Web Analytics Made Easy - Statcounter

«سعید فائقی» در گفت و گو با خبرنگار ایرنا در ارزیابی موضوعات مختلف مطرح شده در مناظره‌های انتخاباتی اظهار داشت:‌ اگر ۲ مناظره برگزار شده بین نامزدهای سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری مورد بررسی قرار گیرد بدون شک کارشناسان تایید خواهند کرد که سوالات کلی و جهت دهنده است. در مناظره دوم که به مسائل اجتماعی و فرهنگی مرتبط بود خیلی کم به ورزش پرداخته شد در حالی که ورزش بخش عمده و یکی از مسائل کلان کشور به شمار می‌رود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

البته صحبت هر مساله کلان باید همراه با تصمیم‌گیری‌های کلانی نیز باشد.

وی ادامه داد: ورزش ایران با وجود کسب افتخارات زیاد، همیشه مظلوم واقع شده و در دولت‌ها توجهی زیادی به آن نمی‌شود و  مصداق این ادعا بودجه وزارت ورزش و مجموعه‌های زیر نظر آن است. شیوه انتخاب مدیران ورزشی نیز مشکل دارد. در برخی از دولت ها کسانی که پستی برای آنان باقی نخواهد ماند به ورزش فرستاده می‌شوند و این باعث شده تا مدیران از جنس ورزش نباشند. البته مدیران بسیار خوبی نیز در ورزش داریم.

معاون اسبق سازمان تربیت بدنی این را هم گفت: تنها به کار گیری مدیریت در ورزش نیست بلکه جانشین‌پروری در مدیریت یکی از مهمترین اصول توسعه پایدار به شمار می‌رود. ما در این زمینه عملکرد مناسبی نداریم زیرا مدیریت ورزش تحت تاثیر برخی از تصمیم‌گیری‌ها جانبدرانه است. ورزش در مدیریت کلان کشور فرع نیست بلکه یکی از مسائل کلان به شمار می‌رود. ورزش الگو بخش است و در این زمینه باید از این کنش به عنوان یک الگو برای حکمرانی استفاده کنیم.

وی با انتقاد از شیوه بیان و سبک مناظره‌ها عنوان کرد: هفت نامزد انتخاباتی به جای کلی گویی و زدن برخی اتهامات، باید از الگوی کشورداری صحبت کنند؛  از ورزش الگو گیرند نه اینکه ورزش به حلقه مفقوده برنامه‌های آنان تبدیل شود. در برخی از دولت‌ها الگو پذیری از ورزش نه تنها به فراموشی سپرده شد بلکه با ورود سیاسیون و انتخاب‌های جانبدارنه، ورزش به حاشیه رفت.

فائقی در توضیح الگو بخش بودن ورزش و افتخارات آن افزود: وقتی از الگو بخشی ورزش صحبت می کنم ادعا نیست بلکه واقعیت است. ورزش ایران در سال‌های گذشته با فقر امکانات و زیرساخت ها افتخارات زیادی را کسب کرده و در المپیک‌ها به جمع ۱۵ کشور برتر رسیده است. در والیبال اکنون جایگاه ایران کجاست؟ فوتبال ما در جام جهانی چگونه بازی کرد؟ کشتی و وزنه‌برداری در جهان شناخته شده هستند. چرا با فقر امکانات چندین دوره قوی‌ترین مرد وزنه‌برداری جهان و المپیک از آن ایران بود. این‌ها الگو هستند. اما چرا اقتصاد ما با وجود معادن، ذخایر و ظرفیت‌های موجود به این شکل درآمده است.  

وی در پایان تصریح کرد: ورزش در جهان به یک صنعت تبدیل شده و می‌تواند در بسیاری از تعاملات نقش آفرینی کند. درآمد میزبان‌های جام جهانی و المپیک از ورزش نشان دهنده بعد اقتصادی این مساله است. در لیگ‌های معتبر دنیا چه سرمایه‌گذاری‌هایی انجام می شود. دیپلماسی ورزشی نیز در جریان است و به بخشی از دیپلماسی عمومی تبدیل شده است. باید قدردان این ظرفیت‌ها باشیم. 

برچسب‌ها انتخابات ۱۴۰۰ ایرنا مناظره اختصاصی ایرنا وزارت ورزش و جوانان حسین رضازاده پروندهٔ خبری تبلیغات نامزدهای سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری

منبع: ایرنا

کلیدواژه: انتخابات ۱۴۰۰ ایرنا مناظره انتخابات ۱۴۰۰ ایرنا مناظره اختصاصی ایرنا وزارت ورزش و جوانان حسین رضازاده دولت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۷۶۲۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یک کارشناس انرژی : موفقیت دولت در تقویت شبکه فروش نفت کشور در شرایط تحریم

فروش نفت و گاز سختی هایی دارد و تخصص خاصی را درجهت بازاریابی و بازارسازی می طلبد. فروش این منابع در شرایط تحریم از پیچیدگی بیشتری برخوردار است. زیرا نمی توانیم از مبادی رسمی به فروش آن ها مبادرت کنیم و باید به فکر راهکارهایی برای فروش نفت و گاز با وجود تحریم باشیم.

وزارت نفت در راستای فروش نفت و گاز کشور سیاست هایی به اجرا گذاشت. از جمله این سیاست ها می توان به صدور خدمات فنی و مهندسی به دیگر کشورها و سهامداری در پالایشگاه های فراسرزمینی و فروش نفت به پالایشگاه های کوچک در شرق آسیا اشاره کرد.

