Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/البرز نامزد انتخابات ریاست جمهوری گفت: در دولت سلام ما یک سامانه طراحی کرده‌ایم که اگر یک سوم مردم منطقه‌ای از عملکرد یک مدیر ناراضی باشند آن مدیر عزل خواهد شد.

سیدامیرحسین قاضی‌زاده‌هاشمی روز پنجشنبه ۲۰ خرداد ماه در شبکه البرز خطاب به شهروندان این استان گفت: البرز که با نام ایران کوچک شناخته می‌شود مرکزی از تنوع اقوام و زبان‌هاست و با اینکه یک استان جدید محسوب می‌شود اما استانی سریع‌الرشد و دارای امتیازات و البته مشکلات زیادی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا، قاضی‌زاده‌هاشمی ادامه داد: تصور همگان بر این است که البرز به دلیل نام آن یک استان کوهستانی است اما این استان همانطور که از نظر حضور اقوام تنوع زیادی دارد از نظر جغرافیایی و اقلیمی نیز متنوع است و علاوه کوهستان دارای کویر هم هست.

وی در ادامه با اشاره به اینکه البرز از نظر وسعت سی و یکمین استان کشور و فقط ۵۲۳۴ کیلومتر مربع مساحت دارد، افزود: اما در همین محدوده دو میلیون و ۷۱۲ هزار نفر حضور دارند و باعث شده البرز تراکم جمعیت بالایی داشته باشد و در هر کیلومتر مربع ۲۳ هزار و ۵۱۸ نفر حضور داشته باشند.

این نامزد انتخابات ریاست جمهوری افزود: کرج به عنوان مرکز البرز سومین کلانشهر بزرگ کشور محسوب می‌شود. ۶۵ درصد جمعیت این استان نیز شهرنشین هستند.

وی در ادامه گردشگری را یکی از مزیت‌های اصلی این استان عنوان و تصریح کرد: البرز علاوه بر کوه‌های بالای ۴۰۰۰ متر و پیست اسکی، از امکانات کویرنوردی هم برخوردار است. از نمونه‌های دیگر گردشگری این استان می‌توان به جاده چالوس، باغ سیب مهرشهر، کاخ مروارید، روستای آتشگاه، کاخ سلیمانیه، کاروانسرای شاه عباسی و ... اشاره کرد.

قاضی‌زاده‌هاشمی در خصوص وضعیت اشتغال در البرز هم گفت: البرز یکی از صنعتی‌ترین استان‌های کشور است که حجم زیادی از صنایع استراتژیک کشور را در خود جای داده است. این موضوع باعث شده البرز با نرخ بالایی از مهاجرت مواجه باشد و به همین دلیل نرخ بیکاری در این استان موج می‌زند و علی رغم سرمایه‌گذاری‌ها باز هم بیکاری رو به رشد است.

وی در ادامه وجود فرودگاه بین المللی پیام، منطقه ویژه اقتصادی برای محصولات دارویی و پیشرو بودن در به کارگیری فناوری‌های جدید را از مزیت‌های البرز عنوان کرد و گفت: اما متأسفانه با این وجود از تعداد شهرک‌ها و ناحیه‌های صنعتی مصوب، تعداد کمی از به طور کلامل فعال هستند خیلی از آنها نیمه فعال هستند. همچنین ۲۱ درصد از مجوزهای صادر شده غیر فعال است این یعنی افراد مجوز دریافت کرده‌اند ولی قادر به جذب سرمایه گذار نبوده‌اند. علاوه بر این ۴۰ تا ۵۰ درصد زمین‌های واگذاری هم راکد مانده که این یعنی اهلیت لازم در فردی که زمین به وی واگذار شده وجود نداشته یا اینکه موانعی برای توسعه سرمایه گذاری وجود داشته است.

وی با اشاره به ترافیک در البرز خاطرنشان کرد: محورهای ارتباطی البرز ترافیک عجیب و غریبی دارد و عمر مردم در آن تلف می‌شود. باید برای این ترافیک کاری جدی انجام داد.

وی در خصوص مشکلات زیست محیطی ناشی از فعالیت‌های صنعتی و تولیدی در البرز هم اشاره و اعلام کرد: استان البرز به پالایش صنعتی برای کاهش واحدهای آلاینده، آب‌بر و انرژی‌بر نیاز دارد. این استان با محدودیت جدی منابع آب مواجه است و اراضی کشاورزی آن به سرعت در حال تغییر کاربری و باغ‌های آن در حال از بین رفتن است. ما ضمن اینکه به اشتغال نیاز داریم باید با محیط زیست هم خوش رفتاری کنیم.

