Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-05-02@02:59:14 GMT

طرفداری از جمهوریت یا بیماری دیکتاتوری پنهان؟

تاریخ انتشار: ۱۹ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۱۷۲۸۳۷

طرفداری از جمهوریت یا بیماری دیکتاتوری پنهان؟

گروه سیاسی خبرگزاری فارس، محمدهادی چیت سازیان کارشناس مسائل سیاسی: اخیراً حجت الاسلام  سید حسن خمینی در حمایت از جمهوریت نظام فرموده‌اند که «شما حق رای دارید، من هم حق دارم آن کسی که دلم می خواهد را انتخاب کنم. هر کدام که اکثریت را کسب کردیم محل اطاعت است. نمی شود تو برای من منتخب کنی و بگویی به این رای بده! “

 این طرز فکر اولین قدم در مسیر دیکتاتوری و مخالفت با جمهوریت نظام است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آیا بالاتر از رای 98 درصدی ملت عزیز به نظام مقدس جمهوری اسلامی سراغ دارید؟ آیا برای حفظ جمهوریت، مهمتر از اطاعت از قانون اساسی به ذهن متبادر می‌شود؟ زمانی که قانون اساسی و سایر قوانین که توسط نمایندگان ملت به تصویب رسیده است در جهت حفظ جمهوریت نظام به طور کامل و دقیق خصوصیات و نحوه احراز صلاحیت نامزدهای ریاست جمهوری را مشخص کرده است، معنای این سخن چیری جز تعرض به جمهوریت نظام نمی‌باشد! چگونه است که ایشان در صدر بیانشان بر اساس قانون اساسی دم از تساوی حق رای و محترم بودن رای هر فرد و در نهایت احترام به نظر اکثریت می زنند حال آنکه در انتها سازوکار قانونی که با همین آرا و اکثریت مدنظر به تصویب رسیده را معیوب شمرده اند؟ بر پایه این نظرات هیچ انتخاباتی در هیچ نظام سیاسی به نتیجه نخواهد رسید.

چه چارچوبی می‌توان اندیشید که انتخاباتی برگزار شود که در آن هر شخص رای خود را به هرکدام از آحاد ملت که می‌خواهد بدهد؟! این قبیل بیانات تیشه به ریشه دموکراسی است. آیا این چیزی جز دیکتاتوری پنهان است، آنجا که قانون به نفع ما باشد بپذیریم و آنجا که خیر زیر میز بازی بزنیم؟! و چه خوب امام خمینی عزیز (ره) به ما آموخت در جواب کسانی که قانون را قبول ندارند فریاد بزنیم که قانون تو را قبول ندارد. برخی جریان‌های فکری و گروه‌های سیاسی در سال 88 دچار همین بیماری دیکتاتوری پنهان شدند و نظام را تا لبه‌ی پرتگاه بردند! 

در انتها به ایشان پیشنهاد می‌شود با توجه به اینکه تولیت‌ مؤسسه‌ تنظیم‌ و نشر آثار امام‌ (ره) و حرم‌ مطهر آن‌ حضرت‌ را بر اساس قوانین جمهوری اسلامی عهده‌دار هستند و تا این میزان علاقه مند به آزادی در انتخاب و انتخابات می‌باشند، بر اساس فرمایشاتشان شرایطی را فراهم نمایند که ما برای این منصب هر که را خواستیم و به هر که علاقه مند بودیم رای دهیم که شاید منتخب مردم وفادار به راه و اندیشه امام شخصی به غیر از ایشان باشد.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: قانون اساسی قانون جمهوری اسلامی جمهوریت نظام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۷۲۸۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدیران موفق استان بوشهر در اجرای قوانین تشویق شوند

به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله غلامعلی صفایی بوشهری چهارشنبه شب در نشست شورای اداری استان بوشهر با گرامیداشت سالروز شهادت شهید مطهری و روز کارگر اظهار داشت: عدالت قوام بقا یک نظام است و عدل مایه بقا یک نظام و سلامت حرکت یک نظام به سمت اهداف خود است.

نماینده ولی‌فقیه در استان و امام جمعه بوشهر افزود: عدالت به معنای قانون مداری و حرکت حسب قانون و انجام به موقع هر کار در بستر و منظومه قانون است.

وی بیان داشت: در واقع اگر کسی خلاف قانون عمل نماید یا حرکتی کند که در مسیر قانون نباشد این از منظومه عدالت خارج شده و بی تردید ضربه سخت به شخصیت مجموعه، و در کلان به هندسه و جغرافیای نظام وارد می‌کند.

