Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دانشگاه پیام نور گفت: از امروز این دانشگاه آمادگی دارد، به صورت مجازی میزبان نمایندگان ۷ کاندیدای ریاست جمهوری باشد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، محمدرضا زمانی، رئیس دانشگاه پیام نور با عنوان اینکه مشارکت در انتخابات ریاست جمهوری یک وظیفه ملی و سرنوشت ساز برای کشور است، گفت: دانشگاهیان پیام نور بر لزوم این مشارکت تاکید داشته و با اقداماتی گسترده در سراسر کشور، درصدد تبیین مواضع انقلاب اسلامی و حضور آگاهانه مردم در صحنه انتخابات است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: در شرایطی که کشور با هجمه‌های مختلفی روبه روست، وظیفه همه ایرانیان است که با اتحاد، همبستگی، بصیرت و آگاهی، ضمن مطالعه کامل دیدگاه‌های کاندیدا‌های ریاست جمهوری، فرد اصلح را برای مسند ریاست جمهوری انتخاب کنند.

رئیس دانشگاه پیام نور اظهار داشت: دانشگاه پیام نور با هدف افزایش مشارکت، آمادگی خود را برای تبیین دیدگاه‌های کاندیدا‌های ریاست جمهوری اعلام کرده و سعی دارد با ایجاد فضای مناسب به صورت مجازی، امکان حضور یکسان و برابر نمایندگان تمامی کاندیدا‌ها را به منظور انتقال دیدگاه‌ها و پاسخ به پرسش‌های مردم فراهم کند.

وی با عنوان اینکه از امروز، دانشگاه پیام نور به صورت مجازی میزبان نمایندگان ۷ کاندیدای ریاست جمهوری است اذعان داشت: دانشگاه پیام نور با دعوت رسمی معاونت فرهنگی، اجتماعی و دانشجویی این فرصت را برای تمامی نامزد‌های ریاست جمهوری فراهم کرده تا از تریبون این دانشگاه به بیان دیدگاه‌های خود در خصوص تبیین جایگاه حوزه علم و فناوری در دولت سیزدهم بپردازند.

زمانی در پایان با عنوان اینکه حضور گسترده مردم در انتخابات ریاست جمهوری سال ۱۴۰۰، بار دیگر پرچم استقلال و آزادی کشور عزیز ایران را، در راستای آرمان‌های انقلاب اسلامی به اهتزاز درخواهد آورد، گفت: علاقه‌مندان به حضور در این نشست‌ها می‌توانند از طریق کانال‌های ارتباطی اداره کل روابط عمومی از جزئیات زمان و نحوه شرکت مطلع شوند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: دانشگاه پیام نور انتخابات 1400 دانشگاههای کشور دانشگاه پیام نور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۸۵۷۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴ گزینه اصلی ریاست مجلس دوازدهم چه کسانی هستند؟

بنا بر پیگیری‌های خبرنگار تسنیم، آقایان محمدباقر قالیباف، علی نیکزاد، منوچهر متکی و مجتبی ذوالنور تاکنون ۴ گزینه اصلی برای ریاست مجلس دوازدهم هستند. - اخبار سیاسی -

به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، 245 نماینده مجلس دوازدهم در دور اول انتخابات در 11 اسفند ماه مشخص شدند و 45 نماینده باقی‌مانده نیز در دور دوم انتخابات در جمعه این هفته (21 اردیبهشت) مشخص خواهند شد تا مجلس دوازدهم کار خود را با 290 نماینده از 7 خرداد ماه به ریاست مسن‌ترین نماینده مجلس، آغاز کند.

گزارش تسنیم از ترکیب نمایندگان مجلس دوازدهم

 

اولین دستور رسمی و علنی مجلس جدید، رئیس و هیئت رئیسه با رای اکثریت نمایندگان خواهد بود.