قاضی‌زاده‌هاشمی با انتقاد از برنامه‌ریزی غلط طی سال‌های گذشته در کشور گفت: ما در دولت سلام مدلی را طراحی کرده‌ایم تا با دادن اختیارات هیئت دولت به شهرستان‌ها، شهرستان‌ها بتوانند با دادن امتیاز سرمایه‌گذار جذب کنند، مجوز بگیرند و سرمایه‌ها را به سمت خود بکشانند. هر چه به سمت مناطق دورتر برویم بودجه بیشتر به آنها خواهیم داد و صدور مجوز برای توسعه کشاورزی و صنعت را تسهیل خواهیم کرد.

وی با بیان اینکه چالش آلودگی‌های زیست محیطی در این منطقه بسیار جدی است، گفت: یکی از مسائل جدی در البرز با اینکه منابع آبی به ظاهر فراوانی دارد کمبود آب است. وضعیت آب در این استان بحرانی است و برخی از دشت‌های ما مثل دشت کرج، اشتهارد، هشتگرد و حتی دشت‌های مجاور این استان در بحران قرار گرفته است.

این نامزد انتخابات ریاست جمهوری ادامه داد: مشکل پسماندهای شهری و صنعتی در البرز هم جدی است. روزانه بیش از ۱۷۰۰ تن  زباله در البرز تولید  می‌شود که متاسفانه ۹۰ درصد آن در سایت‌ها دفن می‌شود باید کار جدی در این ماجرا انجام داد.

وی ادامه داد: این مشکلات به خاطر این است که ما گرفتار یک توع دولت تمرکزگرا هستیم که به خاطر آن همه امور در تهرام رقم می‌خورد. تهران پایتخت به صنعتی، سیاسی، ورزشی و ... تبدیل و همین هم باعث شده توسعه سرزمینی دچار مشکل شود و مردم خاک آبا و اجدادی خود را رها می‌کنند و برای شغل دست دوم و سوم مجبور هستند در کرج و حاشیه تهران ساکن شوند.

قاضی‌زاده‌هاشمی گفت: ما در دولت سلام برنامه ریزی کرده‌ایم که ۴۸۵ پایتخت داشته باشیم یعنی همه شهرستان‌ها اختیارات داشته باشند. فرماندار اختیارات وزیر آموزش و پرورش، وزیر بهداشت، وزیر جهاد کشاورزی و سایر وزرات را داشته باشد و اگرچه سیاستگذاری کلی در وزارتخانه‌ها انجام شود ولی سیاست‌های اجرایی از جمله دادن مجوز، به کار گرفتن نیروی انسانی، تصدی امور و ... در اختیار شهرستان‌ها قرار گیرد.

وی با بیان اینکه دلیلی ندارد برای دریافت یک مجوز از شهرستان به مرکز کشور مراجعه شود، گفت: تصویب بودجه به صورت منطقه‌ای باید جایگزین تصویب  بودجه به صورت بخشی شود و تخصیص آن در اختیار شهرستان قرار گیرد. مدیران استانی را هم استانداران باید منصوب کنند و مردم در مورد عملکرد مدیران اظهار نظر کنند. برای این موضوع ما یک سامانه طراحی کرده‌ایم که اگر یک سوم مردم یک منطقه از عملکرد یک مدیر ناراضی باشند آن مدیر عزل خواهد شد.

وی ادامه داد: بر این اساس هر شهرستان براساس مزیتی که دارد به عنوان پایتخت مطرح خواهد شد به عنوان نمونه کرج می‌تواند پایتخت صنعتی کشور باشد. این موضوع می‌تواند شیب ۱۰۰ ساله‌ای که همه امور کشور را به سمت تهران گسیل می‌کند را کاهش دهد.

قاضی‌زاده‌هاشمی در پایان با بیان اینکه ما برای ساختن چند پروژه نیامده‌ایم بلکه آمده‌ایم تا رویه مدیریتی کشور را تغییر دهیم، گفت: نظام برنامه‌ریزی در کشور ما مشکل داشته است. دولت باید به جای دخالت در امور هماهنگ کننده باشد. دولت سلام از مردم خواهش می‌کند تا دستش را بگیرند تا با یک انرژی جدید و نفس تازه و با تغییر ریل اداره کشور، بسیاری از مشکل بهبود یابد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی سیاسی سیدامیرحسین قاضی زاده هاشمی انتخابات ۱۴۰۰ قاضی زاده هاشمی شهرستان ها دولت سلام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۸۶۱۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اسبقیان: هدف هیئت دولت ممانعت از ورود بانوان به ورزشگاه‌ها نیست/ هیچ مشکلی با تاج نداریم

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری علم و فناوری آنا، سید محمد شروین اسبقیان درباره مراسم تجلیل از قهرمانان و مدال‌آوران، اظهار کرد: خدا را شاکر هستم در طی ۲ سال گذشته مراسم تجلیل از قهرمانان با حضور رئیس جمهور و حمایت ویژه وزیر برگزار شد. مراسم تکریم از قهرمانان سال ۱۴۰۲ که در بازی‌های آسیایی و پاراآسیایی مدال کسب کردند امروز برگزار شد.

