Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استانها- یکی از بانوان صنعتگر استان البرز روایتی از بازگشت دستگاه خارج شده از کارخانه خود به خاطر بدهی ۳۷ میلیونی خبر داد و گفت: این کارخانه با تصمیمات قضایی دادگستری از تعطیلی نجات یافت. - اخبار استانها -

فاطمه علی اکبر در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در  کرج،  اظهار داشت: از سال 90 کار تولید را در شهرک صنعتی اشتهارد آغاز کردیم و تولیدات این کارخانه ظروف یکبار مصرف از جمله لیوان‌های کاغذی در اشکال و ابعاد مختلف است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه تا قبل از شیوع کرونا تولیدات این کارخانه به چند کشور  از جمله عمان، آذربایجان و عراق صادر می شد ، بیان کرد :  مشتریان زیادی در ایام اربعین حسینی   از عراق داشتیم.

مدیرعامل این کارخانه تولید ظروف یکبار مصرف کاغذی با اشاره به اینکه سرپرست خانوار است ، بیان کرد: بعد از فوت فرزند پسر خود در سانحه رانندگی با این هدف که در حد توان با راه اندازی یک کار تولیدی برای دیگر پسران جامعه اشتغال آفرینی داشته باشد، کارخانه تولید ظروف یکبار مصرف کاغذی را پایه ریزی کرد.

نیکزاد: بسیاری از جوانان به ناحق بیکار‌ند / تیم اقتصادی آیت‌الله رئیسی تولیدمحور است‌اولویت‌های سلامت در دولت سیزدهم؛ 4 مانع بزرگ بر سر راه فعالان حوزه تجهیزات پزشکی/ امکان تولید 5 میلیارد دلار تجهیزات پزشکی در کشورتجلیل از کارآفرینان و پیشکسوتان صنایع دستی استان فارس؛ مستند فعالیت کارگاه‌های تولیدی بزرگ تولید می‌شود

وی با این توضیح که برای راه اندازی کارخانه تولید ظروف یکبار مصرف کاغذی با مسیر پر پیچ و خمی مواجه بوده است ، گفت: در سال‌های نخست فعالیت کارخانه چون بیشتر مواد

اولیه مورد نیاز آن وارداتی و خارحی بود و از طرفی موضوع نوسانات ارزی بروز کرد با مشکلات زیادی روبرو شدند، از طرفی خرید تجهیزات و دستگاه‌های خط تولید هم آسان نبود.

علی اکبر با بیان اینکه تا سال 97 و قبل از همه گیری کرونا صادرات این کارخانه سالانه بالغ بر چندین کانتینر در ماه بوده است ، عنوان کرد: در ماه پایانی سال 98 و به مدت حدود 8 ماه فعالیت این کارخانه تولید ظروف یکبار مصرف کاغذی متوقف شد.

مدیرعامل این کارخانه گفت: در این میان بابت یک بدهی 37 میلیون تومانی به یک نفر، متاسفانه دستگاه تولید لیوان یکبار مصرف کاغذی کارخانه یا همان فرمینگ که یکی از دستگاه‌های حیاتی و مهم تولید است و قیمت کارکرده آن حدود 300 میلیون تومان است، توقیف و ضبط شد.

وی بیان کرد: علیرغم صحبتهایی که با طلبکار این کارخانه داشتیم مهلتی برای پرداخت بدهی گرفتیم اما قبل از مهلت داده شده با طرح شکایت طلبکار دستگاه کارخانه ضبط و توقیف شد.

علی اکبر تاکید کرد: به دنبال توقیف دستگاه تولید لیوان یکبار مصرف که کار تبدیل کاغذ به لیوان را انجام می‌دهد ، به دادستانی مراجعه کرده و خواستار رسیدگی قضائی شدیم، خوشبختانه با پیگیری‌های انجام شده در سطح دادگستری استان و شهرستان اشتهارد و طرح مشکل کارخانه مساعدت لازم برای بازگشت دستگاه فوق انجام شد و قدردان این زحمات هستیم.

