Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا-محققان اروپایی هشدار می دهند که برگزاری المپیک توکیو یک پیامد بسیار بد برای جهان به همراه خواهد داشت.
به گزارش خبرگزاری آریا به نقل از سی بی اس اسپورت ؛ گروهی از دانشمندان نروژی با ارائه یک گزارش 16 صفحه ای هشدار دادند برگزاری رقابت های المپیک توکیو آن هم در شرایط همه گیری در جهان و ظهور دنباله دار واریانت های جدید منجر به شکل گیری یک موج همه گیری جدید در شرق آسیا خواهد شد که به تمام جهان سرایت می کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


این گزارش تاکید دارد که یکی از بزرگ ترین خطرات بالقوه المپیک توکیو تجمیع جمعیت و ورزشکاران از ملل مختلف است که این خود می تواند منجر به سرایت فرد به فرد کروناهای جدید شود. دانشمندان نروژی با بیان نظریه های پزشکی و مدل سازی های مختلف در نهایت به این نتیجه رسیدند که برگزاری المپیک توکیو منجر به تولد یک کرونای جهش یافته دیگر می شود که محصول ژاپنی ها خواهد بود.
همچنین مجله علمی ساینس در گزارشی لغو کلی المپیک را «حداقل تصمیم منطقی» دولت ژاپن در قبال بشر کرونا زده قلمداد کرد.
گزارش ها حاکی از آن است که المپیک به هر حال برگزار خواهد شد.
روز گذشته رئیس کمیته برگزاری رقابت های المپیک توکیو تاکید کرد که به هیچ عنوان المپیک لغو نخواهد شد و در موعد مقرر شاهد برگزاری آن هستیم.

واکنش چین به اتهام زنی آمریکا درباره منشا ویروس کرونا
سفارت چین در ایالات متحده ادعاهای "بی‌اساس" درباره نشت ویروس کرونا از یک آزمایشگاه در ووهان را با ادعاهای دروغین مبنی بر وجود تسلیحات کشتار جمعی در عراق مقایسه کرد.
به گزارش خبرگزاری اسپوتنیک، جو بایدن، رئیس جمهوری آمریکا ماه گذشته به مشاورانش دستور داد تا پاسخهایی درباره منشاء این ویروس بیابند. بایدن گفت، آژانسهای اطلاعاتی آمریکا در حال بررسی دو سناریو هستند؛ اینکه انتشار این ویروس نتیجه یک اتفاق در آزمایشگاه بوده یا از ارتباط انسانی با یک حیوان آلوده نشات گرفته است اما آنها به نتیجه نرسیدند. اطلاعات انگلیس هم سناریوی نشت از آزمایشگاه را رد نکرده است.
پکن در واکنش به این تحولات گفت، دانشمندان باید به دنبال منشاء کووید-19 باشند نه سرویس‌های اطلاعاتی

