Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-27@11:54:18 GMT

معلمان گرما بخش تنور انتخابات

تاریخ انتشار: ۲۰ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۱۸۰۴۴۸

معلمان گرما بخش تنور انتخابات

معلمان خراسان شمالی از کرمانج، ترک، ترکمن و تات در میان اقوام خود در عرصه های مختلف همواره محل رجوع جامعه بوده اند و اکنون در عرصه انتخابات می توانند مشارکت مردمی را بیشتر کرده و حضور در پای صندوق های رای را افزون کنند. 

حدود ۱۵ هزار نفر فرهنگی در بیش از ۲ هزار مدرسه خراسان شمالی فعالیت دارند و کار تربیت ۱۸۰ هزار دانش آموز را بر عهده دارند از این رو این صنف بزرگ می تواند بر نقش آفرینی سایر اقشایر موثر واقع شوند و حضور مردم در پای صندوق های رای را افزایش دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

نام انتخابات با نام مدرسه عجین شده است، صحبت از رای دادن که به میان می آید، نام مدارس در کنار نام صندوق رای در ذهن تجسم می یابد؛ بیش از نیمی از صندوق های رای در مدارس قرار دارند. معلمان هم به عنوان قشر فرهیخته و دانش آموخته پای ثابت مدیریت و اجرای انتخابات بوده و در پای صندوق های رای حضور داشته اند.

در هر صندوق جمع آوری رای، دست کم یک نفر معلم حضور دارد و این قشر به عنوان قشر با تجربه در برگزاری انتخابات توانسته اند توانمندی و صداقت و امانتداری خود را به اثبات برسانند.

در ستادهای تبلیغاتی هم فرهنگیان و معلمان میدان دار بوده و فضای تبلیغات را مدیریت می کنند.

در یک سخن فرهنگیان و معلمان همراه پرو پاقرص انتخابات هستند از این رو نقش موثری در مشارکت یا نبود مشارکت سیاسی در جامعه دارند.

آموزش مشارکت سیاسی، رسالت مدرسه

دبیر حزب مجمع فرهنگیان ایران اسلامی در خراسان شمالی با بیان اینکه مدرسه محل آموزش مشارکت سیاسی است و یکی از رسالت های معلمان، آموزش مشارکت اجتماعی و مشارکت سیاسی به دانش آموزان است گفت: یکی از وظایف آموزش و پرورش تربیت سیاسی و اجتماعی است و در طول سال فرزندان خانواده ها در قالب فعالیت های مختلف با آن سرو کار دارند.

علی قلی زاده با اشاره به اینکه فرهنگیان به عنوان قشر تحصیل کرده در میان جامعه جایگاه ویژه ای دارند، گفت: معلمان همواره مورد رجوع مردم بوده و مورد اطمینان خانواده ها هستند.

این فعال سیاسی در خراسان شمالی افزود: معلمان بر اساس رسالتی که دارند در دورترین نقطه حتی در روستاهای مرزی حضور داشته و با مردم ارتباط دارند و البته این ارتباط صمیمی و دوستانه برقرار شده و بویژه در روستاها با مردم عجین شده اند. 

وی اظهار داشت: این حضور گسترده و ارتباط تنگاتنگ سبب شده تا نقش معلم بسیار قابل تامل و زیاد باشد، اکنون بیش از ۹۰ درصد فعالان سیاسی در ستادهای انتخاباتی از فرهنگیان هستند و این نشان از اعتماد جامعه به این قشر است.

دبیر حزب مجمع فرهنگیان ایران اسلامی در خراسان شمالی افزود: معلمان می توانند در افزایش مشارکت سیاسی مردم و میزان حضور مردم در پای صندوق های رای، نقش داشته باشند و شاید یکی از علت های پایین بودن میزان مشارکت مردم در انتخابات این بوده که فرهنگیان کمتر مشارکت داشته اند.

فرهنگیان، امانتدار رای مردم 

یکی دیگر از فرهنگیان خراسان شمالی هم با تاکید بر نقش تاثیرگذار فرهنگیان در ایجاد شور انتخاباتی گفت: ۱۵ هزار فرهنگی در این استان همراه خانواده هایشان، قشر بزرگی هستند که می توانند مشارکت حداکثری در انتخابات را رقم بزنند.

قنبرعلی خوش آیینه با بیان اینکه فرهنگیان در برگزاری برنامه های تبلیغات، مدیریت ستاد های تبلیغاتی و نیز اجرای انتخابات، پای کار هستند گفت: روسای بیشتر ستادها از فرهنگیان هستند و در اجرا هم حجم بسیاری از کارها بر دوش این قشر است و این به واسطه کار بلد بودن و مورد اعتماد بودن، محقق شده است.

