسط حماس تضمین شود.
اسرائیل و مصر عبور و مرور مرزی با نوار غزه را کنترل و تحرک مردم و کالاها را محدود می کنند. رژیم صهیونیستی بیش از یک دهه است که یک محاصره دریایی علیه غزه اعمال کرده است.
در این نامه به رهبری سناتور "کریس ون هولن"، سناتورها نوشتند که دولت جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا باید بر بازگشایی دو گذرگاه مرزی تاکید کند تا نیروهای مهم بشردوستانه بتوانند وارد شوند و سوخت و مصالح بازسازی به منظور رفع نیازهای رو به رشد مردم فراهم شود.  
این سناتورها از آنتونی بلینکن، وزیر امور خارجه آمریکا خواستند تا از اسرائیل بخواهد محدودیت‌ها بر تحرک فلسطینی‌ها برای درمان پزشکی یا دیدن اقوامشان را رفع کند. در سال‌های اخیر تعداد محدودی از فلسطینی‌ها چنین مجوزهایی دریافت کرده‌اند.
آنها همچنین خواستار بازگشت بودجه آمریکا برای‌ تلاش‌های بشردوستانه در غزه به  سطح پیش از ریاست جمهوری دونالد ترامپ شدند و از دولت بایدن خواستند تا سفیری را در اسرائیل، سرکنسولی را در قدس برای هماهنگی با فلسطینی‌ها و فردی را به عنوان رئیس ماموریت آژانس توسعه بین المللی منصوب کند.
سناتورهای آمریکایی تاکید کردند: برای اینکه این آتش‌بس دوام داشته باشد و از تجدید چرخه خشونت‌ها جلوگیری شود، لازم و ضروری است که ما شرایط سخت و وخیم در غزه را که تنها به ناامیدی و تشدید افراطگرایی دامن‌ می‌زند، بهبود بخشیم.
با توجه به اظهارات منفی که چندین سناتور جمهوری‌خواه درباره کمک آمریکا به فلسطینی‌ها در کرانه باختری و غزه مطرح کرده‌اند، ون هولن و همکارانش که این نامه را امضا کردند، تلاش نکردند تا هیچ سناتور جمهوری‌خواهی را به امضای این نامه ترغیب کنند.
لیندسی گراهام، تد کروز و بیل هاگرتی، سناتورهای جمهوری‌خواه آمریکا اخیرا به اسرائیل سفر کردند اما با تشکیلات خودگردان فلسطین یا هیچ فلسطینی دیگری دیدار نکردند. گراهام از این سفرش برای درخواست کمک‌های نظامی بیشتر به اسرائیل استفاده کرد.
بلینکن پیش‌تر در مصاحبه‌ای تاکید کرده بود که روند بازسازی غزه باید پیش برود و نباید به عنوان شرطی برای بازگشت سربازان یا شهروندان اسرائیلی بازداشت شده توسط حماس قرار گیرد.
سرلشکر عباس کامل، رئیس سازمان اطلاعات مصر نیز اخیرا به اسرائیل سفر کرد و حامل پیام مشابهی بود.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: سناتور آمریکایی فلسطینی ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۰۸۱۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر خارجه آمریکا : روابط عربستان و اسرائیل به زودی عادی می شود

«آنتونی بلینکن» وزیر خارجه آمریکا امروز (دوشنبه) از پیشرفت روند عادی سازی روابط عربستان سعودی و رژیم صهیونیستی و رسیدن آن به مراحل پایانی خبر داد.

به گزارش ایرنا از شبکه الجزیره، بلینکن افزود: آمریکا و عربستان در طول ماه گذشته میلادی اقدامات فشرده ای را برای عادی سازی روابط ریاض و تل آویو انجام دادند.

وی اضافه کرد: احتمال دارد، تلاش‌های دوجانبه عربستان و آمریکا در این باره به زودی به نتیجه برسد.

بلینکن گفت: ابتدا باید به جنگ در غزه پایان دهیم و روند تشکیل کشور مستقل فلسطینی را آغاز کنیم تا پس از آن روند عادی سازی روابط عربستان و اسرائیل به پیش رود.

وی با ادعای اینکه تنها عاملی که از برقراری آتش بس جلوگیری می کند، جنبش حماس است، افزود: با دوستانمان برای پایان دادن به جنگ در غزه و جلوگیری از گسترش دامنه درگیری تلاش می کنیم.

وزیر خارجه آمریکا گفت: یک پیشنهاد سخاوتمندانه مقابل حماس گذاشته شده است و امیدواریم که تصمیم درستی بگیرد.

بلینکن درباره حمله احتمالی رژیم صهیونیستی به رفح نیز مدعی شد که تاکنون در این باره، طرحی به واشنگتن ارائه نشده است و بدون وجود طرحی که جان غیرنظامیان را حفظ کند، واشنگتن از این عملیات حمایت نمی کند.

وی بیان کرد: روسیه طرحی برای نابود کردن اوکراین داشت ولی با شکست روبه رو شد.

بلینکن درباره روابط واشنگتن و پکن نیز گفت: روابط بسیار پیچیده و رقابتی داریم و باید برای تبدیل نشدن این روابط به درگیری، همواره گفت و گو کنیم.

وزیر خارجه آمریکا امروز در یک سفر منطقه‌ای برای رایزنی درباره آتش‌بس در غزه و شرکت در نشست مشترک با وزرای خارجه کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس وارد ریاض شد.

وزیر امور خارجه آمریکا در حالی از مراحل پایانی عادی سازی روابط رژیم صهیونیستی و عربستان سخن به میان آورده که مقامات سعودی هنوز به این اظهارات واکنش نشان نداده است. مقامات ریاض همواره تاکید کرده‌اند که هرگونه عادی سازی روابط با تل آویو در گرو تشکیل کشور مستقل فلسطینی است.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • وزیر خارجه آمریکا : روابط عربستان و اسرائیل به زودی عادی می شود
  • رایزنی «بلینکن» با سران ایروان و باکو درباره روند صلح بین دو کشور
  • سناتور آمریکایی: اقدامات اسرائیل در غزه قطعا نسل‌کشی است / حمایت مالی آمریکا متوقف شود
  • سناتور آمریکایی، عادی سازی روابط تل آویو و عربستان را توافقی مخاطره آمیز خواند
  • سناتور آمریکایی: اقدامات اسرائیل در غزه قطعا نسل‌کشی است
  • اختلاف ها حل نشد اما واشنگتن و پکن مسیر گفت و گو را انتخاب کردند
  • متهم کردن اسرائیل به کشتار ۳۳ هزار فلسطینی، یهودی‌ستیزی نیست
  • پاسخ به بازدارندگی ایران با بازنویسی سناریوی ناکام «تحریم»
  • شبکه تلویزیونی آمریکایی درباره چین به بلینکن خط داد!
  • نمایندگان آمریکایی در سودای تحریم بانک‌های چینی