بیش از 174 میلیون مبتلا در جهان
روند افزایش آمار ابتلا به بیماری کرونا که تاکنون در 220 کشور و منطقه در جهان شیوع یافته است، ادامه دارد و این بیماری همچنان در دنیا قربانی می‌گیرد.
 شمار مبتلایان به بیماری "کووید-19" ناشی از کرونا در جهان تاکنون به 174 میلیون و 379 هزار و 88 نفر رسیده و مرگ سه میلیون و 752 هزار و 46 نفر نیز بر اثر ابتلا به این بیماری تأیید شده است.
همچنین بنابر تازه‌ترین آمارها تاکنون 157 میلیون و 640 هزار و 687 نفر از مبتلایان به کووید-19 بهبود یافته‌اند.
روند افزایش آمار ابتلا به بیماری کرونا که تاکنون در 220 کشور و منطقه در جهان شیوع یافته است، ادامه دارد و این بیماری همچنان در دنیا قربانی می‌گیرد.
آمریکا تاکنون با بیش از 34.2 میلیون مبتلا و بیش از 612 هزار قربانی همچنان در صدر فهرست کشورهای درگیر با بیماری کووید-19 قرار دارد.
هند نیز با آمار بیش از 28.9 میلیون مبتلا پس از آمریکا در رتبه دوم جهانی قرار دارد و آمار مبتلایان به کووید-19 در برزیل هم از 16.9 میلیون نفر فراتر رفته و در حال حاضر سومین کشور جهان به لحاظ بالاترین شمار مبتلایان است.
پس از ایالات متحده، کشورهای برزیل با بیش از 474 هزار و هند با بیش از 351 هزار جانباخته بالاترین آمار قربانیان کووید 19 را در این فهرست جهانی گزارش داده‌اند.
پس از آن‌ها نیز کشورهای مکزیک و پرو بیشترین تعداد قربانیان این بیماری را در دنیا ثبت کرده‌اند. تعداد جانباختگان کووید-19 در مکزیک تاکنون بیش از 228 هزار و در پرو نیز بیش از 186 هزار نفر اعلام شده است.
همچنین انگلیس در بین کشورهای اروپایی با گذشتن از آمار بیش از 127 هزار قربانی تاکنون بیشترین تلفات کرونا را در قاره سبز داشته است. به علاوه هم‌اکنون تعداد قربانیان کرونا در ایتالیا از 126 هزار نفر عبور کرده است و در میان کشورهای اروپایی در رتبه دوم قرار دارد.
پس از این کشورها، روسیه بیش از 124 هزار، فرانسه بیش از 110 هزار و کلمبیا نیز بیش از 92 هزار فوتی بر اثر ابتلا به بیماری کووید-19 را گزارش داده‌اند.
به علاوه آلمان با بیش از 89 هزار، آرژانتین با بیش از 81 هزار و 900، ایران با بیش از 81 هزار و 100، اسپانیا با بیش از 80 هزار، لهستان با بیش از 74 هزار، آفریقای جنوبی با بیش از 57 هزار، اندونزی با بیش از 51 هزار و 800، اوکراین با بیش از 51 هزار و 200 و ترکیه نیز با بیش از 48 هزار جانباخته دیگر کشورهایی هستند که تاکنون آمار بالای مرگ‌ و میر ناشی از کووید-19را ثبت کرده‌اند.
 لیو پنگیو، سخنگوی سفارت چین شامگاه دوشنبه در پیامی توییتری نوشت: منشاء کووید-19 مساله علم است و باید به صورت مشترک مورد بررسی دانشمندان جهان قرار بگیرد نه اینکه سیاسی شود. هرگونه نتیجه گیری باید مطابق فرایندهای سازمان جهانی بهداشت و طبق متدهای مبتنی بر علم باشد. کمپین سیاسی سازی مطالعه درباره منشاء کرونا و تخریب چین هیچ تفاوتی با دروغهای 18 سال پیش درباره وجود تسلیحات کشتار جمعی در عراق ندارد.  
اندکی پیش از حمله مارس 2003 آمریکا و متحدانش به عراق، کالین پاول که وزیر خارجه وقت آمریکا بود در نشست شورای امینت گفت اطلاعات دست اولی دارد که نشان میدهد فناوریهای تولید تسلیحات بیولوژیکی به دست صدام رسیده است. او در ادامه صحبت‌هایش، یک لوله آزمایش محتوی پودری سفیدرنگ را نشان داد و مدعی شد که حاوی نمونه‌ای از تسلیحات کشتار جمعی است که در کارخانه‌های عراقی تولید شده است. همانطور که بعدا فاش شد، پاول اطلاعات غلط از جامعه اطلاعاتی آمریکا گرفته بود و مشخص شد که محتویات آن لوله آزمایش تقلبی است.

 مصونیت نسبی 10 ماهه در مقابل ابتلای مجدد به ویروس کرونا
طبق مطالعه جدید دانشمندان انگلیسی, ابتلای مجدد افراد به ویروس کرونا تا 10 ماه پس از بهبودی، بسیار کم است.

