Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران آنلاین»
2024-04-26@00:17:42 GMT

مهرعلیزاده: رأی مردم باید در جامعه حاکم باشد

تاریخ انتشار: ۲۲ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۲۰۵۵۲۶

مهرعلیزاده: رأی مردم باید در جامعه حاکم باشد

نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری کشور با بیان اینکه رأی مردم باید بر جامعه حاکم باشد، گفت: جمهوریت یعنی رأی، نظر و فکر مردم و اگر این نباشد افتاده‌ایم و از ایرانیت و اسلامیتمان خبری نیست.

محسن مهرعلیزاده عصر شنبه ۲۲ خردادماه در گفتگوی تلویزیونی خود با همدانی‌ها از سیمای همدان، با بیان اینکه مردم باید به کار و تلاش و کوشش رأی بدهند، اظهار کرد: مردم به کسی که نمی‌خواهد زور بگوید و خود را تحمیل کند بلکه می‌خواهد بر تکیه بر مهربانی، کاردانی و فداکاری آنها زندگی را برایشان فراهم کند، رأی دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: مردم ایران به کسی رأی دهند که نمی‌خواهد با تنگ نظری‌ها هر کسی را که با جریان فکری‌اش همسو نیست، حذف کند بلکه دست همه ایرانی‌ها را به گرمی می‌فشارد مشروط به اینکه پای کار باشد.

مهرعلیزاده با اشاره اینکه اسم دولت بنده «دولت زندگی» است، تصریح کرد: دولت زندگی، دولت زندگی با معیشت مناسب ایرانی، زندگی پر افتخار، زندگی با دانش، زندگی بدون شنیدن زور، زندگی با آزادگی، زندگی پر نشاط، زندگی بدون نفرت، زندگی بدون معیشت خراب، زندگی بدون نگرانی از آینده فرزندان، زندگی امیدوار، زندگی با سلامتی و تندرستی و بدون تنش با دنیا و همسایه‌ها است.

وی یادآور شد: مردم ایران سلحشور، صلح‌جو و ‌باغیرت هستند اما اگر کسی با آنها عناد و دشمنی ورزد برخورد سنگینی می‌کنند و فرقی نمی‌کند دشمن خارجی باشد یا دشمن ناشی از کینه‌توزی‌ها و تنگ‌نظری‌های داخلی.

این نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری کشور با بیان اینکه رأی مردم باید بر جامعه حاکم باشد، گفت: جمهوریت یعنی رأی و نظر و فکر مردم و اگر این نباشد افتاده‌ایم و از ایرانیت و اسلامیتمان خبری نیست. 

مهرعلیزاده با اشاره به اینکه در دهه‌های اخیر غیرت و مردانگی مردم در حفظ کیان کشور، حفظ مرزها، حفظ تمامیت ارزی کشور و حفظ حریم دین مشاهده شد، افزود: ملت ایران در دوران دفاع مقدس ۲۴۰ هزار شهید تقدیم کردند و فشار شدیدی بر آنها تحمل شد اما دست به دست هم دادند و پیروز شدند.

وی مطرح کرد: هم اکنون شرایط کشور شرایط خیلی مناسبی نیست اما ایرانی باغیرت و با همت، جوانان عاقل و آگاه و منابع ارزشمند انسانی و خدادادی، نسبت بالای جمعیت جوان، موقعیت جغرافیایی در کشور وجود دارد و آنچه نداریم برنامه عملیاتی و قابل عمل برای اداره کشور در دوران‌های مختلف دولت‌های مختلف بوده است.

مهرعلیزاده اضافه کرد: با همه احترامی که برای دولت‌های قبل و زحمت‌هایشان قائل هستیم اما حاصل کار امروز در بخش عظیمی از جامعه فقر، تنگدستی، بیکاری، فاصله بسیار شدید درآمد و هزینه‌های خانوار و شکاف عمیق مردم با مردم و مردم با دولت و کشمکش‌های داخلی است.

وی با بیان اینکه امروز باید تصمیم بگیریم به دور از همه عیب‌ها و ناکارآمدی‌ها، دولتی کاربلد، باغیرت کاری، با برنامه‌ کار، به دور از حزب سالاری و خویشاوند سالاری انتخاب کنیم، گفت: باید دولتی را انتخاب کنیم که از هر کسی در مسیر آن قرار می‌گیرد استفاده کند ضمن اینکه باید از جوان‌ها و بانوان بیشتر استفاده شود.

