Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آفتاب»
2024-05-05@23:55:58 GMT

در مناظراتِ ریاست جمهوری "مناظره‌ای" وجود نداشت!

تاریخ انتشار: ۲۳ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۲۱۲۴۵۱

در مناظراتِ ریاست جمهوری 'مناظره‌ای' وجود نداشت!

آفتاب‌‌نیوز :

فرهاد ابوالفتحی با نامناسب دانستن روند مناظرات کاندیداهای ریاست جمهوری، گفت: روند مناظرات بگونه‌ای بود که حتی با مخالفت خود کاندیداها هم مواجه شد و آنها هم به این نحوه برگزاری اعتراض داشتند.

ابوالفتحی گفت: مناظره یعنی یک موضوع از دیدگاه‌های مختلف مورد بررسی قرار گیرد و در اینصورت مشخص می‌شود دیدگاه کدام کاندیدا نسبت به دیگری برتری دارد، اما در روند مناظرات ریاست جمهوری شاهد بودیم که از هرکاندیدا سوالات جداگانه ای پرسیده می شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این کارشناس ارتباطات افزود: سیستم مناظرات کاندیداها اصلا شبیه مناظره نبود و به قول خود کاندیداها بیشتر به تست هوش یا مسابقه هفت سوالی شبیه بود.

وی افزود: در این مناظرات باید به طور مثال موضوع تورم مطرح می شد و از هر هفت نفر می‌خواستند که در خصوص چرایی ایجاد و راهکارهای رفع آن برنامه های خود ارائه دهند و این دیدگاه ها را به مناظره بگذارند تا بهترین دیدگاه و راهکار از دل آن استخراج شود.

ابوالفتحی گفت: باید در مناظرات چند موضوع کلان مطرح و در خصوص آن میان کاندیداها مناظره می شد تا از این طریق علاوه بر فهم دیدگاه های درست، شور انتخاباتی هم ایجاد شود.

ابوالفتحی ایراد دیگر مناظرات را عدم استفاده از نخبگان و اساتید دانشگاه در روند برگزاری این مناظرات دانست و افزود: اگر در مقابل این هفت نفر 14 نفر از اساتید عالیرتبه دانشگاهی با دیدگاه های مختلف قرار می گرفتند بهتر می شد به نظرات کارشناسی کاندیداها پی برد.

این کارشناس ارتباطات با انتقاد از مجری تکراری این مناظرات، گفت: روند مناظره و حتی خود مجری تکراری بود و جذابیتی باید برای مردم نداشت.

ابوالفتحی افزود: در مجموع سطح مناظرات به حدی نبود که بتواند شور انتخاباتی ایجاد کند و باعث تغییرات نظرات و دیدگاه‌های مخاطبان در خصوص کاندیداها شود.

منبع: خبرگزاری ایسنا

منبع: آفتاب

کلیدواژه: مناظره های انتخاباتی انتخابات ریاست جمهوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۱۲۴۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حب به اهل بیت(ع) موجب تقریب مذاهب است

به گزارش خبرنگار مهر، ماموستا اقبال بهمنی بعدازظهر جمعه در جلسه تقریب دانشگاه آزاد اسلامی، با اشاره به شهدای تقریب در کردستان اظهار کرد: شهید دکتر رمضان البیوتی بهار امسال در سنگر محراب و منبر به شهادت رسیدند و از علمای تقریبی کشور سوریه بودند که کتاب‌ها و تألیفات زیادی در راستای وحدت جامعه اسلامی و مبارزه با افراطی‌گری داشتند.

وی در ادامه با گرامیداشت یاد و خاطره استاد شهید مرتضی مطهری و تبریک روز معلم گفت: همیشه ارائه علم و دانش اگر با عشق و محبت توأم باشد بیشتر در دل‌ها جا می‌گیرد به طوری که اکثر علمای ما تلاش کردند علم و دانش را در قالب شعر و ذوق و عشق و محبت و عرفان ارائه دهند.

ماموستا بهمنی گفت: در مورد ابعاد تقریب از دیدگاه حضرت امام جعفر صادق علیه السلام، روایتی است که شخصی از حضرت فرمودند آیا نماز خواندن پشت سر عالم اهل سنت درست است یا نه؟ ایشان پاسخ دادند: اگر کسی پشت سر عالم اهل سنت نماز بخواند انگار پشت سر پیامبر (ص) نماز خوانده است.

وی در ادامه به ابعاد تقریبی امام شافعی اشاره کرد و بیان داشت: حضرت امام شافعی هم دوره خلافت عباسیان بوده که تبلیغات زیاد و گسترده‌ای بر ضد اهل بیت علیه السلام می‌شد و هر کسی که به اهل بیت محبت نشان می‌داد به او می‌گفتند این فرد رافضی است و از دین خارج شده است.

ماموستا بهمنی عنوان کرد: در آن زمان حضرت امام شافعی خیلی محبت به اهل بیت علیه السلام داشتند و ایشان در مقابل کسانی که به او توهین می‌کردند می‌گفتند اگر حب به اهل بیت پیامبر اکرم رافضی گری است پس به همه انسان‌ها و جن‌ها اعلام کنید که امام شافعی رافضی است و این دیدگاه تقریبی است یعنی حب به اهل بیت نباید باعث اختلاف باشد بلکه باید باعث تقریب باشد.

منتخب مردم کردستان در مجلس خبرگان رهبری در ادامه به دیدگاه تقریبی مقام معظم رهبری اشاره کرد و گفت: سالهای پیش سوالی از معظم له مطرح شد که آیا توهین کردن به امهات المومنین جایز است یا نه؟ در اینجا فتوایی از سوی مقام معظم رهبری صادر شد که توهین به زوجات پیامبر بزرگوار اسلام حرام شرعی است که این یک دیدگاه تقریبی است.

کد خبر 6095803

دیگر خبرها

  • آنچه در مناظره انتخاباتی کاندیداها در دانشگاه لرستان گذشت
  • احتمال انصراف قالیباف از ادامه حضور در مجلس
  • پخش دور دوم مناظرات انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی حوزه انتخابیه بیرجند، درمیان و خوسف
  • دورۀ دوم علیه دشمنانم تلافی می‌کنم- ترامپ 
  • دورۀ دوم علیه دشمنانم تلافی می‌کنم- ترامپ
  • رقابت چالشی کاندیداها در میدان مناظره‌ها
  • دیدگاه علما و روحانیون شیعه و سنی کردستان در مورد امام صادق(ع)
  • امام صادق(ع) در مناظرات آموزگار اخلاق و ادب بودند
  • حب به اهل بیت(ع) موجب تقریب مذاهب است
  • محمود احمدی‌نژاد استعفا می‌دهد؟ جنجال بزرگ آقای سیاست‌مدار