این فعال سیاسی افزود: فرهنگیان ثابت کرده اند که از رای مردم امانتداری  و انتخابات را به خوبی اجرا کرده اند.

خوش آیینه اظهار داشت: فرهنگیان و معلمان در جامعه محل رجوع مردم هستند و می توانند با انسجام و همدلی، مشارکت حداکثری را رقم بزنند.

وی درباره مطالبه فرهنگیان از رییس جمهور آینده گفت: مطالبه فرهنگیان متفاوت از سیار اقشار است، معلم به دنبال آزادی بیان، اجرای قانون و عدالت و از بین رفتن تبعیض است.

وی تصریح کرد: یکی از انتقادها این است که فرزندان هیات علمی وزارت علوم سهم بالایی در کنکور دارند، چرا فرهنگی این حق را نداشته باشند؟ اگر سهمیه است باید عدالت برقرار شود نسبت به سهمیه هیات علمی در پذیرش کنکور نقد داریم. 

خوش آیینه با بیان اینکه این دولت هرچند برای حقوق فرهنگیان تلاش بسیاری داشته است گفت: اما هنوز هم مقصود حاصل نشده است، هنوز هم برای رتبه بندی فرهنگیان امروز و فردا می شود.

فرهنگیان مورد اعتماد مردم 

یکی دیگر از فرهنگیان بجنوردی در این باره گفت: نقش تاثیرگذار فرهنگیان در برگزاری انتخابات قابل کتمان نیست، خوشبختانه مردم به فرهنگیان اعتماد دارند و نظر فرهنگیان برای قشر زیادی مردم مهم است، از این لحاظ فرهنگیان نقش مهم در انتخابات دارند. 

محمود اسدی اظهار داشت: معلمان با قشر جوان سرو کار دارند و بویژه با رای اولی ها در ارتباط هستند از این رو می توانند جامعه را برای حضور گسترده و حماسی مردم آماده کنند.

وی افزود: معلمان قشر آگاه، به روز و حساس به مسائل سیاسی کشور هستند، می توانند در ایجاد شور انتخاباتی موثر باشند.

وی درباره مطالبات فرهنگیان از رییس جمهوری آینده گفت: یکی از مهم ترین انتظارت این است که رییس جمهوری، تصمیم عقلانی و منطقی در سیاست داخلی و خارجی داشته باشدو به مشکلات معیشتی و مسکن مردم رسیدگی کند. 

این فعال سیاسی تصریح کرد: در این زمینه باید آموزش و پرورش به عنوان نهاد انتقال دهنده فرهنگ به جامعه باید در اولویت باشد.

نقش معلمان در خلق حماسه سیاسی

مدیرکل آموزش و پرورش خراسان شمالی هم با تاکید بر نقش مهم فرهنگیان در خلق حماسه سیاسی ماندگار گفت: آموزش و پرورش در دورترین مناطق استان پرچم جمهوری اسلامی ایران را برافراشته است.

مهدی مودی اظهار داشت: فرهنگیان در روند انتخابات نقش موثری دارند به طوری که تا ۷۰ درصد عوامل اجرایی انتخابات را تشکیل می دهند و مدارس به عنوان پایگاه های اخذ رای در نظر گرفته می شود.

وی با بیان اینکه اولیا انتظار دارند که دانش آموزان در مسیر ولایت پذیری و پذیرش مسوولیت اجتماعی گام بردارند افزود: با توجه به تاثیرگذاری فرهنگیان و نفوذ ویژه آنها نقش موثری در حضور حداکثری مردم در انتخابات دارند.  

سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری به همراه ششمین دوره انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا، میان‌دوره‌ای مجلس یازدهم شورای اسلامی و میان‌دوره‌ای مجلس خبرگان رهبری، ۲۸ خردادماه امسال برگزار می‌شود.

برچسب‌ها بجنورد انتخابات ۱۴۰۰ مشارکت انتخاباتی خراسان شمالی معلم

منبع: ایرنا

کلیدواژه: بجنورد انتخابات ۱۴۰۰ مشارکت انتخاباتی بجنورد انتخابات ۱۴۰۰ مشارکت انتخاباتی خراسان شمالی معلم پای صندوق های رای آموزش و پرورش خراسان شمالی مشارکت سیاسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۸۰۴۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ابتکار عمل رسانه ملی در انتخابات، مشارکت آگاهانه مردم را رقم زد

مهرداد لاهوتی منتخب مردم شهرستان لنگرود در دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی امروز با حضور در صدا وسیمای مرکز گیلان با مدیر کل این مرکز دیدار و گفتگوکرد.

