Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی، داریوش امانی درباره اجرای «طرح راهداری محوری» از ابتدای اردیبهشت ماه سال جاری در سراسر کشور اظهار کرد: امسال با محوریت ۱۰ کریدور اصلی کشور طرح راهداری محوری آغاز و نحوه اجرا و مدت زمان تعیین شده جهت اجرای این طرح، طی دستورالعمل به ادارات کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان ها ابلاغ شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: با توجه به اهمیت حضور موثر و گروهی راهداران جهت انجام اقدامات ضروری و اثر بخشی این اقدامات در راستای افزایش ایمنی و ارتقای منظر راه ها و همچنین تاکید وزیر راه و شهرسازی بر بهره مندی مسافران و کاربران جاده ها از یک راه مناسب و ایمن و بهبود وضعیت جاده های کشور به ویژه راه های شریانی، انتظار می‌رود این طرح نیز بر اساس یک دستور کار منظم و برنامه ریزی شده و با همت و تلاش همیشگی راهداران، به نحو مطلوبی اجرایی شود.

رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای با بیان این که لازم است هر استان اهتمام جدی در راستای اجرای وظایف محوله در این طرح داشته باشد، تصریح کرد: بعد از فصل زمستان و سفرهای نوروزی، همه ساله فعالیت های راهداری جاری در سطح کشور آغاز می شود و طبق روال همیشگی طرح هایی برای افزایش سرعت و کیفیت این فعالیت های راهداری جاری اجرا شده است.

وی ادامه داد: یکی از این طرح ها، طرح موفق راهداری محوری است، این طرح در فاز اول با اولویت اجرای فعالیت های جاری راهداری در ١٠ کریدور اصلی کشور با تجمیع امکانات و ماشین آلات تمامی استان هایی که کریدورها از نظر جغرافیایی در آن ها قرار دارند، با قوت در حال اجرا است.

امانی با اشاره به اینکه در طرح راهداری محوری، اقدامات مربوط به امور جاری راهداری به صورت گروهی با اکیپی از راهداران و ماشین آلات انجام می شود، گفت: جاده های کشور تقسیم شده است به حوزه های جغرافیایی شهرستان ها که به عنوان مثال جاده مشهد تا چابهار بین ده ها شهرستان تقسیم شده است و با توجه به محدودیت نیروی انسانی و امکانات و ماشین آلات محدود در اختیار هر شهرستان که در حوزه راههای فرعی و روستایی نیز موظف به نگهداری و اجرای امور آن هستند، در سطح جاده های کشور تمرکزی از راهداران وجود نداشت و امور راهداری گاها با تاخیر اجرا می شد و برخی از فعالیتها به سال بعد انتقال پیدا می‌کرد.

رییس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای همچنین اظهار داشت: در این راستا و در جهت تسریع و تقویت امکانات حوزه راهداری درجهت اجرای امور جاری راهداری، در طرح راهداری محوری امکانات و ماشین آلات چند شهرستان با هم تجمیع می شود و همگی داخل یک کریدور از جاده های شریانی قرار می گیرد و در واقع مجموعه ای از امکانات به صورت گروهی در اجرای فعالیتها مورد استفاده قرار می‌گیرد.

امانی بیان کرد: قبل از اجرای این طرح، یک گروه ممیزی نیازها و امکانات را بررسی می کنند و طی بازدیدهایی، چک لیستی پر شده و برنامه زمان بندی مشخص می شود که براساس این برنامه زمان بندی گروهی از راهداران و ماشین آلات مربوط به چندین شهرستان، در یک محور کار خود را آغاز می‌کنند.

وی گفت: این طرح شامل عملیات راهداری جاری نظیر درزگیری، لکه گیری، تسطیح شانه، اصلاح شیب شیروانی راه ، پاکسازی حریم راه، تعویض تابلوهای اطلاعاتی آسیب دیده، حفاظ های ایمنی که در طرفین جاده هستند و شست و شو و تعویض آن ها که آسیب دیده است در واقع شامل مجموعه اقداماتی است که با تجمیع امکانات چند شهرستان، ممکن است ظرف یک ماه اقدامات مربوط به یک کریدور را که از یک استان به چند استان مجاور امتداد دارد، خاتمه دهند.