بر اساس مطالعه دانشمندان دانشگاه کالج لندن (UCL) احتمال ابتلای مجدد افرادی که به ویروس کرونا مبتلا شده بودند تا 10 ماه بعد کاهش می‌یابد.
پایگاه خبری "رویترز" در این باره نوشت این مطالعه که در روز پنجشنبه در نشریه "The Lancet Healthy Longevity" منتشر شد، نشان داد که ساکنان خانه‌های سالمندان که قبلاً به کووید19 مبتلا شده بودند, تقریباً 85 درصد کمتر از افرادی که مبتلا نشده در معرض ابتلا هستند.
طبق گفته محققان انگلیسی برای کارمندان این خانه‌های مراقبتی نیز تا 60 درصد احتمال ابتلای مجدد کاهش یافته است.
"ماریا کروتیکوف"، محقق ارشد این مطالعه از موسسه "انفورماتیک بهداشت UCL" گفت: «این واقعا خبر خوبی است که اثرات به جا مانده در این دوره از عفونت مجدد محافظت می‌کند؛ به نظر می‌رسد خطر آلوده شدن برای بار دوم بسیار کم است.»
در این مطالعه 682 نفر از ساکنان خانه‌های سالمندان با متوسط سن 86 سال و 1429 کارمند شرکت کردند؛ آزمایشات انجام شده در ماه ژوئن و ژوئیه سال گذشته نشان داد که حدود یک‌سوم افراد از نظر وجود آنتی بادی ویروس کرونا مثبت بودند.
این در حالی است که "الکساندر ادواردز"، دانشیار "فن‌آوری زیست پزشکی" در دانشگاه "ریدینگ" که در این مطالعه مشارکت نداشت، گفت: «هنوز در مورد میزان و مدت زمان محافظت به دنبال ابتلا به ویروس کرونا قطعیتی وجود ندارد.»
دانشمندان این تحقیق قصد دارند در مطالعه‌ی جداگانه‌ای اثر واکسن‌های کرونا را مورد بررسی قرار دهند.

ناامیدی اتریشی‌ها از طرح واکسیناسیون کرونایی
نتایج جدیدترین نظرسنجی نشان می‌دهد که اکثر شهروندان اتریشی امیدی به بازگشت قریب الوقوع به زندگی عادی با واکسیناسیون نداشته و بر این عقیده‌اند که همچنان باید با این ویروس زندگی کنند.
به گزارش روزنامه اتریشی "کوریر"، نتایج جدیدترین نظرسنجی نشان می دهد که تنها 8 درصد شهروندان اتریشی اعتقاد دارند که ویروس کرونا و این پاندمی از طریق واکسیناسیون از بین می رود.
این نظرسنجی که از طرف موسسه نظرسنجی یونیک انجام شده است نشان می دهد که تنها شهروندان اتریشی کمی به بازگشت قریب الوقوع به زندگی عادی سابق اعتقاد دارند.
نتایج این نظرسنجی نشان داد که 71 درصد شهروندان اتریشی بر این عقیده‌اند که این ویروس باقی خواهد ماند، اما انسان ها از طریق واکسیناسیون و درمان های جدید یاد می گیرند با آن زندگی کنند. 14 درصد شهروندان هم با توجه به جهش های جدید این ویروس قرنطینه مجدد در کشورشان را امکان پذیر می دانند. تنها 8 درصد شهروندان اتریشی اعتقاد داشتند که از طریق واکسیناسیون، این ویروس کم و بیش شکست می خورد.
این نظرسنجی از بین 500 نفر از واجدین شرایط رای دادن در اتریش انجام شده است.
رسانه های اتریشی همچنین روز شنبه خبر دادند که سباستین کورتس، صدر اعظم اتریش هم اولین دوز از واکسن کرونا را دریافت کرد. وی جمعه شب اولین دوز از واکسن علیه کرونا را با واکسن شرکت آسترازنکا انجام داد.
کورتس  در سخنانی تاکید کرد: مانند خیلی های دیگر از این واکسیناسیون خوشحالم، چرا که کلیدی برای بازگشت به زندگی عادی است.
در اتریش تا به حال حدود دو سوم داوطلبان دریافت واکسن واکسینه شده‌اند و با توجه به اینکه در زمستان واکسیناسیون از افراد پیر و گروه های سنی پرخطر انجام شد، حالا نوبت به جوان ترها رسیده و کورتس هم بر حسب نوبت و با توجه به اینکه 34 سال سن دارد واکسینه شد.
آمار مبتلایان جدید به کرونا در اتریش هم مانند دیگر کشورهای اروپایی کاهش چشمگیری داشته و بر اساس جدیدترین آمارها در 24 ساعت گذشته در این کشور کم جمعیت 271 نفر به کرونا مبتلا شده و 5 نفر هم در اثر ابتلا به این بیماری جان خود را از دست داده‌اند.
به این ترتیب از آغاز شیوع کرونا تا به حال 646438 نفر در این کشور به کرونا مبتلا شده و 10636 نفر هم در اثر ابتلا به این بیماری جان خود را از دست داده‌اند.