مهرداد لاهوتی در این دیدار ضمن قدردانی از ابتکارعمل رسانه ملی در ایجاد کانال‌های تلویزیونی و افزایش مشارکت آگاهانه مردم در انتخابات ۱۱ اسفند ۱۴۰۲ ، از صدا و سیما خواست مثل همیشه نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی را در حل مشکلات استان به ویژه در بخش‌های کشاورزی از جمله محصولات استراتژیک استان همچون برنج، چای و ابریشم یاری کند.

منتخب مردم لنگرود در دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی با اشاره دغدغه‌های مردم استان و شهرستان لنگرود در سه بخش کشاورزی، برنج، چای و ابریشم افزود: تغییر کاربری زمین‌های کشاورزی برنج، باغ‌های چای و توت به علت حمایت نکردن کشاورزان، واردات بیش از حد این محصولات، نبود سد‌های کافی و مدیریت ضعیف منابع آبی در فصل بارش ها، بخشی از مشکلات استان و شهرستان است.


وی همچنین به کم توجهی به صنایع در گیلان از جمله صنعت گردشگری اشاره کرد و گفت: تکمیل بندر گردشگری شمال کشور در چاف و چمخاله و بهره برداری از تله کابین لنگرود می‌تواند در اقتصاد استان اثر گذار باشد.

مهرداد لاهوتی مهاجرت به گیلان را از دیگر موارد مهم و قابل توجه دانست وافزود: با توجه به مهاجرت پذیر بودن گیلان باید در فراهم کردن زیر ساخت‌های استان تجدید نظر کرد تا در آینده مردم دچار مشکل نشوند.

مهرداد لاهوتی همچنین حل تداخل زمین‌های مردم با دولت ، در چاف و چمخاله و بخش اطاق ور لنگرود را از دیگر دغدغه‌های این شهرستان عنوان کرد.

وی با بیان اینکه مشکلات و راهکار‌های حل آن را در مجلس مطرح و پیگیری خواهیم کرد گفت: از صدا و سیمای گیلان هم به عنوان حلقه واسط بین حاکمیت و مردم می‌خواهیم مثل همیشه با تولید برنامه‌های مختلف ما را در رسیدن به اهداف یاری کنند تا مشکلات مردم این استان کشاورزی را حل کنیم.


مدیر کل صدا و سیمای مرکز گیلان نیز در این نشست با بیان اینکه صداوسیما، صدای مردم به مسئولان است، گفت: هم اکنون برنامه‌های خبری و تولیدی بسیاری با رویکرد حل مشکلات مردم و پیگیری مطالبات آن‌ها در این مرکز در حال تولید و پخش است و برنامه‌ی جدید تلویزیونی «پاسخ» با رویکرد پیگیری مطالبات مردم از مسئولان که هر چهارشنبه ساعت ۳۰: ۲۱ از شبکه باران پخش می‌شود از جمله این برنامه هاست.

تقی ربانی انعکاس توانمندی‌ها و مشکلات همه‌ی شهرستان‌ها از جمله لنگرود با رویکرد «عدالت گستری»، «هویت محوری» و «شتاب دهی در پیشرفت» را از برنامه‌های الویت دار این مرکز و سازمان عنوان کرد و افزود: برای ادامه این روند و پخش این برنامه‌ها از قاب شبکه استانی و شبکه‌های ملی ، استقبال و اعلام آمادگی می‌کنیم.

مهدی محمودی معاون خبر صدا وسیمای مرکز گیلان هم در این نشست، توجه به حل مشکلات بخش کشاورزی و پیگیری دقیق و کارشناسانه آن را از مطالبات به حق مردم دانست و گفت: با تولید و پخش خبر و گزارش در بخش‌های مختلف استان و کشور در تلاش هستیم تا مسائل استان را با کمک مسئولان با محوریت خودکفایی در تولید حل کنیم و شاهد صادرات انواع محصولات تولیدی استان در بازار‌های دیگر کشور‌ها باشیم.

باشگاه خبرنگاران جوان گیلان رشت

دیگر خبرها

  • نمایندگان مجلس دوازدهم «یقه‌گیری» نخواهند کرد
  • شاهد «یقه‌گیری» نمایندگان مجلس دوازدهم نخواهیم بود
  • توصیه های انتخاباتی استاندار/تنور انتخابات را گرم نگه داریم
  • ۴ فهرست در دور دوم انتخابات مجلس با هم رقابت می‌کنند
  • شورای اسلامی شهر و روستا مصداق مردم سالاری دینی است
  • مشارکت بیشتر در انتخابات، هزینه‌های امنیتی را کاهش می‌دهد
  • چرا مشارکت در دور دوم انتخابات مجلس مهم است؟
  • مردم نباید به انتخابات دور دوم مجلس بی‌اعتنا باشند
  • ابتکار عمل رسانه ملی در انتخابات، مشارکت آگاهانه مردم را رقم زد
  • نباید کسی تصور کند «دور دوم انتخابات مجلس» فاقد اهمیت است