Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-05@23:14:52 GMT

شرایط صدور مجوز برای دفاتر پیشخوان خدمات تصویب شد

تاریخ انتشار: ۱۴ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۱۲۵۵۵۰

شرایط صدور مجوز برای دفاتر پیشخوان خدمات تصویب شد

به گزارش خبرنگار مهر، این مصوبه در پی بازخوردها و اعتراضاتی که به مصوبه ۲۸۹ سال ۹۷ کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات در مورد صدور مجوز فعالیت برای دفاتر پیشخوان شده بود، به تصویب رسیده و جایگزین مصوبات قبلی شده است.

کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات در جلسه شماره ۳۱۷ ‬ با تصویب‬ مقررات و شرایط حاکم بر صدور پروانه دفاتر پیشخوان خدمات دولت و بخش عمومی غیردولتی و نیز دفاتر ارتباطات و فناوری اطلاعات (ICT) روستایی، هدف از این مصوبه را ساماندهی، تسهیل و شفاف‏سازی امور مربوط به دفاتر پیشخوان خدمات عنوان‬ کرده‬ است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مطابق با این مصوبه دستگاه‌های خدمات‏‬ دهنده به دفاتر پیشخوان، دستگاه‌های اجرایی موضوع ماده (۵) قانون مدیریت خدمات کشوری با رعایت ماده ۱۱۷ آن قانون و ماده ۵ قانون محاسبات عمومی کشور هستند و‬ علاوه‬ بر ارائه خدمات قابل واگذاری یا برون‌سپاری این دستگاه‌ها به دفاتر پیشخوان، خدمات دارندگان پروانه پستی، مخابراتی و فناوری اطلاعات نیز در چارچوب موافقت سازمان تنظیم مقررات ارتباطات، از طریق این دفاتر قابل ارائه خواهد بود.

کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات حق‏‬ امتیاز صدور پروانه برای دفاتر جدید پیشخوان را به شرح زیر تعیین کرده است.

- کلان‌شهرها: مبلغ ۵۰۰،۰۰۰،۰۰۰ ریال (پانصد میلیون ریال)

- مراکز سایر استان‌ها به استثنای کلان‌شهرها: مبلغ ۳۰۰،۰۰۰،۰۰۰ ریال (سیصد میلیون ریال)

-‬ شهرهای با جمعیت بیش از ۵۰.۰۰۰ نفر به استثنای مراکز استان‌ها و کلان‌شهرها: مبلغ ۱۵۰،۰۰۰،۰۰۰ ریال (یکصد و پنجاه میلیون ریال)

- سایر شهرها: مبلغ ۵۰،۰۰۰،۰۰۰ ریال (پنجاه میلیون ریال)

- روستاها: مبلغ ۵،۰۰۰،۰۰۰ ریال (پنج میلیون ریال)

منظور از کلان‌شهر، شهرهای تهران، مشهد، اصفهان، کرج، شیراز، تبریز، قم و اهواز است.

البته مبالغ اعلام شده به عنوان حق‏‬ امتیاز صدور پروانه مربوط به سال ۱۳۹۸ بوده و این ارقام برای سال‌های بعد، به صورت سالیانه و مطابق نرخ رسمی تورم اعلامی بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران با رعایت سایر قوانین و مقررات مربوط، افزایش خواهد یافت.

طبق این مصوبه، حق‏‬ امتیاز تجدید صدور پروانه نیز به میزان یک دهم مبلغ حق‏‬ امتیاز صدور پروانه جدید، خواهد بود.

تعرفه ارائه خدمات دستگاه‌های خدمات‏‬ دهنده در چارچوب تعرفه‌های مصوب کمیسیون تنظیم مقررات خواهد بود و خدماتی‏‬ که تعرفه آن‌ها در قانون مشخص شده یا مرجع قانونی دیگری برای تعیین تعرفه آن‌ها وجود داشته باشد از این بند مستثنی هستند.

