Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، در این مانور نمادین رانندگان خودروهای امدادی و آمبولانس و تیم‌های امدادی و نجاتگران که همگی زن بودند، توان عملیاتی و ظرفیت خود را به نمایش گذاشتند.

سمیه سعادتیان به عنوان راننده آمبولانس یکی از این نجاتگران بود که به گفته خودش از ۱۵ پیش تاکنون در جمعیت هلال احمر کردستان عضویت دارد.

۱۲ سال رانندگی آمبولانس هلال احمر و خاطرات تلخ و شیرین آن

وی گفت: از سال ۱۳۸۸ راننده آمبولانس بین حاده‌ای هستم و در حوادث و سوانح جاده‌ای متعددی حضور داشته‌ام.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این بانوی راننده آمبولانس ادامه داد: همواره در طرح‌های امداد و نجات نوروزی مشارکت داشته‌ و مصدومان حوادث جاده‌ای را به بیمارستان‌ها اعزام کرده‌ایم.

وی اضافه کرد: با توجه به اینکه امداد و نجات جاده‌ای کاری سنگین است و مهارت‌ و توان بدنی بسیار بالایی را می‌طلبد بیشتر آقایان در این حوزه فعالیت می‌کنند اما بانوان نیز هر سال از ۲۸ اسفند تا ۱۵ فروردین در طرح امداد و نجات جاده‌ای خدمات رسانی می‌کنند.

سعادتیان با بیان اینکه به دلیل حوادث جاده‌ای خاطرات تلخ بسیاری را تجربه کرده‌ایم، افزود: زمانی که مصدومی را به بیمارستان انتقال دادیم و او از مرگ نجات یافت و در حقمان دعای خیر کرد از زیباترین خاطرات دوران فعالیتم در جمعیت هلال احمر است.

وی گفت: بانوان بسیار بیشتر از آن چیزی که تصور ‌کنید توان و ظرفیت دارند به همین دلیل انتظار داریم همانطوری که به آقایان بها می‌دهند بانوان را نیز حمایت کنند.

عضویت ۳۱۵ بانو کردستانی در تیم‌های امداد و نجات

مدیر عامل جمعیت هلال احمر کردستان در این مراسم اظهار داشت: ۳۱۵ بانوی امدادگر و نجاتگر، عضو تیم‌های عملیاتی امداد و نجات جمعیت هلال احمر استان هستند.

پیام جلالی گفت: اعضای بانوان جمعیت هلال‌ احمر معمولا در طرح‌های نوروزی، آموزش امدادی، طرح‌های بشردوستانه، کمک به کادر درمان و طرح‌های غربالگری و برخی دیگر از فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی فعالیت می‌کنند.

وی هدف از برگزاری این مانور را نمایش توان و ظرفیت بالای بانوان عضو جمعیت هلال احمر استان اعلام کرد و افزود: تیم‌های امدادی خواهران این جمعیت بسیار توانمند بوده و امدادرسانی در عملیات‌های مختلف گواه این مدعاست.

در ادامه این مراسم بانوان جمعیت هلال احمر استان به صورت نمادین اقدام به برگزاری مانور امدادی به وسیله خودروهای امداد و نجات و آمبولانس کردند.

در حال حاضر حدود یک هزار امدادگر و نجاتگر سازماندهی شده در استان کردستان مشغول به فعالیت هستند و در حوزه جوانان و داوطلبان نیز ۱۰ هزار نفر فعالیت دارند.

۲۳ پایگاه امداد و نجات ثابت و سیار در سطح استان کردستان فعال است که از این تعداد ۱۳ پایگاه ثابت در محورهای مواصلاتی و ۱۰ پایگاه پشتیبانی سیار در سطح شهرستان‌ها مستقر و آماده خدمات رسانی به حادثه دیدگان هستند.

برچسب‌ها کردستان سنندج امداد و نجات بانوان جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کردستان سنندج امداد و نجات کردستان سنندج امداد و نجات بانوان جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران اخبار کنکور بانوان جمعیت هلال جمعیت هلال احمر امداد و نجات جاده ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۲۲۹۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نجات گردشگران گم‌شده در جنگل‌های خلیل‌شهر بهشهر

مدیرعامل هلال احمر مازندران گفت: گردشگرانی که روز گذشته در جنگل‌های خلیل‌شهر بهشهر گم شده بودند، به همت گروه امدادی هلال احمر پیدا شدند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از روابط عمومی هلال‌احمر مازندران؛ غلامعلی فخاری از پیدا شدن افراد گمشده در جنگل‌های خلیل‌شهر خبر داد.

مدیرعامل هلال‌احمر مازندران در تشریح این خبر گفت: ماجرای گم شدن چند گردشگر در جنگل‌های خلیل‌شهر در روز پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 به مرکز کنترل و هماهنگی عملیات مازندران اعلام شد.

وی افزود: پس از دریافت این گزارش تیم امدادی از پایگاه پاسند شعبه بهشهر به محل مورد نظر اعزام و پس از یک ساعت جست و جو، موفق به پیدا کردن گردشگران شد و پس از هماهنگی لازم آنها را به محل امن انتقال داد.

نوجوان ناپدید شده در جنگل‌های رامسر هم پیدا شد

مدیرعامل هلال‌احمر مازندران از پیدا شدن کوهنورد نوجوانان در منطقه قله بند رامسر نیز خبر داد و گفت: خبر گم‌شدن نوجوان مفقود شده نیز در روز پنجشنبه 6 اردیبهشت 1402 به مرکز کنترل و هماهنگی عملیات مازندران اعلام شد.

 فخاری افزود: پس از دریافت این خبر تیم امدادی به منطقه اعزام شد و پس از دو ساعت جست‌وجو، نوجوان را پیدا کرد و به محل امن انتقال داد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بهره مندی بیش از ۴۸۰۰ نفر متأثر از سیل و آبگرفتگی از خدمات امدادی هلال احمر
  • فعالیت‌های جمعیت هلال احمر اردبیل در مسیر رشد قرار دارد
  • فعالیت‌های جمعیت هلال احمر استان اردبیل در مسیر رشد قرار دارد
  • امداد برای نجات ۹ نفر گرفتار در سیلاب شهرستان سرایان
  • امداد برای نجات ۹ نفر گرفتار در سیلاب شهرستان سرایان ادامه دارد
  • نجات گردشگران گم‌شده در جنگل‌های خلیل‌شهر بهشهر
  • ادامه امدادرسانی هلال احمر در ۱۱ استان متأثر از سیل
  • تداوم امدادرسانی هلال احمر در مناطق متأثر از سیل و آبگرفتگی
  • ادامه امدادرسانی هلال احمر در ۱۱ استان متاثر از سیل
  • تداوم امدادرسانی نیرو‌های هلال احمر در مناطق متأثر از سیل و آبگرفتگی