مهرعلیزاده با بیان اینکه برای اداره کشور برنامه اقتصاد اجتماعی دارم، اظهار کرد: برنامه اقتصاد اجتماعی برنامه‌ای است که اجازه فعالیت اقتصادی و رقابت را می‌دهد اما اجازه نمی‌دهد قشر ضعیف زیر فقر اقتصادی له شود و از مردم حمایت می‌کند حتی با پرداخت پنج برابری یارانه‌ها که قول آن را داده‌ام.

وی با بیان اینکه دولت من ادامه دولت اصلاحات و دولت سوم خاتمی است، خاطرنشان کرد: دولت اصلاحات دولتی بود در دنیا به آن افتخار می‌کردیم، در آن دولت گرانی و تورم کنترل شده بود و ارزش ریال در مقابل دلار در هشت سال ثابت بود، همچنین نشاط اجتماعی و مراودات اجتماعی از افتخارات دولت اصلاحات بود.

مهرعلیزاده در ادامه بیان کرد: به عنوان معاون دولت اصلاحات با سابقه ۴۲ ساله در زمینه‌های مختلف، آمده‌ام همان راه را برای جوانان احیاء کنم و نمی‌خواهم کسی زور بشنود و کسی به خود اجازه دهد زور بگوید و تمامیت خواهی در کشور بماند و ادامه پیدا کند، باید شفاف باشیم و با مردم و در اختیار مردم باشیم و اطلاعات هم در اختیار مردم باشد.

وی با بیان اینکه باید فساد را ریشه‌کن کنیم، رانت را از بین ببریم و قانون را در کشور حاکم کنیم و مردم حاکم باشند، افزود: ایرانیان زندگی آبرومند می‌خواهند و زندگی شرافتمندانه انسانی برازنده ایرانی است، این مقطع، مقطع حساس تغییر در تاریخ است و اگر این‌گونه تغییر پیدا کند ایران به جایگاهی که برازنده ایرانی است خواهد رسید./ ایسنا 

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: دولت اصلاحات زندگی بدون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۰۵۵۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکنش همتی به سخنان قالیباف: با علل تورم که موجب سفته بازی است مقابله کنید/ زندگی را برای مردم سخت و پیچیده نکنید

به گزارش جماران؛ عبدالناصر همتی رییس پیشین بانک مرکزی نوشت: رئیس مجلس گفته اند؛ مالیات بر سوداگری شامل ۰/۵ درصد جامعه میشود و نگرانی ندارد!

حتی اگر درصد اعلامی درست هم  باشد، این نوع اظهار نظر بی توجهی به کار کرد علم اقتصاد و انتقال اثرات غیر مستقیم این نوع از مالیات ها به سایر طبقات جامعه و فراهم شدن اسباب خروج سرمایه از کشور است.

در واقع بر مبنای مالیات بر عایدی سرمایه از کسانى که به حکم عقل،در مقابل تورم از خودحفاظت می کنند، مالیات گرفته و صرفِ مخارجی میکنند که  غالباً برای رشد اقتصادی زیانبار هستند . 

بهتر است به جای این اقدامات، با علل تورم که موجب سفته بازی است، مقابله کنید و این قدر هم زندگی را برای مردم سخت و پیچیده نکنید! 

 

دیگر خبرها

  • علیرضابیگی: دولت مشکلاتش را به سفره مردم منتقل کرد
  • کنایه سنگین همتی به سخنان قالیباف/ زندگی را برای مردم سخت و پیچیده نکنید
  • علیرضابیگی: دولت رئیسی ناکارآمدی و مشکلاتش را به سفره مردم منتقل کرده
  • واکنش همتی به سخنان قالیباف: زندگی را برای مردم سخت و پیچیده نکنید
  • واکنش همتی به سخنان قالیباف: با علل تورم که موجب سفته بازی است مقابله کنید/ زندگی را برای مردم سخت و پیچیده نکنید
  • تاثیر فرهنگ ‌بر سلامت خانواده ‌
  • تاثیر فرهنگ فرهنگ ‌بر سلامت خانواده ‌
  • دهه نود بدترین دهه زندگی مردم بود
  • اسحاق جهانگیری: دهه نود بدترین دهه زندگی مردم ایران بود | سال ۱۳۹۵ استثنا بود
  • ملت که نباید همیشه در شعب ابی طالب زندگی کنند