آیت الله صفایی بوشهری ابراز داشت: تمام بزرگان عرصه محاسبات عناوین انسانی بیان کردند، بین ظلم و عدل شیء سومی نیست یعنی اگر انسان عدالت به خرج ندهد خود عدم اجرای عدالت ظلم است.

امام جمعه بوشهر گفت: در نظام اسلامی تمام ارکان نظام به ویژه حوزه اجرا که کاملاً نظام مردمی را مدیریت می‌کند باید مظهر عدل نظام اسلامی باشد و تجلی عدالت به گونه‌ای باشد که مردم طعم آن را از سوی مسئولان بچشند.

وی بیان داشت: امام راحل و مقام معظم رهبری روی تحقق و تجلی عدالت بسیار تاکید کرده اند.

آیت الله صفایی بوشهری با بیان اینکه دیوان عدالت اداری کشور یکی از ثمرات انقلاب اسلامی ایران است و رشد و نظارت و توسعه فزاینده ای در عرصه جعل و انشا قانون پیدا کرده و نسبت بر نظارت بر حسن اجرای قانون و رسیدگی به امور مبنایی و مقصدی شکایات دارای وظایف خطیری است گفت: یکی از توفیقات دیوان بروز بودن در عرصه رسیدگی به پرونده‌ها است و با وجود کمیسیون‌ها، تمامی پرونده‌های عدالت اداری کشور ظرف یک هفته به پایان می‌رسد. این نشان از تسلط بر قانون و اجرای سریع آن است.

امام جمعه بوشهر گفت: دیوان عدالت اداری یک فرصت است هم مراقبت از اجرای عدالت می‌کند و خود مظهر عدالت است.

نماینده ولی‌فقیه در استان بوشهر خاطرنشان کرد: بسیاری از تخلفاتی که رخ می‌دهد به جهت عدم اطلاع از وضع قانون یا اطلاع از قوانین جدید است، که توسط مسئولان اجرایی گاهی صورت می‌گیرد به ویژه در تخصیص و هزینه کرد اعتبارات. بنابراین آموزش‌های لازم قبل از حضور در منصب برای همه مسئولین الزامی است که نه خود شخص آسیب ببیند و نه آسیب برساند.

آیت الله صفایی بوشهری ابراز داشت: در یک سال گذشته که کتابچه تفریق بودجه را مطالعه کردم بیش از ۹۰ درصد از تخلفات به علت عدم اطلاع از قوانین بود. بنابراین برای پیشگیری از این موضوع آموزش‌های لازم قبل از ورود به مسئولیت بسیار لازم است.

امام جمعه بوشهر گفت: وضع قوانینی که این قوانین به شکل موجبه جزئیه هستند و این قانون با قانون کلی آن هماهنگ نیست، باعث شده تا در جعل قوانین چه ملی و چه استانی با تزاحم قانونی یا تعارض قانونی مواجه شویم، به همین خاطر باید به مجموعه جغرافیای قوانین مسلط بود.

آیت الله صفایی بوشهری تصریح کرد: بسیاری از مدیران بسیار موفق هستند هم از جهت اطلاعات و هم اجرا؛ لازم است مدیران موفق در عرصه اجرای قوانین تشویق شوند. همچنین در کنار این کار، کارگاه‌های آموزشی توسط کار ویژه‌ها برگزار شود

کد خبر 6094781

دیگر خبرها

  • مدیران موفق استان بوشهر در اجرای قوانین تشویق شوند
  • سند دار شدن املاک زمین‌های زراعی روستاهای فیروزکوه در سال جاری
  • 56 راز سلامت مردان که حتما باید بدانید
  • دکمه تصویب قانون عفاف و حجاب زیر دست کیست؟!
  • شهید مطهری چهره‌ای ماندگار در عرصه جهاد تبیین
  • مدت مسئولیت اعضای هیات مدیره اتحادیه ها مغایر قانون نیست
  • آیت‌الله مرتضوی: «حفظ نظام» به معنای نظام عام اجتماعی است؛ نه نظام سیاسی
  • «بی حجابی» گره‌ای که با دست باز می‌شود
  • انتخابات به نظام مشروعیت می‌بخشد
  • بانک مرکزی از خرداد ماه بانک ها را کنترل می کند