Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جام جم آنلاین، علیرضا زاکانی بعد از ضبط برنامه تبلیغاتی اش در جمع خبرنگاران در پاسخ به سوالی مبنی بر این که از کارخانجاتی که نیاز‌های مواد اولیه شان سر از بازار آزاد درمی آورد، چه حمایتی خواهید کرد؟ افزود: ایجاد شفافیت و توجه به زنجیره ارزش تا انتها و دادن یک رانت مولد و دقت در مسیر تولید، توزیع تا انتهای این زنجیره امری ضروری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی گفت: سال گذشته در بورس کالا شاهد معامله ۶۶ هزار میلیارد تومانی پتروشیمی و ۱۶۰ هزار میلیارد تومانی فولاد بودیم و در موضوع پتروشیمی ۶۰ هزار میلیارد تومان عرضه و ۶۶ هزار میلیارد تومان خریداری شد به این معنا که ما برای تولید کننده ۸ درصد افزایش قیمت را تحمیل کردیم و ۶۰ هزار میلیارد تومان که ذکر کردیم قیمت نُرم جهانی بود.

این نامزد انتخابات ریاست جمهوری افزود: این امکانی ایجاد می‌کند که رقبای خارجی ما پیشی بگیرند و از این ۸ درصد استفاده و قیمت تمام شده ما را غیر قابل رقابت کنند.

زاکانی گفت: اتفاق دیگری هم افتاد و این که ما ۱۵ هزار و ۷۰۰ کارگاه در حوزه پتروشیمی و پلیمری داریم که عمدتاً هزار و ۲۰۰ کارگاه از بورس کالا می‌تواند خرید کند و آن‌ها ۸ درصد ذکر شده را بین خودشان رقابت می‌کنند و مرحله دوم این را به کارگاه‌هایی می‌دهند که نمی‌توانند در بورس کالا خرید کنند که با قیمت بالاتر از ۲۵ درصد این خرید انجام می‌شود.

وی افزود: این نوع تبعیض و قیمت گذاری غلط را از بین می‌بریم و حامی بورس کالا خواهیم بود تا به بهترین نحو به زنجیره ارزش افزوده در کشور کمک شود و محصول نهایی با قیمت پایین تری تمام شود تا بتواند با اجناس خارجی رقابت کند.

نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری گفت: علاوه بر این مهم است که ما بتوانیم در این مسیر، بازاریابی دقیقی هم برای داخل و خارج داشته باشیم که محصول نهایی به دست مصرف کننده در داخل و کسانی که در خارج هستند، برسد و توقفی در نحوه مصرف نداشته باشیم.

مناظره مطلوب؛ مناظره دو به دو است

علیرضا زاکانی در پاسخ به سوالی درباره مناظره دیروز گفت: اگر مناظره دو به دو باشد دیگر افراد شعار نمی‌دهند.

وی گفت: کسی که خود را نماینده یک تفکر می‌داند باید وقتی از او دعوت به مناظره می‌شود، استقبال کند و درخواست‌های زیادی از طرف دانشگاه‌ها شد، اما نیامدند.

زاکانی افزود: مناظره مطلوب مناظره دو به دو است، اما چون هفت نامزد هستند هماهنگی این نوع مناظره برای صدا و سیما سخت است و اینکه کسی دنبال بهانه بگردد و بخواهد با بهانه جویی زحمات صدا و سیما را زیر سوال ببرد، از انصاف خارج است.

وی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا همچنان مصر هستید با برخی از این نامزدان به صورت دو به دو در دانشگاه‌ها مناظره کنید؟ گفت: من قبلا هم از آن‌ها دعوت کردم که نیامدند و باز دعوت می‌کنم و حاضرم با همه درباره برنامه‌ها و ایده‌ها و تحول در کشور مناظره کنم.

