Web Analytics Made Easy - Statcounter

علی قندالی کارآفرینی که به صورت مستقیم برای پنج نفر اشتغال ایجاد کرده، معتقد است اگر حمایت های لازم از سوی مسئولین سازمان غذا و دارو صورت گیرد می تواند کارگاهش را گسترش داده و برای جوانان بیشتری اشتغال ایجاد کند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از مرآت، بعضی افراد هستند که مرتب دم از بیکاری می زنند و با تکرار جمله‌ «کار پیدا نمی شود» خودشان را از هر تلاشی برای درآمدزایی راحت کرده اند؛  اما در کنار این افراد، کسانی هم  هستند که با تلاش و پشتکار اشتغال و کار آفرینی می کنند و جمله خواستن توانستن است  را واقعا معنی می کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

علی قندالی سه سال است که تولید رشته‌ ی آشی و پلوی را به صورت کارگاهی و سنتی شروع کرده و هر روز در حال گسترش کارگاه و ایجاد اشتغال بیشتر برای جوانان روستایش است.

علی قندالی کارآفرین نمونه شهرستان آرادان در گفتگو با خبرنگار مرآت  بیان کرد: با ایجاد کارگاه رشته آش و پلو در روستا از سال ۹۷ کار خود را آغاز و در ابتدا تنها برای دونفر به صورت پاره وقت شغل ایجاد شد و در حال حاضر گسترش یافته است.                                                                             

قندالی با اشاره به اینکه فروش خوبی در این محصولات داشته ام عنوان کرد: با توجه به اینکه فروش مناسبی را داشته، هم کارگاه را گسترش داده و هم دستگاه های بیشتری را برای تولید خریداری کرده ام.

این جوان کار آفرین با بیان اینکه در حال حاضر برای ۵نفر به صورت مستقیم وتعداد زیادی به صورت غیر مستقیم ایجاد اشتغال کرده ایم، تصریح کرد: اگر از سمت مسئولان حمایت های لازم انجام نشود، نمی توانیم کارگاه را گسترش داده و برای جوانان بیشتری ایجاد اشتغال کنیم.

وی با اشاره به اینکه در ابتدای شروع به کار هیچ حمایتی را ازهیچ طریقی دریافت نکرده ایم، تشریح کرد: برای شروع به کار با سرمایه اولیه ۱۵۰ میلیون تومان استارت کار رقم خورد و  در میانه راه تنها مبلغی از سوی بنیاد برکت به صورت وام داده شد ولی تا کنون هیچ دستگاهی از ما حمایت نکرده است.

قندالی با اشاره به پخش محصول در سراسر استان و چند استان همجوار عنوان کرد: ما در تمام نقاط استان پخش محصول را داریم ولی با توجه به اینکه از سوی سازمان غذا و دارو سیب سلامت صادر نشده است، مجوز بخش ما در استان های دیگر دچار مشکل شده است.

این کار آفرین روستایی هدف از ایجاد این کارگاه را توجه به منویات مقام معظم رهبری در خصوص ایجاد اشتغال در روستا ها دانست و اظهار داشت: از آنجایکه در روستاها بجز دامداری و کشاورزی منبع درآمدی وجود ندارد و باعث مهاجرت جوانان در روستا می شد ما با ایجاد این کارگاه تولیدی توانستیم در حد خودمان برای جوانان شغل ایجاد کنیم.

وی با بیان اینکه در حال حاضر فقط دو محصول رشته آش و  پلویی را تولید می کنیم، خاطر نشان کرد: طرح هایی را مانند تولید رشته در طعم های مختلف در دست اقدام داریم و در تلاش هستیم آن را ثبت کنیم  ، اما متاسفانه با اداره غذا ودارو به مشکلاتی مواجه شده ایم.

