Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-05-05@02:15:32 GMT

چند درصد کادر درمان واکسینه شده‌اند؟

تاریخ انتشار: ۱۹ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۱۶۹۶۳۴

چند درصد کادر درمان واکسینه شده‌اند؟

به گزارش «تابناک»، حسین کرمانپور در گفتگو با خبرنگار مهر، با عنوان این مطلب که وضعیت واکسیناسیون جامعه پزشکی در سه چهار دسته تقسیم بندی می شود، گفت: نخست، دسته ای از جامعه پزشکی که در دور اول واکسیناسیون کادر درمان، مبتلا به کرونا بودند و واکسن را نزدند که البته تعدادشان زیاد نبود. دسته دیگر، کسانی بودند که به هر دلیل مطلع نشدند و دسته سوم، پزشکانی بودند که در زمان آغاز واکسیناسیون، بنا به دلایل مختلفی در مسافرت بوده اند و دسته دیگر، کسانی بوده اند که بیماری خاصی غیر از کرونا داشته اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: البته تعداد این افراد که در دسته های مختلف قرار می گیرند، زیاد نیست و شاید حدود ۵ هزار نفر باشند.

کرمانپور ادامه داد: دسته دیگری هستند که دوز اول واکسن را زده اند ولی هنوز دوز دوم را نزده اند که به عنوان جاماندگان دوز دوم واکسن کرونا تلقی می شوند.

مدیرکل روابط عمومی سازمان نظام پزشکی ایران، در توضیح اینکه چرا این پزشکان هنوز دوز دوم واکسن را نزده اند، گفت: واکنش بدن به واکسن در دوز اول باعث شده منتظر بمانند تا تعیین تکلیف شوند. البته کسانی هم هستند که دوز اول را زده اند و پزشک آنها گفته است که به خاطر بیماری زمینه ای که دارند، می بایست دوز دوم از همان نمونه واکسن را نزنند.

کرمانپور تاکید کرد: این دسته از جامعه پزشکی که دوز دوم را نزده اند، گروه کوچکی هستند و تعداد آنها چندان قابل توجه نیست.

وی با عنوان این مطلب که به نظر می رسد واکسیناسیون ۸۰ تا ۸۵ درصد کادر درمان در بخش دولتی و خصوصی به طور کامل انجام شده است، افزود: اگر وزارت بهداشت پای کار بیاید، می توان تا تیر ماه واکسیناسیون کادر درمان را به طور کامل به پایان رساند.

مدیرکل روابط عمومی سازمان نظام پزشکی ایران، اظهار داشت: یک دسته قابل توجه از کسانی که هنوز تعیین تکلیف نشده اند، دانشجویان رشته های مختلف پزشکی و…، هستند که در شروع برنامه واکسیناسیون جامعه پزشکی و کادر درمان، دانشجو بوده اند و حالا فارغ التحصیل شده اند و کارت نظام پزشکی گرفته اند.

وی افزود: این دسته از افراد که تعدادشان هم کم نیست، بلاتکلیف بین وزارت بهداشت و سازمان نظام پزشکی مانده اند و هرچه زودتر باید واکسینه شوند.

کرمانپور در پاسخ به این سئوال که جامعه پزشکی حق انتخاب واکسن خود را دارد یا خیر، گفت: آنچه را وزارت بهداشت در بسته های مختلف به نظام پزشکی داده است، استفاده کرده ایم و اینگونه نبوده که فقط واکسن چینی یا روسی و…، داده باشند. بلکه با توجه به توزیع واکسن ها، جامعه پزشکی حق انتخاب برای تزریق واکسن از کدام برند را ندارد و آنچه را در نوبت آنها می دهند، تزریق می کنند.

منبع: تابناک

کلیدواژه: انتخابات 1400 محسن رضایی نامزدهای سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری کادر درمان واکسن کرونا واکسیناسیون دز دوم واکسن انتخابات 1400 محسن رضایی نامزدهای سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری جامعه پزشکی کادر درمان نظام پزشکی دوز دوم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۶۹۶۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار افزایش ابتلا به سرخک در رفسنجان

   به گزارش خبر گزاری صداوسیما مرکز کرمان، علیرضا عرب علیدوستی در این باره گفت: با توجه به نزدیکی کرمان به استان سیستان‌ و بلوچستان و مرزهای جنوبی و شرقی، واکسن سرخک ۶ ماهگی به واکسیناسیون روتین(معمول) کودکان اضافه شده  وخانواده‌هایی که فرزند زیر پنج سال دارند و به هر علت واکسن سرخک را دریافت نکرده اند، تزریق آن را به تعویق انداخته‌اند یا حتی از دریافت آن مطمئن نیستند، باید به نزدیک‌ترین مرکز بهداشتی درمانی مراجعه و از واکسیناسیون فرزندشان اطمینان حاصل کنند.

رییس مرکز بهداشت رفسنجان از شهروندان خواست اهمیت واکسیناسیون فرزندان خود را جدی بگیرند و آن را به تعویق نیاندازند؛ همچنین در صورت مواجهه فرد بیمار و مشکوک به سرخک فوری به مرکز خدمات جامع سلامت امام علی(ع) جهت انجام نمونه‌گیری مراجعه کنند.

وی خاطرنشان کرد: سرخک سرایت‌پذیری بالایی دارد و واکسینه نکردن به‌موقع فرزندان، سلامت آنان را به خطر جدی می‌اندازد، بنابراین خانواده‌ها واکسیناسیون فرزندان خود علیه این بیماری را در ۱۲ و ۱۸ ماهگی (واکسن MMR) به تعویق نیاندازید.

سرخک بیماری ویروسی مسری است که از طریق ذرات معلق در هوا و تماس با ترشحات فرد بیمار سرایت می‌کند و علائم این بیماری شامل تب، بثورات پوستی، التهاب، قرمزی پشت گوش، خستگی، ضعف و بی‌حالی نمایان می شود.

 

دیگر خبرها

  • این گروه از کارکنان دولت فوق‌العاده خاص دریافت می‌کنند/ اعلام جزییات
  • یک هزار حجاج استان سمنان برابر مننژیت واکسینه می‌شوند
  • خبر خوب رئیس سازمان برنامه و بودجه به کادر درمان کشور
  • اختصاص ۱۰ همت برای کادر درمان در بودجه ۱۴۰۳
  • اختصاص ۱۰ همت برای پرداخت فوق‌العاده خاص کادر درمان
  • بی‌توجهی به مشکلات معیشتی کادر درمان سلامت را به مخاطره می‌اندازد/ دولت توان افزایش حقوق پرستاران را ندارد
  • اختصاص ۱۰ هزار میلیارد تومان برای پرداخت به کادر درمان
  • پرداخت «فوق العاده خاص» کارکنان نظام سلامت از سال جاری
  • بودجه ۱۰ هزار میلیاردی فوق‌العاده خاص نظام سلامت
  • هشدار افزایش ابتلا به سرخک در رفسنجان