زاکانی گفت: برای آن‌ها که رویکرد انشاخوانی دارند هم حاضرم کار اضافی کنم و وقتم را به آن‌ها بدهم به شرط آن که کاغذ‌های شان را کنار بگذارند.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: علیرضا زاکانی انتخابات ریاست جمهوری رانت مناظره مناظره دو به دو هزار میلیارد بورس کالا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۴۳۳۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کنایه روحانی به رئیسی: گفتند اینها بلد نیستند بورس را اداره کنند، ما می‌آییم اداره می‌کنیم

حسن روحانی اظهار داشت: آن‌ها مدعی بودند همه با هم و یکدست هستند، به همدیگر کمک می‌کنند تا مشکلات حل شود. گفتند این‌ها بلد نیستند بورس را اداره کنند، ما می‌آییم اداره می‌کنیم.

به گزارش سایت حسن روحانی، حسن روحانی در جلسه دوره‌ای خود با وزیران و معاونان رئیس‌جمهور در دولت‌های یازدهم و دوازدهم، با یادآوری وعده‌های مسئولان فعلی به مردم برای حل مشکلات اقتصادی و مقابله با فساد و راه‌اندازی سریع همه کارگاه‌های تعطیل‌شده اظهار داشت: امروز حتماً آن شرایط ویژه وجود ندارد؛ شرایط فروش نفت هم خیلی فرق کرده است. آن‌ها مدعی بودند همه با هم و یکدست هستند، به همدیگر کمک می‌کنند تا مشکلات حل شود. گفتند این‌ها بلد نیستند بورس را اداره کنند، ما می‌آییم اداره می‌کنیم.

وی گفت: «در این ۳۰ ماه دولت سیزدهم، ارزش بورس ۴۶ میلیارد دلار تنزل پیدا کرده در حالیکه در ۳۰ ماهه اول دولت یازدهم، ۸٫۵ میلیارد دلار رشد داشت. در ۳۲ ماه دولت یازدهم، قیمت سکه ۱۱ درصد تنزل کرد، نرخ دلار هم در طول ۳ سال اول دولت یازدهم فقط ۹٫۸ درصد افزایش پیدا کرد. در سه سال اول دولت یازدهم رشد پایه پولی ۵۲ درصد بود، اما در این ۳۰ ماه اخیر، ۱۰۰ درصد شده است. تورم ۴۳ درصدی در مرداد ۹۲، در انتهای سال ۹۴ به ۸ درصد رسید و تا فصل اول سال ۹۷ هم تک‌رقمی ماند. بدانید که در تاریخ ایران فقط یک بار تورم ۴۰ درصدی در سه سال پشت سر هم را تجربه کردیم؛ آن هم زمان جنگ جهانی دوم از سال ۱۳۲۰ تا ۱۳۲۲ بود. شاید سال‌هایی تورم ۴۰ تا ۴۹ درصد هم تجربه کردیم، اما اینکه سه سال متوالی از ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۲ تورم بالای ۴۰ درصدی باشد را هرگز در ۸۰ سال اخیر تجربه نکرده بودیم.»

دیگر خبرها

  • چرا بورس درجا می‌زند؟!
  • افزایش سرمایه بیش از ۴ هزار درصدی یک نماد بورسی
  • بورس انرژی دسترسی نیروگاه ها به منابع مالی را سریع تر می کند
  • تصمیم زاکانی برای ساخت فرهنگسرا به قیمت نابودی درختان
  • تولیدکنندگان آلومینیوم مواد اولیه را به قیمت دلار ۶۰ هزار و ۵۰۰ تومان خریداری می‌کنند
  • آیا سیل امارات عاملی برای گرانی کالا‌های وارداتی می‌شود؟
  • آیا سیل امارات عاملی برای گرانی کالاهای وارداتی می‌شود؟ 
  • کنایه روحانی به رئیسی: گفتند اینها بلد نیستند بورس را اداره کنند، ما می‌آییم اداره می‌کنیم
  • مخالفت احمدی‌نژاد با گشت ارشاد / دولت به وزرا می‌گوید استیضاح نشو، استعفا بده!
  • ادعای علیرضا بیگی از مخالفت احمدی نژاد با گشت ارشاد