قندالی با اشاره به اینکه هیچ حمایتی از ما صورت نمی گیرد؛ ادامه داد: مشکلات مختلفی بر سر راه تولید وجود دارد یکی بحث ندادن سیب سلامت از سوی سازمان غذا ودارو به دلیل اینکه کارگاه در روستا قرار دارد و مشکل دیگر ندادن سهمیه آرد مناسب به کارگاه است که ما را دچار چالش های جدی کرده است.

این جوان کار آفرین با بیان اینکه اگر از سوی سازمان غذا و دارو حمایت های لازم صورت پذیرد تعداد نیرو های ما افزایش پیدا خواهد کرد، تصریح کرد: اگر این حمایت صورت بگیرد و یک سهمیه اندک در بحث آرد به کارگاه اختصاص پیدا کند، این توانایی را داریم که کارگاه را گسترش داده و نیروی بیشتری را استخدام کنیم.

وی در پایان از مسئولین در خواست حمایت کرد و افزود: اگر از ما حمایت شود، هم اشتغال در روستا ها افزایش پیدا کرده و هم مهاجرت از روستا ها کاهش پیدا می کند که نیاز است در این مسیر از ما حمایت های لازم صورت بگیرد.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: گسترش داده حمایت های لازم ایجاد اشتغال سازمان غذا برای جوانان غذا و دارو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۰۹۵۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارتباط ویتامین B12 با جوش و آکنه صورت

ویتامین B12 در گوشت قرمز، محصولات لبنی و مکمل های مختلف برای عملکرد بهتر مغز و جلوگیری از کم خونی وجود دارد و همچنین می تواند آلوده کننده های پوستی، باکتری ها و التهاباتی مثل جوش ها را از بین ببرد و باعث تغییر در فعالیت باکتری هایی می شود که روی سطح پوست ایجاد خواهند شد. 

همانطور که می دانید آکنه ها فقط مخصوص جوانان و نوجوانان نیستند. در حقیقت بیشتر ما در برهه ای از زندگی با آن درگیر می شویم. تخمین زده شده است که 80 درصد از مردم دنیا بین سنین 11 تا 30 سال ، با این آکنه ها مواجه می شوند.

بدترین قسمت قضیه اینجاست که بسیاری از افراد در دهه 40 و 50 زندگی می کنند، هنوز هم با آکنه ها درگیر هستند. از آن جایی که این آکنه ها کاملاً طبیعی هستند اما افراد اصلاً دوست ندارند که آن ها را تحمل کنند و همچنین دانشمندان نیز هنوز نمی دانند که علت اصلی ایجاد آکنه چیست و چگونه می توان از آن پیشگیری کرده و یا آن را درمان کرد.

به گزارش نمناک، طبق مطالعاتی که نتایج آن را در این بخش می خوانید مشخص شد که اثر التهابی ویتامین B12 بر روی همه افراد مشابه و به یک میزان نیست و بلکه حتی ممکن است برای برخی افراد موجب رفع آکنه نشود.

ارتباط ویتامین B12 با جوش و آکنه صورت 

هویینگ لی یک مولکول شناس در دانشگاه لس آنجلس کالیفرنیا همراه با تیمش تصمیم گرفتند که روی سطح بالای ویتامین B12 تمرکز کنند و تحقیقات خود را بر مبنای تجربیات شش دهه گذشته قراردادند و مواردی را در این شش دهه مورد بررسی قرار دادند.

تقریباً تعداد زیادی از افرادی که ویتامین B12 مصرف می کردند، با آکنه روبه رو بودند . اولین چیزی که به تشخیصش پرداختند، بررسی راه عبوری مولکول هایی بود که ویتامین B12 در پوست تولید می کردند و باعث ایجاد آکنه می شدند.

سپس این راه های عبوری مولکولی را بین افرادی که پوست سالم داشتند و افرادی که مستعد آکنه بودند، مقایسه کردند . آن ها به این نتیجه دست یافتند که ترکیب های زیستی ویتامین B12 در افرادی که مستعد آکنه هستند، نمی تواند تنظیمات خوبی را در مسیر عبور این مولکول ها فراهم کند اما افراد با پوست سالم به خوبی از پس این کار بر می آیند .

