Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از مشهد، مدیر همکاری‌های علمی بین‌المللی و امور دانشجویان غیرایرانی دانشگاه فردوسی مشهد در سفر به کشور عراق با چند تن از مسوولان دانشگاه‌های کشور عراق دیدار و بر لزوم توسعه همکاری‌های مشترک دانشگاهی دوطرف تاکید شد.

دکتر احسان قبول در خلال این سفر با دکتر یاسر حسون رئیس دانشگاه کوفه دیدار داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ضمن اشاره به پیشینه همکاری‌های گسترده و مناسب میان دانشگاه فردوسی مشهد و دانشگاه کوفه در طی سال‌های گذشته از جمله تبادل استاد، تبادل دانشجو، رساله‌های مشترک و همایش‌‎های مشترک از آمادگی دانشگاه فردوسی مشهد برای ورود به حوزه‌های جدید همکاری‌های علمی ‌بین‌المللی خبر داد.

مدیر همکاری‌های علمی بین‌المللی و امور دانشجویان غیرایرانی این دانشگاه فردوسی مشهد اظهار کرد: برگزاری دوره‌های مشترک در مقطع دکتری، به‌روزرسانی مشترک برنامه‌های درسی، تبادل استاد در رشته‌های مختلف، تدریس استادان به صورت مجازی در رشته‌های مختلف، برگزاری مشترک پنجمین همایش ادبیات تطبیقی فارسی و عربی، همکاری در چاپ مشترک مقالات بین‌المللی از جمله این همکاری‌هاست.

دکتر یاسر حسون، رئیس جدید دانشگاه کوفه ضمن استقبال از پیشنهادهای دکتر قبول، از دانشگاه فردوسی مشهد برای تأثیرگذاری مثبت و سازنده در حوزه روابط علمی و دانشگاهی با دانشگاه کوفه طی سالیان گذشته، تقدیر و تشکر کرد و آمادگی این دانشگاه را برای اجرائی‌سازی همه پیشنهادها اعلام کرد و مقرر شد که مجموعه این پیشنهادها در قالب یک قرارداد اجرایی آماده شود و در طی سفر اخیر رئیس دانشگاه کوفه به دانشگاه فردوسی مشهد به امضاء رؤسای دو دانشگاه برسد.

همچنین دکتر قبول با معرفی اتحادیه دانشگاه‌های تفتاش(تهران، فردوسی مشهد، تبریز، اصفهان و شیراز) از رئیس دانشگاه کوفه درخواست کرد که بنیان تشکیل اتحادیه دانشگاه‌های برتر عراق را تعریف و برنامه‌ریزی کند تا روابط میان اتحادیه دانشگاه ها نیز برقرار شود.

دیدار با رؤسای دانشکده‌های زبان‌های خارجی، دانشکده ادبیات، معاون علمی دانشگاه و مدیر روابط فرهنگی و بین المللی دانشگاه کوفه از دیگر برنامه‌های دکتر قبول در دانشگاه کوفه بود.

در دیدار دیگر دکتر قبول و دکتر عمار اسلامی، رئیس دانشگاه اسلامی نجف در خصوص اجرایی سازی تفاهم‌نامه پیشین گفت‌و‌گو  شد و قرارداد اجرایی میان دکتر قبول و دکتر سلامی، رئیس دانشگاه با محوریت موضوعات گسترش زبان فارسی در دانشگاه اسلامی در قالب دوره‌های آزاد و فارسی اختیاری، همکاری دو طرف برای پایان‌نامه‌های مشترک در مقطع کارشناسی ارشد، تحصیل استادان دانشگاه‌ اسلامی در قالب دوره های پسادکتری در دانشگاه فردوسی مشهد، برگزاری یک همایش در حوزه مطالعات اسلامی، همکاری در ارزیابی پایان نامه ها و مقالات به امضا رسید و بنا شد با پیگیری دو طرف مفاد این قرارداد تا سال آینده اجرایی شود.

دیدار با مدیر روابط عمومی عتبه علوی(ع) و گفت‌وگو در خصوص همکاری‌های دانشگاه فردوسی مشهد با آن عتبه برای برنامه‌های علمی – آموزشی در عتبه علوی از جمله موضوعات گفت‌وگو میان دکتر قبول و دکتر مصطفی مدیر روابط عمومی عتبه علوی بود.

