Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-05-04@23:37:34 GMT

نوعروس‌ها، نودامادها و زنان باردار بیمه می شوند

تاریخ انتشار: ۱۲ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۱۰۹۷۷۴

نوعروس‌ها، نودامادها و زنان باردار بیمه می شوند

رئیس کل بیمه مرکزی گفت: استراتژی صنعت بیمه، افزایش ضریب نفوذ و رساندن آن به ۷ درصد است. ما معتقدیم پرتفوی بیمه زندگی باید به ۵۰ درصد برسد در حالی که امروز ۱۵.۵ درصد است. از این رو برنامه‌هایی برای افزایش سهم بیمه‌های زندگی داریم که اجرای آنها به نحو خانواده‌ها است.

به گزارش  ایمنا، غلامرضا سلیمانی در مراسم رونمایی از محصول جدید صنعت بیمه با عنوان مهر زندگی با بیان اینکه تمام شرکت‌های بیمه‌ای باید به برنامه هر سال یک محصول جدید متعهد باشند، اظهار کرد: با توجه به تعداد شرکت‌های بیمه‌ای، در سال جاری باید ۳۷ محصول جدید بیمه‌ای داشته باشیم و عرضه کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: یکی از دغدغه‌های امروز خانواده‌ها این است که پس از اینکه فرزندی به دنیا می‌آورند آیا کسی و نهادی هست که به آنها یاری برساند و یا باید درگیر مسائل عدیده تدارکات بیمارستان و هزینه درمان باشند؟

رئیس کل بیمه مرکزی اظهار کرد: قبلاً در مجلس طرحی پیشنهاد شد مبنی بر حمایت از خانواده‌ها و رشد جمعیت که در این دست از طرح‌ها و پیشنهادها معمولاً رایج است که دولت را مکلف به اجرای برنامه‌ها کنیم و دولت هم هر زمانی که پول و هزینه‌ای داشت شاید این طرح‌ها را به اجرا برساند. اما در صنعت بیمه سیاست ما این است که در راستای مردمی کردن اقتصاد کشور از همین پول‌های خرد مردم استفاده کنیم که طرح‌ها و پیشنهاداتی اجرایی شوند که نتیجه آنها رشد جمعیت باشد.

سلیمانی با اشاره به دغدغه جوانان برای ازدواج و فرزندآوری گفت: وقتی پای صحبت جوانان می‌نشینیم می‌گویند به دلیل نداشتن خانه، شغل و پس‌انداز کافی ازدواج نمی‌کنند و با آنهایی که متأهل هستند حرف می‌زنیم می‌گویند دولت از آنها برای فرزندآوری حمایت نمی‌کند و هر روز هم شاهد افزایش قیمت‌ها هستند بنابراین این روزها جوانان حداکثر یک فرزند دارند.

وی تاکید کرد: این در حالی است که در کشوری مانند آمریکا خانواده‌ها بسیار پرجمعیت هستند و جوانان حتی تا ۵ فرزند را هم دارند که این افزایش جمعیت در آمریکا به دلیل افزایش امکانات و کمک دولت، صنعت بیمه و بخش خصوصی به خانواده‌ها و حمایت آنها از فرزندآوری است.

رئیس کل بیمه مرکزی با اشاره به محصول جدید بیمه‌ای تحت عنوان مهر زندگی گفت: استراتژی صنعت بیمه، افزایش ضریب نفوذ و رساندن آن به ۷ درصد است. ما معتقدیم پرتفوی بیمه زندگی باید به ۵۰ درصد برسد در حالی که امروز ۱۵.۵ درصد است. از این رو برنامه‌هایی برای افزایش سهم بیمه‌های زندگی داریم که اجرای آنها به نحو خانواده‌ها است.

سلیمانی ادامه داد: از این رو برنامه بیمه نوعروسان، نودامادها، زنان باردار، نوجوانان و نودانش‌آموزان را داریم که تحت عنوان بیمه مهر زندگی، این افراد بیمه می‌کنیم.

وی با بیان اینکه در اجرای این طرح‌ها و برنامه‌ها، موضوع مهم، اطلاعی‌رسانی است، یادآور شد: اخیراً که پرداخت خسارت به کسب و کارهایی که در دوران کرونا متوقف بودند، آغاز شد. موضوع مهمی که افراد جامعه با آن مواجه بودند این بود که اطلاعی از این خدمت بیمه‌ای نداشتند بنابراین بیمه مهر زندگی هم باید در سطح گسترده‌ای اطلاع‌رسانی شود وگرنه اثرگذاری آن محدود خواهد بود.

