Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش «نماینده» غلامعلی حداد عادل رئیس شورای ائتلاف نیروهای انقلاب اسلامی در نشست خبری ظهر امروز (یکشنبه) که با حضور برخی نامزدهای انتخابات شورای شهر تهران برگزار شد، به توضیح درباره عملکرد این شورا در انتخابات پیش‌رو پرداخت و گفت: شورای ائتلاف تجربه‌ای برآمده از ۴۲ سال کار سیاسی و انتخاباتی بخصوص در دهه اخیر را دارد که ابتدا به صورت جبهه مردمی نیروهای انقلاب یعنی جمنا اعلام فعالیت کرده و سپس جمنا به عنوان شورای ائتلاف تکامل پیدا کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: شورای ائتلاف توانست در انتخابات اسفند ۹۸ مجلس یازدهم را تشکیل دهد که مقام معظم رهبری از آن به عنوان مجلس انقلابی یاد کرده است. امروز هم می‌خواهیم در این شورا به وظیفه اسلامی، انقلابی و ملی خود در عرصه انتخابات پیش‌رو عمل کنیم.

رئیس شورای ائتلاف نیروهای انقلاب اظهار کرد: همانطور که می‌دانید جامعه از نظر قوه مجریه در نقطه عطفی قرار گرفته و عموم مردم با تجربه تلخی که از هشت سال پیش پیدا کرده‌اند، خواهان تغییر و تحول هستند که این خواسته‌ها در مناظره‌ها، تبلیغات و فضای انتخاباتی دیده می‌شود.

حداد عادل عنوان کرد: حتی کسانی که به جریان فعلی تعلق دارند و مسئول این وضع هستند، امروز از زیر بار مسئولیت شانه خالی کرده و اعلام برائت می‌کنند به اصطلاح «آش آنقدر شور شده که آشپز هم فهمیده است».

وی ادامه داد: به هر حال امیدواریم روز جمعه ۲۸ خرداد آغاز نویی در جامعه به واسطه حضور مردم در عرصه انتخابات پیش‌رو باشیم.

لیست شورای ائتلاف حاصل اتاق های دربسته نیست

رئیس شورای ائتلاف نیروهای انقلاب اسلامی تصریح کرد: شورای ائتلاف چه در انتخابات مجلس و چه در انتخابات شورای شهر و روستا بنا دارد فهرستی که به مردم عرضه می‌کند، حاصل اتاق‌های در بسته نباشد. این شیوه از انتخاب در اتاق‌های در بسته اگر کارایی داشت، متعلق به دهه‌های ۶۰ و ۷۰ بوده است.

حداد عادل تأکید کرد: امروز پس از ۴۲ سال از انقلاب اسلامی، باید روش‌های جدیدی اتخاذ شود بنابراین در سال‌های اخیر تلاشمان بر این بوده اگر افرادی را برای رأی‌گیری معرفی می‌کنیم، نظرات مردم را هم درباره آنها کسب کنیم؛ این همان تفاوت اساسی ما با روندهای گذشته و تشکل‌های مشابهی است که لیست ارائه می‌دهند.

وی خاطرنشان کرد: به دلیل شرایط کرونا، تشکیل اجتماعات در این مدت ممکن نبود اما با ثبت‌نام گسترده از افراد نظرات را دریافت کردیم و ۳۱۳ نفر را به معرض رأی بیش از ۲۰هزار نفر از مردم تهران گذاشتیم.

رئیس شورای ائتلاف نیروهای انقلاب اسلامی ادامه داد: از این رأی‌گیری ۸۴ نفر را به مصاحبه دعوت کردیم و این مصاحبه‌ها در دو روز انجام شد. پس از آن یک لیست ۲۷ نفره عرضه کردیم که ۲۱ نفر از این جمع توسط هیئت انتخاب مشخص شدند.

حداد عادل درباره هیئت انتخاب توضیح داد و گفت: این هیئت متشکل است از اعضای شورای ائتلاف بدون حضور نامزدها، به همراه ۱۰ نفر از کسانی که توسط مردم در سامانه ثبت‌نام فضای مجازی انتخاب شده بودند، تشکیل شد.

وی تصریح کرد: اگر بخواهم تصویری کلی از ۲۱ نفر فهرست شورای شهر تهران تعیین کنم، باید بگویم از این لیست ۹۵ درصد سابقه کار اجرایی، ۵۰ درصد تحصیلات فنی و مهندسی، ۵۰ درصد تحصیلات علوم انسانی، ۶۵ درصد تحصیلات در سطح دکتری، ۳۵ درصد کارشناسی ارشد دارند.

فهرست شوراها مصداق جوانگرایی است

حداد عادل اضافه کرد: از میان این ۲۱ نفر، ۶۲ درصد زیر ۴۵ سال هستند که این مصداق آشکار جوانگرایی است که مقام معظم رهبری بر آن تأکید داشتند و چهار نفر زیر ۴۰ سال دارند.

