Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، علیرضا زالی، فرمانده ستاد مقابله با کرونا در تهران درباره مشکلات اساسی که در آموزش پزشکی به دلیل وجود کرونا وجود دارد، اظهار کرد: گروهی که امسال در دانشگاه شهید بهشتی جزو برترین قرار گرفتند گروه بیهوشی و مراقبت‌های ویژه بودند، زیرا بیشترین بار و فشار کاری روی این افراد قرار داشته و دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



او افزود: تعداد زیادی از کارکنان این بخش شهید شدند و علی‌رغم تمام این مشکلات، همکاران ما توانستند کار آموزش را به خوبی انجام دهند. مشکل اصلی که ما داریم موضوع گره خوردن بحث آموزش و درمان بوده که مدت‌هاست با هم برخورد کرده است و ما امیدواریم که در آینده برای بهتر شدن شرایط همکاران این گره کور باز شود.

زالی ادامه داد: آموزش به شیوه‌های آنلاین و مجازی در کل دنیا رخ داده است و تصور می‌شود این نوع روش ادامه پیدا کند. در حال حاضر آموزش مجازی در دانشگاه شهید بهشتی نهادینه شده و از این به بعد دستاورد‌های آموزشی و شیوه‌های آموزش به روش‌های غیر حضوری را خواهیم داشت.

فرمانده ستاد مقابله با کرونا در تهران بیان کرد: در حال حاضر مشکلات ما مربوط به رشته‌های تخصصی و بالینی است، وقتی که حرف از آموزش مجازی می‌شود تنها جایی که ما خیلی ضعف داریم و توانایی انطباق آن با آموزش مجازی را نداریم، به دستیاران و رزیدنت‌ها مربوط می‌شود. این افراد باید جراحی یا بیهوشی را یاد بگیرند که قسمتی از آموزش آن‌ها باید به صورت حضوری انجام شود و این همان بخشی است که در آن نقص وجود دارد.

او گفت: مشکل دیگر درآمد کم دستیاران بالینی است که با توجه به درگیری زیاد آن‌ها در بخش‌های مختلف، باعث شده فارغ‌التحصیلان کمتر گرایش به ماندن در این بخش داشته باشند. رشته‌هایی مثل داخلی، اطفال، طب اورژانس، برخی رشته‌های جراحی مانند جراحی اطفال و بخصوص رشته بیهوشی کمتر از سایر رشته‌ها شاهد تقاضای دستیاری در آن‌ها هستیم و این موضوعی است که باید درباره آن تحقیق و چاره‌ای برای حل آن اندیشیده شود.

زالی بیان کرد: مشکلات آموزش مجازی به صورت عام و تخصصی برای دانشجویان به مسائل زیر ساختی مربوط می‌شود. ممکن است مشکلات زیر ساختی در سایر کشور‌ها هم وجود داشته باشد که مهم‌ترین آن‌ها در ایران به پهنای باند و خلل‌های هزینه‌ها مربوط می‌شود. اما بر اساس گزارش‌های منتشر شده از سراسر کشور و به خصوص دانشگاه شهید بهشتی، این روند به سرعت در بخش آموزش‌های آنلاین، آفلاین و تعاملی رشد کرده است.

فرمانده ستاد مقابله با کرونا در تهران افزود: موضوع زیر ساخت تا حدی پیگیری شده و مشکل هزینه‌ها را نیز باید در جای دیگری پیگیری کرد تا با کاهش هزینه‌ها همه افراد بتوانند از این آموزش‌ها بهره‌مند شوند.

واکسینه شدن دانشگاهیان کافی نیست

او گفت: خوشبختانه پوشش واکسیناسیون استادان و دانشجویان تا پایان شهریور کامل خواهد شد، یعنی حتی ما دانشجویان ترم اول که دروس آن‌ها تئوری بوده را نیز فراخوان کردیم و این افراد نیز تا انتهای تابستان واکسینه خواهند شد، اما برای حضوری شدن کلاس‌ها لازم است واکسیناسیون همه جانبه اتفاق بیفتد یعنی فقط واکسینه شدن دانشجویان، استادان و کارکنان دانشگاه کافی نیست.

زالی بیان کرد: به طور قطعی نمی‌توان گفت که از اول مهر کلاس حضوری خواهیم داشت یا خیر. عمده آموزش‌های بالینی که وابسته به حضور است در دوران شیوع ویروس کرونا با فراز و نشیب‌هایی همراه بود و با افزایش شیوع شاهد کاهش حضور دانشجویان بودیم.

او ادامه داد: در حال حاضر دستیاران و انترن‌ها به طور کامل در بالین حضور دارند. ما روند آموزش را در شرایط قرمز به طور کامل متوقف کردیم و حالا که وضعیت زرد یا نارنجی است دانشجویان ما وارد عرصه آموزش خواهند شد.

فرمانده ستاد مقابله با کرونا در تهران تصریح کرد: دانشجویان بالینی ما در حال حاضر به صورت حضوری در حال آموزش دیدن هستند. در تلاشیم تا با پوشش کامل واکسیناسیون، شاهد حضور مابقی دانشجویانی که دروس پایه دارند، باشیم.

