Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش «نماینده» علی نیکزاد ثمرین در تشریح نشست امروز( شنبه ۲۲ خردادماه) با مسئولان شرکت ایمیدرو و وزارت صنعت، معدن و تجارت، گفت: در جهت رعایت عدالت و همچنین استفاده از منافع موجود در کشور، می‌توان کارهای بزرگ انجام داد، شرکت‌هایی مانند ایمیدرو و سایر شرکت های توسعه ای به این منطق رسیده اند که چنانچه دولت منابع ریالی یا ارزی لازم را در اختیار ندارد، آن ها حاضر هستند معادن را از دولت بگیرند و در مقابل کارهای بزرگی را در کشور انجام دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نایب رئیس مجلس شورای اسلامی بیان کرد: برخی از شرکت های بزرگ وابسته به وزارت صمت، حاضر هستند معادن را از دولت بگیرند، کارشناسی دقیق انجام شود و این پروژه را با کارِ ارزشمندِ رساندن آب شُرب به یک استان تهاتر کنند.

وی ادامه داد: جلسه امروز در راستای پیگیری ساخت یک میلیون تن فولاد بود که در اردبیل انجام خواهد شد، مجوز از طرف وزارت صنعت، معدن و تجارت صادر شده و این کار بزرگ به صورت سه جانبه با همکاری شرکت ایمیدرو، شرکت چادرملو و وزارت صمت در اردبیل شروع خواهد شد.

این نماینده مجلس اظهار داشت: استانداری نهایت همکاری را در این زمینه داشته است و آب لازم از پسماند فاضلاب شهر را تامین کرده همچنین زمین را کوتاه ترین زمان ممکن در اختیار قرار داده و مجوز لازم از طرف وزارت صمت نیز صادر شده است، در نهایت کار با ثبت شرکت شروع می شود و نهایتا ظرف  ۲۴ ماه یک میلیون تن بر ظرفیت ۳۰ میلیون تنی تولیدی فولاد کشور افزوده شود.

نایب رئیس مجلس با اشاره به تاثیر افزایش تولید فولاد بر قیمت خودرو، بیان کرد: افزایش تولید فولاد سبب توسعه، ارز آوری و صادرات می شود و می توانیم کارهای توسعه ای کشور را بهتر پیش ببریم، ارتباط تولید فولاد با خودرو این است  که وقتی فولاد را به ورق مورد نیاز خودرو تبدیل می کنیم سبب رفع نیاز خودروسازی می شود، همچنین باعث افزایش تولید خودرو و کاهش قیمت خودرو خواهد شد.

منبع: نماینده

کلیدواژه: علی نیکزاد فولاد مجلس نایب رئيس مجلس تولید فولاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت namayande.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «نماینده» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۰۰۲۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش سه برابری ظرفیت تبادل برق ایران و ترکمنستان

به گزارش گروه اقتصاد خبرگزاری علم و فناوری آنا از شرکت تولید، انتقال و توزیع نیروی برق (توانیر)، مهرداد اقلیمی گفت: در جهت پیگیری و توسعه همکاری‌های صنعت برق و انرژی دو کشور ایران و ترکمنستان، هیاتی از این کشور وارد تهران شد.

وی ادامه داد: باهدف توسعه مناسبات دو کشور در حوزه برق و انرژی نشستی در شرکت توانیر برگزار و طی آن دو طرف در خصوص توسعه ظرفیت‌های مشترک، روند تسهیل تأمین منابع مالی احداث طرح خط سوم ارتباطی بین دو کشور بحث و تبادل نظر کردند.

مدیرکل دفتر تجارت خارجی برق شرکت توانیر با بیان این که با احداث و بهره‌برداری از خط مذکور ظرفیت ارتباط الکتریکی بین دو کشور همسایه به حدود سه برابر افزایش می‌یابد، گفت: در این زمینه مطابق مناقصه برگزار شده از سوی طرف ترکمنی، پیمانکار ایرانی انتخاب و مقرر شده تا احداث بخش ترکمنستان خط انتقال سرخس (ایران) - ماری (ترکمنستان) به طول ۱۵۵ کیلومتر تا دو سال آینده احداث و تکمیل شود.

وی ادامه داد: بخش ایرانی این خط انتقال پیش‌ازاین احداث و تکمیل شده است.

مدیرکل دفتر تجارت خارجی برق شرکت توانیر خاطرنشان کرد: با احداث و تکمیل خط مذکور، ترانزیت برق ترکمنستان به کشور‌های ثالث از طریق شبکه سراسری برق ایران نیز در دستور کار دو طرف قرار خواهد گرفت.

به گفته اقلیمی، همچنین در جهت راهبرد توسعه و تقویت همکاری با کشور‌های همسایه در زمینه صدور کالا و تجهیزات برقی و خدمات فنی مهندسی بین دو طرف مذاکراتی انجام و توافق شد از ظرفیت‌های تجاری و اقتصادی شرکت‌های فعال و توانمند ایرانی در این بخش استفاده شود.

در این نشست همچنین تطبیق حساب‌های مالی میان دو کشور انجام و نهایی شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تعاملات سایپا با فولاد مبارکه در راستای افزایش ۱۰۰ درصدی تولید خودرو
  • ساخت ۱۰۰ هزار واحد مسکونی در سه نوع متفاوت
  • واحدهای تولید فولاد در هرمزگان ۳۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته‌اند
  • افزایش تولید فولاد خام ایران
  • افزایش سه برابری ظرفیت تبادل برق ایران و ترکمنستان
  • ◄ تـامـلی بر موضوع آزاد سـازی نرخ بلیت هواپیما باتوجه به تـجربه دیگر کشـورها
  • فشار دلالان برای حفظ سود چند صد میلیونی از پارس/ چرا زیان خودروساز و سهامداران دیده نمی‌شود؟
  • فولاد خوزستان چرا هدف تحریم‌ها قرار گرفت؟
  • ماجرای دنباله دار افزایش ۵۰ درصدی قیمت پژو پارس؛ وزیر صمت و شورای رقابت چه می گویند؟ | قیمت های جدید را ببینید
  • قیمت خودرو‌های تسلا کاهش می‌یابد