معاون حرفه‌ای و قهرمانی وزارت ورزش افزود: در سالی که به المپیک و پارالمپیک منتهی است این اقدام می‌تواند در قهرمانان برای افتخارآفرینی باعث انگیزه شود. به نظرم بهترین موقع بود چون ورزشکاران در اردو به سر می‌برند و همین برای استمرار پیروزی‌ها استمراربخش خواهد بود.

وی درباره اتفاقات لیگ برتر فوتبال و دستور وزیر برای رسیدگی به حاشیه‌ها، تصریح کرد: ما اعتقاد داریم کرامت زنان باید حفظ شود و برای اینکه خدشه‌دار نشود، وزیر ورزش به تاج دستور داد این اتفاقات بررسی شود. به معاون قهرمانی هم دستور ویژه داد تا حصول نتیجه این موضوع مهم فرهنگی پیگیری شود. یک جلسه با تاج داشتیم و این هفته هم جلساتی خواهیم داشت‌. قطعا تصمیماتی در این خصوص باید گرفته شود. دغدغه‌های فرهنگی را باید همواره مدیران، مربیان، هواداران و ... داشته باشند چرا که انقلاب ما فرهنگی است و الزام دارد موضوعات فرهنگی را براساس آموزه‌های دینی مورد توجه قرار دهد.

معاون وزیر ورزش در ادامه درباره اینکه گفته شده شاید شاهد حضور زنان در ورزشگاه‌ها نباشیم، خاطرنشان کرد: دولت توجهات ویژه‌ای به زنان دارد و با مصوباتی که هیئت دولت داشته هدف این نیست اما باید هم زیرساخت‌ها آماده شود و هم همه عوامل دغدغه‌های فرهنگی را مورد توجه قرار دهند. در جایی که خط قرمز رعایت نمی‌شود، باید کمک کنیم مسائل به صورت شایسته حل شود و کرامت انسانی مورد توجه قرار بگیرد.

اسبقیان در پاسخ به این سوال که اهالی فوتبال نگران تامین VAR هستند و تعامل بین شرکت توسعه و فدراسیون فوتبال نیست، افزود: تعامل خوبی است و ما هیچ مشکلی با تاج نداریم. وزارت ورزش، شرکت توسعه با همه فدراسیون‌ها تعامل خوبی دارند و ما در این خصوص نگرانی نداریم. این مسائل با جلسات حل خواهد شد.

وی در ادامه درباره برگزاری ‌انتخابات فدراسیون‌های ورزشی، گفت: ما ۱۷ فدراسیون به صورت سرپرست داشتیم که انتخابات ۱۰ فدراسیون برگزار شد. ۷ فدراسیون مانده‌اند که تا مردادماه انتخابات همه برگزار می‌شود البته تا دهه اول خرداد ۵ فدراسیون تعیین تکلیف خواهند شد.

معاون ورزش قهرمانی وزارت ورزش و جوانان با اشاره به این فدراسیون‌ها، خاطرنشان کرد: انتخابات ژیمناستیک، انجمن‌های رزمی، شطرنج، ووشو برگزار خواهد شد تا پایان مرداد فدراسیونی با سرپرست نخواهیم داشت. تلاش این است تا المپیک انتخابات تمامی فدراسیون‌ها برگزار شود.

اسبقیان همچنین درباره پاداش مدال‌آوران المپیک، گفت: در روزهای آینده با جلساتی که با وزیر ورزش خواهیم داشت، پاداش اعلام می‌شود. تلاش این است که این مراسم را برگزار کنیم که انجام شد و بعد برای تعیین پاداش برنامه‌ریزی خواهیم کرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • هر چقدر می‌توانیم برای پیشرفت کار دولت تسهیل‌گری انجام دهیم/ هیئت تطبیق مصوبات می‌تواند ضامن اجرای قانون باشد
  • قالیباف: هیئت تطبیق مصوبات می‌تواند ضامن اجرای قانون باشد
  • تاکید وزیران خارجه اردن و آمریکا بر آتش‌بس فوری در غزه
  • اختیارات استان‌ها در اجرای طرح مولد سازی افزایش می‌یابد
  • تحولات غزه و روابط دوجانبه محور رایزنی وزیران خارجه ایران و عمان
  • اعزام سفیران کریمه اهل بیت(س) به سراسر کشور در دهه کرامت
  • ۴۰ کاروان «سفیران کریمه» به نقاط مختلف کشور اعزام می شوند
  • اسبقیان: هدف هیئت دولت ممانعت از ورود بانوان به ورزشگاه‌ها نیست/ هیچ مشکلی با تاج نداریم
  • ببینید | هشدار آیت‌الله هاشمی به دادن اختیارات به شورای نگهبان در سال ۶۳
  • فعالسازی ظرفیت‌های دولت در پشتیبانی از یادمان‌های دفاع مقدس