رئیس کل بیمه مرکزی با اشاره به خطر کاهش جمعیت در کشور اظهار کرد: از دید توسعه یافتگی، نداشتن فرزند و یا کاهش فرزندآوری برای آینده یک کشور خطرناک است و کشور را با مشکلات عدیده‌ای مواجه می‌کند.

سلیمانی خاطرنشان کرد: در سال ۸۳ تحلیلی مطرح شد مبنی بر اینکه اگر از ۷ شاغل یک نفر به بازنشستگی برسد و حق بیمه پرداخت کند، هزینه‌ها سر به سر است. اگر این عدد به ۶ نفر برسد در منطقه زیان قرار می‌گیریم. در حال حاضر از هر ۴ نفر از یک نفر پول گرفته می‌شود و ۳ نفر پول داده می‌شود یعنی مجبورند دارایی‌های خود را بفروشند تا حق بیمه پرداخت کنند؛ همان اتفاقی که برای شستا افتاد، شستا مجبور به عرضه سهام خود شد تا پول بازنشسته‌ها را پرداخت کند.

وی تاکید کرد: با این روند در آینده نزدیک به جایی می‌رسیم که ۵۰ تا ۹۰ درصد بودجه برای پرداخت بیمه بازنشستگی خواهد بود و اعداد و ارقامی به بحث عمران، توسعه و ساخت زیربناها اختصاص پیدا می‌کند که این یک فاجعه است.

رئیس کل بیمه مرکزی ادامه داد: اینکه همه بازنشسته‌ها تا ۹۰ درصد کارکنان حقوق بگیرند آینده بسیار خطرناکی را رقم می‌زند چرا که در آینده باید نفت بفروشیم تا بتوانیم این هزینه‌ها را پرداخت کنیم.

سلیمانی با تاکید بر اینکه معتقدم توسعه بیمه زندگی راه برون‌رفت از تمام این مشکلات است، گفت: در بیمه زندگی، ما پول‌های خرد مردم را دریافت می‌کنیم و در مواقع نیاز مانند ازدواج، تکمیل جهیزیه، فرزندآوری و… این پول‌ها را به افراد بازمی‌گردانیم.

وی افزود: امیدوارم در آینده از بن‌بست تأمین مالی خارج شویم و مردم با خرید بیمه زندگی آینده بهتری برای خود رقم بزنند چرا که مبلغ کمی که دولت بابت بازنشستگی به آنها می‌دهد قطعاً نمی‌تواند پاسخگو باشد.

رئیس کل بیمه مرکزی با اشاره به ضرورت افزایش جمعیت و فرزندآوری با اجرای طرح‌های بیمه‌ای گفت: در حال حاضر ماهانه ۹۳ هزار فرزند متولد می‌شوند که طرح‌های بیمه‌ای از جمله بیمه مهر زندگی باید این آمار را به ۱۰۰ هزار نفر برساند و این مهمترین خدمتی است که صنعت بیمه به جامعه می‌کند.

سلیمانی با اشاره به صدور مجوز در چین برای به دنبال آمدن سومین فرزند یک خانواده اظهار داشت: می‌بینیم که حتی چین با جمعیت بالای یک میلیارد نفر احساس خطر کرده و به دنبال افزایش جمعیت است. حالا کشوری در شرایط ایران حتماً باید با طرح‌های تشویقی نسبت به افزایش جمعیت اقدام کند. موضوع مهم این است که این طرح‌ها و برنامه‌ها مورد تاکید رهبری هم هست.

منبع: ایلنا

کد خبر 498053

منبع: ایمنا

کلیدواژه: بیمارستان خانواده زنان صنعت نوجوانان زنان باردار غربالگری زنان باردار نوعروس ها شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق رئیس کل بیمه مرکزی افزایش جمعیت برنامه ها بیمه ای خانواده ها محصول جدید بیمه زندگی مهر زندگی صنعت بیمه طرح ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۰۹۷۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دائمی شدن قراردادهای کار در دستور کار دولت

 وزیرکار از تصویب دائمی شدن قراردادهای کار در کمیسیون اصلی دولت خبر داد و تأکید کرد که این موضوع در دستور کار دولت است.

به گزارش تسنیم، یکی از دغدغه های جامعه کارگری همواره بحث قراردادهای کاری بوده است. مطابق گزارش ها بیش از 96درصد قراردادهای کاری موقت هستند و همین موضوع باعث دلسردی و ناراحتی کارگران از شرایط کاری شده است. چرا که قراردادهای موقت به همراه خود عدم بیمه و عدم دریافت دستمزد قانونی را به دنبال دارد.

