Web Analytics Made Easy - Statcounter

غلامرضا کاظمی روز چهارشنبه در گفت و گوی اختصاصی با خبرنگار ایرنا با اشاره به اینکه  این میزان اعتبار در بخش درمان و خدمات سطح یک (امور روستائیان ) در کهگیلویه و بویراحمد برای جامعه هدف هزینه شده اظهار داشت: از این میزان سرمایه گذاری یکهزار و ۷۹۹ میلیارد ریال آن در سال ۱۳۹۹ انجام شده است.

وی پرداخت سرانه درمان ۴۰۰ هزار نفر از بیمه شدگان روستاها و شهرهای زیر ۲۰ هزار نفر را در استان از خدمات ارزشمند بیمه سلامت دانست و تاکید کرد: این خدمت نقش مهمی در ارتقای وضعیت سلامت مناطق محروم استان داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کاظمی با بیان اینکه از سال ۱۳۹۶ تاکنون با ۶۰ موسسه جدید کهگیلویه و بویراحمد برای خدمت رسانی به بیمه شدگان قرارداد اخذ شده است ،عنوان کرد: هم اکنون ۳۹۷ موسسه شامل خدمات مختلف چون آزمایشگاه، رادیولوژی، داروخانه و سایر مرکز درمانی طرف قرارداد بیمه سلامت استان هستند.

وی معتقد است افزایش موسسات طرف قرارداد با بیمه ها گامی برای دسترسی بهتر بیمه شدگان به خدمات است که این امر بستر رضایت آنان را فراهم می کند.

مدیرکل بیمه سلامت کهگیلویه و بویراحمد تاکید کرد: کاهش فاصله پرداخت مطالبات موسسات ازیک سال به کمتر از ۲ ماه برای جلب رضایت پزشکان از دستاوردهای دولت دوازدهم در استان بوده که زمینه افزایش انگیزه آنان برای ارائه خدمات بهتر را فراهم کرده است.

کاظمی عنوان کرد: اجرای پذیرش و رسیدگی الکترونیک پرونده های بستری در همه بیمارستان های استان از دیگر خدمات سال های اخیر بوده که نقش مهمی در سرعت بخشی به خدمات رسانی به بیمه شدگان داشته است.

وی تاکید کرد: همچنین اجرای طرح نسخه نویسی و نسخه پیچی الکترونیکی از سال ۱۳۹۷ در استان از خدمات بیمه سلامت در دولت دوازهم بوده است. دفترچه بیمه سلامت در این استان الکترونیکی می شود و از اول تیر ماه هیچگونه دفترچه‌ای چاپ نخواهد شد.

کاظمی اظهار داشت: تسریع در روند ارائه خدمات درمانی، کاهش هزینه‌ها، شفافیت در رسیدگی خدمات، صرفه جویی در مصرف کاغذ ،تنظیم هوشمند اسناد و رسیدگی بر اساس قوانین بیمه‌گری از جمله مزایای اجرای طرح نسخه نویسی الکترونیکی است.

مدیر بیمه سلامت کهگیلویه و بویراحمد گفت: هم اکنون دسترسی به سامانه نسخه الکترونیک سازمان برای تمامی پزشکان طرف قرارداد بخش خصوصی، فراهم شده است و این پزشکان می‌توانند نسبت به تجویز الکترونیک اقدام کنند.

وی بیان کرد: در دوره شیوع ویروس کرونا ۱۰۰ هزار دفترچه بیمه پایه سلامت رایگان روستایی و همگانی بدون الزام به ارزیابی وسع، صادر و در اختیار مشمولان قرار گرفت.

غلامرضا کاظمی اضافه کرد:برای حمایت از اقشار آسیب‌پذیر، دفترچه های بیمه همگانی، روستاییان و عشایر در دوران انتشار ویروس کرونا بدون ارزیابی وسع صادر می شود.

وی بیان کرد: هم اکنون ۳۴۴ هزار نفر روستایی، ۹۷ هزار نفر از کارکنان دولت و ۳۳ هزارو ۳۶۴  نفر از سایر اقشار از بیمه سلامت استفاده می کنند.