در مرحله بعد تصمیم گرفتند که روی تاثیر افزایش مصرف ویتامین B12 از منابع بیرونی بر روی سطح ویتامین B12 تولید شده در باکتری پوست تحقیق کنند. آن ها 10 نفر داوطلب با پوست سالم برای این تحقیق را انتخاب کردند و خواستند که تزریق ویتامین B12 را انجام دهند.

 در این آزمایش ، جنیفر عبسی گزارش کرد که محققان به اثبات رساندند که مکمل B12، مسیر عبور مولکول هایی که درگیر ترکیب سازی ویتامین هستند را سرکوب می کند. در حقیقت این ژن ها در افرادی که آکنه بیشتری دارند ، کمتر یافت می شود و بنابراین به نتیجه رسیدند که مصرف بالای ویتامین B12 می تواند باعث افزایش باکتری در پوست شود و تولید مولکول های مقابله گر را کاهش دهد و نا تعادلی را در پوست ایجاد کند که باعث ایجاد آکنه خواهد شد. 

طبق مطالعاتی که در مجله های علمی چاپ شده است، یکی از شرکت کننده ها توانست بعد از گذشت یک هفته از تزریق ویتامین B12 با ناپدید شدن آکنه ها روبرو شود.

زمانی که هویینگ لی و تیم او به آزمایش ژن های ایجاد کننده مسیر عبوری مولکولی در این فرد پرداختند، به این نتیجه رسیدند که افراد دیگر هم چهارده روز بعد از تزریق با از بین رفتن آکنه هایشان مواجه شدند. این تیم تمام ژن ها را در آزمایشگاه ها مورد بررسی قرار دادند. 

باکتری ها از طریق تولید ترکیباتی به نام پورفیرین پاسخ می دهند که باعث افزایش انواع التهاب می شود و ظاهر آکنه را بدتر خواهد کرد.

خانم لی گفت:

جالب اینجاست به این نتیجه رسیدیم که ارتباط پنهانی بین ویتامین B12 و تولید باکتری توسط پوست وجود دارد اما قبل از این که تصمیم به کنار گذاشتن مکمل ها و هر ماده غذایی که سرشار از ویتامین B12 می باشد ، مثل ماهی، گوشت قرمز، تخم مرغ و غیره بگیرید ، باید به یاد داشته باشید که این تحقیق در وسعت کمی انجام شده و هنوز اثباتی برای این قضیه وجود ندارد.

در آخر علاوه بر رعایت تمام نکات بالا، برای کاهش اکنه می توانید چندین نکته را در نظر بگیرید.

عبارتند از :  قرار نگرفتن مداوم در برابر نور خورشید  استفاده از کرم ضد آفتاب  کاهش استرس و اضطراب  خودداری از غذاهای چرب  کاهش مصرف قند و شکر کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • نظارت بهداشتی بر تولید فرآورده‌های غذایی در کارگاه‌های سنتی
  • آموزش محور اصلی بازاریابی و تجاری‌سازی در صنایع دستی
  • خانه‌های مولد در سواحل کشور طراحی شده است
  • ارتباط ویتامین B12 با جوش و آکنه صورت
  • طرح‌های اقتصادی در سواحل توسعه می‌یابد/ ایجاد شهرهای مولد کشاورزی
  • وجود بیش از ۱۹ هزار واحد کارگری و کارگاه‌های تولیدی در کردستان
  • «چرم دوزی» اشتغال کهن برای نسل نو
  • ایجاد اشتغال برای روستائیان با احداث گلخانه‌های خانگی در سیستان وبلوچستان
  • حمایت از کارگران آرامش صنعتی را به دنبال دارد
  • کارگران؛ صف اولی‌های جبهه تولید