برگزاری آزمون جامع زبان فارسی و آزمون زبان انگلیسی در مؤسسه حیاة النفوس از دیگر برنامه‌های دکتر قبول در طی این سفر در نجف بود.

انتهای پیام/ ۷۰۰۶۸

منبع: فارس

کلیدواژه: دانشگاه مشهد عراق احسان قبول دانشگاه فردوسی مشهد همکاری های علمی دانشگاه کوفه رئیس دانشگاه بین المللی دکتر قبول

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۵۵۶۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گسترش همکاری‌ها با کشور همسایه کمکی به دیپلماسی فرهنگی است

در ادامه سفر هیئت بلندپایه فرهنگی کشورمان به ارمنستان، رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی و معاون وزیر خارجه ارمنستان دیدار و درباره گسترش دیپلماسی فرهنگی میان دو کشور به گفت وگو پرداختند.

به گزارش ایسنا، در این دیدار علاوه بر مباحث فرهنگی مشترک بین دو کشور، مسائل مهم بین‌المللی نیز مورد بحث و بررسی قرار گرفت. 

حجت الاسلام والمسلمین محمدمهدی ایمانی‌پور در این دیدار، با ارائه تحلیلی از وضعیت فعلی منطقه غرب آسیا و به‌ویژه اتفاقات اخیر غزه، بر ضرورت تلاش برای برقراری صلح پایدار در منطقه با کمک کشورهای همسایه تأکید کرد.

رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی با استناد به کلام رهبر معظم انقلاب، ارمنستان را همسایه‌ای نجیب و مورد احترام خواند و رویکرد شفاف ایران را در دفاع از تمامیت ارضی کشورها و تلاش‌ها برای برقراری صلح منطقه‌ای را تبیین کرد.

ایمانی‌پور به اشتراکات فرهنگی و تمدنی میان دو کشور اشاره کرد و گفت: این سفر فرصتی را فراهم آورده است تا دیدگاه عمیق‌تری نسبت به کشور ارمنستان به دست آوریم. 

رییس دستگاه دیپلماسی جمهوری اسلامی ایران همچنین تاکید کرد: همکاری‌های فرهنگی و افزایش سطح روابط بین جمهوری اسلامی ایران و ارمنستان باید دنبال شود. 

ایمانی‌پور همچنین به نقش رسانه‌ها در ترویج دانش و آگاهی میان مردم دو کشور اشاره کرد و خواستار همکاری متقابل دو کشور در این زمینه شد.

همچنین در این نشست، معاون وزیر خارجه ارمنستان ضمن استقبال از هیئت بلندپایه فرهنگی جمهوری اسلامی ایران، ابراز امیدواری کرد که امضای سند مبادلات فرهنگی به تقویت روابط دوجانبه ایران و ارمنستان منتهی شود.

وی تصریح کرد که ارمنستان همواره به ایران به مثابه یک کشور دوست و همسایه مطلوب نگاه کرده است. 

طی این دیدار که با حضور سبحانی، سفیر ایران در ارمنستان و اسدی موحد، رایزن فرهنگی کشورمان نیز برگزار شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • دانشگاه بین‌المللی چابهار و موسسه جغرافیای دانشگاه تهران تفاهم‌نامه همکاری امضا کردند
  • دانشگاه فردوسی مشهد رتبه چهارم تولیدات علمی در فناوریهای سبز را به دست آورد
  • ریشه پیوند دانشگاه با صنعت و جامعه در نمایش علم توسط دانشگاه است
  • مرکز ملی مغز با هدف گسترش خدمات در زمینه علوم شناختی راه‌اندازی می‌شود
  • ریشه پیوند دانشگاه با جامعه در عملیاتی کردن دستاوردهای علمی است
  • توان علمی دانشگاه فردوسی مشهد باید به حل مشکلات کمک کند
  • بررسی راه‌های گسترش همکاری دانشگاه صنعتی شریف با دانشگاه‌های عراق
  • واکنش دانشگاه علوم خانواده دانشگاه تهران به انتقادات از همکاری با همسر سید ابراهیم رئیسی: جمیله علم الهدی فقط برای هیات جذب اساتید دانشکده تازه تاسیس «علوم خانواده» انتخاب شده، نه کارگروه هیات جذب کل اساتید دانشگاه تهران
  • گسترش همکاری‌ها با کشور همسایه کمکی به دیپلماسی فرهنگی است
  • دانشگاه تهران رتبه اول همکاری‌های بین‌المللی را دارد