Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان، علیرضا رزم حسینی وزیر صمت در جمع معلمان و دانش آموزان شهرستان منوجان گفت: فرزندانی از همین مرز و بوم برای دفاع از کشور جان خود را فدا کردند و انقلاب اسلامی شروع شد تا ما کشوری دیندار، متمکن و صاحب نام باشیم.

او افزود: امروز اگر ما در شرایط اقتصادی، مشکلاتی داریم، هزینه این است که می‌خواهیم استقلال داشته باشیم  و هر کشوری در طول تاریخ هزینه‌های استقلال را داد، موفق به پیشرفت شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رزم حسینی تصریح کرد: اگر بخواهیم وابسته به کشور‌های دیگر باشیم، در دراز مدت مستعمره آن‌ها واقع می‌شویم.

او بیان کرد: با خروج بیگانه‌ای مثل ترامپ از برجام، ایران فشار‌های اقتصادی زیادی را تحمل کرد؛ اما با همه این مشکلات و فشار‌های اقتصادی تجارت خارجی ما در سال گذشته حدود ۷۵ میلیارد دلار تامین کالا شد و ۱۴۶ میلیون تن کالا در شرایط تحریم جابجا شد.

رزم حسینی گفت: با صادرات ۳۸ میلیارد دلاری ایران بخش خصوصی توانمند، صادرات غیر نفتی کشور موفق شد کارخانه‌هایی در سراسر کشور به عرصه تولید و بهره برداری برساند.

وزیر صمت افزود: ایران طی پارسال در شرایط کرونا ۸ درصد رشد اقتصادی داشته است.

او بیان کرد: امسال در ۲۷ رشته صنعتی در مقایسه با پارسال بیش از ۵۰ درصد رشد داریم.

رزم حسینی تصریح کرد: نباید ناامید شویم ما باید باور کنیم با تمام شرایط سخت کشور را سرپا نگه داشته ایم و همه کمک کردند ارکان حکومت همه دست به دست هم دادند تا کشور سربلند باقی بماند.

وزیر صمت در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به انتخابات امسال گفت: باید در انتخابات مشارکت کنیم و حضور مردم در انتخابات مثل دوره‌های قبل باید حداکثری باشد.

رزم حسینی در بین مسئولان استانی و محلی شهرستان منوجان، استاندار، نماینده مردم پنج گنج جنوبی در مجلس شورای اسلامی، مدیر عامل گهر زمین به عنوان معین اقتصادی شهرستان منوجان، با ابراز امیدواری از اینکه با نگاه به عملکرد معین اقتصادی، منوجان به عنوان شهر ملی معرفی شود: بیان داشت: اگر معدنی در یک منطقه شروع به استخراج منابع ملی کند، در حالی که مردم آنجا فقیر باشند و درآمد منطقه افزایش پیدا نکند، مخالف توسعه است.

او فعالیت معین اقتصادی منوجان را قابل تقدیر دانست و افزود: معین اقتصادی منوجان در حالی که در سیرجان است، اما کار خود را به نحو احسن در همه حوزه‌ها در این منطقه انجام می‌دهد.

وزیر صنعت، معدن تجارت در سخنان خود گله مندی شدید خود را از عملکرد فتاح رییس بنیاد مستضعفان اعلام کرد و گفت: آقای فتاح کار بنیاد را در قلعه گنج به تعطیلی کشانده است.

رزم حسینی خطاب به فتاح بیان کرد: این کار به نام مقام معظم رهبری است و نباید تعطیل شود، من به عنوان خدمتگذار این مردم حتما پیگیر این کار می‌شوم.

رزم حسینی که به عنوان بنیان گذار و طراح معین‌های اقتصادی در کشور مطرح است، تصریح کرد: تا کنون در سراسر کشور چهارصد معین اقتصادی مشخص کرده ام، این سرمایه گذاران قرار نیست یارانه بدهند، بلکه باید در این مناطق کسب و کار راه بیندازند.

وزیر صمت با یادآوری عملکرد سعیدی کیا رییس سابق بنیاد مستضعفان به عنوان مجاهد خستگی ناپذیر، تصریح کرد: مدیر عامل گهر زمین باید برای توانمند سازی مردم هزینه که نه بلکه سرمایه گذاری کند.

رزم حسینی  گفت: منوجان باید به مرحله‌ای برسد که با رشد در رشته‌های مختلف به عنوان شهری مهاجر پذیر عنوان شود و این رشد در سه مقوله اقتصاد، فرهنگ و امنیت به عنوان سه حلقه بهم پیوسته است که باعث می‌شود، آبادانی در منطقه بوجود آید.

او از خدمت به مردم به عنوان وقف یاد کرد و افزود: مسئولیت اجتماعی که بر عهده بخش خصوصی است در واقع باید وقف بخش خصوصی به مردم باشد.

