Web Analytics Made Easy - Statcounter

 

به گزارش جماران به نقل از اسکای نیوز، گروهی از دانشجویان دانشگاه آکسفورد به پایین کشیدن پرتره ملکه از اتاق مشترکشان رای داده اند.

گزارش شده است که این تصمیم به این دلیل اتخاذ شده که برخی از دانشجویان معتقدند که این پرتره نماد «تاریخ استعمار اخیر» است.

رئیس کالج «مگدالن» گفت که این گروه نماینده دانشگاه نیستند، اما این تصمیم قبلاً توسط افرادی مانند «پیرس مورگان» مجری تلویزیون و وزیر آموزش و پرورش - که آن را «پوچ» خوانده اند - مورد انتقاد قرار گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

«دینا رز» رئیس دانشگاه در توئیتر نوشت: «اتاق مشترک میانی یک سازمان از دانشجویان تحصیلات تکمیلی است. آنها نمایندگی این کالج را برعهده ندارند. چند سال پیش، در حدود سال 2013، آنها پرینتی از عکس ملکه را برای تزئین اتاق مشترک خود خریداری کردند اما اخیراً از آن انتقاد کرده اند. هر دوی این تصمیمات مربوط به خودشان است، نه کالج.»

خانم رز افزود: «شاید آنها رای دهند تا آن را دوباره قرار دهند، شاید هم ندهند. در هر حال ، عکس با خیال راحت ذخیره می شود.»

تصمیم برای پایین کشیدن این عکس با «اکثریت قابل توجه» تصویب شده و این گروه نتیجه گیری کرده است «برای برخی از دانشجویان تصاویر سلطنتی انگلیس نشان دهنده تاریخ استعمار اخیر است.»

 

 

گفته می شود دانشجویان در حال جایگزینی تصویر با «هنر توسط یا افراد تأثیرگذار و الهام بخش دیگری» هستند.

«گاوین ویلیامسون» وزیر آموزش و پرورش انگلیس گفت که تصمیم برای حذف این تصویر «کاملاً پوچ» است.

وی در توئیتر خود نوشت: «او (ملکه) رئیس دولت است و نمادی از بهترین چیزها در مورد انگلیس است. او در طول مدت سلطنت خود خستگی ناپذیر برای ارتقا ​​ارزش های تحمل، شمول و احترام انگلیس در سراسر جهان تلاش کرده است.»

پیرس مورگان نیز در توئیتی نوشت: «این دیوانگان بیدار فراتر از تمسخر هستند. آیا می توانیم رأی دهیم که زندان برج لندن به دستور این افراد بی ادب احیا شود؟»

 

منبع: جماران

کلیدواژه: سهام عدالت انتخابات 1400 ویروس کرونا لایحه بودجه 1400 لیگ برتر 99 انگلیس ملکه انگلیس ملکه دانشگاه آکسفورد سهام عدالت انتخابات 1400 ویروس کرونا لایحه بودجه 1400 لیگ برتر 99

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۷۰۱۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«حسنا و ملکه‌های رنگی» به کتابفروشی‌ها آمدند

به گزارش خبرگزاری مهر، کتاب «حسنا و ملکه‌های رنگی» نوشته نسیبه استکی به‌تازگی توسط انتشارات کتاب جمکران منتشر و روانه بازار نشر شده است. این کتاب تخیلی و دنیای نوجوانان را به تصویر می‌کشد.

در معرفی این کتاب آمده است:

کتاب «حسنا و ملکه‌های رنگی» دنیایی را که نوجوان ما فکر می‌کند، ایده آل است نشانش می‌دهد و ذره ذره طعم بودن در این دنیا را به او می‌چشاند. دنیایی که در آن همه چیز حتی پله‌ها، صندلی و دیوارها برق می‌زنند. هزاران کمد لباس نو وجود دارد و فقط اگر سری به یکی از کمد جواهرات ملکه بزنیم دهانمان باز می‌ماند. اما واقعاً درون این دنیای پرزرق و برق همه چیز همین قدر بی عیب و نقص است؟! حسنا که شخصیت اصلی داستان ماست، آیا می‌تواند بی ترس از حیله‌های ملکه و فکر دلتنگی خانواده‌اش اینجا بماند؟! اصلاً شاید حسنا هم ملکه شود و در این دنیای قشنگ، قصری برای خودش بسازد، شاید هم اسیر این چیزها نشود و یاد حرف‌های پدرش بیفتد که همیشه می‌گفته «با این چیزها دست و پای ذهنت رو می‌بندی، ذهنی که بسته شد، دیگه نمی‌تونه آزادانه رشد کنه».

در بخشی از این کتاب می‌خوانیم:

حسنا همین که می‌خواست به خانه برگردد، چیزی طلایی روی سنگ جلویش برق زد. حسنا عاشق جواهرات بود، از هر نوعش؛ بدل یا واقعی، انگشتر یا النگو مهم نبود.

یک قدم به جلو برداشت. پایش لیز خورد و نزدیک بود بیفتد توی دریا. باید زود برمی‌گشت. همین حالا هم بیش از اندازه دیر کرده بود، ولی نمی‌توانست بی خیال آن جسم براق شود. دوباره نفس گرفت و سر جایش ایستاد. بعد آهسته به جلو خم شد. همین که نوک دستش با آن شیء براق تماس پیدا کرد، سنگ زیر پایش شروع به لرزیدن کرد. لرزید و لرزید و یک‌دفعه پایین رفت.

این کتاب با ۱۷۲ صفحه و قیمت ۱۰۵ هزارتومان عرضه شده است.

کد خبر 6090128 فاطمه میرزا جعفری

دیگر خبرها

  • حمایت دانشجویان و استادان دانشگاه میبد از ملت مظلوم غزه
  • اعتراض دانشجویان شریف به روند کند تعمیر مسجد دانشگاه
  • طبقه کارگر به تظاهرات حمایت از فلسطین در دانشگاه‌های آمریکا پیوست
  • «حسنا و ملکه‌های رنگی» به کتابفروشی‌ها آمدند
  • اعتراض دانشجویان آکسفورد به سفر پلوسی
  • بورسیه شدن دانشجویان سال سوم دانشگاه‌ها برای آموزش و پرورش
  • فهرست دانشگاه‌های آمریکایی که تا این لحظه شاهد تحصن و تظاهرات در حمایت از مردم فلسطین بودند
  • شعله‌ور شدن اعتراضات ضد صهیونیستی در دانشگاه‌های فرانسه و انگلیس
  • اعتراض دانشجویان حامی فلسطین در شهر‌های انگلیس
  • فهرست دانشگاه‌های آمریکا که شاهد تظاهرات حمایت از فلسطین هستند