Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-28@20:50:26 GMT

ابلاغ مراتب ثبت ملی ۸ اثر طبیعی به استاندار اصفهان

تاریخ انتشار: ۲۳ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۲۱۵۲۹۷

ابلاغ مراتب ثبت ملی ۸ اثر طبیعی به استاندار اصفهان

ایسنا/اصفهان ثبت هشت اثر در فهرست میراث طبیعی ملی از سوی وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی به استاندار اصفهان ابلاغ شد.

در نامه علی‌اصغر مونسان به عباس رضایی آمده است: 

«در اجرای تبصره ماده ۲ قانون تشکیل سازمان میراث‌فرهنگی کشور مصوب دی‌ماه ۱۳۸۲ و آیین‌نامه اجرایی آن، مصوب چهارم مرداد ۱۳۸۴ به شماره ۲۶۹۷۵/ت ۳۲۹۱۵ه، هیأت محترم وزیران با موضوع ثبت میراث طبیعی ارزشمند کشور در فهرست میراث طبیعی ملی؛ «درخت گردوی کهنسال سیانچه» واقع در استان اصفهان، شهرستان اردستان، دهستان نسیان، دشت سیانچه پس از تشریفات قانونی لازم به شماره ۷۷۲ مورخ ۹۹/۱۰/۷ در فهرست میراث طبیعی ملی کشور به ثبت رسید، ابلاغ می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

به گزارش ایسنا، اثر مذکور ضمن رعایت حقوق مالکانه، تحت نظارت و حمایت این وزارت است و تدوین ظوابط حفاظتی و تعیین عرصه و حریم این اثر بر عهده این وزارت خواهد بود، هرگونه دخل و تصرف یا اقدام و عملیاتی که منجر به تخریب یا تغییر در اصالت اثر شود، ممنوع است. »

همچنین دکتر مونسان در هفت نامه مشابه و جداگانه دیگر ثبت ملی هفت اثر طبیعی ملی را به استاندار اصفهان ابلاغ کرده است که عناوین آثار و نشانی و مشخصات ثبت ملی آن‌ها عبارت است از: 

۱. «دریاچه نمک» واقع در شهرستان آران و بیدگل، ۵۰ کیلومتری شمال شهرستان، دریاچه نمک به شماره ۵۹۱ مورخ ۹۸/۱/۲۷، 
۲. «چشمه آب سرخ فریزهند» واقع در شهرستان نطنز، بخش مرکزی، دره چیمه‌رود، روستای فریزهند، به شماره ۵۹۲ مورخ ۹۸/۱/۲۷، 
۳. «درخت چنار کهنسال امامزاده بی‌بی زینب» واقع در شهرستان نطنز، بخش مرکزی، دهستان برزرود، روستای هنجن به شماره ۷۶۴ مورخ ۹۹/۱۰/۷، 
۴. «درخت چنار کهنسال حسینیه یارند» واقع در شهرستان نطنز، بخش برزرود، روستای یارند، به شماره ۷۶۶ مورخ ۹۹/۱۰/۷، 
۵. «درخت سرو کهنسال مسجد جامع طرق‌رود» واقع در شهرستان نطنز، شرق طوق، مسجد جامع شهر، مرکز حیاط مسجد به شماره ۷۶۸ مورخ ۹۹/۱۰/۷، 
۶. «درخت نارون کهنسال مسجد پرزله روستای ابیانه» واقع در شهرستان نطنز، بخش برزرود، روستای ابیانه، روبروی مسجد پرزله، به شماره ۷۷۰ مورخ ۹۹/۱۰/۷، 
۷. «درخت توت کهنسال روستای طره» واقع در شهرستان نطنز، بخش مرکزی، روستای طره، میدان مرکزی به شماره ۷۷۱ مورخ ۹۹/۱۰/۷

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی شهرستانها نطنز چنار استانی فرهنگی و هنری میراث طبیعی مورخ ۹۹ ۱۰ ۷ طبیعی ملی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۱۵۲۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ابلاغ مقررات تسهیل صدور پروانه تولید فرآورده‌های طبیعی، سنتی و مکمل

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، علیرضا رستمی اظهار کرد: تلاش ما بر این است که منویات مقام معظم رهبری در امر «جهش تولید با مشارکت مردم» را جامه عمل بپوشانیم، لذا با تدبیر ریاست سازمان، مقررات تسهیل شده جدیدی در صدور پروانه تاسیس واحد تولیدی فرآورده‌های طبیعی سنتی مکمل ابلاغ کردیم.

وی بیان کرد: اگر خط تولید کارخانه‌ای توسط اداره کل داروی سازمان غذا و دارو به تایید فنی GMP رسیده باشد، نیازی به موازی کاری و طی مجدد مراحل تایید در اداره کل فراورده‌های سنتی مکمل طبیعی نخواهد داشت و این موضوعی است که پیش از این بعضا تا حدود شش ماه بطول می‌انجامید

 رستمی تصریح کرد: مباحث جهش تولید، رونق صادرات و خودکفایی در تولید مواد اولیه فراورده‌های طبیعی سنتی مکمل در دستور کار ویژه این اداره کل قرار دارند.

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • دریافت تسهیلات درجاسازی واحد‌های فرسوده روستایی واقع در حریم ممنوعه میراث فرهنگی
  • ابلاغ مقررات تسهیل صدور پروانه تولید فرآورده‌های طبیعی، سنتی و مکمل
  • همکاری گروه بین المللی ایسکارسا در مرمت بنا‌های تاریخی نطنز با میراث فرهنگی
  • همکاری گروه بین المللی ایسکارسا با میراث فرهنگی در مرمت بنا‌های تاریخی نطنز
  • کلکسیون مشکلات اصفهان نیازمند توجه ویژه است
  • ماجرای قطع ۴۰ اصله درخت در کجور چیست؟
  • تصاویر قطع ۴۰ اصله درخت در کجور آرشیوی است
  • ۳۲۰۰مترمربع از معابر روستای ابیانه سنگ‌فرش شد
  • ماجرای قطع ۴۰ درخت در نوشهر
  • ماجرای قطع ۴۰ اصله درخت در کجور نوشهر از زبان رئیس منابع طبیعی