Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش باشگاه خبرنگاران دانشجویی ایران (ایسکانیوز)، غلامحسین رحیمی در سفر به استان گیلان ضمن بازدید از بخش‌های مختلف پارک علم و فناوری گیلان و پروژه توسعه زیرساخت‌های طرح جامع این پارک، مراکز رشد این استان شامل مجتمع نیمه صنعتی فشتام و مرکز رشد صنایع خلاق رشت و مرکز رشد واحدهای فناوری بندر انزلی، با مدیران این شرکت های فناور و دانش بنیان دیدار و گفت‌وگو کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم با بیان اینکه هم اکنون در کل کشور ۴۹ پارک علم و فناوری ایجاد شده و هر یک از استان های کشور یک پارک علم و فناوری مستقر در استان دارد، اظهار داشت: یکی از پارک های علم و فناوری رشد یافته و بسیار فعال ما در استان گیلان، همین پارک علم و فناوری گیلان است.

وی با اشاره به مدیریت پارک ها در کشور بیان داشت: عمده پارک‌های ما برخواسته از دانشگاه هستند، هم نیروی انسانی و هم مدیریت پارک‌ها، که بیشتر مدیران مراکزرشد و روسای پارک‌های کشور از اساتید دانشگاه هستند چراکه در دانشگاه هم از نظر علمی و هم از نظر اجرایی تجربه کسب کرده‌اند و خوشبختانه این امر سبب شده یک پیوند وسیع و مستمری را با نهادهای علمی و دانشگاه‌ها برقرار نمایند و این جای خرسندی دارند چون اگر شرکتی بخواهد دانش بنیان باشد باید ریشه در نهاد علمی داشته باشد واین بدان معنا است که ما از متن نهاد علمی و نهادهای دانشگاهی، نهادهای فناورانه استخراج کنیم و از متن نهادهای فناورانه، نهادهای دانش بنیان بیرون بیایند تا واحدهای تولیدی و اقتصادی رشد کنند.

رحیمی افزود: شرکت‌هایی که در پارک علم و فناوری گیلان هستند اکثراً از یک فضای محدود شروع کرده و الان دامنه فعالیت خود را به سطح استان و کشور و بعضاً به صورت برون مرزی گسترش داده‌اند و این یعنی از یک فضای علمی به یک فضای توسعه فناورانه و سپس به یک فضای تولید و اقتصادی گسترش پیدا کرده و این مسیر خوشبختانه در کشور طی می‌شود که امیدوارم مسیر گسترش آن تبدیل به یک جریان ملی بشود.

 معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم در ادامه گفت: در استان گیلان به همت پارک علم و فناوری گیلان، اکثر شهرستان‌ها مرکز رشد دارند و درخواست ما این است که همه مسئولان استانی و به خصوص مدیران شهرستان‌های مختلف به پارک علم و فناوری کمک کنند تا در شهرستان‌ها، اگر مرکز رشد ندارند مرکز رشد واحدهای فناوری حتماً احداث نمایند و آن شهرستان‌هایی که مرکز رشد دارند آن را توسعه دهند. چون مراکز رشد و مراکز نوآوری و پارک های علم و فناوری ما مهم ترین بستر اشتغال دانش آموختگان دانشگاهی هستند.

وی با اشاره به اشتغال فارغ التحصیلان دانشگاهی گفت: طبق آمار در پارک‌های علم و فناوری کشور بیش از ۷۰ درصد از فارغ‌التحصیلان دانشگاهی در شرکت‌های فناور و دانش‌بنیان مشغول به کار هستند و تعداد قابل توجهی هم مدارک دکترا دارند و هیچ بستری فعلاً در کشور بهتر از پارک‌ها و مراکز رشد برای اشتغال دانش آموختگان دانشگاهی نداریم. لذا هرچقدر می‌توانیم باید در توسعه این فضا بکوشیم.

انتهای پیام/

کد خبر: 1099168 برچسب‌ها دانش بنیان اشتغال

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: دانش بنیان اشتغال پارک علم و فناوری گیلان پارک های علم و فناوری شهرستان ها دانش بنیان مرکز رشد یک فضای پارک ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۱۱۷۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کسب رتبه سوم استان بوشهر در توسعه اقتصاد دانش بنیان

احمد محمدی زاده در جمع خبرنگاران اظهار داشت: در دولت سیزدهم اقدمات بسیار خوبی در حوزه اقتصاد دانش بنیان در استان انجام شده است و دستاورد‌های خوبی در حوزه دانش بنیان‌ها و شرکت‌های فناور در سال گذشته داشته ایم.