کاظمی ابراز داشت: همچنین بیش از ۴۷ هزارو ۲۶ نفر از جمعیت استان از بیمه سلامت همگانی و یکهزار و ۷۲۱ نفر از بیمه ایرانیان استفاده می کنند.

وی اظهار داشت: بیش از یکهزارو ۱۲۷ بیمار خاص اعم از تالاسمی، هموفیلی، کلیوی و دیالیزی  زیر پوشش بیمه سلامت است.

به گزارش ایرنا، بیمه سلامت که کمتر از یک دهه سابقه فعالیت دارد در کنار صندوق‌های بیمه تأمین اجتماعی و نیروهای مسلح منشا خدمات ارزنده زیادی شده و با اجرای آن اقشار مختلف مردم و به خصوص نیازمندان از خدمات مناسب بهداشتی و درمانی بهره‌مند شده‌اند با چهار تدبیر نسخه نویسی الکترونیک،افزایش تعداد موسسات طرف قرارداد،حذف دفترچه های درمان و حذف الزام آزمون وسع  در دوران انتشار ویروس گام های بلندی برای بهبود خدمات خود در سال های اخیر برداشته است.

این بیمه با پوشش بیمه ای برای ۴۳۶ قلم دارو ،۵۶ خدمت آزمایشگاهی و ۲۴ خدمت دندان پزشکی ،فرانشیز خدمات رادیولوژی بستر بهبود خدمات حوزه سلامت را فراهم کرده است.

بیمه سلامت با ۶۳ مرکز بهداشتی درمانی روستایی با فعالیت ۱۳۴ پزشک و۹۱ ماما در مناطق روستایی کهگیلویه و بویراحمد خدمات رسانی می کنند که هزینه های خدمات این تیم ها را بیمه سلامت استان بصورت سرانه ای به دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد پرداخت می کند.

در بخش سرپایی از جمله دارو نیز پوشش بیمه به میزان ۷۰ درصد است که این میزان برای بیماران سرطانی، صعب العلاج و خاص رایگان یا تا سقف ۹۰ درصد است که هم اکنون بیش از یکهزار و ۱۲۷ بیمار خاص اعم از تالاسمی، هموفیلی، کلیوی و دیالیزی از خدمات ویژه این بیماران بهره مند هستند.

استان ۷۲۶ هزار نفری کهگیلویه و بویراحمد در جنوب غربی ایران قرار دارد.

برچسب‌ها بیمه سلامت کهگیلویه و بویراحمد دولت تدبیر و امید اختصاصی ایرنا گچساران

منبع: ایرنا

کلیدواژه: بیمه سلامت کهگیلویه و بویراحمد دولت تدبیر و امید بیمه سلامت کهگیلویه و بویراحمد دولت تدبیر و امید اختصاصی ایرنا گچساران اخبار کنکور کهگیلویه و بویراحمد بیمه سلامت بیمه سلامت طرف قرارداد بیمه شدگان هم اکنون هزار نفر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۱۳۸۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هزینه های دندانپزشکی گران نیست؛ درآمد مردم کم است

«علی تاجرنیا» رئیس جامعه دندانپزشکی ایران دربارۀ رویکرد حمایتی دندانپزشکان از مردم در شرایط اقتصادی جامعه که پیش از این اعلام شده بود، گفت: در امر سلامت دهان دو بحث جدی وجود دارد؛ یکی بهداشت و پیشگیری است که باعث جلوگیری از پوسیدگی دندان و لثه می‌شود و دیگری درمان است. در گذشته دندان پزشکان کمتر به امر بهداشت و پیشگیری توجه داشتند، اما با توجه به رویکر جامعه پزشکی در چند سال اخیر، سعی شده با برگزاری برنامه‌های آموزشی، سطح آگاهی و سواد مردم در زمینه بهداشت دهان افزایش یابد و نیاز به درمان دندان کمتر شود.