مدت اعتبار مجوز برای خدمات دفاتر پیشخوان دولت پنج سال است و سازمان رگولاتوری می‌تواند در صورت درخواست دارنده پروانه، در چارچوب مصوبات کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات و نیز مقررات اجرایی تعیین شده در این مصوبه، آن را برای دوره‌های پنج ساله تجدید کند.

کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات، صدور پروانه راه اندازی دفاتر پیشخوان خدمات را صرفاً برای اشخاص حقوقی و با رعایت مقررات اجرایی مدنظر، مجاز اعلام کرده است.

در همین حال صدور، انتقال‌امتیاز و تجدید پروانه خدمات ICT روستایی برای اشخاص حقیقی واجد شرایط در این مصوبه بلامانع است.

در این مصوبه شرایط برای تجدید پروانه اشخاص حقیقی که قبل از تاریخ ۱۹/‏۱۲/‏۱۳۹۷‬ از رگولاتوری، پروانه دریافت کرده‌اند و همچنین اشخاص دارای مجوز دفاتر دیگر دستگاه‌های اجرایی که دفاتر آن‌ها پیش از لازم‌الاجرا شدن مصوبه سال ۹۶ هیئت‌وزیران ایجاد و راه‌اندازی شده است و در زمان ارائه درخواست تجدید، فعال هستند، توضیح داده شده است.

طبق ضوابط مربوط به امنیت ملی، دارنده پروانه باید برای رعایت مقتضیات دفاع ملی و امنیت عمومی و اعمال اختیارات دستگاه‌های قضائی، وزارت اطلاعات و سایر مراجع قانونی، کلیه تدابیر لازم را اتخاذ و تسهیلات لازم را ایجاد کند. به این منظور تمامی موارد نیاز این مراجع که به دارنده پروانه ابلاغ می‌شود بدون هیچ ادعایی توسط دارنده پروانه لازم‌الاجرا خواهد بود.

سقف جریمه تخطی از هر یک از تعهدات دارنده پروانه دفتر پیشخوان خدمات برای هر سال، مبلغ یک میلیارد ریال تعیین شده که مطابق با نرخ رسمی تورم افزایش خواهد یافت و در صورت تکرار هر یک از تخلفات، میزان حداقل جریمه متعلقه، دو برابر جریمه وقوع تخلف در مرحله قبل است.

عدم اشتغال در دستگاه‌های اجرایی موضوع ماده ۵ قانون مدیریت خدمات کشوری، نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران، هر دستگاه دیگری که از بودجه عمومی کشور استفاده می‌کند یا هر مؤسسه یا شرکت دیگری که بیش از ۵ درصد سهام آن متعلق به دولت یا مؤسسات و نهادهای عمومی غیردولتی باشد، از جمله شرایط متقاضیان دریافت پروانه دفاتر پیشخوان است.

حداقل فضای مورد نیاز برای ایجاد دفتر پیشخوان خدمات دولت و بخش عمومی غیردولتی نیز ۵۰ مترمربع و برای ایجاد دفتر خدمات ارتباطات و فناوری اطلاعات روستایی ۲۰ مترمربع در نظر گرفته شده است.

نظارت تخصصی بر خدمات واگذار شده به دفاتر پیشخوان بر عهده دستگاه خدمت دهنده است و تعداد خدماتی که هر دفتر می‌تواند ارائه دهد، با توجه به تعداد خدمات قابل ارائه در محدوده شهر یا روستا تعیین می‌شود.

در این مصوبه، مقررات اجرایی در ۶ پیوست شامل شرایط متقاضیان اخذ پروانه، وظایف و تعهدات دارنده پروانه، ضوابط صدور، تجدید، انتقال امتیاز، تعلیق و لغو پروانه و تغییر نشانی دفتر و نیز شرایط و ضوابط اعمال مقررات و رسیدگی به تخلفات آمده است که جزئیات کامل آن در سایت سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی در دسترس است.