 از شواهد این طور برمی آید که این راهکارها در نهایت نتیجه داد. زیرا توانستیم فروش نفت کشور را به دوران غیرتحریمی بسیار نزدیک کنیم. صادرات گاز نیز بیشتر از دوران غیرتحریم انجام شد.

به زعم بسیاری، فروش نفت و گاز کشور در شرایط تحریم یک موفقیت برای صنعت نفت و گاز ایران محسوب می شود. نظرات امین نوربخش، کارشناس انرژی را در خصوص مسائلی که در بالا گفته شد، در ادامه می خوانید.

صدور خدمات فنی و مهندسی به گسترش روابط ما و کشور هدف منجر می شود

 نوربخش با اشاره به این افزایش و تقویت فروش نفت و گاز در شرایط تحریم برایمان مزیت محسوب می شود، تصریح کرد: دولت توانسته است به تقویت شبکه فروش نفت کشور بپردازد و این حوزه را نسبت به گذشته گسترش دهد. این رویکرد ما را به صادرات نفت بالای  1.5 میلیون بشکه در روز رساند که با تکیه بر دیپلماسی موفق دولت سیزدهم به این میزان فروش رسیدیم که اثر مستقیمی بر رشد اقتصادی کشور در سال گذشته نیز داشته است.

وی ادامه داد: لازم است روند فعلی را پیگیری کنیم و همچنان به تلاش خود برای به فروش رساندن نفت و گاز کشور ادامه دهیم. در عین حال، باید تلاش کنیم که کشوری مانند چین بخشی از نفت ما را به صورت رسمی خریداری کند.

این کارشناس انرژی خاطرنشان کرد: یکی از سیاست هایی که طی سال های گذشته به اجرا گذاشته شد، صدور خدمات فنی و مهندسی به دیگر کشورها بود. از این طریق نیز توانستیم برای کشور درآمدزایی داشته باشیم و به بهبود شرایط کمک کنیم.

نوربخش گفت: صدور خدمات فنی و مهندسی به گسترش روابط ما و کشور هدف منجر می شود. حوزه نفت و گاز در کشورهای صادرکننده از اهمیت بالایی برخوردار است. به طور مثال، وقتی به صدور خدمات فنی و مهندسی به ونزوئلا می پردازیم و صادرات نفت این کشور را بهبود می بخشیم، این امر قطعاً در تحکیم روابط ما با آن ها اثر می گذارد.

 افزایش تعاملات با کشورهای همسایه به منظور صادرات گاز به اجرا گذاشته شد

وی ادامه داد: در شرایط فعلی بازار صادرات خدمات فنی و مهندسی ما بیشتر کشورهای همسایه و یا کشورهایی هستند که به دلیل تحریم ها به فناوری های غربی دسترسی ندارند. اما کشورهای دیگر نیز می توانند بازار هدف ما باشند، زیرا هزینه خدمات فنی و مهندسی ما برای این کشورها بالا نیست.

این کارشناس انرژی توضیح داد: موضوع توسعه زنجیره ارزش بیشتر در حوزه نفتی مطرح است. در زمینه گاز بهتر است به صادرات خام بپردازیم. در همین ارتباط می توان گفت که به درستی سیاست افزایش تعاملات با کشورهای همسایه به منظور صادرات گاز از طریق خط لوله به اجرا گذاشته شده است.

وی ادامه داد: سیاست های به اجرا گذاشته شده در زمینه توسعه زنجیره ارزش محصولات پتروشیمیایی نیز مثبت ارزیابی می شود. البته باید دقت داشته باشیم که حدود 25 الی 30 درصد از نفت کشور را به دلایل استراتژیک به صورت خام صادر کنیم.

اقدام وزارت نفت در حفظ عراق به عنوان مشتری گازی مثبت است اما کافی نیست

نوربخش گفت: صادرات گاز خاصیت تحریم پذیری ندارد. به همین دلیل، اگر بتوانیم راهکاری برای تسویه وجوه مربوط به فروش گاز پیدا کنیم، به نحوی که تحریم ها اثری بر آن نداشته باشد، می توانیم از این پتانسیل نیز بهره ببریم.

وی ادامه داد: در خصوص حفظ عراق به عنوان یک مشتری گازی باید دقت داشته باشیم که این کشور به گاز ایران نیاز دارد و گزینه دیگری هم برای تأمین آن ندارد. اما حتماً پیگیری های ما نیز در این زمینه موثر بوده است. اقدام وزارت نفت در حفظ عراق به عنوان مشتری گازی کشور مثبت است. اما نباید به سطوح فعلی روابط اکتفا کنیم.

دیگر خبرها

  • دختران ورزشکار ایرانی یک الگو در کشورهای مسلمان هستند
  • پیشرفت ۹۰ درصدی مرحله اول تکمیل ورزشگاه تختی قم
  • تمرینات ورزشی برای مبارزه با کبد چرب
  • یک کارشناس انرژی : موفقیت دولت در تقویت شبکه فروش نفت کشور در شرایط تحریم
  • تمام محورهای مواصلاتی استان یزد باز است/ تغییر الگوهای بارشی در استان یزد
  • پیشرفت ورزش استان یزد با همکاری تمامی نهاد‌ها
  • برگزاری گردهمایی روسای هیئت‌های ورزش‌های همگانی سراسر کشور در مشهد
  • آغاز گردهمایی معاونان امور جوانان ادارات کل ورزش و جوانان در مشهد
  • نشست فصلی سران حزب اعتدال و توسعه با هدف برنامه ریزی کلان در سال ۱۴۰۳
  • نخبگان موفقیت خود را مدیون معلمان هستند