Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «عصر ایران»
2024-05-01@07:54:40 GMT

همتی: از انتقال آب کارون جلوگیری می‌کنم

تاریخ انتشار: ۱۹ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۱۷۸۷۷۹

نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری مقابله با ریزگردها را از برنامه‌های خود در خوزستان اعلام کرد و گفت: از انتقال آب رودخانه کارون به دیگر استان‌ها جلوگیری خواهم کرد.

عبدالناصر همتی روز چهارشنبه در گفت و گوی تلویزیونی با مردم خوزستان که از طریق شبکه استانی پخش شد، با بیان اینکه خوزستان باید به جایگاه اصلی خود بازگردد، افزود: مردم این استان در هشت سال دفاع مقدس دلاورانه مقاومت کردند ولی از مواهب پیشرفت‌های اقتصادی مرکز برخوردار نیستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اضافه کرد: هر روز از رشادت مردم خوزستان در جنگ می‌گویند، هر بار که سوم خرداد می‌شود به خرمشهر اشاره می‌کنند ولی خرمشهر هیچ وقت آباد نشده، آبادان هیچ وقت آباد نشده و خوزستان هم به رغم منابع عظیم نفتی توسعه پیدا نکرده است.

همتی درباره عدم توسعه خوزستان بیان کرد: به دلیل فقدان ذهنیت راهبردی، نگاه اقتصادی به استان‌ها به ویژه خوزستان نداریم و همه چیز را امنیتی می‌بینیم و این مهمترین معضل برای پیشرفت استانی مثل خوزستان است.

وی تاکید کرد: باید سهم معینی از درآمد نفت و گاز به توسعه استان تخصیص داده شود، زیرا وضعیت خوزستان قابل قبول نیست.

همتی با بیان اینکه سرمایه گذاری برای ایجاد مجتمع‌های پتروشیمی، پالایشگاهی در منطقه ویژه اقتصادی ماهشهر را حتما تسریع خواهم کرد، ادامه داد: برای شکوفایی بندر خرمشهر، اروندرود را لایروبی می‌کنم و معطل تصمیمات دولت عراق در این زمینه نخواهم ماند.

وی گفت: با مشکل ریزگردها از طریق ایجاد کمربند سبز مبارزه خواهم کرد و برای این کار دیپلماسی فعال محیط زیستی را تا عراق دنبال می‌کنم.

همتی یکی دیگر از برنامه‌های خود را طرح کاشت درخت در منطقه مرزی عراق و ایران عنوان کرد که باعث تولید شغل می‌شود، کاری که در مصر، پاکستان و جدیدا عربستان اتفاق افتاده است.

وی افزود: باید برای مصرف برق در تابستان سوبسید بگذاریم، زیرا شرایط گرمای تابستان و شرجی بالا، برای مردم قابل تحمل نیست.

این نامزد انتخابات ریاست جمهوری با اشاره به مشکلات کمی و کیفی آب شرب در خوزستان اضافه کرد: خوزستان با وجودی که چندین رودخانه به آن می‌ریزد دچار کمبود آب است و آب آشامیدنی، کیفیت و فشار آب پایین دارد.

وی ادامه داد: آب‌های استان به دلیل وجود فاضلاب‌های صنعتی، صنایع جانبی نفت و گاز و پساب نیشکر آلوده هستند، در شهرهای کوچک مثل غیزانیه یا حمیدیه آب لوله کشی مناسب موجود نیست، بنابراین از ورود فاضلاب‌های صنعتی به رودخانه‌ها جلوگیری می‌کنم و واحدهای آلاینده صنعتی به نقاط کمتر آسیب پذیر جا به جا می‌شود، همچنین از انتقال آب رودخانه کارون به دیگر استان‌ها جلوگیری خواهم کرد.

همتی با اشاره به تنوع آب و هوایی در کشور، بیان کرد: در چله زمستان، جنوب ایران آب و هوای مطبوعی دارد، بنابراین باید گردشگری زمستانه را در سواحل استان ایجاد کنیم، این مهم از طریق تعطیلات کوتاه مدت زمستانی امکان پذیر است.

وی تاکید کرد: باید از روندهای معیوب و مشکل‌زای فعلی خصوصی سازی جلوگیری کنیم تا معضلات شرکت نیشکر هفت تپه تکرار نشود.

همتی با بیان اینکه متروی اهواز را تکمیل خواهم کرد، افزود: اولویت دولت من اتمام سریع پروژه راه آهن خرمشهر به بصره خواهد بود که می‌تواند تا سوریه و دریای مدیترانه برود و درآمد پایدار برای مردم خوزستان ایجاد کند.

وی اضافه کرد: توسعه توریسم و گردشگری برای خوزستان که آثار طبیعی و تاریخی زیادی همچون معبد چغازنبیل در شوش، آسیاب‌های شوشتر و تالاب‌های شادگان و هورالعظیم را دارد، یک ظرفیت بی نظیر برای درآمدزایی است.

همتی ادامه داد: اولویت استخدام نیروهای متخصص بومی در پتروشیمی، صنایع ذوب آهن و نفت را پیگیری و به طور جدی در دستور کار قرار خواهم داد، معتقدم اگر اشتغال و تولید در خوزستان راه بیفتد بسیاری از مشکلات و نارسایی‌ها و نارضایتی‌ها در این استان حل خواهد شد.