امانی با اشاره به اینکه طرح راهداری محوری از ابتدای اردیبهشت ماه سال جاری آغاز شده و تا پایان مردادماه ادامه دارد، افزود: در حال حاضر این طرح در همه استان های کشور با حضور ١٢ هزار نیروی راهداری و بکارگیری ۹ هزار ماشین آلات راهداری درحال اجرا است که بر اساس برنامه از پیش تعیین شده، پیش بینی می شود امور جاری راهداری ٣٥ هزار کیلومتر راه شریانی، در این بازه زمانی اجرایی شود.

وی گفت: اولویت اجرایی این طرح در فاز اول ۱۰ کریدور اصلی کشور است و در فاز دوم، بزرگراه های متصل به این کریدورها را شامل می شود که از حجم ترافیک بالایی برخوردار هستند. در فاز سوم، راه های اصلی که به این کریدورها و بزرگراه ها متصل می‌شوند را شامل می‌شود که مجموعا ٣٥ هزار کیلومتر راه را دربرمی‌گیرد.

 

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: راهداری محوری راهداران جاده ها طرح راهداری محوری جاری راهداری ماشین آلات جاده ها راه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۳۵۰۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیشرفت ۷۵ درصدی بزرگراه آستارا - آستارا

به گزارش خبرنگار مهر، رضا اکبری بعد از ظهر شنبه در جریان بازدید از روند اجرایی پروژه بزرگراه آستارا – آستارا اظهار کرد: این پروژه به طول یک هزار و ۴۰۰ متر در نقطه مرزی بین جمهوری اسلامی ایران و کشور آذربایجان در حال احداث بوده و نقش بسزایی در حمل و نقل ترانزیتی ایفا می‌کند.

معاون راهداری سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای کشور با بیان اینکه این بزرگراه در کنار پایانه مرزی جدید در کاهش بار ترافیکی کامیون‌ها اثر گذار خواهد بود، افزود: قطعاً همکاری دستگاه‌های همسو به پیشبرد این پروژه کمک خواهد کرد.

وی ادامه داد: پروژه بزرگراه آستارا _آستارا شامل یک دهنه پل بزرگ به طول ۳۲ متر، دور برگردان غیر همسطح، ساختمان اداری مرزبانی، آبرو و زیرگذر می‌باشد.

اکبری با بیان اینکه پروژه بزرگراه آستارا- آستارا ۷۵ درصد پیشرفت فیزیکی داشته است، گفت: امیدواریم تا پایان شهریورماه این پروژه تکمیل و به بهره‌برداری برسد.

وی افزود: با توجه به تردد میانگین روزانه ۳۰۰ کامیون به خارج از کشور از طریق مرز آستارا، توسعه زیرساخت‌های حمل و نقل بین المللی در این شهرستان ضروری می‌باشد.

گفتنی است؛ در بازدید معاون راهداری سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای کشور و مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان گیلان از روند اجرایی پروژه بزرگراه آستارا - آستارا و در جلسه‌ای با حضور مشاور و پیمانکار پروژه، موانع و مشکلات اجرای پروژه مورد بررسی قرار گرفت.

کد خبر 6090391

دیگر خبرها

  • ساخت هر کیلومتر مربع آسفالت چقدر هزینه دارد؟
  • بهسازی ۲۱۰ کیلومتر از آسفالت آزادراه تبریز - زنجان
  • اجرای ایمن سازی و اصلاح شیب شیروانی ۱۴۰ کیلومتر از حاشیه راه‌های مازندران
  • توسعه و بهسازی راه‌های استان زنجان با اجرای ۷ پروژه
  • خط کشی ۳هزار و ۵۰۰ کیلومتر از محورهای مواصلاتی سیستان و بلوچستان
  • پیشرفت ۷۵ درصدی بزرگراه آستارا - آستارا
  • توسعه و بهسازی راه‌های استان با اجرای ۷ پروژه
  • خط‌کشی ۳۵۰۰ کیلومتر از محورهای مواصلاتی سیستان و بلوچستان در سال ۱۴۰۲
  • آغاز عملیات روکش آسفالت ۱۰ کیلومتر محور طبس – یزد
  • توسعه و بهسازی بزرگراه های استان زنجان با اجرای ۷ پروژه