دنداپزشکان چه کمکی به افراد نیازمند می کنند؟

رئیس جامعه دندانپزشکی ایران در پاسخ به سوالی درباره چگونگی کمک دندانپزشکان به افراد نیازمند گفت: کمکی که ما دندانپزشکان می‌توانیم انجام دهیم این است که با آموزش دربارۀ بهداشت دندان از مشکلات دهان و دندان برای افراد جلوگیری کنیم. همچنین کار دیگری که در راستای این مسئله انجام می‌دهیم حضور در اردوها و کلینیک‌های نیکوکاری و خیریه برای قشر آسیب دیده است.

تاجرنیا با اشاره به مقوله پیشگیری از بیماری‌های دهان و دندان گفت: در بحث پیشگیری از این بیماری ها، یک مسواک، یک خمیر دندان و یک نخ دندان نیاز است. موضوع پیشگیری و بهداشت دهان و دندان مربوط به قبل از درمان دندان است. مشکل از جایی شروع می شود که دندان به مرحله درمان برسد و باید به پزشک مراجعه شود.

رئیس جامعه دندانپزشکی ایران مهم‌ترین بخش گرانی هزینه دندانپزشکی را مربوط به هزینه تمام شده خدمت دانست.

تاجرنیا دربارۀ گرانی مواد و کم بودن دستمزد دندانپزشک گفت: دو بخش اصلی خدمات دندانپزشکی عبارتند از بخش فنی که همان هزینه مطب، تجهیزات و از همه مهم‌تر مواد است که متاسفانه مواد دندانپزشکی در سال‌های اخیر به دلیل نوسانات ارزی خیلی گران شده است و بخش دوم به دستمزد دندانپزشک مربوط می شود که تغییرات کمی می‌کند، که البته این تغییرات کم بر اساس مصوبه دولت است و آنچه مهم است این است که دستمزد پزشک نسبت به هزینه های بخش فنی همواره رشد کمتری داشته است.

وی در پاسخ به این سوال که چه راهکاری برای کاهش هزینه های دندانپزشکی باید در نظر گرفت؟ گفت: در حوزه درمان باید به سمت پوشش بیمه‌های همگانی برای خدمات سطح یک و همچنین خدمات تخصصی توسط بیمه‌های تکمیلی حرکت کنیم که این مسئله در چند سال اخیر انجام شده، اما نیاز به سرمایه‌گذاری بیشتری دارد.

او در مورد عدم توجه به سلامت دهان و دندان در جامعه گفت: متاسفانه هم دولت و هم مردم امر سلامت و بهداشت دهان و دندان را خیلی جدی نمی‌گیرند. به طوری که میلیون‌ها تومان برای جراحی‌ها و داروها هزینه می شود، اما به امر سلامت دندان توجهی نمی‌شود.بابت هزینه های خدمات دندانپزشکی در امر دندان سهم دولت بسیار اندک است و بیشتر هزینه‌ها را مردم پرداخت می‌کنند، بنابراین باید با تقویت بیمه‌ها شرایط به گونه‌ای شود که هزینه‌های خدمات درمانی به حداقل برسد.

تاجرنیا دربارۀ گرانی هزینه های دندانپزشکی و ناتوانی قشر نیازمند در تامین این هزینه‌ها گفت: خدمات دندانپزشکی بدلیل گرانی هزینه تمام شده‌اش، در همه کشورهای خدمات گرانی است. به این ترتیب قشر آسیب‌پذیر باید از حمایت دولت برخوردار باشند.همچنین یکی از کارهایی که دولت باید انجام دهد، این است که باید شرایطی را در همه درمانگاه‌ها ایجاد کنند تا خدمات بیشتر و بهتری در حوزه دندانپزشکی به مردم ارائه شود.

رئیس جامعه دندانپزشکی ایران افزود: بالغ بر ۲۵۰۰ مرکز خدمات درمانی داریم که در حیطه دندانپزشکی هستند ومتخصصان و فارغ‌التحصیلان دندانپزشکی در آنجا مشغول به کارند. دولت باید فضا و شرایطی ایجاد کند که این همه هزینه و خدمات موجود فقط معطوف به کشیدن دندان یا جرم گیری دندان نباشد و باید درمان‌هایی از قبیل پر کردن و روکش و… را هم انجام دهند.