وی با بیان اینکه امسال با توانی مضاعف نسبت به گذشته چرخه فعالیت کارخانه ادامه می یابد ، افزود: در حال حاضر با افزایش سطح تولید مواد اولیه مورد نیاز ساخت ظروف یکبار مصرف از جمله کاغذ مشکلی در تامین این مواد نداریم ، اما تنها مشکل ما نوسانات شدید قیمت کاغذ در ماه‌های اخیر است.نوعی سردرگمی مواجه کرده است که امیدواریم این مسائل تا حدودی مرتفع شود.

انتهای پیام/ ع

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۱۱۱۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جلوگیری از بیکار شدن ۷۸۰۰ کارگر استان مرکزی در سال گذشته

ایسنا/مرکزی رئیس کل دادگستری استان مرکزی گفت: در ۱۱ ماهه سال گذشته، ۹ واحد تولیدی و صنعتی تعطیل و نیمه تعطیل به چرخه تولید بازگشته‌اند و از بیکاری ۷۸۰۰ نفر جلوگیری و برای ۶۵۰۰ نفر اشتغال جدید ایجاد شده و فرایند تولید و اشتغال در استان حفظ شده است.

حجت الاسلام جزائی در گفت و گو با ایسنا، درخصوص اقدامات دبیرخانه اقتصاد مقاومتی دادگستری استان در سال گذشته، اظهار کرد: استان مرکزی با برخورداری از سه هزار و ۱۰۰ واحد تولیدی، صنعتی و صنایع بزرگ و مادرتخصصی مرتبط با صنایع نفت و گاز، صنایع خودروسازی و قطعات خودرو، تولید آلومینیوم، نیروگاه حرارتی، پالایشگاه، پتروشیمی، صنایع شیمیایی صنایع تبدیلی و... از قطب‌های صنعتی کشور است.

وی افزود: بر این اساس، ستاد اقتصاد مقاومتی دادگستری استان تلاش می کند در حد توان و اقتضائات قانونی و با هماهنگی و همراهی دستگاه‌های اجرایی مرتبط، مشکلات واحدهای تولیدی و صنعتی را بویژه در حوزه حقوقی و قضائی مرتفع کند.

جزائی گفت: در این راستا، در ۱۱ ماهه سال ۱۴۰۲ دستور ترخیص و تعیین تکلیف بیش از ۹۰ درصد کالاهای مورد نیاز بخش تولید که در گمرکات استان به دلایل مختلف رسوب شده بود، صادر و موضوع با پیگیری و مصوبات ستاد استانی اقتصاد مقاومتی دادگستری استان و مساعدت مسئولین استانی تعیین تکلیف شد.

به گفته وی، در سال گذشته مشکلات بیش از ۱۵۰ واحد تولیدی صنعتی استان در حوزه های مختلف و به ویژه مباحث حقوقی و قضایی، پیگیری و با وجود مشکلات اقتصادی، از تعطیلی و ایجاد مشکل برای ۷۲ واحد تولیدی و صنعتی در استان مرکزی ممانعت به عمل آمده است.

 انتهای پیام

دیگر خبرها

  • اثر نامطلوب قطعی برق صنایع بر معیشت مردم
  • صدور دستور قضایی برای تعقیب کیفری متخلفان حوزه شهری البرز‌
  • آغاز به کار واحد کشتارگاه صنعتی در شهرستان فسا
  • واحد کشتارگاه صنعتی در فسا بار دیگر آغاز به کار کرد/ اشتغال ۱۰۰ کارگر
  • کشتارگاه طیور فسا با ۱۰۰ کارگر به چرخه تولید بازگشت
  • بازگشت واحد تولیدی فرآورده‌های گوشتی سامان به چرخه تولید
  • جلوگیری از بیکار شدن ۷۸۰۰ کارگر استان مرکزی در سال گذشته
  • یک واحد تولیدی چهارمحال و بختیاری پس از ۷سال به چرخه تولید برگشت
  • خروج واحد تولیدی مکمل غذایی دام و طیور بعد از ۶ سال از ورشکستگی با حمایت دستگاه قضا
  • احیا ۱۶ واحد تولیدی و صنعتی در استان اردبیل