وزیر صمت تصریح کرد: بزرگترین وقف خدمت به مردم است، کار مسئولیت اجتماعی باید وقفِ بخش خصوصی به مردم باشد که ۹۰ درصد معین‌های اقتصادی بخش خصوصی هستند.

انتهای پیام/ب

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: صمت کرمان صنعت و معدن معین اقتصادی رزم حسینی بخش خصوصی وزیر صمت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۸۴۵۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیش از ۸ هزار محفل شیرخوارگان حسینی در داخل و خارج کشور برپا می‌شود

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی، دبیر مجمع جهانی علی اصغر (ع) در حاشیه افتتاح کارگاه دوخت لباس شیرخوارگان حسینی در باب الهادی (ع) حرم مطهر رضوی گفت: در اولین جمعه ماه محرم به همت این مجمع، در مجموع بیش از هشت هزار محفل شیرخوارگان حسینی در ایران و ۴۵ کشور جهان برپا خواهد شد که بزرگ‌ترین محفل شیرخوارگان حسینی در حرم مطهر رضوی است.   داود منافی پور تصریح کرد: همزمان با افتتاح این کارگاه، ۷۲ کارگاه دوخت لباس در ایران و چهار کشور بحرین، عراق، هندوستان و ترکیه کار خود را آغاز خواهند کرد.   وی افزود: مجمع جهانی علی اصغر (ع) به عنوان قطب هماهنگ کننده همایش‌ها در ایران و ۴۵ کشور جهان با افتتاح ۷۲ کارگاه دوخت لباس شیرخوارگان حسینی که در آن تعداد زیادی از بانوان به صورت داوطلبانه فعالیت می‌کنند، اقدام به تهیه، توزیع و اهدای این لباس‌ها به برخی از نقاط ایران و جهان کرده است و در صبح نخستین جمعه ماه محرم این لباس‌ها به صورت رایگان در اختیار مادران و شیرخوارگان شرکت کننده در مراسم قرار می‌گیرد.   او ادامه داد: دوخت لباس شیرخوارگان حسینی حدودا از سال ۱۳۸۶ به طور رسمی و با هزینه‌های مردمی آغاز شد و داوطلبان هر ساله از ولادت حضرت علی اصغر (ع) تا اولین جمعه ماه محرم در این کارگاه گرد هم می‌آیند و شروع به دوخت لباس‌های سبز علوی برای این مراسم می‌کنند.    دبیر مجمع جهانی علی اصغر (ع) با قدردانی از همت و تلاش این بانوان داوطلب اظهار کرد: هر ساله حدود ۵۰۰ هزار دست لباس دوخته و در سطح کشور توزیع می‌شود که کارگاه دوخت لباس مرکزی در تهران است و علاوه بر دوخت لباس‌های استان تهران، لباس‌های شیرخوارگان حسینی را در سطح بین المللی نیز تامین می‌کند.   منافی پور گفت: هزینه‌های این کارگاه کاملا مردمی است و خرید پارچه، نخ و مابقی مایحتاج از نذورات مردمی تهیه می‌شود.   به گفته او، این لباس‌ها پس از دوخت توسط بانوان به صورت شکیل بسته بندی و مزین به سربند یا صاحب‌الزمان (عج) می‌شود. همچنین در هر بسته بندی نذر، نامه‌ای با این مضمون «یا صاحب الزمان (عج) فرزندم را نذر یاری قیامت تو می‌کنم او را برای ظهور نزدیک برگزین و حفظ کن» قرار می‌گیرد که به ۱۲ زبان زنده دنیا همچون عربی، انگلیسی، آذری، اردو، سواحیلی، روسی، اسپانیولی، آلمانی، ایتالیایی، فرانسه، ترکی و هوسایی ترجمه شده است.

دیگر خبرها

  • هشدار نشریه اقتصادی درباره رکود تورمی در آمریکا
  • استقرار تیپ مستقل ارتش در ایلام از مطالبات دیرینه مردم است
  • ۲۵ درصد زعفران تولیدی در داخل مصرف می‌شود
  • رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت: آواربرداری از خرابی 10 ساله زمانبر است/ سیاست های اقتصادی دولت ثمر داده/ کشور به مدت یک دهه دچار عقب‌ماندگی بود
  • دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند
  • حقوق کارگران ۵۷ درصد بیشتر شده است
  • لزوم حمایت بیشتر مسئولان از کارگران در شرایط جنگ اقتصادی
  • استقبال بازار جهانی از محصولات دانش بنیان وطنی
  • بیش از ۸ هزار محفل شیرخوارگان حسینی در داخل و خارج کشور برپا می‌شود
  • شروع کار نمایشگاه کتاب بعد از شیوع کرونا نیازمند شجاعت بود