Web Analytics Made Easy - Statcounter

ظفرمند گفت: به دنبال استقرار نسخه نویسی و نسخه پیچی الکترونیک از ابتدای اردیبهشت ماه حذف دفاتر صندوق بیمه همگانی و از ابتدای خرداد دفترچه های روستاییان و عشایر در دستور کار قرار گرفت. از ابتدای تیرماه نیز دفترچه های کارمندی و سایر اقشار حذف خواهد شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از ساری، «رسول ظفرمند» امروز (23خرداد) در جلسه شورای اطلاع‌رسانی اداره کل بیمه سلامت استان مازندران با موضوع همفکری و ارائه پیشنهاد جهت ارتقاء سطح اطلاع رسانی و توانمندسازی مردم و بیمه شدگان، اطلاع رسانی در خصوص کاهش کاربرد تدریجی دفترچه های بیمه سلامت در صندوق های مختلف و بررسی طرح های نوین الکترونیکی سازمان، اظهار کرد: از سال های گذشته در راستای اجرای پروژه های نوین الکترونیکی، بیمه سلامت از سازمان های پیشتازی بود که به این امر اهتمام داشت و با تمام توان وارد میدان عملیاتی شدن این پروژه ها شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل بیمه سلامت مازندران  به پروژه‌های نوین و الکترونیکی سلامت در استان اشاره کرد و گفت:  در گذشته مردم برای دریافت خدمت حتما باید یک دفترچه به نام دفترچه درمانی را به نام یکی از صندوق های درمانی با خود همراه داشت و اگر یادش می رفت خدماتی را نمی توانست دریافت کند و یا باید به صورت آزاد این خدمات را دریافت می کرد.

 

وی ادامه داد: از سه سال گذشته در بیمارستان های کشور این پروژه با عنوان ارسال الکترونیکی اسناد بیمارستانی شروع بکار کرد که مقدمه اش یک قاعده به نام استحقاق سنجی بود و همه نرم افزارهای بیمارستانی قابلیت داشتند با درج کدملی بیمه شده استحقاق درمان و خدمت شخص را مشخص نمایند و در ادامه این پروژه ها در بخش سرپایی هم بیمه گذار وارد عمل شد.

 

ظفرمند با بیان اینکه در این سال ها سمت و سوی وزارت بهداشت، سازمان های بیمه گر و همه موسسات به استفاده از خدمات الکترونیک برای مردم بوده است، افزود: بیمه سلامت هم نسخه نویسی الکترونیک را از دوسال قبل شروع کرد که از سال گذشته در همه بخش های خصوصی نسخه نویسی اجرا شد و با کد ملی استحقاق سنجی شد و تمامی خدمات بدون وجود دفترچه ارائه می شد.

 

وی با اشاره به اینکه از ابتدای اردیبهشت ماه امسال دفترچه صندوق بیمه همگانی رایگان بیمه سلامت چاپ نشد، اضافه کرد: همچنین اول خرداد ماه جاری نیز دفترچه روستایی چاپ نشد؛ که بنا داریم  از اول تیرماه دفترچه های کارمندی و سایر اقشار دیگر چاپ نشود.

 

ظفرمند با بیان اینکه تا کامل شدن روند نسخه نویسی الکترونیک در تمامی سطوح باید برخی طرح های ابتکاری اجازه نمی دهیم روند ارائه خدمات به بیمه شدگان دچار مشکل شود، افزود:  درکنار ممنوع شدن چاپ دفترچه های جدید برای اینکه استفاده از کدملی را برای بیمه شده راحت داشته باشیم سازمان تصمیم گرفت به جای چاپ دفترچه چاپ سربرگ دفترچه  شامل اطلاعاتی از قبیل نوع صندوق، نام و نام خانوادگی، کدملی و مدت اعتبار را در دستور کار داشته باشد که اگر مرکزی آگاهی اش کم بود بیمه شده برای دریافت خدمات دچار مشکل نشود.

 

وی اظهار کرد: تمام سامانه های نسخه نویسی و نسخه پیچی قابلیت رویت اطلاعات بیمه شده رابا درج کدملی بیمه شده دارند  همچنین بیمه شده می تواند وضعیت بیمه ای خود را از طریق گوشی همراه با درج کد دستوری#1666*استعلام بگیرد.

 

ظفرمند با بیان اینکه همه اطلاعات درمانی بیمه شدگان در درگاه ثابت وزارت بهداشت ثبت و ضبط می شود و در سامانه حقوق شهروندی بیمه سلامت هم اطلاعات درمانی بیمه شدگان قابل رویت می باشد، افزود: اطلاعات درمانی بیمه شدگان قابلیت تصحیح و بازخوانی مجدد را هم دارد.

 

وی  با اشاره به اینکه با اجرای پروژه‌های الکترونیکی شدن، ضمن کاهش مراجعات و به حداقل رسیدن کاغذ، پرداخت‌ها نیز تقریباً به‌روزرسانی شده است، افزود: موسسات توانستند با نسخه نویسی الکترونیکی کمتر از بازه هفته و ماه مطالبات خود را دریافت کنند.