وی گفت: اولین قلمی که در سبد نیازهای اساسی مردم کم می شود، خدمات دندانپزشکی است. مردمی که برای خرید مایحتاج زندگی خود مشکل دارند به طور طبیعی این خدمات را حذف می‌کنند.

خدمات دندانپزشکی در ظاهر گران‌ است

تاجر نیا در مورد حمایت از مردم در حیطۀ سلامت دندان افزود: ما اگر ببینیم که هزینه تمام شده برای مردم گران است، سعی می‌کنیم در این زمینه با مردم همکاری کنیم. اگر چه خدمات دندانپزشکی در ظاهر گران‌اند، اما در واقعیت گران نیستند، بلکه بدلیل نداشتن تناسب بین افزایش تورم و توان خرید، مردم دچار مشکل می‌شوند. بسیاری از هم وطنان در خارج کشور بدلیل بالا بودن هزینه دندانپزشکی در خارج کشور برای مشکلات دندانپزشکی به ایران می‌آیند و برمی‌گردند.

رئیس جامعه دندانپزشکی ایران با بیان اینکه مشکل تامین هزینه‌ دندانپزشکی در کم بودن درآمدها نیز هست، گفت: با افزایش قیمت در تجهیزات، درآمد خالص دندانپزشک نسبت به چندین سال پیش، رو به کاهش است. باز هم تاکید می کنم که هزینه‌های دندانپزشکی در کشور ما گران نیست، بلکه درآمدهای مردم کم است و این درآمد کم جوابگوی همۀ نیازها نیست. در مجموع باید وضعیت اقتصادی در کشور بهبود پیدا کند و قدرت خرید مردم افزایش یابد تا بتوانند از خدمات بهتری برخوردار باشند.

وی همچنین درباره «پویش سلامت دهان و دندان» از ۱۷ تا ۱۹ در سطح کشور توسط معاونت‌های بهداشت دانشگاههای علوم پزشکی کشور برگزار می شود، گفت: وزارت بهداشت رویکرد جدیدی را در مورد بهداشت دهان و دندان در پیش گرفته بطوری که در هفته آینده دو روز را برای اجرای پویش دهان و دندان در نظر گرفته است. در این پویش، دندان پزشکان حاضر، در مدارس حاضر می شوند و به آموزش و رسیدگی به دندان‌های کودکان می‌پردازند. پزشکان حاضر بعد از معاینه کودکان، مشکل آن‌ها را آنلاین ثبت می‌کنند و به معلم و خانواده آن‌ها اعلام می کنند که هر چه زودتر به مشکل دندان این کودکان رسیدگی شود تا درمان آسان‌تر شود.

منبع: خبرگزاری ایلنا

دیگر خبرها

  • پرداخت ۴۷ میلیارد تومان خسارت بدنی به علت حوادث رانندگی در کهگیلویه و بویراحمد
  • ویزیت‌های نجومی روانشناسان؛ ۴۵ دقیقه ۲ میلیون تومان!
  • ۱۵۰ میلیون تومان هزینه هر سورتی پرواز بالگرد اورژانس
  • عاقبت پوشش خدمات روانشناسی چه شد؟
  • ورود اولین دستگاه رادیوتراپی به کهگیلویه و بویراحمد بعد از سال‌ها انتظار
  • سه پایگاه اورژانس جاده ای در کهگیلویه و بویراحمد احداث می شود
  • کلاهبرداری از مردم با ادعای صدور کارت هوشمند بیمه سلامت
  • هزینه های دندانپزشکی گران نیست؛ درآمد مردم کم است
  • بهره‌برداری از یک جایگاه عرضه سوخت در کهگیلویه و بویراحمد
  • چگونگی خدمات‌دهی به بیماران در زمان قطع سامانه نسخه‌نویسی الکترونیک بیمه سلامت