استاندار بوشهر افزود: تصویب قانون جهش تولید دانش بنیان از جمله قوانین مهم و خوبی بود که طی سالیان اخیر به مرحله اجرا رسیده و تمامی دستگاه‌های خدمت رسان مکلف هستند که ارائه خدمات به شرکت‌های دانش بنیان را در اولویت قرار دهند.

رئیس ستاد توسعه اقتصاد دانش بنیان استان بوشهر اظهار داشت: استان بوشهر در ارزیابی سال ۱۴۰۲ وزارت کشور و شاخص‌های ده گانه شامل ستاد توسعه اقتصاد دانش بنیان، برنامه ریزی اقتصاد دانش بنیان، ماموریت گرایی دانشگاه ها، تعیین ماموریت پارک‌های علم و فناوری، تعیین ماموریت کارآفرینان، تعیین ماموریت نخبگان، اقدامات تسهیلگرانه، افزایش تولید دانش بنیان، مردمی سازی اقتصاد دانش بنیان و صادرات دانش بنیان، با اقدامات در خور تحسین عملکرد مناسبی را ثبت و با کسب ۸۴ امتیاز از مجموع ۱۰۰ امتیاز این ارزیابی، رتبه سوم کشور را به خود اختصاص داده است.

محمدی زاده گفت: طبق ارزیابی وزارت کشور، استان بوشهر در شاخص‌های تشکیل جلسات ستاد اقتصاد دانش بنیان، اقدامات تسهیگرانه و مردمی سازی اقتصاد رتبه دوم و در مجموع شاخص‌ها رتبه سوم را کسب کرده است.

استاندار بوشهر افزود: استان بوشهر در برنامه اقتصاد دانش بنیان، ماموریت گرایی پارک‌های علم و فناوری و هیئت‌های اندیشه ورز و تولید دانش بنیان نیز از استان‌های پیشرو و گروه اول در سطح کشور معرفی شده است.

محمدی زاده با بیان اینکه رتبه استان بوشهر در سال ۱۴۰۱ رتبه ۲۱ بوده است، افزود: با حمایت‌های معاونت اقتصادی استانداری و تلاش پارک علم و فناوری خلیج فارس و هم افزایی و تلاش مدیران دستگاه‌های اجرایی و روسای دانشگاه‌های عضو ستاد اقتصاد دانش بنیان و با تلاش جمعی، استان بوشهر توانسته رتبه سوم کشوری در توسعه اقتصاد دانش بنیان را بدست آورد.

وی اضافه کرد: کسب این توفیق که نشان از توسعه و نفوذ دانش و فناوری در فعالیت‌های اقتصادی است نوید بخش آینده‌ای درخشان برای جوانان استان خواهد بود.

باشگاه خبرنگاران جوان بوشهر بوشهر

دیگر خبرها

  • افتتاح اولین مرکز نخستی‌سانان در ایران
  • بازتعریف نقش جهاد دانشگاهی در زیست بوم نوآوری و فناوری کشور
  • دریافت بیش از ۴۹۰ میلیارد تسهیلات خوداشتغالی توسط دانشجویان لرستان
  • شرایط برای حضور دانشجویان در مسابقات آسیایی و جهانی فراهم می‌شود
  • حمایت معاونت علمی از صادرات شرکت‌های دانش‌بنیان پارک علم و فناوری استان سمنان
  • تاکید بر حمایت از کارگران سمنان تا سهم ۴۰ درصدی دانش‌آموختگان از اشتغالزایی
  • تجلیل از ۳۰ نفر از جامعه کار و کارگری گیلان
  • وزیر علوم: دانش آموختگان ما وعده صادق را رقم زدند
  • راه‌اندازی پارک علم و فناوری در عراق با استفاده از ظرفیت‌های پارک فناوری تهران
  • کسب رتبه سوم استان بوشهر در توسعه اقتصاد دانش بنیان