Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «انرژی امروز»
2024-04-27@01:05:52 GMT

چشم امید هیدروژن سبز به توسعه مزارع بادی است

تاریخ انتشار: ۲۲ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۲۰۳۰۷۵

چشم امید هیدروژن سبز به توسعه مزارع بادی است

زیمنس گومسا انتظار دارد که تا سال 2030 هزینه هیدروژن سبزی تاسیسات ساحلی آن و تا سال 2035 هزینه تولید هیدروژن سبز تاسیسات فراساحلی آن با هزینه تولید هیدروژن خاکستری برابری کند.

به گزارش «انرژی امروز» از وال استریت ژورنال، جایگزینی سوخت‌های فسیلی با هیدروژن سبز در اقتصاد چیزی شبیه به جور کردن پازل‌ها در کنار هم است: وقتی چند تکه کوچک به هم وصل شد، در کنار هم قرار دادن بقیه بسیار آسان‌تر خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

زیمنس گومسا یکی از این شرکت هایی است که در حال جور کردن پازل‌ها در کنار هم است.

شرکت انرژی های تجدیدپذیر زیمنس گومسا در حال توسعه و تولید توربین‌های بادی است که هیدروژن تولید خواهند کرد. این شرکت تاسیساتی در فراساحلی و ساحلی دانمارک دارد.

روز چهارشنبه این شرکت گزارشی منتشر کرده است که از نحوه توسعه هیدروژن سبز از طریق «راه‌حل های باد-به- هیدروژن» تولید می شود.

هیدروژن سبز برای رسیدن به شاخص ‌های انتشارات صفر خالص تا سال 2050 ضروری است. از طرفی این راه حل ها ظرفیت کربن‌زدایی از بخش های مصرف کننده برق چون فولادسازی را بالا می برد، در کنار آن امکان ذخیره سازی انرژی و حمل و نقل همانند آنچه در مباحث نفت و گاز پیش می آید هم فراهم خواهد آمد.

اما هنوز هم یکی از بزرگ ترین مشکلات پیش روی تولید هیدروژن سبز، هزینه بالای آن نسبت به هیدروژن خاکستری است که از طریق نفت و گاز تولید شده است. در هیدروژن خاکستری، کربن تولیدی از سوخت مصرفی جذب می شود.

اگر هزینه های هیدروژن سبز کاهش یابد مشتریان آن نه فقط در میان خریداران هیدروژن خاکستری بلکه در میان خریداران سوخت های فسیلی نیز بیشتر خواهد شد.

زیمنس گومسا انتظار دارد که تا سال 2030 هزینه هیدروژن سبزی تاسیسات ساحلی آن و تا سال 2035 هزینه تولید هیدروژن سبز تاسیسات فراساحلی آن با هزینه تولید هیدروژن خاکستری برابری کند.

تولید هیدروژن در کنار منابع تولید برق در هزینه های و اتلاف برق کابل‌های انتقال صرفه‌جویی خواهد کرد. از طرفی هزینه حمل و نقل هیدروژن از طریق خطوط لوله یک دهم هزینه انتقال و توزیع برق است.

این امرباعث خواهد شد سایت های دورافتاده که هزینه استقرار کابل های انتقال برق در آنها بالاست، اما ظرفیت وزش باد نیز در این سایت ها زیاد است توسعه یابند.

یک راه دیگر هم این است که یک هاب بزرگ الکترولیز در کنار مجتمع صنعتی ایجاد شود. در نتیجه هزینه انتقال و توزیع بسیار کاهش می یابد. اروپا اکنون به دنبال ایجاد چنین تاسیساتی است.

برچسب هاانرژی امروز انرژی های تجدیدپذیر توربین بادی فراساحلی شناور زیمنس (Siemens) زیمنس گومسا Siemens Gamesa مزرعه بادی فراساحلی

منبع: انرژی امروز

کلیدواژه: انرژی امروز انرژی های تجدیدپذیر زیمنس Siemens مزرعه بادی فراساحلی آسیا اروپا اقتصاد انرژی امروز ایران بین الملل تحریم خبرگزاری بین المللی خبرگزاری داخلی خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا ریاست جمهوری سازمان های بین المللی سایتهای اینترنتی شرکت ملی نفت ایران NIOC شرکت های بین المللی مجلس شورای اسلامی وزارت نفت وزارت نیرو هزینه تولید هیدروژن هیدروژن سبز تا سال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت energytoday.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «انرژی امروز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۰۳۰۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش سال گارانتی خودرو‌ها برای مردم هزینه دارد؟

مدیرکل دفتر خدمات فنی مهندسی وزارت صمت با تاکید بر اینکه افزایش سال گارانتی خودرو‌ها برای مردم هیچ هزینه‌ای به همراه نخواهد داشت، گفت: در صورت بروز تخلفاتی مانند دریافت هزینه‌های مضاعف برای این کار، مصرف‌کنندگان می‌توانند با مراجعه به سامانه irangs.ir اقدام به ثبت شکایت کنند.