نبود امنیت شغلی و قراردادهای موقت موضوعی است که رهبر انقلاب نیز در دیدار با کارگران با اشاره به آن تاکید کردند "امنیت شغلی از وظایف مسئولان است". ایشان گفتند "اگر حال جامعه کارگری خوب باشد حال جامعه نیز خوب می شود".

امنیت شغلی، موضوعی است که جامعه کارگری سال‌هاست با آن دست به گریبان است. قراردادهای کوتاه مدت، و آینده نامعلوم شغلی باعث شده است که برخی از کارگران دلسرد شوند. به روایت آمار، در حال حاضر حدود 96 درصد قراردادهای کاربه صورت موقت هستند و مشکلاتی مانند عدم بیمه و عدم دریافت دستمزد قانونی دارند. طی سال های اخیر بخش زیادی از گلایه کارگران بابت امنیت شغلی و دستمزدها بوده است.

قراردادهای کوتاه مدت و تهدید به عدم تمدید قرارداد و اخراج، از عوامل مهمی هستند که باعث شده نسل جوان کمتر به کار کردن در مراکز تولیدی و یا کارخانه ها تمایلی نشان بدهند.

بسیاری از کارخانه‌ها و شرکت‌ها برای اینکه با اداره کار و شرایط سخت بیمه مواجه نشوند، همه کارهای شرکت  یا مرکز تولیدی را به شکل پروژه در اختیار پیمانکاران قرار می‌دهند. پیمانکار موظف می شود برای انجام پروژه، نیروی کار استخدام و او را بیمه کند. در این میان برخی از پیمانکاران با قراردادهای کوتاه مدت آن هم بدون بیمه، کارگران را با کمترین حقوق استخدام می‌کنند. حتی برای اینکه با شکایت کارگران مواجه نشوند، بااستخدام کارگران اتباع کارها را به آنها می دهند و به این ترتیب همه سود پروژه به جیب خودشان می‌رود.  

سیدصولت مرتضوی, وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، در این خصوص گفت: دائمی شدن قراردادهای کار در کمیسیون اصلی دولت تصویب شده است و در دستور کار دولت است.

وی درباره دائمی شدن قرارداد کارگران، گفت: موضوع دائمی شدن قراردادها در کمیسیون اصلی دولت تصویب شده است و در دستور کار دولت است و ان‌شاءالله هر وقت نوبت‌اش شود، مورد رسیدگی قرار می گیرد.

وی‌ در مورد بیمه کارگران، اظهار کرد: در رابطه با بیمه کارگران ما افزایش لازم را انجام داده‌ایم و پیشنهاد نمایندگان کارفرمایان و کارگران این بود که آنچه افزایش پیدا می‌کند، مبنایی باشد تا در دوران بازنشستگی اثر داشته باشد و ما افزایش ها را روی ردیف های مبنا انجام دادیم که افزایش بیش از  35درصدی اعمال شد یعنی تقریبا نسبت به سال 1402حدود 9درصد بیشتر از سال قبل افزایش داده شد.

مرتضوی بیان کرد: امیدواریم با مدیریتی که در حوزه اقتصاد صورت می گیرد و با مهار تورم و از طرفی با کمک های معیشتی که دولت در برنامه دارد و به آحاد مردم به ویژه جامعه کارگری کمک می کند، بتوانیم قدری از مشکلات کارگران عزیز را برطرف کنیم.

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: وزیر کار: هیچ بازنشسته‌ای زیر یک میلیون و 100 هزار تومان نمی‌گیرد اقدام ارزشمند وزیر کار

دیگر خبرها

  • برگزاری جشن‌های مادرانه در مساجد برای ترغیب مادران به فرزندآوری
  • نقش مهم رسانه ملی در ترویج فرزندآوری
  • ۶ چالش مامایی در قانون جوانی جمعیت
  • چرا زنان بیشتر از مردان عمر می‌کنند؟
  • ۲۱ درصد بیمه‌شدگان تامین اجتماعی، بانوان هستند/ حضور فعال زنان در بازار کار
  • دائمی شدن قراردادهای کار در دستور کار دولت
  • چرا برخی زنان باردار مُهر می‌خورند؟
  • ثبت نام ۶۲۳۸ نفر از مادران غیرشاغل لرستانی در صندوق بیمه
  • در هیچ مکتبی به اندازه اسلام به حقوق زنان توجه نشده است
  • در هیچ مکتبی به اندازه اسلام به حقوق زنان توجه نشده است.