رئیس شورای ائتلاف نیروهای انقلاب خاطرنشان کرد: ۵۰ درصد از افراد این فهرست سابقه مدیریت شهری داشتند و در این حوزه مسئول بوده‌اند. همچنین پنج نفر مدیرعامل سازمان‌های مهم شهری، سه نفر عضو سابق شورا، یک نماینده مجلس، چهار نفر از بانوان و ۱۰ نفر از خانواده شهدا در این لیست حضور دارند.

شورای ائتلاف به حمایت از آیت الله رئیسی افتخار می کند

حداد عادل عنوان کرد: امروز در این نشست نامزدهای مورد نظر خود را در چهار انتخابات پیش‌رو معرفی و اطلاع‌رسانی خواهیم کرد. همانطور که قبلاً اعلام کرده‌ایم نامزد ما برای ریاست‌جمهوری، آیت‌الله رئیسی است و به این حمایت افتخار می‌کنیم. امیدواریم با پیروزی سید ابراهیم رئیسی، ملت روحیه نشاط، همبستگی و امید بیشتری پیدا کنند.

وی در خصوص انتخابات مجلس خبرگان گفت: افراد معرفی شده از سوی جامعه مدرسین حوزه علمیه قم، نامزدهای شورای ائتلاف هستند. کار انتخاب نامزدها در این عرصه را به اهلش واگذار کرده‌ایم و معتقدیم در تشخیص خبرگان، جامعه مدرسین صلاحیت دارند.

رئیس شورای ائتلاف نیروهای انقلاب تصریح کرد: آقایان آیت‌الله اعرافی، سعدی و مؤمن که از سوی جامعه مدرسین معرفی شده‌اند، نامزدهای شورای ائتلاف در انتخابات مجلس خبرگان هستند.

حداد عادل درباره انتخابات میان‌دوره‌ای گفت: شورای ائتلاف سردار محمد کوثری را به عنوان نامزد برای ورود به مجلس شورای اسلامی معرفی می‌کند.

مشارکت بالا در انتخابات به اندازه پیروزی نامزد مورد نظرمان ارزش دارد

وی اظهار کرد: همانطور که بارها گفته‌ایم برای ما مشارکت بالا در انتخابات به اندازه پیروزی نامزد مورد نظرمان ارزش دارد بنابراین تلاش رسانه‌ها را برای افزایش مشارکت انتخاباتی تشویق می‌کنیم. اگرچه بعضی دلسردی‌ها را ناشی از عملکرد هشت ساله اخیر می‌دانیم، اما از هیچ اقدامی برای افزایش مشارکت کوتاهی نمی‌کنیم.

رئیس شورای ائتلاف نیروهای انقلاب اسلامی عنوان کرد: یکی از نکاتی که در روزهای اخیر در فضای مجازی اذهان عمومی را به خود جلب کرد و نیازمند توضیح است، حضور نرجس سلیمانی دختر شهید حاج قاسم سلیمانی در لیست شورای ائتلاف برای انتخابات شورای شهر است.

حداد عادل گفت: برخی افراد درباره حضور نرجس سلیمانی با زبان تند یا نرم به انتقادات پرداختند اما پیش از آنکه توضیحات ما را گوش دهند. واقعیت آن است که نرجس سلیمانی خودش مستقلاً برای نامزدی شورای شهر تهران تصمیم گرفته بود.

وی تأکید کرد: ما نه از نرجس سلیمانی درخواست و نه از حضور او اطلاعی داشتیم. چند روز پیش بود که مطلع شدیم ثبت‌نام کرده است.

رئیس شورای ائتلاف نیروهای انقلاب اسلامی خاطرنشان کرد: درک و دریافت نرجس سلیمانی از وصیتنامه پدرش این بوده که منعی برای حضور در این عرصه برایش وجود ندارد؛ گرچه ممکن است برداشت سایر افراد خانواده متفاوت باشد.

حداد عادل ادامه داد: نرجس سلیمانی تصمیمش این بود که به صورت منفرد شرکت کند اما ما احتمال دادیم که اطلاع‌رسانی به درستی انجام نشود و او رأی نیاورد که در پی این رأی نیاوردن، رسانه‌های معاند و خارجی از این موضوع سوء استفاده کرده و آن را به عدم اقبال مردم از حاج قاسم سلیمانی بازتاب دهند.

وی افزود: با چنین ادراکی برای کمک به نرجس سلیمانی تصمیم گرفتیم ظرفیت خود را در اختیار او قرار دهیم و این پیشنهاد را به او دهیم که مورد استقبالش قرار گرفت و در دو رأی‌گیری شورا رأی لازم برای حضور در لیست را کسب کرد.

رئیس شورای ائتلاف نیروهای انقلاب اسلامی اظهار کرد: به علت برخی نگرانی‌ها درباره انتقادات احتمالی، پیشنهاد انصراف را به دختر حاج قاسم سلیمانی دادیم اما وقتی دیدیم در این تصمیم مصمم است، تصمیم گرفتیم برای کمک به او از امکانات و ظرفیت استفاده کنیم.