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: علیرضا زالی دانشجویان فرمانده ستاد مقابله با کرونا در تهران آموزش مجازی حال حاضر رشته ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۱۱۴۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هاشمی: درباره اسم و شعار کاروان هفته آینده تصمیم می‌گیریم/ بودجه کمیته المپیک در پایان اسفند ابلاغ نشد+ فیلم

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری علم و فناوری آنا، مناف هاشمی در جمع خبرنگاران بعد از نشست اعضای هیئت اجرایی کمیته ملی المپیک گفت: خسروی‌وفا در این باره صحبت کرده است. انتظار نبود که چنین وضعیتی در بودجه کمیته بیفتد و شوک به کمیته المپیک وارد شود. بخشی از این رقم بودجه در لایحه اصلاح شد و قرار شد که بخشی از طریق کمیسیون فرهنگی پرداخت شود. امیدواریم با این دو اقدام، این گره‌ها باز شود. ما امیدوار به این هستیم. ما سال قبل یک رویداد و امسال سه رویداد داریم، طبیعی است اردوها بیشتر باشد.

وی افزود:  درخصوص بودجه هم کمیته المپیک رایزنی‌های خوبی داشت، اما آنچه به لایحه به مجلس رفت، یک بخشی از لایحه حذف شده بود که البته قسمتی از آن برگشت. شاید خیلی رشد در سال المپیک نداشته باشیم. البته همچنان منتظر هستیم تا در نهایت در امسال مشکلی نداشته باشیم.

دبیرکل کمیته ملی المپیک درباره کسب سهمیه ها بیان کرد: قرار شد حمایت‌ها ادامه داشته باشد و تلاش کنیم رشته‌هایی مثل دوومیدانی و صخره نوردی و تنیس روی میز را بیشتر حمایت کنیم تا سهمیه‌ها که 31+1 سهمیه است، افزایش پیدا کند. حتی رشته‌های والیبال ساحلی و والیبال هم تلاش می‌کنند و حتی از طریق وایلد کارت سهمیه بگیریم. امیدواریم بیش از 35 سهمیه بگیریم.

وی درباره متفاوت بودن حقوق برخی ورزشکاران در رشته‌های مختلف و برخی از گلایه ها گفت: امروز روی این موضوع بحث شد. در بسته حمایتی از ورزشکاران 3 نکته وجود دارد، حقوق، سرانه اردویی و چیزهای دیگر. 6 شاخص لحاظ شده که از جمله آنها نتایج ورزشکاران، مدال‌های قبلی، اقدامات فرهنگی و ... هستند. مرکز نظارت بر این مسائل نظارت دارد. کف پرداختی 15 میلیون است و سایر ارقام با نظر فدراسیون و مرکز نظارت پرداخت می‌شود و دو 25 میلیون ممکن است اضافه شود. ما ورزشکاری هم داریم که حتی بیش از 150 میلیون حقوق می‌گیرد.

دبیرکل کمیته ملی المپیک افزود: زمانی که کسب سهمیه شود، پول پرداخت می‌شود، اما اگر مدال‌های آنها از پیش‌بینی بهتر باشد، ارقام قبلی پرداخت می‌شود. این انگیزه می‌دهد تا ورزشکاران تلاش کنند پول بیشتری بگیرند. چالشی در بحث اعزام و پرداخت حقوق ورزشکاران نداریم.

هاشمی درباره مصوبات نشست هیات اجرایی بیان کرد: این نخستین جلسه هیئت اجرایی در سال جدید برگزار شد. دلیل تأخیر این بود که بودجه کمیته ملی المپیک ابلاغ نشده بود. ما امسال 3 رویداد داریم و منتظر بودم که عدد و رقم مشخص شود و برنامه‌ریزی کنیم و منابع را تخصیص بدهیم و نحوه پاداش‌ها مشخص کنیم. این دلیل تاخیر یکی از جلسات بود که به امروز موکول شد. امروز گزارش مفصلی از ثبت‌نام‌ها و کسب سهمیه‌ها و بازدیدها از دهکده پاریس و جلسه آنلاین با کمیته برگزاری ارائه شد.

هاشمی در ادامه افزود: گزارش دوم درخصوص بازی‌های داخل سال آسیا بود که 38 رشته حضور دارد و ما 32 رشته را مدنظر داریم که به کمیته برگزاری مسابقات اعلام کردیم. ملاک اصلی اعزام رشته‌هایی است که طلا بگیرند و این اولویت هیئت اجرایی است تا جایگاه سوم دوره قبل را حفظ و ارتقا بدهیم. تا تعیین قطعی بودجه به فدراسیون ها گفتیم که بخشی از منابع را خودشان باید تأمین کنند.

هاشمی درباره دیگر مباحث جلسه نیز گفت: در جلسه امروز، دو سه موضوع دیگر هم مطرح شد. یکی از آنها بحث حق الجلسات برای تدریس‌ها بود که قرار شد در نشست بعدی نهایی کنیم. درخصوص اسم و شعار کاروان هم در نشست فوق‌العاده دو هفته آینده تصمیم می‌گیریم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اعلام آمادگی دانشگاه مطرح ایرانی برای آموزش زبان فارسی به دانشجویان اخراجی آمریکا
  • مسابقات ورزشی جام شهدای مهارت در البرز پایان یافت
  • دانشگاه شیراز آماده جذب دانشجویان اخراجی دانشگاه‌های آمریکا و اروپا
  • کیفیت رشته‌های پیراپزشکی ضامن سلامتی جامعه است
  • مطالبات تمام داروخانه‌ها پرداخت شد
  • مهلت ثبت نام پذیرش بدون آزمون کارشناسی ارشد پیام نور تمدید شد
  • مهلت انتخاب رشته آزمون دکتری امروز به پایان می‌رسد
  • همایش روانشناسی در دانشگاه آزاد قم برگزار شد
  • کار تن‌هاخ در یونایتد با اخراج رونالدو تمام شد!
  • هاشمی: درباره اسم و شعار کاروان هفته آینده تصمیم می‌گیریم/ بودجه کمیته المپیک در پایان اسفند ابلاغ نشد+ فیلم