تعلیق طرح کاهش محدودیت ها در ولز و اسکاتلند بریتانیا به دلیل شیوع ویروس هندی
ولز بریتانیا به دلیل شیوع ویروس هندی کاهش برخی محدودیت ها را به تعویق انداخت. "مارک دارک فیلد" ، وزیر اول ولز اعلام کرد که ویروس جهش یافته هندی به سرعت در شمال غربی انگلیس و مرزهای ولز درحال گسترش است. حالا باید برخی مراحل کاهش محدودیت ها به تعویق بیفتد تا انسان های بیشتری واکسینه شوند. این بهترین دفاع در برابر انواع جدید این ویروس است.
اسکاتلند هم برنامه های خود برای کاهش محدودیت ها را به دلیل شیوع ویروس جهش یافته هندی به تعویق انداخته است. در انگلیس هم با وجود گسترش چشمگیر کمپین واکسیناسیون همچنان مشخص نیست که بر اساس تصمیمات برنامه ریزی شده از طرف دولت در 21 ژوئن همه محدودیت ها لغو خواهد شد. دانشمندان خواستار تعویق این طرح هستند.

واکسیناسیون کودکان در دستور کار دولت اسپانیا
دولت اسپانیا هم می خواهد قبل از شروع سال تحصیلی جدید واکسیناسیون کودکان در سنین بین دوازده تا 17 سال را آغاز کند. این خبر را وزیر بهداشت اسپانیا روز جمعه اعلام کرد. وی تاکید کرد که این واکسیناسیون حدود دو هفته قبل از سال تحصیلی جدید آغاز می شود.
در آلمان هم حدود یک پنجم شهروندان واکسینه شده اند. بر اساس اطلاعات نهادهای بهداشتی در این کشور بالغ بر 16.7 میلیون نفر در این کشور هر دو دوز واکسن کرونا را دریافت کرده اند و حدود 37.4 میلیون نفر هم اولین دوز از واکسن کرونا را دریافت کرده اند که شامل حدود 45 درصد شهروندان می شود.
به دلیل کاهش آمار مبتلایان جدید در کشورهای ایتالیا و جمهوری چک دولت آلمان نام این کشورها و همچنین بخش هایی از اتریش، سوئیس ،کرواسی و فرانسه را از روز یکشنبه از لیست مناطق خطر خود خارج می کند. این خبر را انستیتو رابرت کخ آلمان روز جمعه اعلام کرده است. کسانی که از این مناطق به آلمان سفر می کنند دیگر هیچ گونه محدودیتی را تحمل نخواهند کرد.
"هورست زیهوفر"، وزیر کشور آلمان بعد از بهبودی از بیماری کرونا از قرنطینه خارج شده و به برلین باز می گردد. وی سلامت خود را بدست آورده و تست کرونایش منفی شده و حالا قرنطینه را ترک می کند.


منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: کرونا واکسن اروپا چین هند شهروندان اتریشی ویروس کرونا درصد شهروندان المپیک توکیو اثر ابتلا ابتلای مجدد محدودیت ها مبتلا شده خواهد شد داده اند انجام شد کووید 19 بر اساس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۶۱۶۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صدور ۲ هشدار جدید هواشناسی + جزئیات

به گزارش تابناک،کارشناس سازمان هواشناسی با بیان اینکه امروز، شنبه، ۸ اردیبهشت عبور موج بارشی از کشور را داریم به همشهری آنلاین گفت: با توجه به عبور این موج از کشور، بارندگی‌ها امروز در چهارمحال و بختیاری، کهگیلویه‌ و بویراحمد، فارس، جنوب سیستان و بلوچستان، کرمان، یزد، خراسان جنوبی و راتفاعات شمال شرق خوزستان و هرمزگان به شکل رگباری و همراه با رعد و برق خواهد بود.