کد خبر 5227042 معصومه بخشی پور

منبع: مهر

کلیدواژه: رگولاتوری دفاتر پیشخوان دولت کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات دولت الکترونیک معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری شرکت دانش بنیان حاکمیت سایبری ایرانسل امنیت سایبری زیست فناوری تحقیقات علمی انتخابات 1400 گوگل نوآوری فضای مجازی توییتر هوش مصنوعی واکسن کرونا کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات دفاتر پیشخوان خدمات دفاتر پیشخوان دارنده پروانه ۰۰۰ ۰۰۰ ریال میلیون ریال صدور پروانه دستگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۲۵۵۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همه واحدهای صنفی باید کد یکتا خود را دریافت کنند

رئیس اتاق اصناف تهران از اجباری بودن دریافت کد یکتا واحدهای صنفی خبر داد. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، حمیدرضا رستگار رئیس اتاق اصناف تهران گفت: یکی از سیاست های دولت، خدمات الکترونیک است. یعنی یک سری خدمات نهادهای دولتی باید در بستر الکترونیکی انجام شود.

وی افزود: یک سری مجوزها از سوی درگاه مجوزها اعطا شده و در ادامه نیز بحث الکترونیکی شدن روی داد که در دستور کار دولت است.

رئیس اتاق اصناف تهران بیان کرد: الکترونیکی کردن مجوزها نیازمند آن است که تمام کسانی که دارای مجوز کسب و کار هستند برای دریافت تسهیلاتی که دولت ارایه می دهد باید کد یکتا را داشته باشند.

وی گفت: کد یکتا متصل به حساب بانکی افرادی می شود که فعالیت اقتصادی دارند. پیشتر افراد باید جسم مجوز را با خود می بردند و یا استعلامی از نهادهای زیربط انجام می شد تا اعتبار پروانه کسب بررسی می شد. با الکترونیکی شدن و ایجاد کد یکتا نیازی نیست که اشخاص حقیقی و حقوقی که دارای پروانه کسب هستند مجوز را با خود ببرند.

وی یادآورشد: مهمترین موضوعی که اتاق اصناف و اتحادیه ها دنبال می کنند آن است که همه فعالان اقتصادی باید پروانه کسب داشته باشند. سپس آنکه این مجوزها مورد تایید درگاه ملی مجوزها باشد.

رستگار اظهارکرد: با کد یکتایی که افراد دریافت می کنند هم افرادی که مجوز دارند و یا مجوز قدیمی دارند و نیازمند به روز شدن هستند، عملیات به روز رسانی خود را انجام می دهند.

وی گفت: تهران دارای 135 اتحادیه و نزدیک به 500 هزار واحد صنفی دارای پروانه هستند و همه آنها باید کد یکتا را دریافت کنند. افرادی که پروانه کسب ندارند حتما باید با این کد یکتا مجوز کسب و کار را دریافت کنند.

رئیس اتاق اصناف تهران یادآورشد: یکی از موضوعات مهم این است که همه مردم تا پایان این ماه باید برای دریافت کد یکتا به آدرس الکترونیکی اقدام کنند. غیر از آن افراد صنفی می توانند به اتحادیه مرتبط مراجعه کنند و اتحادیه ها نیز این کد را ارایه می کنند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ۴۰ درصد پروانه های کسب در لرستان الکترونیکی شد
  • تشریح فرایند صدور پروانه ساختمان ۱۱ طبقه بلوار بوعلی قم
  • شیوه‌نامه خدمات غیرحضوری دفاتر اسناد رسمی تصویب شد
  • طرح نهضت ملی مسکن رضوانشهر در مرحله صدور پروانه
  • با چند کلیک مجوز بگیرید | چگونه در کمترین زمان پروانه کسب بگیریم؟
  • الکترونیکی شدن ۴۷۷,۰۰۰ پروانه کسب کاغذی تا ۱۵ اردیبهشت ماه
  • افزایش دفاتر خدمات مسافرتی و گردشگری در کردستان
  • الزام دارندگان پروانۀ دفاتر پیشخوان خدمات دولت به دریافت شناسه یکتا
  • ارائه خدمات به بیش از ۱۶۰۰ سرمایه‌گذار و فعال اقتصادی
  • همه واحدهای صنفی باید کد یکتا خود را دریافت کنند