 

ظفرمند با بیان اینکه در بخش های خصوصی به هدف سازمانی که بالای 80 درصد بود دست یافتیم، گفت: تلاش داریم در بخش های دولتی نیز این نسخه نویسی و نسخه پیچی را اجرایی کنیم. در استان ما با توجه به اجرای پزشک خانواده شهری نرم افزارها آماده شده و از هفته گذشته با احتساب بیمه شده شهری و پزشک خانواده شهری که حدود 570خانواده شهری هستند شروع می شود با ورود این جمعیت به عرصه نسخه نویسی الکترونیکی بیمه شده مشکلات مجموعه بهداشت و درمان و بیمه شده ها به حداقل خواهید رسید.

 

وی در ادامه بیان مزیت های اجرای نسخه نویسی الکترونیک، افزود: اگر در سامانه نسخه درج شود مشمول 90 درصد خواهد شد و فقط 10 درصد را بیمه شده پرداخت خواهد کرد.

 

ظفرمند بابیان اینکه مطابق قانون و در راستای اجرای آزمون وسع همه افراد جامعه باید تحت پوشش بیمه باشند، تصریح کرد: همه افراد فاقد بیمه باید برای تعیین تکلیف و برخورداری از بیمه اقدام کنند و اگر افراد ازنظر منابع درآمدی و مالی زیر ۴۰ درصد حداقل حقوق قانون کار درآمد داشته باشد، 100 درصد حق بیمه آن از سوی دولت پرداخت می‌شود.

 

وی بابیان اینکه همچنین افرادی که بین ۴۰ - ۱۰۰ درصد حداقل حقوق اداره کار درآمد داشته باشند، ۵۰ درصد حق بیمه آن از سوی دولت پرداخت می‌شود، اظهار کرد: در حال حاضر با توجه به شیوع کرونا و اهمیت ارائه خدمات به موقع و مطلوب به بیماران، آزمون وسع بلااثر است و هر فردی فاقد بیمه مراجعه کند می تواند از خدمات بیمه درمانی استفاده نماید.

 

ظفرمند بیان کرد: از یک میلیون 500هزار نفر مازندرانی که دفترچه بیمه سلامت داشتند سالی 4مرتبه به طور میانگین دفترچه چاپ می گرفتند، یعنی ماهیانه 70هزار دفترچه چاپ می کردیم و هر دفترچه سال گذشته 12هزار و 500تومان هزینه دربر داشت و با اجرای طرح نسخه نویسی الکترونیکی در هزینه ها و کاغذ صرفه جویی شد.

 

وی با بیان اینکه در روستاها نیازی به ارائه دفترچه بیمه برای دریافت خدمت نیست، افزود: بیمه شده با ارائه کدملی می تواند خدمات دریافت کند. و در هر مراجعه 10درصد تعرفه پزشک عمومی می دهد و 30 درصد حق دارو را می دهد.

 

ظفرمند به برنامه ریزی برای حذف سربرگ ارجاع  اشاره کرد و گفت: پزشک در بحث روستایی یا پزشک خانواده شهری باید مریض را به متخصص ارجاع می داد که این روند با حذف دفترچه با سربرگ پزشک انجام می شود تا سامانه های سطح 2و 3در میدان عملیاتی شدن نسخه نویسی الکترونیکی وارد شوند و این سربرگ ارجاع هم حذف شود.

 

وی با بیان اینکه نزدیک به 900هزار نفر بیمه شده روستایی داریم، افزود: همچنین 233هزار بیمه شده در بخش همگانی، 240 هزار بیمه شده کارمندی و 80هزار بیمه شده سایر اقشار از خدمات بیمه سلامت استان مازندران بهره مند هستند.

 

ظفرمند با بیان اینکه در گذشته سیستم نظارت بر روند ارائه خدمت به بیمه شدگان حضوری بود و نسخه ها را باز بینی می کردیم اگر مشکلی بود بعدا رفع نقص می شد، گفت: با اجرای نسخه نویسی الکترونیک، اکنون نسخه الکترونیک نوشته شده را بروز و آنلاین مشاهده  می کنیم و اگر مشکل داشت تصحیح شود قوانین بیمه ای در این نرم افزارها مستقر شده و رسیدگی می شود.

 

وی از تشکیل 13 گروه مجازی برای پشتیبانی از طرح نسخه نویسی و نسخه پیچی الکترونیکی در بیمه سلامت مازندران خبر داد وگفت: سوالات موسسات و داروخانه ها به صورت شبانه روزی پاسخ داده خواهد شد استحقاق درمان اگر چنانچه اینترنت قطع بود در این گروه های مجازی قابل رسیدگی می باشد پزشک می تواند با درج کد دستوری #1666* استعلام وضعت بیمه مریض را بگیرد و نسخه را در کاغذ بنویسد و داروخانه خدمت و دارو را تحویل بیمه شده دهد .

