Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی بوشهر در این آیین گفت: این واحد تولیدی با سرمایه‌‏گذاری ۱۷۰ میلیارد ریال طرف ایرانی و ۶۰۰ هزار یورور طرف روسی احداث شده‌است.

حسین نامور افزود: ظرفیت اسمی واحد تولید کاتالیست پالایشگاهی مرکاپتان زدایی بوشهر سالانه ۵۰۰ تن است که در فاز نخست برای هشت نفر فرصت شغلی ایجاد کرده‌است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: اکنون منطقه ویژه اقتصادی بوشهر ۸۰ واحد فعال با یکهزار و ۶۹۴ نفر اشتغال‌زایی دارد و در سال گذشته نیز جواز تاسیس برای احداث ۳۰ واحد مختلف در این منطقه صادر شد.

نامور اظهار داشت: در سال گذشته در مجموع ۱۱ واحد تولیدی با اعتبار ۲۸۰ میلیارد تومان سرمایه‏‌گذاری در منطقه ویژه اقتصادی بوشهر افتتاح شد که برای ۴۰۰ نفر اشتغال‌زایی کرد.

وی یادآور شد: یکی از ظرفیت‏‌های قابل توجه در منطقه ویژه اقتصادی بوشهر وجود انبارهای روباز و مسقف است که اکنون نیز ۳۰ هزار تن برنج در آن دپو شده‌است.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان بوشهر گفت: براساس رسالت تعریف شده باید در مدت سه سال با گسترش ظرفیت تولید داخل ۱۰ میلیارد دلار صرفه‌‏جویی ارزی صورت گیرد که از این میزان سهم استان بوشهر در سال گذشته و امسال به ترتیب ۶۰ و ۷۰ میلیون دلار تعریف شده‌است.

سید حسین حسینی افزود: سهم سال گذشته استان بوشهر با تولید کشتی افراماکس رقم خورد که ارزش صرفه‌‏جویی ارزی آن به مراتب از ۶۰ میلیون دلار سهم تکلیفی استان بوشهر بیشتر است.

وی اظهار داشت: در کشور ظرفیت خوبی برای حمایت از تولید فراهم شده به نحوی که اگر تولیدکننده‌ای کالای موردنیاز کشور را تامین کند، می‌‎تواند ساز و کار ممنوعیت واردات آن را محقق کند.

مدیرعامل شرکت آرتین آزما به عنوان نخستین واحد تولید کاتالیست پالایشگاهی مرکاپتان زدایی کشور در بوشهر گفت: ظرفیت اسمی این واحد سالانه تولید ۵۰۰ تن است که میزان تولید آن متناسب با میزان تقاضا در بازار فروش محقق می‏‌شود.

سید امیر علوی فر افزود: میزان نیاز کشور به این نوع کاتالیست سالانه ۵۰ تن است و مابقی تولید کارخانه باید با شناسایی بازارهای هدف به خارج از کشور صادر شود.

رئیس هیات مدیره شرکت آرتین آزما گفت: بازار ایران به صورت بالقوه برای تکنولوژی‌‏های روز دنیا، بسیار جذاب است که یا توسط شرکت‎‌های روسی و یا از طریق آنها تکنولوژی‌های متنوعی وارد ایران شود.

تاگیر یامیلوف افزود: علاوه بر جذابیت تولید در ایران، نسل جوان و تحصیل کرده رو به رشد این کشور است که ظرفیت قابل توجهی محسوب می‏‌شود.

وی ادامه داد: در این ارتباط روابط دوستانه دولت‌‎ها در این مرحله بسیار تعیین کننده‌است که باید از این ظرفیت بخوبی استفاده شود.

یامیلوف اظهار داشت: در هر کشوری موانع و چالش‏‌هایی فراروی سرمایه‏‌گذاری وجود دارد که با اراده و همکاری طرفین قابل حل است.

برچسب‌ها سرمایه گذاری خارجی بوشهر روسیه وزارت صنعت معدن و تجارت منطقه ویژه اقتصادی بوشهر جهش تولید پروندهٔ خبری ۱۴۰۰؛ سال تولید، پشتیبانی‌ها، مانع‌زدایی ها

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سرمایه گذاری خارجی بوشهر روسیه سرمایه گذاری خارجی بوشهر روسیه وزارت صنعت معدن و تجارت منطقه ویژه اقتصادی بوشهر جهش تولید اخبار کنکور منطقه ویژه اقتصادی بوشهر استان بوشهر واحد تولید سال گذشته

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۰۹۴۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره برداری از ۲۱ تصفیه خانه در واحد‌های تولیدی استان همدان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما استان همدان، مریم محمدی کاهش آلایندگی، بازگشت آب به چرخه تولید و جلوگیری از آلودگی محیط زیست را از جمله مزیت‌های ایجاد تصفیه‌خانه در واحد‌ها عنوان کرد و افزود: هزینه کردن برای ایجاد تصفیه‌خانه، نوعی سرمایه‌گذاری است که صاحبان صنایع و تمامی واحد‌های صنعتی باید برای موضوعات زیست محیطی هزینه کنند.

او تصریح کرد: واحد‌هایی که پساب و فاضلاب آنها در محیط زیست رها می‌شود و آلایندگی دارند؛ هر چه سریعتر نسبت به ایجاد تصفیه‌خانه و قرار گرفتن واحد در لیست واحد‌های غیرآلاینده اقدام کنند.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان همدان با بیان اینکه استفاده مجدد از پساب و آب‌های خاکستری برای ما قابل توجه و در اولویت است، گفت: امروز که با تنگنا‌ها و کمبود‌های منابع آبی مواجه هستیم، بخش عمده‌ای از فاضلاب واحد‌های صنعتی باید تصفیه و به چرخه تولید بازگردد.

مریم محمدی افزود: صاحبان صنایع باید برای تحقق شعار امسال و مدیریت بسته‌بندی‌های پلاستیکی و کاهش کیسه‌های پلاستیکی تلاش کنند.

دیگر خبرها

  • بهره برداری از ۲۱۰۵ واحد مسکن مددجویی کمیته امداد خراسان رضوی شد
  • ظرفیت آرامستان گرگان تکمیل است/ گورستان جدید سال آینده بهره‌برداری می‌شود
  • بهره‌برداری از طرح فروسیلیس منگنز ازنا تا چند ماه آینده
  • فاز اول نیروگاه بادی درح به زودی به بهره‌برداری می‌رسد
  • بهره برداری از ۲۱ تصفیه خانه در واحد‌های تولیدی استان همدان
  • بهره برداری از ۲۱۰۵ واحد مسکن مددجویی کمیته امداد خراسان رضوی
  • بهره‌برداری از طرح‌های مختلف همزمان با روز شوراها در بوشهر
  • بهره‌برداری از ۲۱۰۵ واحد مسکن کمیته امداد خراسان رضوی‌
  • بهره برداری از واحد تخصصی فیزیوتراپی کف لگن در شهرکرد
  • به ظرفیت‌های خدمات‌رسانی مشهد به صورت ویژه پرداخته شود