گروه صنعت، معدن وتجارت بازارنیوز- سعید ترکاشوند؛ «حمید محله‌ای» مدیرکل دفتر خدمات فنی مهندسی وزارت صمت در گفتگو با بازارنیوز پیرامون افزایش گارانتی خودرو‌ها و تاثیر آن بر کاهش هزینه مردم اظهار کرد: قیمت خودرو‌ها مصوب است و افزایش سال‌های گارانتی آن‌ها تاثیری بر قیمت اتومبیل و یا سایر هزینه‌های مصرف‌کنندگان نخواهد گذاشت. این تصمیم بالاعکس هزینه مردم را هم کاهش می‌دهد.


مدیرکل دفتر خدمات فنی مهندسی وزارت صمت در پاسخ به این سال که آیا افزایش سال گارانتی خودرو تاثیری در بهبود وضعیت کیفی قطعات اتومبیل خواهد داشت یا خیر، گفت: تصمیم‌گیری درباره کیفیت قطعات بر عهده تولیدکنندگان و یا واردکنندگان این کالا است. در این بخش مباحث مربوط به استاندارد و همچنین نوع تولید آن‌ها توسط معاونت تولید مورد توجه قرار می‌گیرد.


وی تصریح کرد: کالایی که در ابتدا امر شناسه‌ای را دریافت و سپس مجوز تولید را اخذ می‌کند از حداقل استاندارد‌ها ویا کیفیت لازم برای تولید و عرضه برخوردار است. پافشاری بر افزایش کیفیت گارانتی قطعات خودرو به این خاطر صورت می‌گیرد که تولیدکننده و یا وارد کننده مجبور شوند تعداد خدمات پس از فروش کالای خود را بالا ببرند. یک تولید کننده وقتی ببیند که در خصوص یک قطعه خودرو دائما در حال دادن هزینه مضاعف باشد، غیر مستقیم در راستای افزایش کیفیت آن حرکت خواهد کرد.


محله‌ای همچنین درباره تخلفات مربوط به این بخش مانند دریافت هزینه‌های مضاعف از مصرف‌کنندگان برای افزایش گارانتی خودرو هم گفت: شاکیان این قبیل موضوعات می‌توانند در سامانه irangs.ir اقدام به ثبت شکایت کنند. پس از بررسی کارشناسی شده این شکایت‌ها اگر ادعای فرد شاکی درست باشد، شرکت ارائه دهنده گارانتی باید رضایت او را جلب کند.


این مقام مسئول درباره روند رسیدگی به این شکایت هم توضیح داد: روند رسیدگی به این شکایت‌ها در دو مرحله صورت می‌گیرد. در نخستین مرحله سعی می‌شود که بدون تشکیل پرونده حقوقی و با ارجاع موضوعات مطرح شده به خود شرکت‌های ارائه دهنده خدمات پس از فروش، ظرف مدت هفت روز رضایت فرد شاکی جلب شود.


وی در پایان خاطرنشان کرد: اگر روند بررسی شکایات در مرحله نخست به نتیجه مطلوبی ختم نشد، این دست موارد با ارجاع به سامانه ۱۲۴ سازمان حمایت از مصرف‌کننده و تولیدکننده و تشکیل پرونده حقوقی توسط کمیسیون حل اختلاف و سازمان تعزیرات حکومتی مورد بررسی قرار می‌گیرد و در نهایت پیرامون آن رای صادر می‌شود.


پایان پیام//

نام نویسنده: برچسب ها: خودرو ، گارانتی خودرو ، وزارت صمت ، خدمات پس از فروش ، کیفیت خودرو ، قطعات خودرو لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000T9S

دیگر خبرها

  • رهاسازی ۷ هزار قطعه ماهی گرمابی در مزارع شیروان
  • تامین مولد سالم تولید ایمن و پایدار را به‌دنبال دارد
  • تولید ۵.۵تن گندم آبی در هر هکتار از مزارع لرستان
  • ۹۵ میلیارد تومان صرف خرید تجهیزات مدارس چهارمحال وبختیاری شد
  • چگونه کشور‌های جهان از خورشید طلا و از باد پول می‌سازند؟
  • توسعه مزارع تولید چوب در کرمانشاه
  • چگونه کشور‌های جهان از خورشید طلا و از باد پول می‌سازند؟!
  • غول‌های آهنی در مزارع: نگاهی به فرآیند تولید تراکتورهای غول پیکر (فیلم)
  • افزایش سال گارانتی خودرو‌ها برای مردم هزینه دارد؟
  • ساخت ۳۰ دستگاه برج و قطعات فنی توربین بادی در ماشین‌سازی اراک