منبع: نماینده

کلیدواژه: انتخابات حدادعادل شورای ائتلاف نیروهای انقلاب اسلامی شورای شهر رئیس شورای ائتلاف نیروهای انقلاب اسلامی انتخابات پیش رو نرجس سلیمانی حداد عادل شورای شهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت namayande.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «نماینده» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۱۵۱۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاکنون کدام گزینه ها برای ریاست مجلس دوازدهم مطرح شده اند؟

 

تابناک _ با مشخص‌شدن نتایج انتخابات مجلس دوازدهم در بیشتر کرسی‌های نمایندگی، رقابت‌ها برای ریاست بر قوه مقننه شدت گرفته است که شنیده‌ها از محافل سیاسی و راهروی مجلس از لابی‌های پشت‌پرده و برگزاری جلسات گوناگون حکایت دارد.

 بعد از برگزاری دوازدهمین دوره انتخابات مجلس، تکلیف ۲۴۵ کرسی برای ۴ سال آینده مشخص شد و ۴۵ کرسی باقی‌مانده نیز در ۲۱ اردیبهشت تعیین می‌شوند بنابراین اکنون بیش از دو سوم ترکیب مجلس آینده مشخص شده است.

از همان ابتدای اعلام نتایج انتخابات، موضوع اصلی در محافل سیاسی تعیین «رئیس مجلس دوازدهم» بود. موضوعی که هم در رسانه‌ها پیگیری شد، هم چهره‌های سیاسی داخل و خارج مجلس را به واکنش واداشت و هم زمینه جناح‌بندی‌ها در این باب را فراهم کرد؛ این روند در روز‌های پس از برگزاری انتخابات مجلس آنقدر سرعت گرفت که به موازات اعلام نتایج در مهمترین حوزه‌های انتخابیه، اسامی چهره‌هایی برای تکیه‌زدن به صندلی ریاست مجلس شنیده می‎شد. با نزدیک‌شدن به شروع کار مجلس آینده، اما این رقابت‌ها رنگ‌وبوی بیشتری گرفته و خبر‌ها حکایت از برگزاری جلسات متعدد رسمی و غیررسمی برای تصمیم‌سازی درباره ریاست مجلس آینده دارد.

به نوشته ایسنا و برمبنای آنچه برخی منتخبان مجلس آینده می‎‌گویند، افرادی چه به صورت مستقیم و چه غیرمستقیم برای ریاست مجلس اعلام آمادگی کردند که از جمله آنان می‌توان از «محمدباقر قالیباف»، «منوچهر متکی»، «مجتبی ذوالنوری»، «مرتضی آقاتهرانی»، «حمید رسایی» و «حمیدرضا حاجی‌بابایی» نام برد. شنیده‌ها از راهروی مجلس هم نشان می‌دهد این چهره‌ها برای جلب نظر سایر منتخبان، جلساتی برگزار کرده‌اند؛ روندی که در آن، طرح وعده‌هایی برای گرفتن رای از منتخبان مجلس آینده هم دور از ذهن نیست.

باتوجه به رقابت تنگاتنگ جریان‌های مختلف اصولگرایی در انتخابات مجلس دوازدهم و حضور کاندیدا‌های آنان در بهارستان، انتظار می‌رود صحنه رقابت نه‌تن‌ها برای کسب کرسی ریاست که برای کرسی نایب رئیسی، سایر اعضای هیأت رئیسه مجلس و حتی رؤسای کمیسیون‌های تخصصی مجلس نیز جدی‌تر شود و در نهایت فضای کلی مجلس دوازدهم را به سمت‌وسویی هدایت کند که در آن کمتر شاهد یک‌دستی‌هایی از نوع مجلس یازدهم باشیم.

در چنین شرایطی، اینکه کاندیدا‌های هر کدام از این کرسی‎های ریاست، گوشه‌چشمی به نتایج دوره دوم انتخابات مجلس داشته باشند تا با رایزنی‌ها بتوانند نظر آنان را به خود جلب کنند، نه‌تن‌ها تصور بعیدی نیست که به نظر می‌رسد تاثیر سرنوشت‌سازی هم بر ترکیب نهایی هیات رئیسه و روسای کمیسیون‌های مجلس دوازدهم برجای بگذارد.

دیگر خبرها

  • سردار کوثری: کار آمریکا به جایی رسیده که دانشجو سرکوب می‌کند
  • شورای ائتلاف کاندیداهای مورد حمایت خود در خرم‌آباد را اعلام کرد
  • جزئیات برگزاری دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی
  • مجلس یازدهم با افزایش نمایندگان به ۳۳۰ نفر مخالفت کرد
  • زمان اعلام لیست انتخاباتی شانا برای دور دوم انتخابات مجلس
  • فهرست شورای ائتلاف با شروع زمان تبلیغات منتشر می‌شود
  • تاکنون کدام گزینه ها برای ریاست مجلس دوازدهم مطرح شده اند؟
  • برگزاری انتخابات تمام الکترونیک در پنج حوزه انتخابیه تهران
  • افشاگری روح الامینی درباره اشتباه انتخاباتی شانا در انتخابات ۱۱ اسفند /شهادت می دهم یزدی خواه به لیست ائتلاف تعهد داده بود
  • انتخابات ۱۴۰۲ توسط ۷۵ هزار نفر عوامل اجرایی استان تهران برگزار شد