منبع: عصر ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۷۸۷۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشعل های شرق کارون جمع آوری می شوند

به گزارش خبرگزاری مهر مرتضی شاهمیرزایی شب گذشته (یکشنبه، نهم اردیبهشت‌) در برنامه «صف اول» شبکه خبر در زمینه تحقق شعار سال در صنعت پتروشیمی بیان کرد: جهش تولید متفاوت با افزایش تولید است. تلاش می‌شود ظرفیت ۹۳ میلیون تنی کنونی صنعت پتروشیمی تا پایان امسال از ۱۰۰ میلیون تن عبور کند.

وی افزود: جلب مشارکت مردم برای سرمایه‌گذاری در صنعت پتروشیمی با بهبود فضای کسب‌وکار و بازار سرمایه و به‌کارگیری صندوق‌های اعتباری که مراحل اولیه آن از سوی بعضی هلدینگ‌ها در حال انجام است، از راهکارهای تحقق شعار سال در صنعت پتروشیمی است.

معاون وزیر نفت با اشاره به عرضه اعتباری محصولات پتروشیمی به‌منظور رفع چالش سرمایه در گردش واحدهای تکمیلی گفت: این راهکار سبب رونق کسب‌وکار در جامعه می‌شود. پارسال ۸۰ هزار میلیارد تومان از سوی مجتمع‌های پتروشیمی به صنایع تکمیلی، همسو با سیاست دولت سیزدهم، عرضه اعتباری شد. امسال نیز این راهکار استمرار دارد تا جهش تولید و رشد اقتصادی برای کشور محقق شود.

شاهمیرزایی با تأکید بر اینکه شرکت ملی صنایع پتروشیمی مصمم به تحقق جهش تولید در صنعت است، ادامه داد: تکمیل طرح‌های نیمه‌تمام صنعت پتروشیمی از راهبردهای تحقق شعار سال است و چند طرح پتروشیمی نیز امسال به بهره‌برداری می‌رسند که گام بلندی در جهش تولید است.

وی تأمین خوراک پایدار خوراک مجتمع‌های پتروشیمی را از عوامل مهم در تحقق جهش تولید دانست و تصریح کرد: حمایت از ساخت داخل و دانش‌بنیان‌ها از سیاست‌های شرکت ملی صنایع پتروشیمی است که این مهم نیز سبب رشد تولید و اشتغال‌زایی در کشور می‌شود.

مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی به سرمایه‌گذاری‌های صنعت پتروشیمی برای جمع‌آوری گازهای همراه اشاره کرد و افزود: همه مشعل‌های شرق کارون، امسال و سال آینده از سوی پالایشگاه بیدبلند خلیج فارس و بخشی از مشعل‌های غرب کارون از سوی پالایشگاه هویزه خلیج‌فارس جمع‌آوری، و بخش اعظم آن به خوراک پتروشیمی‌ها تبدیل می‌شود.

شاهمیرزایی با بیان اینکه هم‌اکنون نیمی از مشعل‌های صنعت پتروشیمی خاموش است و حداکثر تا سه سال آینده همه مشعل‌های این صنعت خاموش می‌شود، تصریح کرد: البته روشن‌بودن مشعل‌ها در مجتمع‌های تولیدی، برای اطمینان و شرایط اضطراری، در حد شعله بسیار کم لازم است.

وی درباره قطب‌های جدید پتروشیمی در کشور گفت: سومین قطب صنعت پتروشیمی در مکران با شتاب در حال پیشرفت است. در حال برنامه‌ریزی برای قطب جاسک هستیم و حدود ۲۲ طرح پتروشیمی همسو با تکمیل زنجیره ارزش در منطقه پارسیان تعریف شده است.

معاون وزیر نفت ادامه داد: احداث ۲ پتروشیمی در قطب لامرد در حال سرمایه‌گذاری است، ضمن اینکه طرح‌هایی نیز در قطب‌های عسلویه و ماهشهر نیز در حال اجراست.

شاهمیرزایی، به نقش مهم کاتالیست در صنعت پتروشیمی اشاره و بیان کرد: ۹۷ درصد کاتالیست‌های صنعت پتروشیمی از لحاظ وزنی بومی‌سازی شده‌اند و دانش فنی بقیه نیز تا پایان دولت کسب می‌شود.

کد خبر 6092161 محمدحسین سیف اللهی مقدم

دیگر خبرها

  • بسیج امکانات برای جمع آوری و انتقال گندم کشاورزان خوزستان
  • انتقال گندم از مراکز روباز به مراکز استاندارد در خوزستان
  • کیمیای سایه در اهواز/ خورشید در کمین است+فیلم
  • جمع‌آوری یک میلیارد و ۴۰۰ میلیون فوت‌مکعبی گازهای همراه
  • انتقال آب رودخانه ماربر، تیشه‌ای بر ریشه رودخانه و سد کارون۳
  • برگزاری نشست تعاملی مدیران شرکت ملی انتقال گاز ایران و مخابرات منطقه خوزستان
  • اجرای ۸۱۹ کیلومتر خط انتقال و شبکه آب در طرح جهاد آبرسانی خوزستان
  • آنتونی: رقم انتقالم به منچستریونایتد تاثیری روی عملکرد من ندارد
  • گردوغبار ۱۰۶۹ نفر را در خوزستان راهی بیمارستان کرد
  • مشعل های شرق کارون جمع آوری می شوند