به گفته کبری رفیعی، هشدار اول در سطح زرد برای امروز و فردا صادر و نوع مخاطره در آن رگبار باران، رعدوبرق، وزش باد شدید موقت، در برخی نقاط گردوخاک، در نقاط مستعد بارش تگرگ اعلام شده است.

منطقه اثر این هشدار امروز، کرمان، فارس، سیستان و بلوچستان، کهگیلویه و بویراحمد، چهارمحال و بختیاری، نیمه جنوبی اصفهان، یزد و شمال و شرق استانهای خوزستان و هرمزگان و فردا، جنوب سیستان و بلوچستان، جنوب فارس، شمال و غرب و شرق هرمزگان و جنوب کرمان است.

رفیعی اعلام کرد که بر اساس این هشدار صادر شده احتمال آبگرفتگی معابر، احتمال جاری شدن روان آب، تگرگ، وزش باد نسبتا شدید، لغزندگی و کاهش دید بویژه در جاده‌های کوهستانی و گردنه‌ها، احتمال خسارت به سازه‌های موقت، احتمال خسارت به نهال، درختان آسیب پذیر و محصولات باغی و زراعی وجود دارد و به همین دلیل به احتیاط در سفرها بویژه برون شهری، توقف نکردن در بستر و حاشیه رودخانه‌ها، احتیاط در عبور از حاشیه رودخانه‌ها و مسیل‌ها، احتیاط در فعالیت‌های کوه‌نوردی و جابجایی عشایر، آمادگی دستگاه‌های اجرایی و امدادی و پاک‌سازی دهانه پل‌ها، لایروبی کانال‌ها و آب‌روها، تمهیدات لازم جهت حفاظت از تولیدات کشاورزی و احتیاط در انجام هر گونه عملیات کشاورزی توصیه می‌شود.

هشدار دوم صادرشده درباره وزش باد شدید و بروز گرد و خاک است که از روز شنبه تا دوشنبه معتبر خواهد بود؛ طبق این هشدار، امروز جنوب خراسان رضوی، جنوب و شرق سمنان، خراسان جنوبی، شمال سیستان و بلوچستان و نوار شرقی کرمان، یکشنبه خراسان رضوی، خراسان جنوبی، شمال سیستان و بلوچستان و شرق استانهای سمنان و کرمان و دوشنبه جنوب خراسان رضوی، شرق خراسان جنوبی، شمال سیستان و بلوچستان تحت‌تاثیر هستند.

اثر مخاطره در این هشدار به گفته رفیعی، در مناطق مستعد خیزش گردوخاک، کاهش شعاع دید و کاهش کیفیت هوا، احتمال خسارت به تجهیزات شهری و برون شهری از جمله سقوط بنر، تابلوهای تبلیغاتی، داربست‌ها و سازه‌های موقت، احتمال سقوط اشیاء از ارتفاعات و احتمال شکستن نهال‌ها و درختان کهن‌سال است و بر همین اساس به احتیاط در تردد جاده‌ای، اطمینان از استحکام سازه‌های موقت، احتیاط در فعالیت‌های کوه‌نوردی، احتیاط در فعالیت‌های عمرانی، احتیاط در عبور و مرور و عدم پارک خودرو در حاشیه ساختمان‌های نیمه کاره و درختان کهن‌سال و عدم سم یا محلول پاشی باغات و مزارع و استفاده از قیم برای نهال‌ها توصیه شده است.

دیگر خبرها

  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • هشدار هواشناسی برای ۱۳ استان
  • بارش‌ ها ادامه دارد | کاهش نسبی دما در روزهای پایانی هفته
  • صدور ۲ هشدار جدید هواشناسی + جزئیات
  • احتمال حضور ۵ کشتی‌گیر خوزستانی در مسابقات المپیک
  • صدور هشدار زرد هواشناسی در چهار محال و بختیاری
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • دامنیک میستریو مصدوم شد؛ احتمال غیبت 9 ماهه/ اخبار WWE
  • هواشناسی ۱۴۰۳/۰۲/۰۷؛ هشدار بارش‌های شدید در ۵ استان