پایان پیام/286

منبع: شبستان

کلیدواژه: حذف دفترچه درمانی نسخه نویسی الکترونیکی طرح آزمون وسع مدیرکل بیمه سلامت مازندران کدملی بیماری کرونا پزشک خانواده نسخه نویسی و نسخه پیچی نسخه نویسی الکترونیکی نسخه نویسی الکترونیک بیمه سلامت بیمه شدگان سایر اقشار درج کد پروژه ها بیمه شده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۱۵۶۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سازمان تامین اجتماعی به حداقل تعهدات درمانی خود در خصوص بیمه شدگان در شوش و کرخه عمل کند

بیمارستان نظام مافی شوش بعنوان تنها بیمارستان موجود در شوش و کرخه با وجود مشکلات ساختاری و کمبود پزشک و کادر درمان با حداکثر توان و بصورت شبانه روزی در حال ارائه خدمات درمانی به مردم این ۲ شهرستان و بیماران تروما (تصادفی) به جهت قرار گرفتن در مسیر جاده ترانزیتی است.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین: در حالی که در بیمارستان های شهرستان های همجوار شوش یکی از دلایل اصلی نارضایتی مردم و مراجعان از برخورد نامناسب و نحوه رسیدگی پرسنل و کادر درمان است اما در بیمارستان نظام مافی ریشه مشکل و منشا نارضایتی ها متفاوت است.

بر اساس پیگیری های صورت گرفته، از ساعات ابتدایی تا پایانی شب ها، تعطیلی مراکز درمانی تامین اجتماعی، مطب ها و درمانگاه های خصوصی در سطح شهر های شوش و کرخه موجب افرایش شدید مراجعان و ازدحام در اورژانس بیمارستان نظام مافی شوش و کُند شدن روند ارائه خدمات شده و عمده گلایه شهروندان از شلوغی بخش اورژانس این بیمارستان در این ساعات است.

در شهرستان شوش به لحاظ وجود چندین شرکت بزرگ صنعتی از دهه های گدشته دارای جمعیت بالای بیمه شدگان تحت پوشش سازمان تامین اجتماعی است و انتظار بود این سازمان مانند نقاط دیگر دارای یک بیمارستان در شوش و کرخه با توجه به وجود آمار بسیار بالای بیمه شدگان در این شهرستان باشد.

بر پایه این گزارش، ضروری است که در شرایط فعلی سازمان تامین اجتماعی با افزایش ساعات کاری یا شبانه روزی نمودن درمانگاه های شوش و هفت تپه به حداقل تعهدات درمانی خود در خصوص بیمه شدگان در شهرستان های شوش و کرخه عمل کند.

افزایش ساعات کاری درمانگاه های تامین اجتماعی ضمن اینکه باعث کاهش آمار ورودی مراجعان غیر اورژانسی به بیمارستان شوش و افزایش کمیت و کیفیت ارائه خدمات به بیماران اورژانسی شده از سوی دیگر موجب جلوگیری از تردد غیر ضروری شهروندان و طی نمودن مسیر جاده ترانزیتی تا بیمارستان نظام مافی می شود.

ورود جدی فرمانداران شوش و کرخه بعنوان رئیس شورای سلامت و تامین این شهرستان ها جهت افرایش ساعات کاری درمانگاه ها بعنوان‌ یک خواسته حداقلی از سازمان تامین اجتماعی مورد انتطار است.

قطعا با استفاده حداکثری از امکانات درمانگاه های تامین اجتماعی و نیز همراهی مراکز خصوصی در شوش و کرخه در کوتاه مدت باعث کاهش چشمگیر آمار مراجعان غیر اورژانسی به بیمارستان نظام مافی شوش و افزایش رضایت مندی مردم در ارائه خدمات خواهد بود.46

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1900017

دیگر خبرها

  • قدردانی از کارگران واحد‌های تولیدی و خدماتی همدان
  • هدف بنیادعلوی توانمند سازی وایجاد درآمدپایداربرای اقشار ضعیف است
  • رایگان شدن درمان کودکان زیر هفت سال از امروز
  • معرفی و انتصاب مجری و نماینده بنیاد علوی در استان کهگیلویه وبویراحمد
  • سازمان تامین اجتماعی به حداقل تعهدات درمانی خود در خصوص بیمه شدگان در شوش و کرخه عمل کند
  • نسخه کاغذی جایگزین نسخه نویسی الکترونیک در زمان قطعی سامانه بیمه سلامت
  • چگونگی خدمات‌دهی به بیماران در زمان قطع سامانه نسخه‌نویسی الکترونیک بیمه سلامت
  • اگر در حادثه ناشی از کار، کارفرما مقصر باشد، چه می‌شود؟
  • اگر در حادثه ناشی از کار، کارفرما مقصر باشد چه می‌شود؟
  • اتصال نسخه الکترونیک به بیمه‌های تکمیلی تا یک ماه دیگر