Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، فاطمه برنا در خصوص برخورد قانونی با گله داران غیر مجاز و فاقد پروانه در مناطق حفاظت شده گفت: با توجه به اینکه برابر قانون چرای دام و تعلیف احشام در مناطق چهار گانه محیط زیست ممنوع بوده و متخلفان این حوزه نیز به مراجع قضائی معرفی می‌شوند، تعدادی گله دار که به صورت غیر مجاز وارد منطقه حفاظت شده البرز جنوبی در حال تعلیف احشام بوده‌اند توسط مأموران یگان حفاظت محیط زیست شهرستان تهران شناسایی و به منظور برخورد قانونی به مراجع قضائی معرفی شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اقدامات انجام شده برای جلوگیری از ورود دام به مناطق حفاظت شده البرز جنوبی، اظهار داشت: با حضور شبانه روزی مأموران و محیط بانان در منطقه، از ورود تعداد زیادی گله دام به داخل منطقه جلوگیری و احشام نیز به خارج از مناطق تحت مدیریت هدایت شدند.

رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان تهران در خصوص تبعات چرای غیر مجاز دام در مناطق حفاظت شده گفت: با توجه به اینکه در سال‌های اخیر مناطق با مشکل کاهش بارندگی و کم آبی مواجه بوده و تبعات آن نیز همواره متوجه رستنی‌ها و پوشش گیاهی بوده است، بنابراین خطر چرای بی رویه و غیر مجاز می‌تواند مخاطرات غیر قابل جبران را برای اکوسیستم منطقه به همراه داشته باشد.

برنا در ادامه با اشاره به بی توجهی بعضی افراد سود جو و فرصت طلب مبنی بر اجاره و واگذاری اراضی ملی به دامداران فاقد پروانه، بیان داشت: براساس گزارشهای واصله متأسفانه بعضی افراد سودجو نسبت به اجاره اراضی ملی به عنوان مرتع به دامداران فاقد پروانه چرا اقدام کرده‌اند و این اقدام قطعاً جرم و خلاف ضوابط بوده و در صورت مشاهده و شناسایی با این افراد برخورد می‌شود.

معاون مدیرکل و رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان تهران کمک و حمایت دهیاران و شورایاران روستاهای اطراف مناطق حفاظت شده برای کنترل و جلوگیری از ورود دام و گله‌های غیر مجاز به داخل منطقه را بسیار مهم و ضروری دانست و تصریح کرد: بر همین اساس این موضوع به دهیاران اطلاع داده شده، ضمن اینکه نظارت برای جلوگیری از ورود دام به منطقه و همکاری جدی آنها با محیط زیست مورد انتظار است.

وی در پایان حفظ تنوع زیستی را به عنوان دغدغه مهم و اساسی برشمرد و آموزش محیط زیست را برای افراد جامعه در همه سطوح لازم و ضروری بیان کرد.

کد خبر 5229908

منبع: مهر

کلیدواژه: فاطمه برنا چرای دام منطقه حفاظت شده البرز جنوبی انتخابات 1400 شورای شهر تهران شهرداری تهران آتش سوزی پالایشگاه تهران وزارت آموزش و پرورش گردشگری سازمان محیط زیست سازمان زندان ها زندانی جلال ملکی آب و هوا هلال احمر جمهوری اسلامی ایران سالروز ارتحال امام خمینی مناطق حفاظت شده محیط زیست غیر مجاز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۶۱۶۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انهدام باند قاچاق کبک‌های وحشی در شهرستان سنندج

مدیرکل حفاظت محیط زیست کردستان گفت: قاچاق ۳۷ قطعه کبک وحشی به کشور عراق با هوشیاری ماموران یگان حفاظت محیط زیست شهرستان سنندج ناکام ماند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کردستان و به نقل از روابط عمومی حفاظت محیط زیست کردستان، اقبال حمیدی اظهار کرد: مأموران یگان حفاظت محیط زیست شهرستان سنندج با رصد و شناسایی محل نگهداری کبک‌ها، با اخذ حکم قضائی و همکاری نیروی انتظامی و بازرسی از منزل یک شکارچی غیرمجاز، ۳۷ قطعه کبک که قصد قاچاق را کشف و ضبط کردند.

وی با اشاره به اینکه واحد حقوقی این اداره اقدام به تشکیل پرونده در این رابطه و معرفی فرد خاطی به مراجع قضائی کرده است، افزود: محیط‌بانان افزون بر این کبک‌ها، ۳۵ قفس چوبی و یک شبکه نگهداری پرندگان هم کشف کردند.

مدیرکل حفاظت محیط زیست کردستان ادامه داد: پرندگان کشف شده به اداره حفاظت محیط زیست انتقال داده شده‌اند و پس از بررسی‌های جسمانی، تغذیه و مراقبت‌های لازم در زیستگاه‌های طبیعی این شهرستان رهاسازی می‌شوند.

حمیدی اضافه کرد: کبک‌ها که در مناطق کوهستانی زندگی می‌کنند ارزش اکولوژیکی بالایی در چرخه حیات دارند، در فصل پاییز و زمستان که حشره سن به زیر بوته گیاهانی مانند گون و درمنه روی می‌آورند کبک‌ها از این حشره تغذیه کرده و با کنترل بیولوژیکی آنکه آفت محصولات گندم و جو است کمک شایانی به حفظ کیفیت محصولات کشاورزی می‌کنند.

به گزارش ایمنا، کردستان دارای پنج منطقه حفاظت شده شامل منطقه چلچمه و سارال با ۹۷ هزار هکتار، منطقه حفاظت شده بیجار با وسعت ۳۲ هزار هکتار، منطقه بدر و پریشان قروه با وسعت ۴۳ هزار هکتار، منطقه حفاظت شده شاهو و کوسالان با وسعت ۵۷ هزار هکتار و منطقه عبدالرزاق سقز با وسعت ۳۹ هزار هکتار است.

کد خبر 748646

دیگر خبرها

  • دستگیری صیاد غیر مجاز ماهی توسط یگان حفاظت محیط‌ زیست مسجدسلیمان
  • انهدام باند قاچاق کبک‌های وحشی در شهرستان سنندج
  • درگیری دو سازمان دولتی در میانکاله
  • دستگیری متخلفان شکار و صید در مازندران
  • برخورد قضایی با کشاورزانی که بقایای محصولات را می‌سوزانند
  • خط و نشان محیط زیست و میراث فرهنگی در میانکاله برای یکدیگر
  • ممنوعیت چیدن ریواس در منطقه حفاظت شده پلنگ دره قم
  • رفع تصرف ۱۰۰۰ متر از اراضی ملی منطقه گشت رودخان فومن
  • رفع تصرف اراضی ملی در گشت رودخان
  • تبدیل منطقه حفاظت شده به گردشگری/ واگذاری بهشت گمشده در فارس