از پیش از برگزاری انتخابات مجلس شورای اسلامی، گمانه‌زنی‌هایی مبنی بر اینکه چه کسی رئیس قوه مقننه خواهد شد، آغاز شده است و در همین راستا نامزدهای‌ ریاست مجلس جلسات متعددی را با عناوین مختلف  برگزار و با رسانه‌‌ای کردن تعداد حاضرین در جلسه سعی کردند تا احتمال نشستن بر صندلی شماره یک مجلس را برای خود تقویت کنند.

اگرچه حدود 10 نماینده از نمایندگان منتخب برای ریاست مجلس آتی، در حال تلاش و رایزنی‌ هستند اما طبق بررسی‌ها و پیگیری‌های خبرنگاران تسنیم از گروه‌های مختلف سیاسی، 4 نامزد بالقوه برای ریاست آتی مجلس شورای اسلامی مطرح هستند و تلاش برخی دیگر از نمایندگان منتخب برای این مهم، ممکن است حتی به کاندیداتوری هم نکشد.

بنا بر این گزارش، محمدباقر قالیباف با سابقه ریاست مجلس در 4 سال گذشته، علی نیکزاد با سابقه دو دوره‌ای وزارت و نائب رئیسی مجلس، منوچهر متکی با سابقه یک دوره سکانداری وزارت خارجه و حجت‌الاسلام مجتبی ذوالنور با سابقه نائب رئیسی مجلس یازدهم، 4 گزینه اصلی برای ریاست مجلس دوازدهم هستند که ممکن است در اثر رایزنی‌هایی که اکنون در حال انجام است، در نهایت 2 گزینه برای رای‌گیری در صحن علنی باقی بمانند.

این افراد هم‌اکنون در حال رایزنی‌ با منتخبان مجلس دوازدهم برای جلب نظر آنها هستند و یک منبع آگاه و مطلع نیز به خبرنگار تسنیم گفته است که این 4 گزینه علاوه بر رایزنی‌ با نمایندگان منتخب، همزمان با یکدیگر نیز در حال رایزنی‌ هستند تا شاید بتوانند یکی از گزینه‌ها را به نفع خود از صحنه رقابت کنار بزنند.

همچنین برخی نمایندگان تصور می‌‌کنند که ممکن است سید محمود نبویان نماینده فعلی و منتخب اول تهران، گزینه پیش‌بینی نشده و غافلگیرکننده انتخابات ریاست مجلس باشد اما پیگیری‌های خبرنگار تسنیم حاکی از این است که آقای نبویان در گفت‌وگوهایی که با چند نماینده منتخب مجلس داشته تصریح کرده که تمایلی برای ریاست مجلس ندارد.

البته در این میان، برخی منتخبان مجلس دوازدهم هم هستند که  می‌گویند یک نماینده منتخب دیگر، تمایل وافری برای برای ریاست مجلس دارد اما تاکنون نتوانسته حتی به تعداد انگشتان 2 دست، نظر نمایندگان منتخب را جلب کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • پریچهره: منتظر اعلام وزارت برای تایید تاریخ انتخابات هستیم/ ١٠ نفر برای ریاست نام نویسی کرده‌اند
  • آمادگی گروه معماری دانشگاه آزاد برای طراحی ساخت ۵۰ هزار واحد مسکن
  • ۴ گزینه اصلی ریاست مجلس دوازدهم چه‌کسانی هستند؟
  • ۴ گزینه اصلی ریاست مجلس دوازدهم چه کسانی هستند؟
  • آنچه در مناظره انتخاباتی کاندیداها در دانشگاه لرستان گذشت
  • آمادگی پیام نور برای پذیرش دانشجویان اخراجی آمریکا
  • احتمال انصراف قالیباف از ادامه حضور در مجلس
  • تاییدتشکیل سازمان «سپند»/ آغاز ثبت‌نام نمایندگان کاندیداها در سامانه داوطلب
  • روش‌های عجیب برخی کاندیداها برای رأی آوردن
  • آمادگی پیام نور برای پذیرش دانشجویان اخراجی دانشگاه‌های آمریکایی